"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bugün eve misafir gelecekti kv aramış işten izin alda sende gel diyo valla komiğime gittim.
eşim aradı ne yapıyosun sesin çıkmadı hiç die bende ne yapayım çok yoğun çalışıyorum dedim sesin neden kötü dedi çok sıcak pek ii değilim ondan dedim ii peki dedi tamam dedim öpüyorum dedi bende hadi görüşürüz dedim kapattım

niye komiğine gitti şekerim niyeeeeee
ii demişin demekki az çok anladı oduşşş
Bakalım akşama nolcak :18:

AHKEŞKEMM içimden bir ses senin kocan bunu telafi edecek diyor. sen sus bak o kesin üsteleyecekkkkk... ne oldu diyeee

işten izin almanı gerektirecek kadar önemli bir misafir demekki töbe töbeeee!!
kocana da şaşıyorum ahkeşke,sesin neden kötü demiş,yani şimdi herşey yolunda ayağına mı yatıyo?hem suçlu hem güçlü olmaya çalışıyo gibi geldi...hay allah herşey ne güzel giderken ne oldu şimdi ama üzülme canım soğukluğa devam,gerekmedikçe konuşma

kızlar eşimi tanıyosam eğer iki seçenek var: ya bi şeyler yapmaya çalışıyo beni sinir etmek hoşunada gider böle olunca ne kadar kötü olacağımıda biliyo.bi dolaplar dönüyo.
yada geçen beraber kutladık işte ne gerek var ki diyo
ama şahitsiniz iki gün susarım eğer bu ikinci şık gerçekse elimden çekeceği var işte o zaman görür o şimdi susuyorum bakalım.oda zaten patlamamı bekliyo o yüzden neyin var diye sorup duruyo ama bakalım ne olacak

o zaman 1. şık canım

BAK BİLİYOSUN PATLAMANI BEKLİYOO. patlamıcan onu patlatacan :))))) sen sessiz olup sukunetini koru soğukluğunuda tabiki.. bak bakalım yapıyor mu yapmıyor mu.. hayır hayır susacaksın gerekirse 3-4 gün susacaksınn...ahkeşkem kesinlikle bu zaferi senin kazanmanı istiyorum. sabır lütfen

Son düzenleme:
heykes yemeğe gitmiş afiyet bal şeker olsun datluş gelinler
benimde evi temizlemem lasım ama hiç yapasım yok yaaaa oofffff

amaaan nedir bu kadınlar çektikleri yavvv... erkek milleti ne rahat valla ohhh yan gel yat osman

hakkaten yaa her acıyı da kadınlar çeksin! geçen doğum sancısını hayal ediyodum da,o zaman ben de düşündüm erkeklerin hiçbişey çektiği yok diye...bu fiziksel anlamda tabii..başka şekillerde de kadınlar daha çok zorluk çekiyo..erkekler rahat! şimdi niye böyle dedin bilmem ama ben de böyle düşündüm :)

e siz temizlik falan deyince beylerin rahatlığı geldi aklıma işten eve gidiyoruz beyimiz hemen yatıyo ayyy çok yoruldum die eeee biz biz yorulmadık mı sanki tek kendii işten geliyo.

e siz temizlik falan deyince beylerin rahatlığı geldi aklıma işten eve gidiyoruz beyimiz hemen yatıyo ayyy çok yoruldum die eeee biz biz yorulmadık mı sanki tek kendii işten geliyo.

yaa o da öyle belki ama ben çalışmadığım için evdeki işler de benim görevim olduğu için pek üstüne gitmiyorum..o da gerçi hiç çok yorgunum deyip yatmadı Allahı var hakkını yemiyim,bana hep yapma yorulma diyo ama ben severim temizliği iş yapmayı,coşmayı :)
ama iki kişi çalışıyosa erkeğin de evde yardımcı olması lazım bence de..gerçi sizde bi de kv var..eşin de kalkıp bişey yapmıyodur,o da haklı..
anlat kv nin yaptığını??

o yüzden cennet anaların ayakları altına serilmiş işte eylüşümmmm

ayrı evde olsan bence öle yapmaz benim eşim arada yapar kv dem hemen bak değerini bil eskiden yatağını toplamazdı falan der hemen

valla ben işten sıkılmam zevkle yaparım bu sıcakta ütüyü bile ama birliktelik beni herşeyden soğutan ahkeşkem

amaaan efsunum boşver yaaa. öle düşünme yapma yıpratma kendini biraz kendini ağırdan sat derler ya onu yap. birazda onlar yapsın canım. ben temizlik yaparken heryeri temizlerdim kv nin görümcenin odasını falan sonra bi baktım lan bunlar heryeri temizliyo ama bizim odaya şöle bi süpürge tutmuyo bende ogün bugün temizlemiyorum. valla kendi odamı süpürüp bide arayı bırakıyorum. oldu sanki ben hizmetçi. yok öleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…