- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.061
bugün eve misafir gelecekti kv aramış işten izin alda sende gel diyoValla komiğime gittim.
Eşim aradı ne yapıyosun sesin çıkmadı hiç die bende ne yapayım çok yoğun çalışıyorum dedim sesin neden kötü dedi çok sıcak pek ii değilim ondan dedim ii peki dedi tamam dedim öpüyorum dedi bende hadi görüşürüz dedim kapattım
bugün eve misafir gelecekti kv aramış işten izin alda sende gel diyovalla komiğime gittim.
eşim aradı ne yapıyosun sesin çıkmadı hiç die bende ne yapayım çok yoğun çalışıyorum dedim sesin neden kötü dedi çok sıcak pek ii değilim ondan dedim ii peki dedi tamam dedim öpüyorum dedi bende hadi görüşürüz dedim kapattım
bugün eve misafir gelecekti kv aramış işten izin alda sende gel diyovalla komiğime gittim.
eşim aradı ne yapıyosun sesin çıkmadı hiç die bende ne yapayım çok yoğun çalışıyorum dedim sesin neden kötü dedi çok sıcak pek ii değilim ondan dedim ii peki dedi tamam dedim öpüyorum dedi bende hadi görüşürüz dedim kapattım
kızlar eşimi tanıyosam eğer iki seçenek var: Ya bi şeyler yapmaya çalışıyo beni sinir etmek hoşunada gider böle olunca ne kadar kötü olacağımıda biliyo.bi dolaplar dönüyo.
Yada geçen beraber kutladık işte ne gerek var ki diyo
ama şahitsiniz iki gün susarım eğer bu ikinci şık gerçekse elimden çekeceği var işte o zaman görür o şimdi susuyorum bakalım.oda zaten patlamamı bekliyo o yüzden neyin var diye sorup duruyo ama bakalım ne olacak
kızlar eşimi tanıyosam eğer iki seçenek var: ya bi şeyler yapmaya çalışıyo beni sinir etmek hoşunada gider böle olunca ne kadar kötü olacağımıda biliyo.bi dolaplar dönüyo.
yada geçen beraber kutladık işte ne gerek var ki diyo
ama şahitsiniz iki gün susarım eğer bu ikinci şık gerçekse elimden çekeceği var işte o zaman görür o şimdi susuyorum bakalım.oda zaten patlamamı bekliyo o yüzden neyin var diye sorup duruyo ama bakalım ne olacak
heykes yemeğe gitmiş afiyet bal şeker olsun datluş gelinler
benimde evi temizlemem lasım ama hiç yapasım yok yaaaa oofffff
ben de temizlik yapmalıyım..ama yapasım yokk!
aman boşver yaaa şu sıcakta ne temizliği valla benim tansiyonum mu düştü ne sersem gibiyim
amaaan nedir bu kadınlar çektikleri yavvv... erkek milleti ne rahat valla ohhh yan gel yat osman
amaaan nedir bu kadınlar çektikleri yavvv... erkek milleti ne rahat valla ohhh yan gel yat osman
kızzz ben size dün kv nin bana canın isterse diye trip attığını anlattım mı
hakkaten yaa her acıyı da kadınlar çeksin! geçen doğum sancısını hayal ediyodum da,o zaman ben de düşündüm erkeklerin hiçbişey çektiği yok diye...bu fiziksel anlamda tabii..başka şekillerde de kadınlar daha çok zorluk çekiyo..erkekler rahat! şimdi niye böyle dedin bilmem ama ben de böyle düşündüm :)
e siz temizlik falan deyince beylerin rahatlığı geldi aklıma işten eve gidiyoruz beyimiz hemen yatıyo ayyy çok yoruldum die eeee biz biz yorulmadık mı sanki tek kendii işten geliyo.
hakkaten yaa her acıyı da kadınlar çeksin! geçen doğum sancısını hayal ediyodum da,o zaman ben de düşündüm erkeklerin hiçbişey çektiği yok diye...bu fiziksel anlamda tabii..başka şekillerde de kadınlar daha çok zorluk çekiyo..erkekler rahat! şimdi niye böyle dedin bilmem ama ben de böyle düşündüm :)
e siz temizlik falan deyince beylerin rahatlığı geldi aklıma işten eve gidiyoruz beyimiz hemen yatıyo ayyy çok yoruldum die eeee biz biz yorulmadık mı sanki tek kendii işten geliyo.
valla ben işten sıkılmam zevkle yaparım bu sıcakta ütüyü bile ama birliktelik beni herşeyden soğutan ahkeşkem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?