- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
kızlar benim tanışmam filmlere konu olacak cinsten,2003 yılında Kuzenim şehirdışında okuyordu eşim kuzenimin arkadaşıydı,eşimi ilk fotolardan keşfettim ve tellefonla işletelim dedik kuzenimle,tabi ozaman ngençlik işte :)eşimle telde birbirimizi görmeden konuşltuk 1ay kadar ve ben etkilenmeye başladım sonunda itiraf ettim kuzenimi öne sürerek eşim çok bozuldu beni işlettiniz diye ama ben duygularımın gerçek olduğunu anlattım ve zaman tanıyalım ve birbirimizi tanıyalım dedik 1,5 sene hiç birbirimizi görmeden telde konuştuk çünkü askere gitti gelemedi gelmek istedi ama ben askerliğini yap öle gel dedim,ve samsuna geldi eşim çok garipti çok heycanlanmıştım telde yaşadığım duyguları yaşıyordum herşey gerçekti...daha sonraki gelemsinde ailemle tanıştırdım...tam ailemi ikna etmişken biz 1yıl ayrılık yaşadık olmayacak demiştim bitirdim.2006 senesinde ben üniv kazandım ve okulum eşimin yaşadığı şehre çok yakındı,korkularım vardı acaba yapabilrmiyim bilmediğim bişehirde diye.okuldayken bigece aradı beni gel ailemi gör yaşadığım yeri şehri gör beni koyup gitme ne olur dedi ve ben atladım gittim uşaka gidiş o gidiş ben görür görmez yelkenler fora:)ailesi çok sıcak karşıladı beni ve benim gelip gitmelerim sıklaştı 2yıl okul bittikten sonra 2008de evlendik....şimdi düşünüyorum yaptığım büyük cesaret alllah var bugüne kadar ne eşim ne k.vler bekarken gelip gittiğimi hiç konu etmediler ,iyiki eşimle evlenmişim onu çok seviyorum
canım arkidişlerim cumartesi-pazar çok sevdiğim bi arkadaşımın angara da düğünü var Allah nasip kısmet ederse sabah 5 gibi yola çıkcaz sevgülü kocişimle... kendinize çok çok çokkkkkkkkkkk iiiii bakın bacılar... sevgiyle kalın emi... yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın inşallahhh hepinizin kocaman kocaman öpüyorum
pazartesi görüşmek dileğiyleeee....
Hayırlı sabahlar arkadaşlarrrrrr
Haftasonumuzun bu ilk günü güzel geçsin inşallah.
MDKcim şuan yoldasındır, hayırlı yolculuklar cnm, iyi eğlenceler düğünde de
Bizde bugün Uludağa çıkacağız nasipse, belki eşimle bi gece kalır hsonumuzu orda geçiririz.
günaydınnn herkese arkidişlarrrrr
gnaydınlaaar.. bande uyandım erkenden çoçuk uyandı da kociş uyuyo ama uyanır o da şimdi hafta sonları kahvaltı hazırlamak ona ait ne istesem acabaa....
vayyyy çok şanslıyız he:)valla börek açsın bence:)çocuğun kızmı erkekmi kaç yaşında canım
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
günaydın tatlım çok şükür iyiyim yoğun bigün beni bekliyor sadece onun stresindeyim sen nasılsın
güle güle git efsunum bol bo döktür kurtlarını bakalım bizim yerimizde gez bakalım öpüyorum canım sevgimdesin.
günaydın arkadaşlar nasılsınız.
kızlar yeni bir üyelik aldım onaylanıp msj yazabildikten sonra o kullanıcı adıyla giricem kullanıcı adı değişikliğimi site kabul etmemiş bende yeniden üye oldum
günaydın kızlar...
haftasonu baya bi boşluk olmuş ama artık toplanırız heralde..
banunasya hayırdır,neler oldu??
saol vefacım güle güle gittim ağlaya ağlaya geldim
günaydın canımmm
canım o yeni aldığın üyeliği aynı kişi olduğun için kapatırlar bi iki kişide gördüm kapattıklarını
günaydın eylüşüm
evet sayfa ilerlememiş pekiii olmuş aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?