"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vavvvoovvv güzelmiş vefacım eşinede,ailesinede bravo o konuda

canım arkidişlerim cumartesi-pazar çok sevdiğim bi arkadaşımın angara da düğünü var Allah nasip kısmet ederse sabah 5 gibi yola çıkcaz sevgülü kocişimle... kendinize çok çok çokkkkkkkkkkk iiiii bakın bacılar... sevgiyle kalın emi... yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın inşallahhh hepinizin kocaman kocaman öpüyorum
pazartesi görüşmek dileğiyleeee....

Hayırlı sabahlar arkadaşlarrrrrr

Haftasonumuzun bu ilk günü güzel geçsin inşallah.

MDKcim şuan yoldasındır, hayırlı yolculuklar cnm, iyi eğlenceler düğünde de

Bizde bugün Uludağa çıkacağız nasipse, belki eşimle bi gece kalır hsonumuzu orda geçiririz.

güle güle git efsunum bol bo döktür kurtlarını bakalım bizim yerimizde gez bakalım öpüyorum canım sevgimdesin.

hayırlı sabahlar canım herkes haftasonu ne güzel biyerlere gidiyor tatildebense haftasonunu evde çalışarak geçirecem ve pazartesi işlerim çok yoğun olacak topike giremeyebilirim benim yerimede gezin

gnaydınlaaar.. bande uyandım erkenden çoçuk uyandı da kociş uyuyo ama uyanır o da şimdi hafta sonları kahvaltı hazırlamak ona ait ne istesem acabaa....

vayyyy çok şanslıyız he:)valla börek açsın bence:)çocuğun kızmı erkekmi kaç yaşında canım

vayyyy çok şanslıyız he:)valla börek açsın bence:)çocuğun kızmı erkekmi kaç yaşında canım

kusura bakma vefacım yaa dün yazamadım internet gtti de.Ya kızlar dökülmüşüz sanki bakıyorum kimse yok hızlı başlamıştık ama neyse galiba hafta sonu dye böle oldu..vefacım iki oğlum var benim kocişten sucuk istedim dün ben hazırladım onun braz işleri varmışta bu hafta pazar kahvaltısıyla idare ettik ...

herkes gezmelerde düğünlerde bu gün dmi kızlar olsun bakalım bende şimdilik çoçuk büyütyrum sonra siz çoçuk bakarken de ben gezerim:))öpüyorum hepinizi canlarrr görşmek üzere...

günaydın tatlım çok şükür iyiyim yoğun bigün beni bekliyor sadece onun stresindeyim sen nasılsın

kolay gelsin canım işler yoğun herhalde bu aralar kızlarda yok ahkeşke tatilde diğerleri nerde gelmedilerde,

benim canım sıkkın biraz eşimle cumartesi sabahı baya şiddetli kavga ettik,2 gündür konuşmuyoruz moralim çok bozuk.

kızlar yeni bir üyelik aldım onaylanıp msj yazabildikten sonra o kullanıcı adıyla giricem kullanıcı adı değişikliğimi site kabul etmemiş bende yeniden üye oldum

günaydın kızlar...
haftasonu baya bi boşluk olmuş ama artık toplanırız heralde..
banunasya hayırdır,neler oldu??

haftasonunun yorgunluğunu atamayanlar daha gelemedi :)
ben de çok zor kalktım,birazdan eşim gelecek yemeğe,ondan utanmasam daha yatacaktım

güle güle git efsunum bol bo döktür kurtlarını bakalım bizim yerimizde gez bakalım öpüyorum canım sevgimdesin.

saol vefacım güle güle gittim ağlaya ağlaya geldim

günaydın arkadaşlar nasılsınız.

günaydın canımmm

kızlar yeni bir üyelik aldım onaylanıp msj yazabildikten sonra o kullanıcı adıyla giricem kullanıcı adı değişikliğimi site kabul etmemiş bende yeniden üye oldum

canım o yeni aldığın üyeliği aynı kişi olduğun için kapatırlar bi iki kişide gördüm kapattıklarını

günaydın kızlar...
haftasonu baya bi boşluk olmuş ama artık toplanırız heralde..
banunasya hayırdır,neler oldu??

günaydın eylüşüm
evet sayfa ilerlememiş pek iii olmuş aslında

günaydııınnn efsuncumm
ağladın de miii,arkadaş gelin etmek de zor yaaw :) sanki anasıymış gibi duygulanıyo insan,2 ay önce de benim kardeşim diyebileceğim arkadaşım evlendi,ağlamaktan bitap düşmüştüm..
neyse Allah mesut etsin inşallah ömürlerince...
düğün de güzel geçmiştir inşallah..bu arada isim de iyimiş,ben de değştrcem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…