- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.801
ben sadece şunu öğrenmek istiyorum kayınvalidem benim yüzüme gülüp arkamdan bunları söylüyormu acaba . içimin rahatlaması için bu akşam gidip enişyetle yüzleşicem kim ne derse desin artk .
ben sadece şunu öğrenmek istiyorum kayınvalidem benim yüzüme gülüp arkamdan bunları söylüyormu acaba . içimin rahatlaması için bu akşam gidip enişyetle yüzleşicem kim ne derse desin artk .
kızlar konuyla alakasız ama akşama yemek telaşı sardı tavuk pirzolada var fırında yapmak istemiyorum oğluş için tencere yemeği yesin diye tencerede nasıl pişirebilirim
saol canım benim oğluş pek yemek ayırt etmiyor çok şükür.sote gibi yap diyosun yani biraz sulu pişireyim ozaman ekmek banarak yer kuzum saol:)
et tanımları ile aram yoktur. pirzola dediğin göğüs etinin düzleştirilmişi oluyo sanırım.
bunu doğra kuşbaşı olarak, biraz yağ, domates rendele salça yerine onu koy. oğluşunun midesine daha iyi olur. tavuğu koy kavur biraz sulansın suyunu çekince su ekle. sonra oğlun yiğiyorsa patates, havuç da koyabilirsin içine (soğan ve biber yermi bilmediğimden yazmadım)
nazcım sene genede sakinliğini koru emi.. emin ol sakinlik seni fazlasıyla haklı çıkartacak. bide eşin gelir miki böyle bişey için.. bazı erkekler yersiz bulur ya bunu
afiyet bal şeker olsun ona. evet suyunu kendin ayarlarsın onun sulu yeme kıvamına göre. ama tavuk göğsü sert olur biraz. patates havuç eklersen onun yavanlığını bastırır, bide lezzet katar.
yok yavrum tavuğun gögsü değil bacakı bacakı :)))pirzola bebeim
kızlar ben çıkıyorum bakayım bi odalara ne var ne yok demihadi kocaman öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heee ben işte bilmiyom bu kavramları. restauranta yerken tavuğun veya işte dananın neresi oluyo yane diye sorarım hepppben yıllardır tanıdığım kasap var yapacağım yemeği söylüyom o hangisi iyi olursa onu veriyo bana. bende kolayı var :)))))
kıs sen çok komiksin güldürdün beni :)))
kızlar ben çıkıyorum bakayım bi odalara ne var ne yok demihadi kocaman öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
napem anlamıyom ben böyle pirzola bilmem ne.. bacak göğüs kanat dersen hee onu bilirim.
amanınnnn kimsecikler kalmamış yahu...öpüyorum şekerler
benim pek ii olduğum sölenemz canım.sen ne yaptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?