"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

turkişim bizim yaşlara bişey demedin sen

evet sakinliğini koru saldırma adamcağıza hemen çünkü bu siteler tuhaf şey üye olmasanda üyelik gibi gönderiyorlar mail atıyorlar sürekli

efsunum siz aynı yaştanız bizde öledik diye yorum yapmamış olabilirim senin kocan zeki görünüyor. benimkinin yaşı benden yaklaşık 20 yaş geriden geliyordu da
efsun eşin işte bana sinirli fevri filan geldi. onun tam böle kanının deli aktığı yaşlar bunlar.. sana gelince kuşum senin sabrına diyecek bişi bulamıyom. azıcık bana da versen o sabırdan. senin sabrın fazla ötesi fazlaaaa..

benim istediklerimden anlıyor az çok diyelim biz ona
evet işinde sıkıntıları var malesef maddi olarak ki zaten elimizi kolumuzu az çok o bağlıyor bizimde
hemde ne deli onun kanı bi bilsen.... aslında çok sabırsızdım ama bu işte sabırlı olmam gerektiğine karar verdim başka çaremde yok zaten turkişim belkide ilaç beni sessiz sakin yapmışdır

bugün çok var anlatılacak şeylerim size..
şimdi hafta sonu evi taşıdık. tek başıma ev yerleştirdim canım çıktı. anladım ki kardeşlerimde insanlıklarıda ölmüş..
sonra 1-2 ark çağırdım yardıma (yardım dediğim silinmiş dolab gibi şeylerin tozunu almak) yada bardak filan yıkamak. kimse gelmedi biliyo musunuz. ben olsam hemen salak gibi koşar giderim kendi işimi bırakıp, kendimi o kadar kötü hissettimki bu kişiler nazımın geçtiği tiplerdi. ama bende şimdi hak ettiği kadar değer vercem herkese... dedimki acep kılzar burda olsa biri gelipde yardım eder miydi... sonra annem aklıma geldi. annem olsaydı böyle olur muydu diyeee. herhalde olmazdı (((

bide bir ark var bana dediki sana birini tanıştırayım mı? onun sevgilisin arkadaşıymış. ama bakalım adam 38-40 yaşlardaymış. tek bildiğim bu. ama tabii bilemeyiz belkim sevgilisi vardır. bide çocuğu varsa istemem dedim. buda evlenip ayrılmış biriymiş. bakalım tabii olumlu bir gelişme olursa sizi haberdar edeceğim...

valla gelirdim canım ben kardeşlerin cidden ayıp etmişler neden gelmediler acaba ??? evet herkese hak ettiği değeri vermek lasım canım darbe yiye yiye bende bunu öğrendim hayattan aslında biz kötü değiliz hayat şartları insanlar getirdi bizi bu hale kırıldık, yorulduk iyice ama biz kırınca kötü yine biziz malesef tabii annecin olsa seni yanlız komazdı hiç
38-40 çok değilmi canım yaaa sen bilirsin hayat ne getirir bilemem belkide hayırlısıdır bilemiyorum hiç

ya canım nasıl anlatsam eşim çevresi tarafından çok sevilir,ailem çok düşkündür ona yani eşim çevresinde ve benim ailem tarafından hep çok düzgün hatasız olarak tanındı ve böyle devam ediyor,kavga etsek tartışsak hep benim çocuksu davranışlarımdan yada olgunlaşmamamdanmış anlayacağın bütün tartışmaların tek suçlusu benim bu eşimin ailesi tarafından da böyle söyleniyor ben şaşırdım artık ne yapacağımı,ne yaparsam yapayım kafalarında oluşturdukları kötü gelin modelini silemiyorum,inanın tek hatam kırgınlığımı belli etmem bunun hemen yüzüme yansıması rol yapamam bunların yüzüne güleceksin arkalarından yapacaksın ne yaparsan bende de o yok,dün akşam ki tartışmada da bunu çok iyi anladım kardeşi benim evime gelmiyormuş ben ne kendi kendime gelin güvey oluyormuşum ya nankör adam yıllardır yaptıklarımı görmüyormusun ben herkese hakettiği gibi davranıyorum kimseye haksız yere surat yapmıyorum benim yerimde başkası olsa bu kadar yaşanan terbiyesizlikten sonra onların yüzüne bakmaz ama yine hepsinin gözünde ben haksızım nasıl görürseler görsünler kendimi yormıcam artık ne olursa olsun hiçbişey değişmiyor çünkü;

turkuazım ben sana kredi bilgilerini haber veririm ama şuda var tabi bizim alıcağımız binada 30 diare var müteahhit bankayla görüşüp toplu kredi çekmek için baya bir düşük kredi alıcam dedi ama biz yine bütün bankalarla görüşücez sizede yazarım ben durumları.

canım inan ben daha konuyu açar açmaz yine celallenir huyunu biliyorum kavga etmeye yermi arıyosun der adamımı tanıyorum ben

valla ayıpp etmiş kardeşlerin,senin hayatın çok zor be turkuazım bukadar yük insanın omzuna verilirmi,ee gün ola harman ola sen canını sıkma elbet seni arayacak günleri olur onlarında boşver salla.bence ilişki için acele etme derim tabi nacizane fikrim karar senin,tanı tabiki tanımadan bilemezsin ama yavrum sen kendi düzenini oturt bi bence.sığınacak bir liman imajını asla erkeğe verme,onlar bu duyguyu üstünlük olarak kabul ederler,seni üzmesine kimsenin izin verme,çi,zgin yolun aynı güçlükle devam etsin canım

ay ben iki çocuğu annemlere bırakıp yine gelirdim yaaaa keşke birbirimize yakın olabilseydik herşeyimize koştururduk,ben şimdi taşınıcam nasip olursa 4,5 ay sonra eşim annesine takılıyodu sen gel çocukları banunun annesine bırakırız yardım edersin diye kadın ben hastayım tansiyonum var aslaelemem dedi aman onun yardımı eksik olsun tek başıma 1 ayda taşıyacağımı bilsem yinede ondan yardım istemem,allaha şükür yanımda kardeşlerim annem var annem ben çocuklara bakarım kızlarla yerleitirirsiniz diyor bende 3 tane kızkardeş var bu arada senin kardeşlerinede şaşırdım doğrusu böyle bir zamanda yanında olmaları gerekirdi.

canım herşeyin hayırlısı olsun inş yaş farkı önemli değil önemli olan insanların kafalarının uyuşması

nasılsınız kızlar kafam çok karışık size bişey danışmak istiyorum . biliyorsunuz bende kayınvalidemle aynı evde oturdum 2 sene ve kendi evime çıktım . biz beraber otururken ben hiç bir şekilde kaynanama bir saygısızlık yapmadım hiç bir şekilde kavga etmedik ve ağız dalaşınada girmedik . eşimin abisi şuanda hem eşimle hemde annesiyle konuşmuyor ve sebep ( anlatılanlar ne kadar doğru bende şaşırdım ) ben kayınvalidemi istemiyormuşum ve kayınvalidem eşimin halasının kocasına söylemiş bunu bunuda bana adamın kızı söyledi . kız şöyle diyor bende yengem herkese farklı konuşuyor babama naz beni istemiyor demiş . ama sonra eşimin abisi sorduğunda öyle bişey yok demiş şimdi benim kaynanam herkese farklımı konuşuyor şimdi ve bu durumda sizce ne yapmalıyım . böyle bir konuyu eşime anlatıp onuda üzmek istemiyorum .

banum sankim sen beni anlattın (tek fark benim aillem onun yaptıklarını görüyordu)
iyikide görmüş.. yoksam ayrılmama izin vermezlerdi..

efsunum böle pat diye söledim ya bana da öle düşününce büyük ama ben 29- o 39 olsa mesela 10 yaş var yane....(ikimizde 3 lü veya 2 li rakamlarla başlasak öle olmaz hiç
efsunum valla benim içimde 35-40 arası istiyor. küçük istemiyom artık yani aynı yaşta filan.
zati bu olcak diye bişeyde yok. daha hiç bişi yok ortada. belki hiç görüşmicez. belkim görüşüp anlaşmıcaz.. ne bilem paylaşmak istedim sizlen..

bu arada hafta sonu geldi yaratık kapıma. ben gidip zile basan kim diye düşünürken içimden geçti biliyo musunuz. bana bişi almıştı evli iken. geri istiyormuş aldığını.dedim git vercem sonra. bana bide demesin mi sana güzelce bir laf sölemeye geldim. tam beyin özürlü olmuş iyice. baktı ki ben tersleniyorum oda sinirlendi. kapıyı suratına kapattım defol git diye. sonra 2-3 saat geçti.ceb aradım dedimki.
bak pişmansan olay niye bu raddeye geldi diyosan, yaptığı 2-3 hatayı söledim. bunları yapmıcaktın. bana bide demesin mi pişman değilim diye yüzsüz. babama gitmiş. babam diyorki çok sinirliydi. o tahmin etmedi bu raddeye gleceğini. dedim işte otursun şimdi. hem barışmak istiyor hemde gururundan inadından anasını korumaktan vazgeçmiyor. gerçi geçsede iş işten geçti ya.. pislik...

naz cım hoşgeldin.. valla içimden seni geçirdim nerde acep diye. dedim herhalde oruç zor geçiyor. konu ya yorum yapamıcam kafam karıştı

iyi yapmışsın canım terslemekle ondan ne koca olur nede baba

iyi yapmışsın canım terslemekle ondan ne koca olur nede baba

banum üzüldüğüm zamanlar oluyo ona değil, emek ve sevgim karşılığında gördüğüm Hayvanlıklara.
kaybettiğim bebeğime... o bişi haketmiyorki. ben soğudum ondan. ama ego mu dersin ne dersin kapıma gelip itiraf etsin çok isterim hatalarını. ben buna basacam tekmeyi gene o zaman

benimde kafam karıştığı için bende yorum yapamıyorum sadece üzülmekle kalıyorum .

üzülme lafı kim çıkarttıysa onla konuş. eşine böle bişi olmadığını açıkla derim sadece. nazara mı geldiniz neeee. dua oku bol bol

valla karışık biraz kim doğruyu söylüyor acaba ????

hayırlısı olsun turkuazım artık o zaman
bencede yaratık çok pişman ama gururundan da vazgeçemiyor işte pislik nolcakkkk

üzülme lafı kim çıkarttıysa onla konuş. eşine böle bişi olmadığını açıkla derim sadece. nazara mı geldiniz neeee. dua oku bol bol

bu akşam kayınvalideme gidicem iftardan sonra eşimide alıp eniştenin yanına gidcem şu mübarek günlerde yalan söylemezler sanırım . canım bu olay 1 yıldır olan bişey benimle bişey konuşulmuyor sen şunu yaptın bunu yaptın yada şöyle davrandın böyle davrandın denmiyor . olaylar benim etrafımda dönüp duruyor bana söylenen bişey yok .

ortalık karıştırmaya çalışıyorlar desene sen şuna canım yaaaa offff bu millet yok mu

şimdi tabii yani kısmete gelince konu haklısınız erken görmekte. bende erken görüyom bazen. bazen erken bazen de diyom ki değil.

vefam ben tabiat olarak böyle erkeklere sığınma eğilimde değilimdir hiç. yaratık ilk çıktığım insan dı ilk onla çıktım evlendim.

ben çok ağlar çok üzülürüm duygusalımdır. ama yaşadıklarım kolay değil. erken yaşta ruhumu bedeni yaşlandırdı. burdakiler sadece size anlatılabilecek tarafları ya geçmiş... ya yaşananlar.... hatırlamak bile istemiyorum
zaten bu kişi olcak diye bişi yok ki. bunlar sadece eğer o kişinin sevgilisi filan yoksa, tanışın dediler.
belki birbirimize hiç uygun değiliz. yani çocuğu olabilir, sevgilisi olabilir, kimseyi istemeyebilir yada manyak olabilir.
ama kafama yatarsa görüşim diye düşündüm. en azından naber nasılsın diye soran biri olur. amaç sadece önümdeki bu zorlu süreçte kafamı dağıtan birinin olması.zaten bu yaşadıklarımdan kırgınlıklardan sonra biraz zor severim.

ortalık karıştırmaya çalışıyorlar desene sen şuna canım yaaaa offff bu millet yok mu

ben sadece şunu öğrenmek istiyorum kayınvalidem benim yüzüme gülüp arkamdan bunları söylüyormu acaba . içimin rahatlaması için bu akşam gidip enişyetle yüzleşicem kim ne derse desin artk .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…