"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aman canım bırak onun ne dediğini allahtan eşin seni anlıyor benim ki gibi odun değil en azından anasının ağzını gözlemiyor,oturup senin hakkındaki dolduruşlarını dinlemiyor

kayınvaliden düşüncesiz gibi oğlanda düşüncesiz aylak aylak sabahtan akşama ne yapacak oralarda eşin çalışıyo sen çalışıyosun kaç yaşında bu oğlan nekadar kalcak bellimi,evinde iyi kötü kahvaltıyla,çorba salata ile ögün atlatabiliyosun biri gelince ölemi oluyor malesef çeşit sunman lazım,insan ne pişireceğini şaırıyor,zor be hayatımız anlayan yok banuş,bende neler hayal ediyorum neler oluyo,iftara k.validemi görümcemi davet ederim bi hafta sonu hasta olduğum zaman oruç tutmicam için koymaz eni konu güzel bi sofra hazırlarım diyordum ama yokkk bunlar insana fırsat vermiyorki,2gün önce görümcem iftara bizdeydi dünde kayınvalidem,madem öle bende kimseyi davet etmiyorum yüzsüzler çalışıyo yemeği varmı yokmu diyen yokkk allah bilsin

aman canım bırak onun ne dediğini allahtan eşin seni anlıyor benim ki gibi odun değil en azından anasının ağzını gözlemiyor,oturup senin hakkındaki dolduruşlarını dinlemiyor

o konuda ben hata etmişim geçen eşim bana dedi daha annemin agzında seninle ilgili bi kötü söz duymadım diye sen habire şikayet ediyosun diyo bana,bende anladımki bundan sonra eşime şikayet edip adamı germemem gerktiğini,saygısızlık yapmadan uzak duruyorum davranışlarımla ifade ediyorum tepkilerimi kaynanama mesaj yerine ulaşıyor eminim anlamamazlıktan gelsede gözümün içine bakıyor tepkimi ölçmek için,eşimde dün lafı verdi anasına sen kiradan haber ver kiradan dedi biz oralardan zaten satılık bakmıyoruz sizin ordan kiralık bakıyoruz dedi al sana jkapak

canım 21 yaşında üniversite öğrencesi bayramı geçirir burda hersene yaptığı gibi annesi gitmeden planı yapmıştı zaten ben gidince oğlumu gönderirirm bütün akranalar burda bayram harçlığı verirler diyodu kadındaki zihniyete bak dilenci kılıklı ne olacak,ya canım eşim gündüzleri işte oluyor bazen geceleri gidiyor doğrumu bende kalması onuda geçtim ramazan günü insanın kendine bişey pişirmeye eli kolu kalkmıyor,ama ben robot gibi yapıcam onların her hizmetlerini.

sen o konuda şanslısın canım en azından yuvanı bozmaya kalkmıyo,dün dedimki en sonunda hayatımda az insan çok huzur istiyorum benim 10 aydır psikolojimi bozdunuz yapmayacağım söylemeyeceğim şeyleri yaptırdının tam ohhkafa dinlicem demişken be ne şimdi ha sen beni hiçmi düşünmüyosun ya dedim bana dediği annem buraya senin çocuklarına bakmaya geldi kadınında burnundan getirdin suratsızlıklarınla davranışlarınla kendinden soğuttun demezmi annenle yaşanalarda ben haksızdım yani öylemi dedim evet öyle sen herzaman haksızsın dedi.

valla banuş sende benim gibi yapıcaksın canım üzmiceksin kendini yap bi çorba salata,ertesi günü menemen kahvaltı,çeşit çeşit sunma,bigün kahvaltı hazırla nebilim yanına patates kızart,bigün yumurta kır,anlasın varsın,ne işi var sizde gitsin akrabalarında kalsın

bende aynen öyle yapmayı planlıyorum canım kimsenin keyfince gidemem kusura bakmasınlar

günaydın kızlarrr
off yorgun bir akşamdan çıktım sabaha.. midem ağrıyor yawww.. akşam eve 20:20 de gittim. menemen yap yemek ye derken 21:30 oldu. sonra evi topla biraz temizlik yap derken saat gece yarısı oldu. yemek pişene kadar baklavalı dondurma yedim yaww oda aç karnına midemi mahvetti...
bu akşam gene temizlik yapcam, yarın gene gene... offff sıcak da hiçbişey çekilmiyorrrr....

vefam piknik iyi o zaman boşver burnundan gelmemiş.. tadını çıkar anı takma kv. ni seni düşüncesiz ama sürekli laf sokan yuvanı yıkan bir tip değil. kocanda oruçtan gergin senin bence. ramazan bitince normalleşir...

banum off banum yaa sen içimdeki yaraya böle parmağını basıyon. aynı şeyleri yaşadım, hiç kıymet bilen bir kere Allah razı olsun diyen olmadı... bekleme kuşum yaptıklarını görmelerini şimdiye kadar görmeyen artık görmez... ama kocan hasta bence kesin uzman yardımı alsın. sürekli şiddette eğilimli hareketler bişi değil çocuklarında psikolojini bozuyor farkında mı acaba... yarın o çocuklar sorunlu olursa anası danası kardeşi sağlık verecek mi acaba onlara. bu soruyo bir kocana sor bence. belki aklı başına gelir..
ben aynı şeyi yaşadım işi düşünce iyi bitince kötü, canı isterse iyi canı istemez ise kötü, bir kere haklısın der milyonkere haksızsın der suçlar. aman dikkat et seni suçluluk psikolojisine sokmasına izin verme. bu hatalı olan erkeklerin uyguladığı bişeydir. sürekli seni suçlayarak üste çıkıp kendi haksızlığını örtecek. bilmem kocana ne yapman lazım.. ben kendim çözemediğim için bıraktım yol yakınken ama ne yapsan sen, ailene SÖYLESEN BİR BÜYÜK KONUŞSA BUNLA. baban mesela, bu kız aten deli gibi çalışıyor, iki çocuk var başında sen bide sürekli annen bilmem neyin yani uslubuyla söyleseler bence iyi olur banu. bununda kendine gelmesi şart olmuş.. başkada valla çözüm göremiyom. çocuklarını harcatma sakın ne ona ne başkasına... yavrum şimdi o küçük dünyasında neler kuruyor neler yaşıyordur o hareketleri görünce. çok küçükler dahaaaa.

ahkeşkemm yaa hani haber mail filan bişey gönderseneee. ne oldu ya Allah ım inş herşey yolunda ahkeşkenin istediği gibi olur.

yok canım o ne kadar üste çıkmaya beni haksız durumunada düşürmeye kalksa kendimi hiç haksız görmüyorum ve bu konuda taviz vermem ona üzüldüğüm şey onlar söz konusu olunca gözü başka bişeyi görmüyor,ailesi konuşulunca deliriyor resmen bende dün dedim inş bigün ailen yüzünden beni kaybetmezsin diye,
canım babam vefat etti,annemden çekinir zaten kv yüzünden evi terkedip annemlere gittiğimde annem tlf kv bütün hatalarını söyledi eşime de sen dengeyi kuramıyosun ben kızımı ezdirmem benim kapım sonuna kadar açık gidecek yeri yok sanma sakın dedi ama adamın umrundamı o hala ailesine toz kondurmamak için çabalasın.

canım turkiş günaydın,aynen öle burnumdan gelmedi zaten k.vde benim serin durduğumu görünce erken gitti eşimde diyoki piknik yaptığımız yer bize çok yakın anne bize bırakim seni bizde kal diyor,köyden gelmiş dinlenememiş allahtan k.vdemin biyerde kalım sizde kalım diye kalma huyu yok zorunlu olursa kalır yok beni evime bırak dedi.benimkide anasını nasıl rahat ettirceni bilemedi,madem yorgunsun niye düşüp yola geliyosun kal evinde 8,30da köyden gelmiş 12ye kjadar yatmış daha yorgunum diyo,benim hiç canım yok sanki yorgunluktan geberiyorum bundan sonra bende hizmeti kaliteyi düşürüyorum ne bulurlarsa onu yesinler canıma minnet:))

bak sende kendini çok yorma hastalanacaksın sonra sana kim bakacak amannnn ne koca var ne k.vde salla geç evini kim görcek temizmi değilmi yavaş yavaş yap bebeğim,aynı şekilde bennde niyetli değilim malum durumlar,poğaça yedim migdem yanıyooo

ahkeşkemi bende merak ettim bak ne yaptı gidebildimiki,kocasına ii bi ders olur inş

ahkeşke gittimi acaba ailesinin yanına çok merak ediyorum işe gitmiş olsa gelirdi bu zamana kadar

banucum baban içi başın sağolsun bilmiyodum. kusura bakma ne olur. banu annenin demekki bir daha ama daha sert konuşması şart. bak yoksam bu senin çözeceğin noktada değil. kız aynılarını yaşadım ben sürekli yaa. birebir aynısı.. benimki işte çok kavga edince bana annesi için vurdu bile. boğazımı sıktı manyak.. işte gittikçe o diş sıkması uygulamalı şiddet oldu. bak önünü al banum ben diyim sana.. yoksa bu gittikçe üste çıkacak çıkacak sonu gelmiyor. annen konuşsun gene bence.

vefam yaa ne diyim erkek milleti. evlenmeden önce anaları aklına gelmez, evlenince eteğinden çıkmazlar... neyse seninki gene iyi.. oruç bitince rahatlar.. ben niyetliyim bugün kuzum.. ya dün konuştuk ya gititm akşam dondurma aldım işte o baklavalı olan var ya. dodndurma değil ama baklavaı olan şerbetli imiş bayağı. ben böle daha kuru sandım. ben çok şekerli şey sevmem. bide aç karnına yiğince yaktı midemi oturdu resmen. sahurda içim yanıyodu gene dondurma yedim, o arada baklavasını yedim derken böle olduı. iftarda ilaç içerim, sahurda içerim toparlar inş. nazar mı değidirdim ne. ne güzel tutuyom derken.. ben biraz titizim de öle ev pisken camlar kirliyken durmamam. aman yapim kafamda kalmasın bitsin. ayrıca evime gelen giden olsun olmasın temiz ev severim ben.. huy işte anca bu kadar törpüleyebildim. neyse haftaya sadece yemek derdim olcak. bu haftasonundan sonra rahatlıcam yaaa....

ahkeşkeyi çok merak ettim. inş kocası sürüm sürüm sürünür onun peşinden de ütü masasnı yumruklayacağını kafasını vurur duvara.. hadi bakalım her şer de bir hayır var derler. bakalım bu şer in hayrı ne olacak. inş ayrı ev olur yaaaaa. çok dua ediyom ona

ahkeşke gittimi acaba ailesinin yanına çok merak ediyorum işe gitmiş olsa gelirdi bu zamana kadar

bencede gitmiştir yoksa sabahtan burda oluyordu allahım güzel geçirmek nasip etsin ahkeşkeme

ya kızlar iyiki varsınız herşeyimi paylaşır oldum inanamıyorum bazen kendime ,ne güzel dostluklar kurduk burda yalansız riyasız çıkarsız alllahım bozmasın inş,bu arada eylülü efsunuda çok özledim ya giremiyorlar kuzucuklar

valla ya daima aklımdasınız. her derdinize sorununuza inanın kendi derdim kadar üzülüyor kafa patlatıyom nasıl düzelir diye.. sadece merak ediyom acep yüzyüze gelsek aynı enerjiyi alabilir miyiz birbirimizden. yada bu kadar açık anlatılabilir mi herşey yan yanayken. ama bişeyden eminim bir işimiz gücümüz olsa birbirimize yardım ederiz..

bende o konuda eminim canım yardımlaşırız,enerji alırız diye düşünüyorum ama bu kadar rahat anlatabilirmiydik bilmiyorum ,

yok turkuazım kusuru olurmu canım benim bu akşam annemlere gitcez zaten ,çocukları falan gezdirelim baya bunaldılar evde eşimde gece 12 ye kadar çalışıyor alıcak beni annemlerden akşam konuşayım bakalım diyorum annemle

bu arada ben annemle konuşunca derdimi paylaşınca eşim derki evimizde olan olayları neden dışarı yansıtıyorsun,evde olan evde kalmalı tabi işine gelmiyor onun annemde annesine tlf söylerken üstelik annem o kadar sakin ve tartışmasız konuşmuştu,bunun ağzında bakla ıslanmıyor herşeri gitmiş anasına yetiştşrmiş diye söyleniyordu ben içime atıcam benim dertleşmeye hakkım yok onların gözünde

başım çatlıyor sanki şuan yaaaa
nasılsınız kızlarrrrr

vefam piknik çok güzel geçmiş valla boşver sen takma kafaya fazla kv yi

banuşum senin kocaya bişey diyemiyorum canım ya sadece bu kadarda olmaz demek geliyor içimden gerçekten işleri bitene kadar canım cicim gülüm iş bitince kes sesini bu erkeklerin çoğu

turkuazımmmm bu yorgunluk tatlı yorgunluk kkeşke yakın olsak da yardım edebilsem sana ama üzülme bence hayatını yeniden kuruyorsun tatlım sen şuan bigün banada nasip olur inşallahhhhhh

banuş anlat kuzum anlat annene,arkanda sana destek olan birinin olduğunu görsün bilsin eşin,benimde en büyük hatam k.vdemle bi durum olduğunda hemen tele sarılıyorum anneme parlıyıp anlatıyorum oda beni sakinleştiriyo sonra pişmman oluyorum uzaktalar anlatmasaydım diye,üff bazende annem onları eleştirdiğinde ben bozuluyorum halbuki bu hakkı anneme ben veriyorum asıl benim anlatmamam lazım ama o an annem arıyo bişiy oluyo sinirlerime hakim olaöıyorum anlatıyorum,sanki kadın beni zorla verdi evlen diye,kendim buldum eşimi,direttim evlencem diye,

hoşgeld,n efsunum geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…