"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sağol banucum,ama bi kez daha girmiştim,yazdım kimse yine cevap vermemişti..neyse...
yardım ediyim etmesine,elime mi yapışcak ama yüzünü bile görmek istemiyoken,ona iyilik etmek istemiyorum açıkcası,mübarek gün tövbe tövbe,çok canımı sıkıyo!!
yatarken sorarız kaçta kalkalım diye..o saatten bi 10-15 dk önce ben de kalkarım o zaman,geç mi

hoşgeldin canım benim unutulurmusun hiç ....bencede kalk derim,herzaman beraber değilsiniz hep sevap olur buarada bzi kadınlar çok ince fikirliyiz yaw,bilmiyorum bu damatlarda k.vdeleri için böle düşünen varmı benim eşim düşünmez en basitinden kardeşimle gelirken annem eşime hediye göndermiş aç bi telefon tşk et dimi ben demesem aklına gelceği yok,allahtan dediğimi yapıyor

evde 2 tane de görümce var,genç kızlar..kendilerine hizmet ettirmey bayılırlar,onlara da bu yüzden sinir olurum bu konuda..kv de peşlerinde dolanır işlerini yapar..kp çok kızar ama ne biçim kızlar yetiştirdin diye..evlenince napcaklar bilmiyorum,bana,diğer eltilere,kv ye iş buyurmayı pek seviyorlarr..amaa bana ve eltilerime sökmüyo tabii :))

hoşbuldum vefacım..
evet malesef çok ince fikirliyiz,inan bazen ağır geliyo..biraz diyorum,biraz düşüncesiz bi insan olsaydım belki daha iyi olurdum!
eşin yine de seni dinliyomuş,bu çok iyi bence de..düşünemiyo demekki,belki zamanla öğrenir senden

sevap olur dediğin gibi,haklısın..zaten ben artık onlara ne yapıcaksam rızasını Allahtan umarak yapıcam,onların memnuniyeti umrumda değil..bakalım işte..bunu düşünüyorum ne gerek varsa şimdiden..o gün bi gelsin de psikolojime de bağlı

Son düzenleyen: Moderatör:

dediğin canım 10,15 dk önce kalkarsın olur biter,boşver senede bikaç gün görüyosun eşin için yüzlerine gül senin eşin hakediyor bunu

sökmesin valla sinir oluyorum ya gelinlerden iş bekleyen görümcelere eliniz ayağımız yokmu kalkında yapın benim görümcenin yatağını bile kurardım hamile hamile ne salakmışım ya şimdi asla ama asla yapmam

bir de eğer eşim,"sen de erken kalk,yardım et" derse sinir olur yapacağım varsa da yapmam,böyle iğrenç bir huyum var sanırım
amaaa eşim de der mi bilmiyorum ama derse de sevap olur diye der,bi de rica eder,yumuşak bi şekilde,utanır bunu isterken,kıyamam ben de!!! öff!!

yapma tabii!!! ya bi de anlamadığım küçük değilsinizki!! lafa gelince evlenmek istiyosunuz! daha bi çay tepsisi taşımazlar,elleri titriyomuş! bu ne şimdi!! hemen hemen aynı yaştayız..ama ben gelinim ya! bulaşık yıkardım,bişey yer içer,tabağı tezgaha bırakırlardı,demezlerki ben de durulıyım!!fena mı olur.birimiz yıkar birimiz durularız,konuşuruz,güleriz ederiz..güzel olur yani..ama yokkk!

eylüşşşşşş hoş geldin. gözlerimiz yolda kaldııı. nasıl geçti kardeşinle günleriniz... iyi bak anneni babanıda görmüş oldun ne güzell..

bence şimdiden kv gideceğin günü düşünüp yaşadığın güzel günleri unutma boş ver bak ailen geldi ne güsell..
ayrıca kalkmak içinden geliyosa kalk, gelmiyosa hiçç rahatını bozma.. ama dersen ki kocam orda zor duruma düşmesin o zaman kalk. çünkü eşin senin ailene bildiğim kadarı ile çok iyi davranıyor.

dediğin canım 10,15 dk önce kalkarsın olur biter,boşver senede bikaç gün görüyosun eşin için yüzlerine gül senin eşin hakediyor bunu

benim eşimin bana ve benim anne babama davranış şekli o kadar güzelki,ben de bundan dolayı onun ailesinin yüzüne gülüyorum,saygısızlık etmiyorum..onun hatrına...hatır için hep ama işte bazen de bıçak kemiğe dayanıyo banucum,sen de yaşıyosun işte..insan doluyo taşıyo

hoşbuldum turkuazcım..günlerim çok güzel geçti,anne babam da geldi sonradan..güzeldi işte..!!!ne maddi ne manevi asla haklarını ödeyemeyeceğim canım ailem!! gittiler!! bazen zoruma gidiyo,beni burda bırakıp gidiyolar gibi hissediyorum!! ama yerim burası artık,öyle değil mi...

şimdiden düşünüyorum işte,kafa!!!! bana yardım edin kızlar bu konuda!!! ya bu insanlar benim her gün aklıma geliyo!! kafamı her gün meşgul ediyo! ve kendimi kötü kötü düşünürken buluyorum!! istemiyorum aklıma gelmesinler,napıyım da gelmesinler!!!

kızlar eşler ii olduğu sürece onlara değer göstermek için k.vdelere saygısızlık etmemek gerekiyo,bu iç huzur için önemli ,zıtlaştımı herşey tersine gidiyor,özellikle eşinin yanında sevecen olacaksın eşin yokken mesafeyi koyacaksın

ahkeşke gitti sanırım tlf olsa arıcam yani çok merak ediyorum kocası ne tepki verdi ne yaptı.

dünya kuralı annen babanda kendi ailelerini bırakıp aile olmuşlar.. sende ailesin çekirdek de olsa alesin işte. eylüşş bak hepimiz anlatıyoz burda çok özel olan hayatlarımızı. gör şükret haline. çok şükür de kocacın senin sözüne gözüne bakıyo mutlu ol diye. yerinde olmak isteyen dünya kız vardır emin ol. yani senden uzaktalar o insanlar, muhattap değilsin ki hergün. zırt diye gelmiyorlarki... kocan iyi evin iyi geçiniyosunuz çok şükür muhtaç değil açta açıkda değilsin.. Allah ne versin ki başka. huzurun var sağlığın var inş bebişde olcak yakında. yapma be kuzum boş yere üzme ne kendini nede değerli eşini. bak bana mesela emeklerim ortada bile değil artık hayatım düzenim alt üst oldu... bak banuya çocukları neye şahit oluyo... kendinimi düşünsün haksızlıklarımı yoksa çocuklarımı ....
yapma böle bak Allah ın gücüne gider bu.... inan bu şekilde evliliğini ve eşini zamanla yıpratırsın. bunu şimdi fark etmezsin zaman geçince görürsün yapma diyorum sana başka bişi diyemiyorum..

turkuazcım öyle haklısınki...başka diyecek bişey yok inanki,haklısın..................
eşimi,kendimi yıpratmaktan çok korkuyorum amaa,böyle gidersem yıpranırız tabii Allahım korusun! ben bu dediklerinin farkında olduğumu sanıyorum ama değilim sanırım..tam anlamıyla farkettiğimde bu sorunum kalmıcak,çok geç olmaz umarım..şükredip halime,oturucam..... (inşallah)

hepinizden kendime benzettiğim yönler var.
mesale senin farkında olup da hala aynı davranman. bende böyleyip zor kabullenirim malesef.. geçmişlen yaşarım dururumm. işte ondan yapma dedim. hiç istemem senin mutsuzum demeni hele hele o gereksizler için asla..
banum çok açık sözlü pat diye söylüyor, fesat değil içinde tutmuyor.. (ama doğru söyleni kim sevmiş bilmem ben seveni görmedim, anam babam dışında )
vefam da böyle anlatim rahatliyim oluyo ani sinirle kendini kontrol edemiyor o an. yani tepesi attımı böle yapıyo...
aha bunların her biri bende vardı ama azar azar öğrendim törpülemeyi olumsuzluklarımı ama dürüstlük den açık sözlülük den hala vazgeçemiyorum. hala öğreniyorum.

öpüyom sizleri

ahkeşkeden hayırlı bir haber alayım ohh dicem içim sıkılıyo merakdan yaaa. Allah ım ne olur hayırlı olsun herşey iyi haber olsun inş...

ailemin yanındayım canım. dün bi hafta rapor aldım öğlen iki arabasına bindim geldim işte. eşim ne yapıyosun nereye gidiyosun sen deyip durdu. kafamı dinleyeceğim yeter bıktım sende iice düşün dedim şok oldu. haber vermediğime falan bozulmuş komik olma ben nerdeyim sen nerde dedim. otobüsten inince falan da haber vermedim aramış aramış duymamışım bnede çıldırmış annemi aradı mecbur konuştum iyiyim geldi işte dedim. ne olacak bilmiyorum düzelecek gibi mi bilmiyorum daha da dikine gidiyo
sabah kv aradı ne oluyo diye bende biraz böle olması ii olacak tartıştık olay iyice büyüdü biraz kafasını dinlesin bakalım derdi neymiş dedim sen merak etme dedim korkmuş kadın ona o kadar sordum bişey demedi dedi neyse böle işte dedim tamam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…