- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.961
sağol banucum,ama bi kez daha girmiştim,yazdım kimse yine cevap vermemişti..neyse...hoşgeldin canım unutulurmusun kız daha dün senden bahsettik bu kız girip slm vermiyo diye,
bu arada bence kalk yardım et ne olcak sanki,geçen sene benim kayınvalde burdaydı ramazanda ben kalkar hazırlardım öyle kaldırırdık hamınefendiyi.
kızlar tekrar merhaba,daha önce de selam verdim ama alan olmadı,çabuk unutuldum heralde..
neyse..ben yine de yazıyım,annemleri dün gönderdik,yine yalnızım...bu arada size sormak istediğim bişey var,vefa temzlikçi tutmakla ilgili konuşunca aklıma geldi.biz de haftaya ankaraya gitcez,iki günlüğüne..orda iftar edelim onlarla diye..bi gün de eşimin ailesine gitcez,doğla olarak..o gün mesela,gece sahura ben de kalkıyım mı kv ye yardım etmeye?kalkılmalı mı yani? bu takıldı aklıma size sormak istedim
hoşgeldin canım benim unutulurmusun hiç ....bencede kalk derim,herzaman beraber değilsiniz hep sevap olur buarada bzi kadınlar çok ince fikirliyiz yaw,bilmiyorum bu damatlarda k.vdeleri için böle düşünen varmı benim eşim düşünmez en basitinden kardeşimle gelirken annem eşime hediye göndermiş aç bi telefon tşk et dimi ben demesem aklına gelceği yok,allahtan dediğimi yapıyor
sağol banucum,ama bi kez daha girmiştim,yazdım kimse yine cevap vermemişti..neyse...
yardım ediyim etmesine,elime mi yapışcak ama yüzünü bile görmek istemiyoken,ona iyilik etmek istemiyorum açıkcası,mübarek gün tövbe tövbe,çok canımı sıkıyo!!
yatarken sorarız kaçta kalkalım diye..o saatten bi 10-15 dk önce ben de kalkarım o zaman,geç mi
evde 2 tane de görümce var,genç kızlar..kendilerine hizmet ettirmey bayılırlar,onlara da bu yüzden sinir olurum bu konuda..kv de peşlerinde dolanır işlerini yapar..kp çok kızar ama ne biçim kızlar yetiştirdin diye..evlenince napcaklar bilmiyorum,bana,diğer eltilere,kv ye iş buyurmayı pek seviyorlarr..amaa bana ve eltilerime sökmüyo tabii :))
sökmesin valla sinir oluyorum ya gelinlerden iş bekleyen görümcelere eliniz ayağımız yokmu kalkında yapın benim görümcenin yatağını bile kurardım hamile hamile ne salakmışım ya şimdi asla ama asla yapmam
dediğin canım 10,15 dk önce kalkarsın olur biter,boşver senede bikaç gün görüyosun eşin için yüzlerine gül senin eşin hakediyor bunu
eylüşşşşşş hoş geldin. gözlerimiz yolda kaldııı. nasıl geçti kardeşinle günleriniz... iyi bak anneni babanıda görmüş oldun ne güzell..
bence şimdiden kv gideceğin günü düşünüp yaşadığın güzel günleri unutma boş ver bak ailen geldi ne güsell..
ayrıca kalkmak içinden geliyosa kalk, gelmiyosa hiçç rahatını bozma.. ama dersen ki kocam orda zor duruma düşmesin o zaman kalk. çünkü eşin senin ailene bildiğim kadarı ile çok iyi davranıyor.
dünya kuralı annen babanda kendi ailelerini bırakıp aile olmuşlar.. sende ailesin çekirdek de olsa alesin işte. eylüşş bak hepimiz anlatıyoz burda çok özel olan hayatlarımızı. gör şükret haline. çok şükür de kocacın senin sözüne gözüne bakıyo mutlu ol diye. yerinde olmak isteyen dünya kız vardır emin ol. yani senden uzaktalar o insanlar, muhattap değilsin ki hergün. zırt diye gelmiyorlarki... kocan iyi evin iyi geçiniyosunuz çok şükür muhtaç değil açta açıkda değilsin.. Allah ne versin ki başka. huzurun var sağlığın var inş bebişde olcak yakında. yapma be kuzum boş yere üzme ne kendini nede değerli eşini. bak bana mesela emeklerim ortada bile değil artık hayatım düzenim alt üst oldu... bak banuya çocukları neye şahit oluyo... kendinimi düşünsün haksızlıklarımı yoksa çocuklarımı ....
yapma böle bak Allah ın gücüne gider bu.... inan bu şekilde evliliğini ve eşini zamanla yıpratırsın. bunu şimdi fark etmezsin zaman geçince görürsün yapma diyorum sana başka bişi diyemiyorum..
turkuazcım öyle haklısınki...başka diyecek bişey yok inanki,haklısın..................
eşimi,kendimi yıpratmaktan çok korkuyorum amaa,böyle gidersem yıpranırız tabiiAllahım korusun! ben bu dediklerinin farkında olduğumu sanıyorum ama değilim sanırım..tam anlamıyla farkettiğimde bu sorunum kalmıcak,çok geç olmaz umarım..şükredip halime,oturucam..... (inşallah)
kızlar nerelerdesiniz yaaa sizlere haber vermeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?