"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

dün yemekler artınca kv yeğenlerini çağırdı dün gece boşa gitmesin dedik işim var ama çok değil dünkü gibi olsun az laflayak
bende ona sinir oluyorum yaaaa hergün hergün nedir bu aynı şeyleri konuşmaktan sıkılmıyor demekki
olan biteni rapor ediyor annecine... yooo ben hergün aramam annemi annemde aramaz hergün
beni o kadar arayamıyor yüz vermiyorum çünkü fazla doğum günümüde unutmuş ağustosta sanıyomuş akşam bi tuhaf oldu

canlar ben çıkıyorum öglen arasında uyuyacağım biraz,günlerdin 4-5 saatlik uykuyla yatıyorum çok yoruldum ya hiç bişey keyif vermiyor anlayanım yok

tamam tatlım çık uyu sen azcık

ayy kızlar sizin için demedim ha yanlış anlaşılmasın

yanlış anlamadık zaten tatlım üzülmeeee başka gözü olanlar vardır ben kim olduğunu biliyorum mesela kendimde

kem gözle bakanların göz çıksın!!
valla korktum hee...eşine oku da öyle gönder işe..kendine de oku..okuyalım yani.huzursuzluk olmasın

bencede canım gözleri çıksınnnnnn
bizim için ne istiyorsa Rabbim 1000 katını versin onlara iii veya kötüüüüü
tamam canım eşimide kendimi de okurum özelliklede bu ara daha fazla dua ediyorum zaten
evdeki huzursuzluk yetiyor zaten fazlasıyla bize

Son düzenleme:

bu akşam da misafir desene...biz de akşama ya da yarın kütahyaya gitcez,eltimlere..birlkte iftar edelim diye..
aman napcan hatırlamazsa hatırlamasın,sen de onunkini hatırlama..ben daha sözlüydüm hiç unutmuyorum,kvnin doğum günüymüş,ki kutlamazlarmış,öyle adetleri yokmuş ama eşim o zaman bana dedi,bugün annemin doğum günü diye..o akşam da bize gelmişlerdi,nişanı konuşmaya..biz de lafla kutladık,şaşırmıştı..aradan bikaç ay geçti benim doğum günümdü,gündüz kv-kp ikilisi geldi..kutlamadı,hiçbişey demedi..çünkü bilmiyolardı! çünkü akıllı eşim söylemeliydi,onlar nerden bilsin..eşiimin saflığı işte,o zamanlar safmış demekki bak!!
ama akşamına kaynım eltim pasta alıp gelmişti,onlar biliyomuş işte bunlar böyle birbirinden bağımsız bir aile (!)
yanii boşver yavrucum,kocişinle kutlamışın ya güzelce,bi de ailenin diğer fertleriyle..e yeter işteee,de mi ama

kimin gözü var yaaaaaaaaaaaaa

evet bu akşamda misafir var pazar günüde abimin oğlunu doğum günü var oraya gitcez iyiki doğduna ona hediye almaya incem ablamla akşam üstü çarşıya bide eşim evin hanımı sensin kendini ayarla git dedi
git git değişik olur sana da... ben onunkini hatırlattım eşimle kd ye pasta lıp gittik kutlamaya amannnn boşver çokta önemli değil zaten eşim unutmasın yeter benimkiler zaten unutmaz.. haklısın eşlerimiz demeyince nerden bilsinler ama 2 yıldr aynı şeyi diyor niye söylemedin efsun niye söylim kiiii
evet yettide arttı bile bu sene

kimin gözü var yaaaaaaaaaaaaa

bi akrabamızın

evett canım o evin hanımı sensin bunun bilincinde ol!!diğerleri anne anneanne :) hanım sensin efsun!
bizde büyüklerinki kutlanmaz zaten,eşimin ailede de büyük küçük kimsenin kutlanmıyo sanırım :) o zamanlar yeniyiz diye lafla kutlamıştım.bu sene bişey demedim mesela..bi daha da demem..onların doğum günü kalmış kusur :)
eşimle ben unutmayız o yeter..ama senin kv 2 yıldır aynı lafı söylüyosa sinir edici tabii..niye söylemedin ne demek.o zaman seneye 2 gün önce de ki,bakın benim doğum günüm yaklaştı,ona göre haberiniz olsun de
akrabanı da biliyosan,ondan koru kendini dua ile..çok da samimi olmazsın zaten,Allah fırsat vermesin kötü bakanlara

eşimde öle dedi zaten canım benim için farketmez ama efsun yapmadı derler dedi
demekki doğum günü kutlama gelenekleri yok bizde annem kızar hatta bana niye kimse geçmiş olsun demiyo bende lohusayım yatıyorum şuan der bizde ona geçmiş olsun gözünaydın deriz
evet 2 yıldır aynı şeyi diyor... desem mi acaba seneye
ben kendimi korumaya çalışıyorum da sağolsun annecim koruyamıyodu ama tartıştılar bi olaydan dolayı şimdi konuşmuyolar pek ama zor oluyo altlı üstlü oturunca annemle
amimmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn vermesin iiinnşşşallllahhhhhhh

Merhaba kızlar nasılsınız .

iyiyiz canım sen nasılsın

eylüşşş ve naz hoşgeldiniz şekerlerrr....

naz sen ne yaptın konuştun mu hani yüzleşme vardı ya o konuda. valla dün aklıma geldi dedim acep ne yaptı.. inş herşey yolundadır... ,

sevgili arkadaşlarım hepinizin evinize ailenize bu mübarek Ramazan ayında bol bol dualar okuyun. Rabbim korusun kem gözlerden..

efsun yaa o akraban ile fazla görüşme heee.. aman fesat insanın ne yapacağı belli olmaz..
hiç anlamam şu insanları, insan imrenir, hani özenir benimde mutlu ailem olsun filan diye ama gözü kalmak ne ya... herkesin nasibi kısmeti ayrıdır.... Allah ım onlara fırsat vermesin inş bu mübarek ayda ve mübarek Cuma gününde...

sağol canım bende iyiyim

turkuazcığım enişte burda değilmiş ozaman onun için konuşamadım . Hatta eşime bile bişey diyemedim . Bugünlerde biraz stresli bide bir kaç gündür panik atağı tutuyor eşimin onun için onada bişey demedim üzülmesin diye . Bu akşam kayınvalideye iftara gideceğiz sizce orda sorayım mı kaynanama benim arkamdan böyle böyle konuşmuşsun diye ..

ben fazla görüşmüyodum zaten canım şimdi annemde görüşmüyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn innnşşallahhhh turkuazım
zaten bol bol dua ediyorum ben bu ara namaz sonralarıda hepimize

efsunummm nice nice sağlıklı huzurlu bol huzurlu hatta çok mutlu yaşlar dilerim. kocan iyi yapmış aferin ona.. inş seneyeki doğum gününü kendi evinizde başbaşa kutlamak nasip olur. Rabbim bu mübarek günde duysun sesimiz inş ayrı ev nasip olsun..

ahkeşkemmm cnm nerdesin merak ediyom seni çok hemde çokk

nazcım bence iftarda söylemen çok uygun olmaz. eşinde bak panik atağı tutmuş yazık şimdi iyice gerilir. sen eşin kendini iyi hissettiğinde uygun dille önce ona anlat.. sonra yüzleşme ile ilgili ne yapacağınızı bir konuşun. sen göze batma yanii.. belki eşin annesine konuyu ugun bir dille açar.. olmaz mı

haklısın canım . bende baya bir gelişme var önceden böyle şeyler duyduğumda direk anlatırdım eşime ,ama bu sefer anlatmadım . kocam üzülmesin . bu saatten sonra benim için önemli olan eşim ve onun sağlığı . önceki gün sahurda tuttuğu atağı gittik doktora saat sabah 5 e kadar hastanedeydik . dün akşam yine tuttu evde durmak istemedi arkadaşa gittik orda kaldık . eşim düzelsin önce gerisi o kadar önemli değil .

kızlar ben geldim eşim mesaj yazmış aynen şöyle ;
Canım seni çok seviyorum karım olduğun için.seninle olanları seviyorum senden ötürü.oğlumuzu seviyorum ikimizden olduğu için.kısacası yaratandan ötürü içimde büyük bir sevgi var...Allaha emanet olun diye yazmış napem bu adamı ben şimdi akıl verin kızlar bana

nazcım hoşgeldim canım,çok ii düşünmüşsün sabrın sonu selamet canım,eşinin rahatsızlığı var sen daha dikkat etmen lazım canım,bende hemen eşime sölerim ama zamanla törpülcem inşallah

kızlar bu arada k.vdem dün eşimle konuşmuş müsait olduklarında yemeğe gelsinler demiş eşim kendinizi ayarlayın cmtsi gidelim dedi bende deim cmtsi benim yarım gün çalışıyorum ögleden sonra dinlenicem ,pazartesi oruç tutucam pazartesi gideriz dedim tamam dedi,az önce k.vdemi aradım cumasını mübarek ettim yemege beklediğini söledi bende eşimin söledini pazartesi geleceğimi ilettim tamam nezaman isterseniz diyor:))

bende önceden hemen söylerdim tartışma çıkana kadarda konuşurdum ama artık yapmıyorum . bide bekli ozaman aynı evde olmanın verdiği olumsuzluk vardı ama şimdi hamdolsun ayrı evdeyim. eşim için artık yapmıyorum eşim çok iyi bir insandır . herşeyde bana yardım eder temizlikte alışverişte ne istesem elinden geldiğince yapar ALLAH razı olsun onun için artık onu üzmek istemiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…