- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.021
en doğrusunu sen bilirsin cnm benim. hakkınızda herşey hayırlısıyla olsun inş.. bakalım zaman ne gösterecek. insan 5 senelik karısına bunları saymaz çok ayıp etti çokkk bu insanın ömrü boyunca içinde yara gibi kalır. daha bunu bile algılamıyor.. ama sakin ol muhattap olma. sahura filanda ne kaldırıyon başver kaldırma öle. yani anlayacağın hiçççç muhattap olma. yoksay evde onu yokmuş gibi davran. bişi sölerse cvp ver o kadar
kızlar kib grş öğleden sonra müsait olursam..
banum Allah yardımcın olsun durumun zorrrr... ama bilki çok üzüldüm anlıyom senii..hemde çok iyi
vefam yapma çocuk olan evladına Allah sağlık versin. ama ilenin yanına yerleşmeye kocanı ikna etsen senin huzurun daha yerinde olur ben diyim sana.
zamanla işle bence..
kaçak gelin efsunnn grş şekerim...
evlenince hayat baştan aşağı değişiyormuş canım malesef bunu bende çok geç anladım... ben aynı şehirde zorlanırken bazı şeyleri seninki daha da zor olmuştur eminim canım ama erkekler bunları anlamıyor sırf onun için hayatını değiştirdiğinin farkına bile varamıyorlar bazen... bence bizim kadar ince düşünemedikleri için oluyor tüm bunlar onlara göre basit oluyor bizim üzüldüğümüz takıldığımız konular ama erkeklerin % 90 böylr malesef toprişimmmmeşin oralı mı aslında o kadar imkan sunmuşken ailen keşke gelseydiniz samsuna... biz deniz kenarında denize alıştığımız için denizsiz şehirde yaşamak çok zor geliyor bize bende ankaraya düğüne gidince farkettim bunu sağ sol aynı hep... her evlenen kafasına dank edince soruyor demekki bu neden evlendim ben sorusunu ama işte aşık oluyoruz yaaa gözümüz kör kulağımız sağır misali baştan anlaşılmıyor malesef
kızlar kib grş öğleden sonra müsait olursam..
banum Allah yardımcın olsun durumun zorrrr... ama bilki çok üzüldüm anlıyom senii..hemde çok iyi
vefam yapma çocuk olan evladına Allah sağlık versin. ama ilenin yanına yerleşmeye kocanı ikna etsen senin huzurun daha yerinde olur ben diyim sana.
zamanla işle bence..
kaçak gelin efsunnn grş şekerim...
aynen öyle kör sağır oluyoruz malesef,ama şunu düşünüuorum eşim benim ailemin yanında daha çok huzur bozar eminim buna,eşimde kompleks var nekadar kedisi inkar etsede,benim ailemin durumunun ii olması kendi ailesinin durumundan ii olması onu ezik yapar bu sefer başka şeylerle patlar,ya aslında hayat tarzlarımız okadar farklıki nası lbir aşk bu bilemedim ben,onu seviyorum evet ama onun dışında herşey farklı nasıl kapılıyo insan dimi ya aşk bu sanırım çarptımı acısı sızısı geçmiyor
kızlar merhaba..
geçmişi okuyorum,üzülerek...
oooooo hoşgeldin canım bende tam çıkmak üzereydim
olabilir canım zoruna gidebilir haklısın... bende aynı konumda sayılırım bu konuda seninle canım eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor ama ailesiyle yada sülalesiyle bazı şeylerimiz çok farklı geliyor bana... çarşamba benim doğum günümdü dün kv diyor ki bana niye söylemedin ben niye söyleyeyim ki yarın benim doğum günüm diye
büyükler derlerdi ki evlenirken sadece eşinizle değil bütün sülalesiyle evlenirsiniz herşeyiyle yani yaşam tarzına kadar ama biz o zmn anlam veremiyorduk tüm bunlara malesef şimdi dank ediyor toprağam bunlar
nazara mı geldiniz bu mübarek günlerde,anlamadım,gerçekten çok üzüldüm..
banucum ne diyim bilemedim,en kısa zamanda eşinin kıymetini anlamasını diliyorum,bi kendine gelsin ben ne yapıyorum desin inşallah..görsünki senden başka kimseden fayda yok aslında! ama sakın annenlere filan gitme bence,o iş o kadar basit olmasın..bu basit bi durum değil elbet,tamam kötü ama sen gitme! gitmeki onun ağzına laf verme.döner dolaşır seni suçlar filan..sen evinde çocuklarının başında dur.umarım anlar hatasını,umarım....
vefacım sana da üzüldüm canım,çok gereksiz yere çıkmış herşey.oruç sinir yapıyo demekki.ama bu da geçerli sebep değil bi bakıma,madem oruç tutuyo sabretmeyi de bilsin,sizden ne çıkarıyo acısını..neyseki iletişim halindesiniz,düzelirsiniz inşallah...
ahkeşke için de çok üzüldüm,inşallah yoluna girer herşey en güzel biçimde...
ne oldu kızlar böyle yaaa
hoşbuldum canım..kızlar da çıkcak zaten..yalnız mı kalıcam..o zaman ben de çıkarım...
iyisin de mi
ben de doğum gününü merak etmiştim nasıl geçti diye..
kvdene sen söylemicektin tabii..ama bence eşin söylemeliydi,yarın efsunun doğum günü,haberiniz olsun filan deseydi..eşinle güzel geçmiştir inşallah...bu ara nasılsınız???
sorma eylüşüm yaaaa nazara geldi bencede bu kızlarrrr
iyi sayılırım biraz daha ilaçtan sanırımburdaysan çıkmam
güzel geçti canım gece 12 de eşim kutladı sonu malum zaten
gündüz de işe gitmedi evde beraberdik öğleden sonra gitti 1 - 2 saat sonra geldi yine akşam iftarı yaptık arkadaşlar çağırdı dedi oraya gittik odaya girmemle kapıdan balonlar düştü üstüme evin her tarafı balon ve süslüydü pastanında mumlarını yakmışlar bağırıyolar iyiki doğdun efsun diyeeee tabi ben şaşkın şaşkın bakıyorum arkadaşda video çekiyo bi yandan güzeldi yaniii dün gecede ailem iftara geldi onlarda pasta getirmişlerdi 2. pastayı da bizim evde kestim işte
eşim ben bulaşıkları yıkarken dedi annesine fısır fısır bişeyler sanırım doğum gününü arkadaşta kutlicaz orya gidiyoruz biz diye
daha önceden söylememiş demekki kv öle dedi bana amannnn söylemesin eşim kutlasa yetiyor bana
iyiyiz canım bi sıkıntımız yok çok şükür aşk ve sevgi doluyuz bide bebiş özlemiyle....
sorma eylüşüm yaaaa nazara geldi bencede bu kızlarrrr
iyi sayılırım biraz daha ilaçtan sanırımburdaysan çıkmam
güzel geçti canım gece 12 de eşim kutladı sonu malum zaten
gündüz de işe gitmedi evde beraberdik öğleden sonra gitti 1 - 2 saat sonra geldi yine akşam iftarı yaptık arkadaşlar çağırdı dedi oraya gittik odaya girmemle kapıdan balonlar düştü üstüme evin her tarafı balon ve süslüydü pastanında mumlarını yakmışlar bağırıyolar iyiki doğdun efsun diyeeee tabi ben şaşkın şaşkın bakıyorum arkadaşda video çekiyo bi yandan güzeldi yaniii dün gecede ailem iftara geldi onlarda pasta getirmişlerdi 2. pastayı da bizim evde kestim işte
eşim ben bulaşıkları yıkarken dedi annesine fısır fısır bişeyler sanırım doğum gününü arkadaşta kutlicaz orya gidiyoruz biz diye
daha önceden söylememiş demekki kv öle dedi bana amannnn söylemesin eşim kutlasa yetiyor bana
iyiyiz canım bi sıkıntımız yok çok şükür aşk ve sevgi doluyuz bide bebiş özlemiyle....
aa çok güzel kutlamalar..hep böyle aşk sevgi dolu olun inşallah,en kısa zamanda da bebişle taçlansın aşkınız!! nazar değmesin inşallah
işin varsa çık canım,yine görüşürüz nasılsa,bak işine sen
canım benim nice yaşlara mutluluğun daim olsun güzel güzel bebekler kucaklarına dolsun cuma m übarek gün dualarımız kabul olur inş balım
nazara mı geldiniz bu mübarek günlerde,anlamadım,gerçekten çok üzüldüm..
banucum ne diyim bilemedim,en kısa zamanda eşinin kıymetini anlamasını diliyorum,bi kendine gelsin ben ne yapıyorum desin inşallah..görsünki senden başka kimseden fayda yok aslında! ama sakın annenlere filan gitme bence,o iş o kadar basit olmasın..bu basit bi durum değil elbet,tamam kötü ama sen gitme! gitmeki onun ağzına laf verme.döner dolaşır seni suçlar filan..sen evinde çocuklarının başında dur.umarım anlar hatasını,umarım....
vefacım sana da üzüldüm canım,çok gereksiz yere çıkmış herşey.oruç sinir yapıyo demekki.ama bu da geçerli sebep değil bi bakıma,madem oruç tutuyo sabretmeyi de bilsin,sizden ne çıkarıyo acısını..neyseki iletişim halindesiniz,düzelirsiniz inşallah...
ahkeşke için de çok üzüldüm,inşallah yoluna girer herşey en güzel biçimde...
ne oldu kızlar böyle yaaa
amin canım iinnşşşallahhhhhhh.... çalışmalara devam gelir inşşallahhh bebişlerimiz
işim var ama özledim seni valla kaç gündür canımmmmmm
dün gece görümcemde vardı ablamlar felan 10 gibi gittiler aradı şimdi napıyosunuz diyeeeehergün arıyor evi deli oluyorum bazen heeee
valla canım nazar sanırım ya 2gündür evde tabak çanak kırılıyo geçen bardak la biblom gitti dünde tabak kırıldı tek bunlarla çıkar inş,valla bizde tutuyoruz keyfimden tutmuyo değilim şuan hasta olduğum için tutamıyorum ama çok bozuluyorum yaptıklarına sanki oruç tutan tekl kendisi.allah bilsin ya ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?