"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

naz çok iyi bakmışsın. sen sonra söle ama uygun dille.. böle şeylerde zaman ve mekan ve söleme tazrı çok önemlidir.

vefam sen den iyi haber aldım çok şükür. sen şimdi bu adamı bişi yapma. uzatma.. soğuk da durma.. msj na cvp ver bence. oda seninde onu sevdiğini, o yüzden de kırıcı davrandığında çok üzüldüğünü söle bence.. eminim bi daha öle davanmıcaksın gibi de gaz verrr... ona güvendiğini hissettir..

banum senden de iyi haberler bekliyorummmm

saol turkişim bende şunu yazdım bende seni çok seviyorum,neolursun daha sakin daha yumuşak olalım birbirimize.bir evlat yetiştiriyoruz ve o çok hisli bir çocukyarın birgün bizi örenk alacak,ben evimizde gerginlik olsun istemiyorum heleki sudan sebepler için.sende allaha emanet ol canım yazdım

naza sölediğin şeye çok katılıyorum mekan zaman çok önemli ama kocanın o anki psikolojisini ve sağlılığınıda dikkate etmelisin nazcım.

banuşum hadi sıra sende kuzum sen adım atmadan şuadamı dize getir afdilesin nebilim çaba göstersin

evet vefacığım şuanda önce eşimin sağlığı .benim eşim çok içli çok duygulu biri bu zamana kadar onu üzdüğüm için kendime çok kızıyorum aslında . bundan sonra kim ne söylerse söylesin takmama kararı aldım . mühim olan benim evimin içindeki huzur

allahım bu sabır ve takmama duygularını banada versin inşallah canım,bunu başarabiliöyorsan ne mutlu sana

benden iyi haber yok canım olmayacak ta herhalde böyle giderseöğlen eve gittim evin hali perişandı çantayı bırakır bırakmaz başladım temizliğe bir saatte ne yapılırsa o işte beyefendi çok mutlu gözüküyordu çocuklarla oynuyor kahkalar şarkılar görseniz neyse o cumaya gitti bende oğlumu uyuttum işe geliyorum kapının önünde karşılaştık hiç bakmadan gidiyorum ben arkamdan gülüyo şuna bak ya diyor dalga geçme şeklinde işe geldim işte moralim çok bozuk

O şimdi yaptığının farkında demektir bu hareketleri. gülmesi kahkası sana inat mutluyum ayağına yatıyor.dalga geçmesi seni kayde almıyorum ayağına yatıyor.seni sinirlendirmeye çalışıyor bu hareketleri ile hatalı konuş diye. sen sukun ol bak oda gelmezse bende turkuaz değilim. bak ben sana ne dedim bugün onu yok sayacaksın evde. bak uyanık kocan. o seni yok sayıyor. sen sukün o gelecek ben hissediyorum

bende onu yok sayıyorum turkuazım yaptıklarının hiç biri umrumda değil biliyomusun o ne kadar mutlu görünürse görüsün nereye kadar rol yapacak adamı görünce boğazına yapışasım geliyor ya

bende onu yok sayıyorum turkuazım yaptıklarının hiç biri umrumda değil biliyomusun o ne kadar mutlu görünürse görüsün nereye kadar rol yapacak adamı görünce boğazına yapışasım geliyor ya

sen sessiz ol sukun ol. yok say onu. gerekmedikçe konuşma. konuşurken isim verme mesela.. bak yaptıkları ile seni çıldırtmak istiyor. o kardeşi burda ya ona hava basıyor kızım. banum sen akıllı kadınsın. sen öle davranki sana böle yaptın diyemezsin. yalvaracak sana bak kalıbımı basıyorum ben.. içim öle diyor yalvaracak.. ama o yalvarırken sen bir cümle bile cvp vermicen tamam mı dinle konuşması bitincede ortamdan ayrılll

suskun olucam canım zaten istesemde onunla konuşamıyorum ya,inş tek isteğim hatasını anlayıp o sylediği sözler için pişman olur gelir yalvarır ama beyefendinin gururu ağır basar gibi geliyor eve biri gelince aslan kesiliyor

banum o biri gidecek ama sen baki olansın. sabırlı olcan bu süre içerisinde. onun karşısında güçlü durki onu dize getir. ağlarsan o kazanır. bize anlat içindekini rahatla.
kırıldın ondan konuşmak istemiyon ama bu kalır hep içinde... dur bakalım ne yapacak gözlemleyip bir karar vereceğiz

banuşum aynı bınlar işte kardeşim geldi değişti hemen bi havalar,bir artistlikler burnundan kıl aldırmıyor bide konuşurken hep emir kipi gibi sonra ben kendine getirince yaptığına pişman oluyo dengesiz işte bunlar ya,sabır et sakın kışkırtmasına gelme seni kışkırtıp üzerine yürümeni istiyo aklı sıra suç bastırıp seni suçlayacak yok canım öle yağma,yemez bizim banuş burnundan gelsin yalvarsın öle affet ,kapının önüne koymak nedemek ya düşünüyorum sabah beri çok agır bi söz,eşim buzamana kadar bana kes sesini demiştir ondan ileriye hakaretimiz yoktur onu dediğindede uyardım daha demedi değişmezse tabi güvenmiyorum hiçbirine

O kadar hissizleştim ki ona karşı ne yaparsa yapsın hiç umrumda değil birde bir huyu var özürde dilese kendini affettirmeye kalksa bunu el şakalarıyla ten temasıyla yapar sanki hiçbişey yokmuş gibi,vefam bende sabahtan beri düşünüyorum beynimi yedim burda kendi kendime eş dost ve çocuklar olmasa seni çoktan boşamıştım bu çocuğa bişey olsa kapının önüne koyardım diyor ya allahım ben bunu nasıl hazmedicem nekadar gurur kırıcı bir laf bunlar ya 30yaşına geldi ama hareketleri davranışları çocuk gibi dayanamıyorum artık,annesi yüzünden evi terketmemde de oğlum kayınvaldenin kucağındaydı bende zorla çekiştirerek aldım çocuğu vermiyordu yoksa kapıda çocukların ayakkabılarını giydiriyordum geldi kapıyı suratıma kapattı unutamıyorum bu densizin yaptıklarını ama bu sefer onu bu yaptıklarına söylediklerine pişman edicem benimde sabrımın bir sınırı var nedir bu ya böyle hayat devam edermi.

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz öpüyorum

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi haftasonları kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz öpüyorum

banum kib kuşum sabır sabır Allah görüyor bu yapılan haksızlıkları.. sanmasın kimse etiği yanına kalır. Allah kimsenin ettiğinin kimsenin yanına koymaz, er yada geç sorar.. sen onu Allah a havale et..

günaydın banuşum iyiyim çok şükür sen nasılsın,haftasonu malum çok yoğun geçti

misafirinmi vardı canım bende nasıl olduğumu bilmiyorum valla kırgın küskün yorgun hafta sonu bile hiçbir işe gitmedi elim ortalığı toparlayıp süpürüp sildim sadece güya ince temizlik yapacaktım ama insanın canı sıkkın olunca içinden hiçbirşey gelmiyor

benimde haftasonu misafirim vardı kuzum gece geç gittiler yorgunluk,hiçbi gelişme yok dimi eşin tarafından kıyamam sana ya insan keyfi olmayınca kolu kanadı kalkmıyor anlıyorum seni

benimde haftasonu misafirim vardı kuzum gece geç gittiler yorgunluk,hiçbi gelişme yok dimi eşin tarafından kıyamam sana ya insan keyfi olmayınca kolu kanadı kalkmıyor anlıyorum seni

yok canım 3 gecedir ayrı yatıyoruz,konuşmuyoruz hiç sabah 12 ye kadar yatıyo saat 3 gibi de işe gidiyo gece 12 de geliyor o gelincede ben yatmış oluyorum zaten,sahura kaldırıyorum sadece 3 gündür toplasan konuştuğumuz 3 kelime başka yok yani ne yapmaya çalışıyo ben anlamış değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…