- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.221
iyi benzettin turkuazım kız ben değilde benim eşim çok komik bir adam ya ben ne kadar sinirli olsamda ne yapıp edip beni güldürüyo şebek
canım seçtiğimiz malzemeler 15 gün önce ustaya verildi ama 30 daire olduğu için biraz zaman alacak 1 ayı bulur sanırım bittiği zaman resmini çeker yollarım size
benide sahurdan sonra uyku tutmuyı sabaha kadar dönüp dolanıyorum ,akşama annemlerde olucam bakalım ne pişirecek annecim
kayınvaldenin yaptığı koca bir tencere nohut geldi aklıma
vefam o zaman senin bu akşam duş alman şarttt.. şekerrrcikkk... vefam ya ne güzel piknik bayılırım ben süperrr.... kardeşin ne zaman gidiyoooo
banuşş ohh hazır olcak hemde kalabalık sofraaa ne güzel yaaaa.. özendim valla... anne evine yemeğe gitmeyi 1 kere bile yaşayamadım hayatımda.. kv bile 1 kere çağırmadı yemeğe hee ben de ne talihsizmişimm. bakalım yeniden evlenmek kısmet olursa belkim bu kv insan olurda o çağırırırrr
sen akşam alışverişe git üstüne de ailece yemek kaç gündür olan stresini atarsınnn
kızlar bu arada eylüşş ortalarda yokkk nerde acepp....
efsunda gelmedi...
ama hazır olun yarın ahkeşkem gelmiş olacak. raporu bitiyor bugün 1 hafta demişti yaaa... ayy inş hayırlı haber verirrrr
ayyy amanın sorma şart sanırsam,kardeşim haftaya bugün gidiyor malesef(bu akşam kaçış yok eşim şöle der çekirge 1sıçrar 2 sıçrar 3.de kucağıma düşer der:))bugün 3.gün yavrular:)))
Size iyi maçlar o zaman çekirgeee şener şen in çekirge olayı var ya o aklıma geldi... .. o zaman ne yapcan kader
N eyapcan vefammm hayat buuu.... herkes bişeyin derdindeee....
kocan maç derdinde, sen uyuyim derdinde,,, banumm alış veriş derdinde... bende geçim derdinde artıkkk
malum maaş alacağız faturaları vs hesaplıyom ama kira gene açıkta kaldı ne yapcem şincikkk
herkese ii akşamlar yine bugün ahkeşkem ,eylüş ve efsunum yoktu kızlar ya çok özledik sizleri hele ahkeşkem neler yaptı çok merak ediyorum herkese ii iftarlar
Ben topiğin bekçisi olarakdan gene uğurluyorum seni.. sana da iyi iftarlar canım..
kaçaklar bunlar kaçaklarrrr.. eylüş bir uğrardı ama acep ne oldu???
efsun kaçak gelin zatiii....
ahkeşkem ya bi haber vereydin eeeeiiyyydiiii... çok merak ettik seni.. yarın geliyo olmanı umut ediyomm hayırlı haberlerle tabi...
Ben topiğin bekçisi olarakdan gene uğurluyorum seni.. sana da iyi iftarlar canım..
ahkeşkem ya bi haber vereydin eeeeiiyyydiiii... çok merak ettik seni.. yarın geliyo olmanı umut ediyomm hayırlı haberlerle tabi...
ayyyy sabahtan doktuşa gittik idrar yolları için canım ilaçlarım bitmişti numune falan verdim yine öğleden sonra doktuş yoktu yarın tekrar gitcem bide iş görüşmem var yarınmalesef yarında öğlene kadar olamicam aranızda bende sizi çok özledim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrr
mrh canlarım nasılsınız annemlerden yazıyorum hepinize iyi iftarlar öpüyorum kocaman
Senin ki ne yolmus efsunn duzeltmedin mi hala. Efsun kacaksin macaksin ammaa bende seni seviyom
mrh canlarım nasılsınız annemlerden yazıyorum hepinize iyi iftarlar öpüyorum kocaman
günaydınnnn canlarımmm çok özledim sizi nette sorun vardı annemlerde giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?