- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.441
ayy canım benim neyse bitmiş ya geçmişolsun. fıstığım lekelenme olmuş orucun bozulmuş olmaz mı
bozulmuş olurmu canım bilmiyorum da ne yapsam şimdi lekelenmem kahverengi şeklinde ama farkedermi
günaydın kızlarrrrrrr
günaydın canım ne yaptın nasılsın
iyiyim ama sersem gibiyim kabus gördüm yyaaa gece korktum ama kalkamadım yatakdan bide yaratıkı gördüm sonra rüyam da ayy iğrenç di
kıyamam sana yaaa aşkısı popiş açıkta kalmış senin bence ondan böle rüyalar görmüşün
bilmem ama çok iğrençdi banyo yapmak istedim ama yapamadım kendimi kötü hissediyorumm
iyiyim ama sersem gibiyim kabus gördüm yyaaa gece korktum ama kalkamadım yatakdan bide yaratıkı gördüm sonra rüyam da ayy iğrenç di
günaydın canlar,nasılsınız bakalım ben iyiyimde benim kociş ii değil ama iki gündür bana pas vermiyo,geçen akşam biraz kızdırdım onu oğluş durmamıştı ikimizde uyuyoruz ağlıyo çocuk en sonunda kalktı parka götürüm diye,teyzesi evde ama onunla oynamak istemiyor,geldi yanıma annesi annesi diye bende ne var diye cvp verince allah senmisin ne var diyen nebiçim konuşuyosun sen diye hiddetlendi bende bağırma dedim kalkcak halim yk rahatsızım bi çocuğu beceripde hazırlayamıyor bi iş yapacak onuda beceremiyo,herşeyi benden bekliyor ben hazır edicem o götürecek,ben dün nasılsın aşkım falan diye işte msj attım ama pek keyifli geri dönüş yapmadı,akşam senin canınmı sıkkın dedim yok dedi,kardeşimede kusura bakma moralim bozuk abicim demiş,gecede k..ç...nı döndü yattı...napim ben bu adama şimdi
adam bozulmuş belli gönlünü almaya çalış sen vefam,huyu nasıl kırgınlığı kolay geçermi msj kesme güzel bir aşk mesajı at bakalım ne yapacak,bende dün gece kırdım ya hastalığım bitti diye banyo yapıp yattım gece gelmiş adam bana işve cilve yapıyo uyuyorum tabi istediğimi sanmış herhalde işi ciddiye götüreceği zaman uyandım olmaz çok yorgunum dedim arkamı döndüm yattım kırıldı ama hiç ses çıkarmadı oda arkasını döndü uyudu
adam bozulmuş belli gönlünü almaya çalış sen vefam,huyu nasıl kırgınlığı kolay geçermi msj kesme güzel bir aşk mesajı at bakalım ne yapacak,bende dün gece kırdım ya hastalığım bitti diye banyo yapıp yattım gece gelmiş adam bana işve cilve yapıyo uyuyorum tabi istediğimi sanmış herhalde işi ciddiye götüreceği zaman uyandım olmaz çok yorgunum dedim arkamı döndüm yattım kırıldı ama hiç ses çıkarmadı oda arkasını döndü uyudu
vefacım sen ara deki yorgunum dolayısıyla da gergindim hem iş hem çocuk sıcak oruç üst üste geldi. kusura bakma filan de.. sonrada işte sevgi sözcükleri söyle. akşama da gönlünü yaparsann hiç bişeyi kalmaz.. yeri geldimi alttan almasınıda bilmek gerekk.dediğimi yap etkili sonuç alırsın,, en fazla 2 gün surat asar bu ilgine.. aman vefam ya ota b... ka da etkilenip rüya görüyom. kafamda bi dünya.. banyo yapsam anca rahatlarım ben
ya burdan yazamam banuş ahkeşkemm mail atarım size içim kalktı rüyamdam kabustanda korktum zatiii..
attım okuyun bakalım ayyy ne olur akşam hemencik olsun evime gidimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?