"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

netten de araştırdım islam arşivinde yazıyor

Adet zamanı gelen bu tür lekeler adettendir
görüldüğü vakit oruç bozulmuş olur

ben bugünde yiyeyim 1 gün daha eklemiş olurum

günaydın canlar,nasılsınız bakalım ben iyiyimde benim kociş ii değil ama iki gündür bana pas vermiyo,geçen akşam biraz kızdırdım onu oğluş durmamıştı ikimizde uyuyoruz ağlıyo çocuk en sonunda kalktı parka götürüm diye,teyzesi evde ama onunla oynamak istemiyor,geldi yanıma annesi annesi diye bende ne var diye cvp verince allah senmisin ne var diyen nebiçim konuşuyosun sen diye hiddetlendi bende bağırma dedim kalkcak halim yk rahatsızım bi çocuğu beceripde hazırlayamıyor bi iş yapacak onuda beceremiyo,herşeyi benden bekliyor ben hazır edicem o götürecek,ben dün nasılsın aşkım falan diye işte msj attım ama pek keyifli geri dönüş yapmadı,akşam senin canınmı sıkkın dedim yok dedi,kardeşimede kusura bakma moralim bozuk abicim demiş,gecede k..ç...nı döndü yattı...napim ben bu adama şimdi

iyiyim ama sersem gibiyim kabus gördüm yyaaa gece korktum ama kalkamadım yatakdan bide yaratıkı gördüm sonra rüyam da ayy iğrenç di

günaydın turkiş,,,yatarken uyurken ayetel kursiyi oku canım,bide dua et rabbim rüyalarımda lüzümsuz insanları bana gösterme diye

adam bozulmuş belli gönlünü almaya çalış sen vefam,huyu nasıl kırgınlığı kolay geçermi msj kesme güzel bir aşk mesajı at bakalım ne yapacak,bende dün gece kırdım ya hastalığım bitti diye banyo yapıp yattım gece gelmiş adam bana işve cilve yapıyo uyuyorum tabi istediğimi sanmış herhalde işi ciddiye götüreceği zaman uyandım olmaz çok yorgunum dedim arkamı döndüm yattım kırıldı ama hiç ses çıkarmadı oda arkasını döndü uyudu

turkişim günaydın canım benim ne gördünde korktun bu kadar hayatım dua okumaya başlasaydın hemen

vefacım sen ara deki yorgunum dolayısıyla da gergindim hem iş hem çocuk sıcak oruç üst üste geldi. kusura bakma filan de.. sonrada işte sevgi sözcükleri söyle. akşama da gönlünü yaparsann hiç bişeyi kalmaz.. yeri geldimi alttan almasınıda bilmek gerekk.dediğimi yap etkili sonuç alırsın,, en fazla 2 gün surat asar bu ilgine.. aman vefam ya ota b... ka da etkilenip rüya görüyom. kafamda bi dünya.. banyo yapsam anca rahatlarım ben

ya burdan yazamam banuş ahkeşkemm mail atarım size içim kalktı rüyamdam kabustanda korktum zatiii..

valla normalde böle yapmaz pek ,genelde hemen çabuk geçer,ben hep ii davrandım oda kötü davranmıyo ama asabi soğuk bi hali var ee buda yansıyo tabi,valla altdan almakda açıkcası işime gelmiyor,kendi menfaatini düşünsün akıllılık etsin,ben sordum bişeyinmi var diye yok dedi,canım aşkım diye hitap ediyorum zaten alttan alıpda bi taraflarını kaldırmıcam banuşum,
ama seninki haklı biraz bazen biz kadınlardada var işte,adam soğuk demesin diye azıcık cvp verim diyosun oynaşim diyosun ama adam durmuyo ileriye götürmke istiyo bu seferde yorgunluk olduğu için gözünde büyüyo bıçak gibi işi kesip bitirince adamlar bozuluyo,hiç temasa gelemezler direk sonuç odaklılar bacım onlar:):)

bırak uyusun yaa banu.. o da bedelini ödemedi daha söylediklerinin.bundan sonra kırk kere düşünecek konuşmadan. kapının önüne koyuyodu ya seni, bak sende onu kenara koydun aha bunu anlayacak önce.. sen ters ters dik dik konuşma.. ama tavrını koy.

ay canım mail at merak ettim şimcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…