"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ayy evet baya baya kabur görmüşsün balım sen,edep yerini görmediğin için rüyanda sıkıntı yok allah göstermesin annem öle der edep yeri rüyada görüldümü cenaze ile yorumlar,sen iş yerinde normal abdest alabiliyorsan onu bari al dua et rabbim hayra çıkartsın,büyüklerimiz hep açık seçik rüya gördümü günah işlemişsin der tabi nekadar doğru bilmiyorum,

ay bilmiyom ya bilinç altımı ama banyo yapsam psikolojik rahatlıcam. yaratık ın edep yerini gördüm ama.
offf nefret ederim böle rüyalardann yaaaa

kocişim yeni gitti işe anca girebildim

turkuazım yaaa kötü bi rüya görmüşsün dua et bol bol canım yatarken bendede çok oluyor bu ara yaşanılanların etkisinde kalıyoruz sanırım düşünmekten yaratığı aklına getirmemeye çalış olur mu bidenem

günaydın kızlar nasılsınız .

efsuncuğum bişey sorucam canım sana sende idrar yolu enfeksiyonu vardıya . hiç kanama oldumu sende canım

günaydın nazcım
yok canım bende kanama falan olmuyor hiç
sadece yanma vardı bende

bende geçen senede ramazanda olmuştu . yanma çok fazla olmuyor şimdi geçen sene daha çok olmuştu . bugün wc ye gittiğimde sadece peçeteye silerken vardı bende korktum biraz randevu aldım doktora gideceğim pazartesi İNŞALLAH kötü bişey çıkmaz

senin geçtimi yanma canım ilaçlar işe yaradımı

bende kanama hiç olmadı valla hadi bi git bakalım ne diyecek acaba bende merak ettim şimdi nazcım inşşallahh çıkmaz
geçti sayılır ama benim hiç üşütmemem gerekiyor ondan tekrarlıyor arada ilaçlarım bitti canım 2 gün önce tekrar gittim doktora azalmış dedi doktor yine ilaç yazdı...

tekrardann çok geçmiş olsun canım . bende su içmediğim zamanlarda tekrarlıyor ve özellikle ramazanda çok oluyor bende .

tekrardann çok geçmiş olsun canım . bende su içmediğim zamanlarda tekrarlıyor ve özellikle ramazanda çok oluyor bende .

ay evet ben suyu söylemeyi unuttum canım doktor banada dedi bol bol su iç diye ama ramazanda zor oluyor yaaaa sahurdan sabah kalkana kadar 4 - 5 defa wc yollarındayım sürekli uykum bölünüyor benimde

ay evet ben suyu söylemeyi unuttum canım doktor banada dedi bol bol su iç diye ama ramazanda zor oluyor yaaaa sahurdan sabah kalkana kadar 4 - 5 defa wc yollarındayım sürekli uykum bölünüyor benimde

aynen benimde öyle oluyor Sabahları bazen zor yetişiyorum wc ye

Efsunum hosgeldin. Senin kendini sicak tutup bol bol si icmen gerekli yoksa gecmez kolay kolay
Birde efsuncum aklima geliyo illaki ya.. Yani ya mevzu aciliyo yada yaptiklarini animsiyorum. İnkar edemem en cok zoruma giden haketmedigim halde bunlari yasamam. Neyse gececek ins yaaa

bende çıkacaktım tam hoşgeldin canım
sıcak tutmazmıyım canım bu havada çorap giyiyorum daaa geçen cumartesi ahkeşkeme uydum gecelik mecelik üşüdüm sanırım o gece
getirme aklına tatlım onu salla gitsin güzel şeyler düşün ki güzel olsun emi canımıniçi

dayanamadım kocişi aradım adam bana gülüm diye gitap edince bitti zaten herşey,,nasılsın iyimisin dedim oğlumuzu sordu ii geliyordu sesi şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…