"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bende öğlen gittim eve çocukları falan doyurdum eşime dedimki yarın akşam iftardan sonra çocuklarla dışarı çıkalım hem eve bişeyler alıcam hemde biyerlerde otururuz ne zamandır çıkmadık biraz sosyal bişeyler yapalım dedim o sosyalliği yatakta hiç yapamıyoruz ama demesinmi şok oldum birden ya dedim neden ben seninle konuşurken bu kadar geriliyorum offf dedim tamam gideriz yarın akşam dedi kardeşimide alalım dedi ben seninle çocuklarımla yanlız bişey yapamayacakmıyım neden hep peşimize birilerini takıyosunki ben gelmiyorum sen git kardeşinle dedim çıktım geldim bu adam beni sinir etmek için herşeyi yapıyor

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

nerdesiniz kızlar yaa tek başıma kaldım burda bende gideyim en iyisi

banuşum geldim benn.. banuş bak sana açık net bişi sölicem. kocanın ne ailsesinden en kardeşinden vazgeçmesini bekleme. bazı insaların karakterinde var ne yaparsan yap aslında değiştiremezsin. sen artık ya bunu böle kabullencen kendini yormamak adına beklentini azaltacaksın, kuşum yada böle didişip bi gün iyi bigün kötü olcan. senin koca aile konusunda yaratıka benziyor. aslında biliyo ne mal olduklarını ama işine gelmediği için böle davranıyor.. benimki kazık yedi, ya adamın abisi evinin kapısını açmadı, düğüne misafir gibi geldi ama adam beni değil gene onu tuttu... yani kuzum ya ciddi bir uyarı lazım ona, artık annen mi yapar kim yapar bilmem... yada kuzum bunu böle iadare edecen. başka türlü böle hergün olmaz. bence annen konuşsun banu... ayrıca deseydin ya şok olana kadar beni kapıya koyarken yoksa yatmaz mısın diye soruyodun.. evet yatmıyorum deseydin oda o şoku yaşasaydı.. yani insanı illa zorla söyletiyorlarrr

canım ben onun ailesinden yada kardeşlerinden vazgeçmesini istemiyorum aradaki dengeyi kuramıyo adam ailesinden biri geldiği zaman dört dönüyo ne yapacağını şaşırıyor ve eşimin bu davranışları karşısında da çok ama çok soğuk bir ailesi var,ben ona vazgeçsin yada hep benimle ilgilensin demiyorum bak sana bir örnek vereyim annesi burdayken oğlum hasta olmuştuda dr götürcektik ya annesine dediki sende gel dr çıkışı bişeyler yaparız biyerlerde otururuz anneside ben gelmiyorum dedi gelmedi bu adam bana dr giderken arabada ne dese beğenirsin sakın biryere gitmeyi teklif etme dr çıkar çıkmaz doğru eve gidiyoruz ben bir patladım buna ben sana teklif ettimmide sen kendi kendine konuşuyosun merak etme seninle hiçbiryere gitmiyorum sen git al ananı evden biyerlerde oturun siz dedim baya bir atışmıştık,yani anlayacağın yanlız bişey yapamıyoruz yada şöyle anlatayım onun ailesinden birileri olursa biz biyerlere çıkabiliyoruz yoksa yok bu nedemek turkuazım ben ne yapayım öğlende sinirlendim al kardeşini git dedim.birde yatak işine gelince benim böyle davranmamız sebebi kim acaba kapının önüne koyduğunu ne çabuk unuttun dedim ömür boyu bunu konuşur dururuz o zaman dedi

Son düzenleme:

..................................

Son düzenleme:
banum sana yemin ederim ki aynı benimki kısss. ben vazgeçsin derken yani seni ön plana alsını demek istedim aslında. beak biz düğüne giderdik anası olursa giderdik. anası gelmiyosa nadiren giderdik.. ama ben bir yere gidelim desem gitmezdim 2,5 sene 2 tane akrabamın evine 1 de nikaha gittik düşün. aman onun maşallah köylüsünün düğününe bile gittik. neden anası istiyodu. çünkü bu bana değil anasına kocaydıııı. ay valla aynısı yaaa. hele son söylediği aynı yaratık ın kelimesi. biz şimdi ömür boyu bunu konuşuruz. hatalı konularda hep bunu söylerdi.. ay benzetmek hiç istemezdim ama şok ettin beni kızzz.. bizimki anası pikniğe gidecek giderdik, ben desem ha ben ha it demiş hee der geçerdi gitmezdikkk. yani felsefesi, biz ömür boyu sadece başbaşa olamayız çevrem senden ibaret değil dedi bana.. ben çevresiyim heee ailesi asla değil.. Allah ım sana sabır güç kuvvet kudret versin ki bunların karşısında diline eline her şeyine hakim olasın.. ayy Allah ım yaaa kız bunların akrabalıkları var ben diyim. ana aynı ana meselaaa.. kardeşler aynı yüzsüzzz arsızz

banum özür dilerim sana destek olmak isterdim ama fazla mı açık sözlü oldum ne yaaa.. özür dilerimm yarana tuz basar gibi mi yaptım.. sana çok dua edicem bunları atlat diye. Allah ım yardımcın olsun... bir yandan da bizlere ..

turkişe %100 katılıyorum banu kocan ailesinden asla vazgeçmez kimse geçmez,sen ailesine karşı böle sürekli tepki verirsen odaha çok yapar ve gözüne gözüne sokar yapma bence,aklını kullan,eşinle ters gidersen ömür boyu ailesi hep içinizde olur,yatak konusuna gelince sende diret bakalım sürtsün burnu, nasıl oluyomuş kapı önüne koymak ,benimki de telde iiydi ama görür o,bende bu gece devircem biyerlerimi uyuyacam

bu nasıl iş ben anlamıyorum turkuazım ya adama diyorumki akşam çay falan içeriz çocukları parka götürürüz tamam kardeşimide alalım gidelim diyor ben gelmiyorum o zaman dedim hiç sesini çıkarmıyor ne olacak bakalım yarın akşam merak ediyorum,valla etrafım anlayışsız insanlarla dolu bıktım usandım artık size bir soru daha belki çok basit olacak ama kardeşi falan bir yere gideceğimiz zamanda kaynım bana sormadan geçiyor arabanın önüne oturuyor dediğim gibi basit ama buda benim sinirimi bozmaya başladı,dediğin gibi aynı seninkine benziyor bu ne yapacağım hiç bilmiyorum bigün iyi bigün kötü gidiyoruz bakalım nereye kadar

yok turkişim olurmu öyle şey ben farkındayım herşeyin zaten amin canım rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

vefam inan bazen susayım ne yaparsalar yapsınlar konuşmayayım diyorum ama insanı zorla konuşturuyolar benim tek çıkar yolum eşimin ve ailesinin bütün planlarına uymak o zaman benden iyisi olmaz.

valla yatak konusunda da hiç yüz vermicem aklına o işler gelince yokum sadece normal hayattada varım ben bunu anlıyacak beyefendi

vefam senin bileceğin iş.. ben yapma derim böle. Allah bozmasın Maşallah senin kocan zati senin yanında ailesine laf söylüyor koruyor. zamanla daha da iyi olur bak emin ol.. bide bir evlilikde yatak odası iyi ise oturma odası da iyi olur... erkeklerin yaradılışı bu, sen üzerine düşeni yap ama uyaracaksan da düzgünce konuşş emin ol böle kazanırsın..

merhaba kızlar..
adet oldum,baya bi ağrım vardı azcık hafifledi de size bakim dedim..
bi de benim ne zaman bebeğim olcak yaa!! böyle her ay adet olup duruyorum,bebiş filan gelmiyo,niyeki acaba ( 6 ay oldu!!
nasip ne zamanki..Allah bana da nasip edicek mi anne olmayı

bi de banucum...canım bu sorunlar ortadan nasıl kalkar bilmiyorum ama eşin gerçek ailesinin sen ve çocuklarınız olduğunu anlamadan bu sorunlar bitmez.annesini kardeşlerini atsın demiyorum ama önceliği siz olmalısınız,nasıl anlıcak bunu yaa..yaşı da küçük değil diye hatırlıyorum,demekki yaşla ilgili de değil

vefa bence de yapma öyle! adam düzelmiş işte uzatma bence...yatak odasında sırt çevirme adama,büyük hata bence..banunun durumu şimdilik istisna,o da çok uzatmasa iyi olur bence ama hadi bakalım hayırlısı,düzelirler inşallah,gerçekten düzelirler ama..

banuşum seinki yatak konusunda cezayı hak etti. ağır konuştu bedelini ödemeli... beraber olurkende soğuk ol her zamankinden farklı bir süre sonra soracak, sebep olarak dilin ve hareketlerini düşün anlarsın deeee.. sonuçta o işde bile sevgi olacak ki hem bedeni hemde ruhi psikolojik rahatlama olsun.. (çok mu açık anlattım acep)
offff offf anlayana saz anlamayana helede anlamak istemeyene davul zurna az..

hoşgeldin eylülüm canım benim rabbimin bir bildiği vardır elbet sende birgün anne olacaksın tabi ama bazı şeylerin zamanı var tabi daha çok erken dr bile eğer ki bir sene olmazsa öyle gelin diyorlar rabbim en kısa zamanda sana annelik duygusunu yaşatsın hayırlı bir evlat nasip etsin

canım eşm sözde bizi herşeyin üstünde tutar ya bu adam böyle değildi anası geldi gitti böyle oldu son 10 aydır böyleyiz daha öncesinde eşim gerçekten beni herşeyin üstünde tutardı ailesinin dediği saçma sapan şeylere kulak tıkardı tek dileğim biran önce eski haline dönmesi

eylüşş hoş geldin. benimde çok ağrım vardı ama Allah ım yardımıma yetiştide ilaçlar fayda etti (her daim ilaç faydalı olmaz, ağlar ağlar ağrı çekerim)
bebeşinde emin ol zamanı gelince kucağınızda olacak Allah ın izniyle.. sen iste yeterki ama bence bebek sanki istemiyoruz planlamıyoruz gibi yapsan psikolojin rahat olur. hep rahat olunca gelir üzülme. inan önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması. (örnek kardeşlerim dün anlatmıştım)

banucum inşallah canım yaa..üzüldüm ne biliyim işte,beklemek istemiyorum artık,Allahın takdiri ama tabii yapcak bişey yok..

peki bişey sorcam,10 ay öncesine kadar kv nasıldı ki?? hiçbişey yapmıyo muydu? yoksa yapıyo ama eşin cevabını veriyo muydu?10 ay öncesine kadar kv size mutlaka gelmiştir,geldiğinde neler oluyodu?
çok soru sordum ama bu 10 ayda ne oldu ne değişti kocan böyle oldu merak ediyorum anlayamıyorum

turkuaz bu ay bi rahatlık vardı niyeyse,daha yeni eviliyiz buna üzülemicem hiç dedim ve gerçekten bebek konusu dahi geçmiyodu evde,verimli günleri de farkında olmadan değerlendirdik,o ara kaderşim filan da vardı,sık ilişki oldu ama bebek içinmiş gibi değil ayy anlatamadım ama ne bilim aklımızda yokmuş gibiydi..bugüne kadar da düşünmüyodum,hasta olmıyım diye dua ederdim etmedim bile.sabah oldum,ağrımı çekiyorum...öyle...hayırlsı tabi herşeyin,sağlıklı ve hayırlı olsun da geç olsun ne diyim..sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…