- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.481
saol canım bende şimdi namaz kılıcam dua edicem sizlere öpüldünüz
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
nerdesiniz kızlar yaa tek başıma kaldım burda bende gideyim en iyisi
banuşum geldim benn.. banuş bak sana açık net bişi sölicem. kocanın ne ailsesinden en kardeşinden vazgeçmesini bekleme. bazı insaların karakterinde var ne yaparsan yap aslında değiştiremezsin. sen artık ya bunu böle kabullencen kendini yormamak adına beklentini azaltacaksın, kuşum yada böle didişip bi gün iyi bigün kötü olcan. senin koca aile konusunda yaratıka benziyor. aslında biliyo ne mal olduklarını ama işine gelmediği için böle davranıyor.. benimki kazık yedi, ya adamın abisi evinin kapısını açmadı, düğüne misafir gibi geldi ama adam beni değil gene onu tuttu... yani kuzum ya ciddi bir uyarı lazım ona, artık annen mi yapar kim yapar bilmem... yada kuzum bunu böle iadare edecen. başka türlü böle hergün olmaz. bence annen konuşsun banu... ayrıca deseydin ya şok olana kadar beni kapıya koyarken yoksa yatmaz mısın diye soruyodun.. evet yatmıyorum deseydin oda o şoku yaşasaydı.. yani insanı illa zorla söyletiyorlarrr
banuşum geldim benn.. banuş bak sana açık net bişi sölicem. kocanın ne ailsesinden en kardeşinden vazgeçmesini bekleme. bazı insaların karakterinde var ne yaparsan yap aslında değiştiremezsin. sen artık ya bunu böle kabullencen kendini yormamak adına beklentini azaltacaksın, kuşum yada böle didişip bi gün iyi bigün kötü olcan. senin koca aile konusunda yaratıka benziyor. aslında biliyo ne mal olduklarını ama işine gelmediği için böle davranıyor.. benimki kazık yedi, ya adamın abisi evinin kapısını açmadı, düğüne misafir gibi geldi ama adam beni değil gene onu tuttu... yani kuzum ya ciddi bir uyarı lazım ona, artık annen mi yapar kim yapar bilmem... yada kuzum bunu böle iadare edecen. başka türlü böle hergün olmaz. bence annen konuşsun banu... ayrıca deseydin ya şok olana kadar beni kapıya koyarken yoksa yatmaz mısın diye soruyodun.. evet yatmıyorum deseydin oda o şoku yaşasaydı.. yani insanı illa zorla söyletiyorlarrr
banum sana yemin ederim ki aynı benimki kısss. ben vazgeçsin derken yani seni ön plana alsını demek istedim aslında. beak biz düğüne giderdik anası olursa giderdik. anası gelmiyosa nadiren giderdik.. ama ben bir yere gidelim desem gitmezdim 2,5 sene 2 tane akrabamın evine 1 de nikaha gittik düşün. aman onun maşallah köylüsünün düğününe bile gittik. neden anası istiyodu. çünkü bu bana değil anasına kocaydıııı. ay valla aynısı yaaa. hele son söylediği aynı yaratık ın kelimesi. biz şimdi ömür boyu bunu konuşuruz. hatalı konularda hep bunu söylerdi.. ay benzetmek hiç istemezdim ama şok ettin beni kızzz.. bizimki anası pikniğe gidecek giderdik, ben desem ha ben ha it demiş hee der geçerdi gitmezdikkk. yani felsefesi, biz ömür boyu sadece başbaşa olamayız çevrem senden ibaret değil dedi bana.. ben çevresiyim heee ailesi asla değil.. Allah ım sana sabır güç kuvvet kudret versin ki bunların karşısında diline eline her şeyine hakim olasın.. ayy Allah ım yaaa kız bunların akrabalıkları var ben diyim. ana aynı ana meselaaa.. kardeşler aynı yüzsüzzz arsızz
banum özür dilerim sana destek olmak isterdim ama fazla mı açık sözlü oldum ne yaaa.. özür dilerimm yarana tuz basar gibi mi yaptım.. sana çok dua edicem bunları atlat diye. Allah ım yardımcın olsun... bir yandan da bizlere ..
turkişe %100 katılıyorum banu kocan ailesinden asla vazgeçmez kimse geçmez,sen ailesine karşı böle sürekli tepki verirsen odaha çok yapar ve gözüne gözüne sokar yapma bence,aklını kullan,eşinle ters gidersen ömür boyu ailesi hep içinizde olur,yatak konusuna gelince sende diret bakalım sürtsün burnu, nasıl oluyomuş kapı önüne koymak ,benimki de telde iiydi ama görür o,bende bu gece devircem biyerlerimi uyuyacam
turkişe %100 katılıyorum banu kocan ailesinden asla vazgeçmez kimse geçmez,sen ailesine karşı böle sürekli tepki verirsen odaha çok yapar ve gözüne gözüne sokar yapma bence,aklını kullan,eşinle ters gidersen ömür boyu ailesi hep içinizde olur,yatak konusuna gelince sende diret bakalım sürtsün burnu, nasıl oluyomuş kapı önüne koymak ,benimki de telde iiydi ama görür o,bende bu gece devircem biyerlerimi uyuyacam
merhaba kızlar..
adet oldum,baya bi ağrım vardı azcık hafifledi de size bakim dedim..
bi de benim ne zaman bebeğim olcak yaa!! böyle her ay adet olup duruyorum,bebiş filan gelmiyo,niyeki acaba( 6 ay oldu!!
nasip ne zamanki..Allah bana da nasip edicek mi anne olmayı
bi de banucum...canım bu sorunlar ortadan nasıl kalkar bilmiyorum ama eşin gerçek ailesinin sen ve çocuklarınız olduğunu anlamadan bu sorunlar bitmez.annesini kardeşlerini atsın demiyorum ama önceliği siz olmalısınız,nasıl anlıcak bunu yaa..yaşı da küçük değil diye hatırlıyorum,demekki yaşla ilgili de değil
hoşgeldin eylülüm canım benim rabbimin bir bildiği vardır elbet sende birgün anne olacaksın tabi ama bazı şeylerin zamanı var tabi daha çok erken dr bile eğer ki bir sene olmazsa öyle gelin diyorlar rabbim en kısa zamanda sana annelik duygusunu yaşatsın hayırlı bir evlat nasip etsin
canım eşm sözde bizi herşeyin üstünde tutar ya bu adam böyle değildi anası geldi gitti böyle oldu son 10 aydır böyleyiz daha öncesinde eşim gerçekten beni herşeyin üstünde tutardı ailesinin dediği saçma sapan şeylere kulak tıkardı tek dileğim biran önce eski haline dönmesi
eylüşş hoş geldin. benimde çok ağrım vardı ama Allah ım yardımıma yetiştide ilaçlar fayda etti (her daim ilaç faydalı olmaz, ağlar ağlar ağrı çekerim)
bebeşinde emin ol zamanı gelince kucağınızda olacak Allah ın izniyle.. sen iste yeterki ama bence bebek sanki istemiyoruz planlamıyoruz gibi yapsan psikolojin rahat olur. hep rahat olunca gelir üzülme. inan önemli olan sağlıklı ve hayırlı olması. (örnek kardeşlerim dün anlatmıştım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?