- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.501
sende saol eylül ne diyim. teselli değil ama dediğim emin ol yaşanan capcanlı örnek. doktora git eylül hem kontrol olur sana.. hemde belkim yumurta çatlama sorunu olur. hani vaktinde çatlamıyo döllenme olmuyo. iğne veriyo doktor sana o vakitte çatlatıyo filan.. ben genelde çevremde olmayan kişilerde bunu çok duydum.. belkim bundan dır pat diye olur Allah ın izniyle
banucum inşallah canım yaa..üzüldüm ne biliyim işte,beklemek istemiyorum artık,Allahın takdiri ama tabii yapcak bişey yok..
peki bişey sorcam,10 ay öncesine kadar kv nasıldı ki?? hiçbişey yapmıyo muydu? yoksa yapıyo ama eşin cevabını veriyo muydu?10 ay öncesine kadar kv size mutlaka gelmiştir,geldiğinde neler oluyodu?
çok soru sordum ama bu 10 ayda ne oldu ne değişti kocan böyle oldu merak ediyorum anlayamıyorum
sende saol eylül ne diyim. teselli değil ama dediğim emin ol yaşanan capcanlı örnek. doktora git eylül hem kontrol olur sana.. hemde belkim yumurta çatlama sorunu olur. hani vaktinde çatlamıyo döllenme olmuyo. iğne veriyo doktor sana o vakitte çatlatıyo filan.. ben genelde çevremde olmayan kişilerde bunu çok duydum.. belkim bundan dır pat diye olur Allah ın izniyle
doktora da gitmek istemiyorum şimdi..açıkcası "çocuğum olmuyor" diye düşünmek istemiyorum,burada topiklerde okuyorum da,erken benim için..ama insan merak ediyo tabii,pat diye kalan da var..neyse kısmet işte..sağol turkuazcım,teselli değil destek verdiğin için
canım kayınvalde daha öncede gelirdi 10,15 gün kalı giderdi bu sefer 10 ayda neler yaşadık birbilsen söylenmeyecek sözler söylendi,kadının söyledikleri yenilir yutulur değildi bende tepkimi verdim altta kalmadım işte o zaman en kötü ben oldum eşimede duygu sömürüsü yaptı sürekli bununla neden evlendin diye eşimi sorguladı işte bu yaşananlardan sonra değişti bazı şeyler inan hepsini anlatamıyorum yaptıklarının allah bildiği yapsın o kadını
turkiş doğru söylüyor eylülüm bizimde 7 ay gibi olmamıştı bebek dr gitiik dr yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi,bana yumurta çatlatma hapı vermişti 2 ay sonrada hamile kalmıştım sende bi git istersen hem kontrol amaçlı hemde bebek.
şu bayram bi geçsin de olmazsa giderim canım doktora,haklısınız bakalım,sürekli karar değiştiriyorum ama :)
10 ay uzun bi süre,eşini iyice etki altına aldı demekki..o da müsaade etti ama
canım inşallah en kısa zamanda doğru olanı anlar kocan.annesi yuvasının huzurunu bozuyo o farkında değil! seni sorumlu tutuyo
bence bi süre hiç ailesiyle ilgili bişy söyleme,ne derlerse desinler..yut hepsini..belki bu şekilde anlar seni de üstüne gelmez
banuş ben de vefaya katılıyorum.sen üstüne gittikçe ters tepiyo olabilir,inat yapıyo olabilir...
tatlılar ben çıkıyorum karnım ağrıyo fena..yarın giremem hazırlık yapcam akşamüstü de ankaraya gitcez..tam da regl dönemi,gergin olurum kesin,yarın kv-kp görünce halimi siz düşünün
bu gerginlikle eşimle arayı bozmıyım da..orada ne olursa olsun,ben saygımı bozmadan cevap vericem.ön yargıyla gitmiyorum.ama artık hazırlıklıyım,surat asıp oturmak yerine inceden cevap verir huzurla otururum :) neyse bakalım düşünmüyorum..ana babamı,bütün ailemi de görcem
pazartesi görüşürüz kısmetse..iyi bakın kendinize..öpüyorum sizi
eylül iyi yolculuklar herşey iyi geçecek inş merak etme..
kızlar size hayırlı iftarlar şimdidenn. kib görüşmek üzere...
ben çıkıyorum
kimseyle yüz göz olmak istemiyorum ama tahammül sınırlarım genişlemiyo artık... dün ağlayarak yalvardım allahım ne olur bana bi yol göster die bi çıkış bi ışık artık dayanamıyorum die. çaresizlik ne kadar kötü yapacak bişeyinin olmaması
ne oldu ahkeşkem görümcen sizdemi sorun o mu
banum hiç sorma yaaa sakinlikle bi çözüm düşünüyorum yok aklıma bişey gelmiyo. evet görümce bizde bak baştan sona anlatayım dünü sende tarafsız yorum yap olur mu?
dün zaten regl oldum ilk günümdü karnım felaket ağrıyodu ben sancılı olurum. sonra eve gittim sadece evli büyük görümce vardı yemek yapmaya başlamış işte. bende ona yardım etmeye girdim mutfağa tabi. neyse hazırlıyoruz falan o arada kv diğer görümce geldi neyse hazırlıklar bitmek üzere zaten iftar saati de gelmişti görümcenin kocası geldi. sonra iftarı yaptık küçük görümceyle sofra topluyoruz falan işte derken bu başım ağrıyo deyip duruyodu o sofradakileri getirdi ben makinaya falan dizdim işte derken baktım şöle bi herkes içerde oturuyo ben mutfakta bulaşıklarla uğraşıyorum. belim karnım öldüm eşim yanımdaydı hep bırak artık deyip duruyo bende sen mi yıkayacaksın bırakırsam mecbur yıkanacak ne yapayım dedim. neyse bu arada bi baktım kv ile küçük teraviye gitti büyükle kocası çocuğu dışarı çıktı parka. eşim bizde biryerlere gidelim dedi yok ben çok yoruldum ve çok ağrım var dedim gitmedim. neyse aradan 1 saat geçti kapı çaldı 11 olmuştu saat zaten. ben direk odaya geçtim büyük geldi kocasıyla sonra ben sinirlendim yattım hiç görmedim bile onları eşimede ben yattım die msj attım sonra bi baktım görümce ve çocuğu bizde kaldı kocası gitti oyun oynuyo bunlar galiba yaa.
kendimi hizmetçi gibi hissettim. bide gelmişler giderken mutfağa ayy herşey sana kaldı diyolar dalga geçer gibi.
ben kime ne yaptım da rabbim beni böle cezalandırıyo anlamadım valla. ufff çok doldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?