"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

üzülme canımmmmmm gelecek Allahın izniyle bebişin sen üzülme takma kafana sıkma canını olurmu canımıniçi
zamanı var az daha demekki

yaaaa neyse bebişim hayırlısı inş. rabbim hayırlı zamanda nasip etsin

çok üzülmedim aslında,karnım filan ağrıcak ya ondan da moralim bozuluyo,sıcak su koydum iyi gibiyiim şimdillk..hayırlısı kızlar,haklsınız..olacak nasılsa allahın izniyle,üzülmenin anlamı yok şimdiden..neyse işte böyle...

kızlar ben geldim am iyi gelmedim sanırım;
banuşum durumöuna çok üzüldüğüm canım benim allahım yoluna koyar inşallah sen maişallah yine eve dönüp sabır göstermişsin ben olsam dönemezdim herhalde,hadi senin üzerine yürüdü çocuğa ne demeli nasıl kıydı yavrusuna okuyunca çok kötü oldum,

eylüşüm rüyaların hayra çıksın bitanem yatarken mutlaka 7 defa ayetel kürsi duasını oku canım,bende saçımda bitler gördüm sabah kalktım duş aldım sanki kafamda varmışgibi gerçekte okadar huylandım yani

ahkeşkem eylüşüm sizede günaydınlar canlarrr

ne akıl verecek annesi yaa..verse de "bize gel,ayrıl,hemen evden çık" mı dicek..
benim kayınpeder,kaynım evlenmek istediğini söyleyince "annesi akıllı mı" demiş..ilk onu sormuş,bana öyle anlatıyo..kızı doldururmuş anneler,kız herşeyi anlatmamalıymış...kurban olsunlar annelerimize

ya canım aniden sinirleniyo normalde iyi bir insandır benim için çocuklarımız için yapamayacağı hiç bişey yok,ailesine düşkün anlayacağın beni sevdiğinide biliyorum eminim buna ama bir tartışmamız olsa sinirden kendini yer,annem bu zamana kadar hiç karışmamıştır kavga ettiğimizde bir laf söylememiştir aksine benim annem yapıcı taraftır,beni evden kovup boşanıcam demesininde sebebi olarak beni suçlu buldu ya aşk olsun yani diyecek bir söz bulamıyorum ona

bu arada haftaya pazara kadar ankarada olcaz ya,3 tane düğünümüz var,o bakımdan ordayız...bu bir hafta süresinde eşimle 2 gün ayrı kalcaz,ben orda olcam,o döncek...orda olduğumuz süre içinde,kvlere gitmicez düğünümüz var ama yaniiiiii ben o telaşların arasına katılmak ailemin yanında güzel vakitler geçirmeye gidiyorum,kvlere surat çekmeye değil :) zaten ankarada değillermiş,köylerindelermiş...ama ben bi ararız diyorum eşim ordayken,gelmişlerse bi uğrayalım derim eşime..istemezse de ısrar etmem,gitmeyiz diyen kendisiydi çünkü..bakalım...
yani 1 hafta ankarada kalcaz deyince kvlerle görüşeceğimi zannedip benim adıma üzülmeyin diye yazıyorum kızlar

akışına bırakıyım efsuncum senin yaptığını da düşünebilirim,bakalım bakalım

bencede bırak kendini kocanın kollarına

bencede ne üzülcen Rabbiim size sağlık sıhhat mutluluk versin yeterki oda gelecek inşşallahh...

erkekler öle düşünmüyo işte anası akıl veriyo diyolar bakkk kv bile öle demiş
tabi kurban olsunlarrrr

hmmmmmm valla konuş o zmn bi sıkıntın mı var de madem sana çocuklara düşkün başka bişey olmuştur belkide o kdr kızmıştır ama bu git boşanalım deme hakkını vermez yinede eşine

ben de onu anlamıyorum ya...evden kocan kendisi,boşanma lafını ağzına alan kendisi,suçlayan da kendisi..iyiymiş,hayat ona güzel...ne kadar ayıp ediyo,kayıt mı etmen lazım kavga esnasında söylediklerini!! ağzında çıkanı tartmıyo demekki o anlarda..

keşke bu boşanma lafı öyle kolay kolay ağıza alınmasa..yani şimdi illa sizin için demiyorum da bence kolay olmamalı düşünmek ve dile getirmek..eğer dile getiriliyosa da uygulanmalı..her tartışmada boşanırım,giderim kovarım dersek bunun bi önemi bi korkusu kalmaz bence..

ben sizin için herşeyin düzeleceğine inanıyorum..ama öyle bi düzelmeliki eşin bazı huylarından vazgeçmeli,gözünü açmalı,kendine gelmeli..köklü bi çözüm olmalı..böyle ara ara büyük tartışmalar devam ederse yıpratacak..

senin adına çok sevindim canım ailenle 1 hafta mutluluk dolu günler yaşa inşşallahhhh çok iii gelecek sana

bu arada ayı 5 değilmiydi senin batın canım ne kdr erken gelmiş kırmızılar

ben sanki 5 diye hatırladım birden
benimkide 15 - 13- 14- 11 değişiyo kafasına göre canım
özgür takılıyoooo

iyiymiş...benimki saat gibiydi,teklemez gününde olurdu,şimdi ne olduysa,bikaç aydır sapıttı,gerçi 1-2 gün gecikiyo o da normal heralde ama .......amaaaaaannn Allah büyük,ne zaman isterse kırmızıları da gönderebilir,bebekleri de gönderebilir..sorgulamıyorum asla,kısmetimizde ne varsa o,başımın üstüne yeterki azcık az ağrısın şu karnım..çok şükür iyiyim

kızlar günaydın öncelikkle banuşa çok geçmiş olsun birsürü şey yazdım kaydolmamış ya((

aynen böleeeeeeeee gelecek inşşallahhhhhh

canlar ben iyyiyim çok yoğun bi gün geçirdim dün evdeydim tatildik bugünde işe işler çok yoğun ara ara okucam öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…