- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.421
üzülme canımmmmmm gelecek Allahın izniyle bebişin sen üzülme takma kafana sıkma canını olurmu canımıniçi
zamanı var az daha demekki
yaaaaneyse bebişim hayırlısı inş. rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
yaaa banum eşin neden bu kdr agrasifleşiyo hemen bende bunu anlayamıyorum bi türlü
annenlere gitmeni neden bu kdr sıkıntı ediyolar acaba akıl veriyo annesi diyemi düşünüyolar ki
ama bu defa o kovmuş git boşancam demiş hem suclu hem güçlü yaaa
yaaa banum eşin neden bu kdr agrasifleşiyo hemen bende bunu anlayamıyorum bi türlü
annenlere gitmeni neden bu kdr sıkıntı ediyolar acaba akıl veriyo annesi diyemi düşünüyolar ki
ama bu defa o kovmuş git boşancam demiş hem suclu hem güçlü yaaa
akışına bırakıyım efsuncumsenin yaptığını da düşünebilirim,bakalım bakalım
çok üzülmedim aslında,karnım filan ağrıcak ya ondan da moralim bozuluyo,sıcak su koydum iyi gibiyiim şimdillk..hayırlısı kızlar,haklsınız..olacak nasılsa allahın izniyle,üzülmenin anlamı yok şimdiden..neyse işte böyle...
ne akıl verecek annesi yaa..verse de "bize gel,ayrıl,hemen evden çık" mı dicek..
benim kayınpeder,kaynım evlenmek istediğini söyleyince "annesi akıllı mı" demiş..ilk onu sormuş,bana öyle anlatıyo..kızı doldururmuş anneler,kız herşeyi anlatmamalıymış...kurban olsunlar annelerimize
ya canım aniden sinirleniyo normalde iyi bir insandır benim için çocuklarımız için yapamayacağı hiç bişey yok,ailesine düşkün anlayacağın beni sevdiğinide biliyorum eminim buna ama bir tartışmamız olsa sinirden kendini yer,annem bu zamana kadar hiç karışmamıştır kavga ettiğimizde bir laf söylememiştir aksine benim annem yapıcı taraftır,beni evden kovup boşanıcam demesininde sebebi olarak beni suçlu buldu ya aşk olsun yani diyecek bir söz bulamıyorum ona
ya canım aniden sinirleniyo normalde iyi bir insandır benim için çocuklarımız için yapamayacağı hiç bişey yok,ailesine düşkün anlayacağın beni sevdiğinide biliyorum eminim buna ama bir tartışmamız olsa sinirden kendini yer,annem bu zamana kadar hiç karışmamıştır kavga ettiğimizde bir laf söylememiştir aksine benim annem yapıcı taraftır,beni evden kovup boşanıcam demesininde sebebi olarak beni suçlu buldu ya aşk olsun yani diyecek bir söz bulamıyorum ona
bu arada haftaya pazara kadar ankarada olcaz ya,3 tane düğünümüz var,o bakımdan ordayız...bu bir hafta süresinde eşimle 2 gün ayrı kalcaz,ben orda olcam,o döncek...orda olduğumuz süre içinde,kvlere gitmicezdüğünümüz var ama yaniiiiii ben o telaşların arasına katılmak ailemin yanında güzel vakitler geçirmeye gidiyorum,kvlere surat çekmeye değil :) zaten ankarada değillermiş,köylerindelermiş...ama ben bi ararız diyorum eşim ordayken,gelmişlerse bi uğrayalım derim eşime..istemezse de ısrar etmem,gitmeyiz diyen kendisiydi çünkü..bakalım...
yani 1 hafta ankarada kalcaz deyince kvlerle görüşeceğimi zannedip benim adıma üzülmeyin diye yazıyorum kızlar
bu arada haftaya pazara kadar ankarada olcaz ya,3 tane düğünümüz var,o bakımdan ordayız...bu bir hafta süresinde eşimle 2 gün ayrı kalcaz,ben orda olcam,o döncek...orda olduğumuz süre içinde,kvlere gitmicezdüğünümüz var ama yaniiiiii ben o telaşların arasına katılmak ailemin yanında güzel vakitler geçirmeye gidiyorum,kvlere surat çekmeye değil :) zaten ankarada değillermiş,köylerindelermiş...ama ben bi ararız diyorum eşim ordayken,gelmişlerse bi uğrayalım derim eşime..istemezse de ısrar etmem,gitmeyiz diyen kendisiydi çünkü..bakalım...
yani 1 hafta ankarada kalcaz deyince kvlerle görüşeceğimi zannedip benim adıma üzülmeyin diye yazıyorum kızlar
bu arada ayı 5 değilmiydi senin batın canım ne kdr erken gelmiş kırmızılar
yok yaa,30uydu,31 de geldi...böyle 1 gün gecike gecike benim periyod 29 gün oldu,28 di önceden..senin ne zaman???
hatta saydım şimdi 30günde bir oluyomuşum...ilginçççççççççç :)
ben sanki 5 diye hatırladım birden
benimkide 15 - 13- 14- 11 değişiyo kafasına göre canım
özgür takılıyoooo
kızlar günaydın öncelikkle banuşa çok geçmiş olsun birsürü şey yazdım kaydolmamış ya((
iyiymiş...benimki saat gibiydi,teklemez gününde olurdu,şimdi ne olduysa,bikaç aydır sapıttı,gerçi 1-2 gün gecikiyo o da normal heralde ama .......amaaaaaannn Allah büyük,ne zaman isterse kırmızıları da gönderebilir,bebekleri de gönderebilir..sorgulamıyorum asla,kısmetimizde ne varsa o,başımın üstüne yeterki azcık az ağrısın şu karnım..çok şükür iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?