- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.401
eylülüm sırf kavgadan dolayı anneme gitmem değil normal zamanlardada çok sık gitmemi kastetmişler böyle anasının evinden çıkmazsa olacağı bu diyorlarmış dün gece bu sözleri duydum sıkıntıma uyuyamadım bütün gece miğdeme kramplar girdi,eşime göre onun beni evden kovmasınında boşanıcam demesininde suçlusu benmişim o beni tartaklarken kendimi savunmuştum neymiş efendim onun üzerine yürümüşüm bir kadın kocasına nasıl böyle davranırmış vs vsss anlayacağınız bu işin tek suçlusu benim kafayı yedim durduk yere huzurumu bozuyorum evden gidiyorum
eylülüm sırf kavgadan dolayı anneme gitmem değil normal zamanlardada çok sık gitmemi kastetmişler böyle anasının evinden çıkmazsa olacağı bu diyorlarmış dün gece bu sözleri duydum sıkıntıma uyuyamadım bütün gece miğdeme kramplar girdi,eşime göre onun beni evden kovmasınında boşanıcam demesininde suçlusu benmişim o beni tartaklarken kendimi savunmuştum neymiş efendim onun üzerine yürümüşüm bir kadın kocasına nasıl böyle davranırmış vs vsss anlayacağınız bu işin tek suçlusu benim kafayı yedim durduk yere huzurumu bozuyorum evden gidiyorum
banucum lütfen sakinlikle halletmeye çalışın biraz akıllı ol eylüşe katılıyorum kocan kovdu sen gittin ben merak değilim gidip aileme yansıtıp onları üzmeye de. kimseyide müdehale ettirme ne kadar yanlış yaa herkesin karışması.
bu arada eylüş şimdiden ii yolculuklar benim yerimede gez eğlen bakalım.
efsun eylüş jhaklı kv yi boşveeeeer duyma bile cvp dahi verme bana da bebe gibi öle uyarılarda bulunuyo bende hıı diyorum öle geçiyorum kocamla alakalı bile akıl verir ama hiç tın hee diyorum o kadar.bide diyelm ki mesela dün yemek yiyecektik ben ayran yaptım zaten gelmiş ayranda yapın diyo. salata yapılacak soğan doğruyorum soğanda doğrayın diyooo. ayyy annemde yapardı bazen nefret ederdim işte buna sinir oluyorum bende karışma kardeşim yaa beğenmiyosan da kendin yap
afedersiniz o zaman..ben normal zamanlar değil kötü zamanlarda götmeni kastediyolar sandım..o zaman daha da sinir bozucune demek onlarla dipdibe olurken iyi de annene gitmek mi evliliğini tehlikeye atıyomuş..benim kv den zaten iyice nefret ettim,biz de oraya az,benim annemlere çok gidiyomuşuz ya,öyle demiş ya!! bu düşünceden nefret ediyorum! huzur nerde biz orda..o zaman onlar da huzur versin!!
öyle insanlarmış ki banu,döndüler dolaştılar suçlu seni çıkardılar demekki!! kocanın ailesi,malesef yıkıcı yorumlar yapan,herşeye karışan kötü niyetli insanlar..ama en önemlisi de kocan buna müsaade ediyoen büyük hatayı da o yapıyo işte..Allah yardımcın olsun arkadaşım..senin ve yavrularının mutluluğunu sağlasın inşallah..kocana akıl versin daha çok,yuvasının kıymetini bilsin...
nasıl tartaklar yaaa işte buna sinir oluyorum cinlerim tepeme çıkıyo hiç dayanamam. çok mu vurdu ne yaptı banucum. annenlerden hemen dönmeseydin keşke. tartaklamanın cezasını çekseydi.
evet canım en sinir bozucu da eşimin onlara müsade etmesi ve beni onların laflarıyla kırması zaten annesinin yüzünden hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım üstüne birde bu yaşananlar alışveriş tartışması nerelere kadar geldi inanamıyorum ya
yok canım bana vurmadı kolumu tuttu ve itekledi kızıma tokat attı ve ben onu görünce delirdim,annemlerden dönmemde sırf çocuklar için çok kötü etkilendiler 2 yaşındaki oğlum bile baba barışalım diyor onlara dayanamıyorum kızım anneme babam bize çok kızdı,bana vurdu anneanne ben ona küstüm diyor eve döndüm ama yavrularım için.
banucum,dünden beri aklımdasın ara ara düşünüp moralim bozuluyo,buna inan..
şuan yazacaklarımı sana saygısızlık olarak görme,konunun arasına bu şekilde girmek istemem ama ben de sizlerle paylaşmak istiyorum,bi daha giremeyebilirim nete..gerçi daha zaman var ama yazmak istedim yine de
bugün ankaraya gitcez,bir hafta ordayız..mutluyum bundan dolayı..bi de bu ara tatil planları yapıyoruz..dönüşte tatile gitcez.palnları değiştrdk,antalya ya gidicez.ve tam da evlilik yıldönümümüzde orda olucaz.balayında da antalyadaydık.orası özel bizim içinyine öyle yapıcaz..eşim takvim ayarlarken yıldönümünden 1 gün önce yola çıkmayı planlıyo.bikaç kez itiraz ettim,neden? ne zaman gidelimki?nasıl yapalım sen söyle? filan dedi..bişey demedim..
o gün orda olmak mı güzel olur,yoksa burda evimizde mi bilemedim??sizce??eğer orda olursak ben bişey yapamam,mesela evde bi yemek hazırlayamam..ama bi yandan da oralarda olmak daha güzel olabilir..acaba yıldönümü aklına geliyo ona göre bişeyler düşünüyo mu,yoksa aklında değil mi kestiremiyorum..........işte böyle...bu bi sorun değil,dert de değil,paylaşmak istedim..unutmaz de mi ama kızlar..hiçbişey yapmasak da dünyanın sonu değil,farkndayım,sadece ilk ya,özel bişeyler olsa güzel olur diye düşünüyorum,ondan.......
valla eylüşüm zorar karar orasımı evinde mi kutlamak ikisi arasında seçim yapmak lazım ama hangisi acaba eşine mi bıraksan programı ne diyosa ona göre hareket etsen. bence vardır bi palanı ona göre hareket ediyodur.
şuan yazacaklarımı sana saygısızlık olarak görme,konunun arasına bu şekilde girmek istemem ama ben de sizlerle paylaşmak istiyorum,bi daha giremeyebilirim nete..gerçi daha zaman var ama yazmak istedim yine de
bugün ankaraya gitcez,bir hafta ordayız..mutluyum bundan dolayı..bi de bu ara tatil planları yapıyoruz..dönüşte tatile gitcez.palnları değiştrdk,antalya ya gidicez.ve tam da evlilik yıldönümümüzde orda olucaz.balayında da antalyadaydık.orası özel bizim içinyine öyle yapıcaz..eşim takvim ayarlarken yıldönümünden 1 gün önce yola çıkmayı planlıyo.bikaç kez itiraz ettim,neden? ne zaman gidelimki?nasıl yapalım sen söyle? filan dedi..bişey demedim..
o gün orda olmak mı güzel olur,yoksa burda evimizde mi bilemedim??sizce??eğer orda olursak ben bişey yapamam,mesela evde bi yemek hazırlayamam..ama bi yandan da oralarda olmak daha güzel olabilir..acaba yıldönümü aklına geliyo ona göre bişeyler düşünüyo mu,yoksa aklında değil mi kestiremiyorum..........işte böyle...bu bi sorun değil,dert de değil,paylaşmak istedim..unutmaz de mi ama kızlar..hiçbişey yapmasak da dünyanın sonu değil,farkndayım,sadece ilk ya,özel bişeyler olsa güzel olur diye düşünüyorum,ondan.......
canım haklsın bi alışveriş tartışması nerelere kadar geldi..acaba altında başka birikmiş şeyler mi var banu? ahkeşkenin dediği gibi maddi olabilir,ne bilim işte sıkıntıları olabilir,ya da kv doldurmuş olabilir tlfnda..her suçu da kv ye atmak istemiyorum ama...
ne bilim canım uyumayım dedim..akşama ankaraya gitcez,hazırlık yapcam,ondan belki de...boşver kv yi..az konuş,öz konuş :)
efsun eylüş jhaklı kv yi boşveeeeer duyma bile cvp dahi verme bana da bebe gibi öle uyarılarda bulunuyo bende hıı diyorum öle geçiyorum kocamla alakalı bile akıl verir ama hiç tın hee diyorum o kadar.bide diyelm ki mesela dün yemek yiyecektik ben ayran yaptım zaten gelmiş ayranda yapın diyo. salata yapılacak soğan doğruyorum soğanda doğrayın diyooo. ayyy annemde yapardı bazen nefret ederdim işte buna sinir oluyorum bende karışma kardeşim yaa beğenmiyosan da kendin yap
canım benim rabbim bu mutluluğunuzu ömür boyu bozmasın hep ilk günki gibi mutlu olursunuz inş bence eşine göre hareket et,senin eşinin unutacağına ben asla inanmıyorum mükemmel bir insana sahipsin sana çok değer veriyor ve kimse için seni üzmüyor en önemlisi bu bence .
maddi durumda var bu hafta kredi onaylanacak 70,000 tl kredi çekicez ve faiziyle 100,00 tl borcun altına giricez anlıyorum kolay bir durum değil bu ve yanlız onun üzerinde olan bir yükte değil bende onun kadar bunalımdayım ne sıkıntısı olursa olsun bu yaptıklarında haklı çıkarmaz onu
bebişkomuz bu ay da gelmedi....az önce kırmızı kart gördüm
hayırlısı de mi ama...hayırlısı,Allahım...............................................................
bebişkomuz bu ay da gelmedi....az önce kırmızı kart gördüm
hayırlısı de mi ama...hayırlısı,Allahım...............................................................
haklısınız kızlar az öz konuşmak daha iii ama bu seferde diyorki benle konuşmuyon
inşallah bu sefer daha iii olacak az konuşmak ile
bence eşin kesin bi plan yaptı eylüşüm o yüzden gidelim diyor bence akışına bırak kendini kocacının kollarına sal sende gelince ona bi güzellik yaparsın yada sende benim yaptıgımı yap orda verirsinyada gelince nasıl olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?