"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

banucum lütfen sakinlikle halletmeye çalışın biraz akıllı ol eylüşe katılıyorum kocan kovdu sen gittin ben merak değilim gidip aileme yansıtıp onları üzmeye de. kimseyide müdehale ettirme ne kadar yanlış yaa herkesin karışması.

bu arada eylüş şimdiden ii yolculuklar benim yerimede gez eğlen bakalım.

efsun eylüş jhaklı kv yi boşveeeeer duyma bile cvp dahi verme bana da bebe gibi öle uyarılarda bulunuyo bende hıı diyorum öle geçiyorum kocamla alakalı bile akıl verir ama hiç tın hee diyorum o kadar.bide diyelm ki mesela dün yemek yiyecektik ben ayran yaptım zaten gelmiş ayranda yapın diyo. salata yapılacak soğan doğruyorum soğanda doğrayın diyooo. ayyy annemde yapardı bazen nefret ederdim işte buna sinir oluyorum bende karışma kardeşim yaa beğenmiyosan da kendin yap

afedersiniz o zaman..ben normal zamanlar değil kötü zamanlarda gitmeni kastediyolar sandım..o zaman daha da sinir bozucu ne demek onlarla dipdibe olurken iyi de annene gitmek mi evliliğini tehlikeye atıyomuş..benim kv den zaten iyice nefret ettim,biz de oraya az,benim annemlere çok gidiyomuşuz ya,öyle demiş ya!! bu düşünceden nefret ediyorum! huzur nerde biz orda..o zaman onlar da huzur versin!!
öyle insanlarmış ki banu,döndüler dolaştılar suçlu seni çıkardılar demekki!! kocanın ailesi,malesef yıkıcı yorumlar yapan,herşeye karışan kötü niyetli insanlar..ama en önemlisi de kocan buna müsaade ediyo en büyük hatayı da o yapıyo işte..Allah yardımcın olsun arkadaşım..senin ve yavrularının mutluluğunu sağlasın inşallah..kocana akıl versin daha çok,yuvasının kıymetini bilsin...

Son düzenleyen: Moderatör:

nasıl tartaklar yaaa işte buna sinir oluyorum cinlerim tepeme çıkıyo hiç dayanamam. çok mu vurdu ne yaptı banucum. annenlerden hemen dönmeseydin keşke. tartaklamanın cezasını çekseydi.

sağol canım,gezerim senin yerine de
mesela kvnin söylediği şeyleri annen de yapıyomuş ya,insan kendi annesine bile öyle anlarda sinir olurken kv ye niye olmasın??tabii olur,hatta nefret eder...ama şöyle de düşünmek lazım,demekki anneler böyle yapabiliyo,bu noktada da aynen yaptığın gibi "hıııı" depip geçmek lazım..en iyisini yapıyosun ahkeşkem..

evet canım en sinir bozucu da eşimin onlara müsade etmesi ve beni onların laflarıyla kırması zaten annesinin yüzünden hiç yaşamadığım şeyleri yaşadım üstüne birde bu yaşananlar alışveriş tartışması nerelere kadar geldi inanamıyorum ya
nasıl tartaklar yaaa işte buna sinir oluyorum cinlerim tepeme çıkıyo hiç dayanamam. çok mu vurdu ne yaptı banucum. annenlerden hemen dönmeseydin keşke. tartaklamanın cezasını çekseydi.

yok canım bana vurmadı kolumu tuttu ve itekledi kızıma tokat attı ve ben onu görünce delirdim,annemlerden dönmemde sırf çocuklar için çok kötü etkilendiler 2 yaşındaki oğlum bile baba barışalım diyor onlara dayanamıyorum kızım anneme babam bize çok kızdı,bana vurdu anneanne ben ona küstüm diyor eve döndüm ama yavrularım için.

evlat işte ne kadar farklı demi insan herşeyden vazgeçebiliyo onun için. bitanem belki kocanında canı başka şeylere sıkkın para sıkıntısı olabilir genelde erkekler o zaman böle olurlar yoksa evladına vururmu hiç yaa.

banucum,dünden beri aklımdasın ara ara düşünüp moralim bozuluyo,buna inan..
şuan yazacaklarımı sana saygısızlık olarak görme,konunun arasına bu şekilde girmek istemem ama ben de sizlerle paylaşmak istiyorum,bi daha giremeyebilirim nete..gerçi daha zaman var ama yazmak istedim yine de
bugün ankaraya gitcez,bir hafta ordayız..mutluyum bundan dolayı..bi de bu ara tatil planları yapıyoruz..dönüşte tatile gitcez.palnları değiştrdk,antalya ya gidicez.ve tam da evlilik yıldönümümüzde orda olucaz.balayında da antalyadaydık.orası özel bizim için yine öyle yapıcaz..eşim takvim ayarlarken yıldönümünden 1 gün önce yola çıkmayı planlıyo.bikaç kez itiraz ettim,neden? ne zaman gidelimki?nasıl yapalım sen söyle? filan dedi..bişey demedim..
o gün orda olmak mı güzel olur,yoksa burda evimizde mi bilemedim??sizce??eğer orda olursak ben bişey yapamam,mesela evde bi yemek hazırlayamam..ama bi yandan da oralarda olmak daha güzel olabilir..acaba yıldönümü aklına geliyo ona göre bişeyler düşünüyo mu,yoksa aklında değil mi kestiremiyorum..........işte böyle...bu bi sorun değil,dert de değil,paylaşmak istedim..unutmaz de mi ama kızlar..hiçbişey yapmasak da dünyanın sonu değil,farkndayım,sadece ilk ya,özel bişeyler olsa güzel olur diye düşünüyorum,ondan.......

canım haklsın bi alışveriş tartışması nerelere kadar geldi..acaba altında başka birikmiş şeyler mi var banu? ahkeşkenin dediği gibi maddi olabilir,ne bilim işte sıkıntıları olabilir,ya da kv doldurmuş olabilir tlfnda..her suçu da kv ye atmak istemiyorum ama...

valla eylüşüm zorar karar orasımı evinde mi kutlamak ikisi arasında seçim yapmak lazım ama hangisi acaba eşine mi bıraksan programı ne diyosa ona göre hareket etsen. bence vardır bi palanı ona göre hareket ediyodur.

eğer ona bırakırsam benim hiiçbişey yapmama gerek kalmaz 2hafta tatil olmasına rağmen,1haftalık tatili yıldönümünün 1 gün öncesinden başlatmayı planlıyo..sonra soruyo sen ne dersin diyo..ben bişey demiyorum :) yine o günü seçiyo.......bırakıyım bence de ona..gerisi ona kalmış,çok da üstüne düşmemek lazım sanırım böyle şeylerin..hadi bakalım neyse...
ama yine oraya gideceğimiz için mutluyum..muğla iptal,bu yüzden de mutluyum...sağol şekercim

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim rabbim bu mutluluğunuzu ömür boyu bozmasın hep ilk günki gibi mutlu olursunuz inş bence eşine göre hareket et,senin eşinin unutacağına ben asla inanmıyorum mükemmel bir insana sahipsin sana çok değer veriyor ve kimse için seni üzmüyor en önemlisi bu bence .

maddi durumda var bu hafta kredi onaylanacak 70,000 tl kredi çekicez ve faiziyle 100,00 tl borcun altına giricez anlıyorum kolay bir durum değil bu ve yanlız onun üzerinde olan bir yükte değil bende onun kadar bunalımdayım ne sıkıntısı olursa olsun bu yaptıklarında haklı çıkarmaz onu

ne bilim canım uyumayım dedim..akşama ankaraya gitcez,hazırlık yapcam,ondan belki de...boşver kv yi..az konuş,öz konuş :)

haklısınız kızlar az öz konuşmak daha iii ama bu seferde diyorki benle konuşmuyon
inşallah bu sefer daha iii olacak az konuşmak ile

bence eşin kesin bi plan yaptı eylüşüm o yüzden gidelim diyor bence akışına bırak kendini kocacının kollarına sal sende gelince ona bi güzellik yaparsın yada sende benim yaptıgımı yap orda verirsin yada gelince nasıl olur canım

canım banucum...sağol,teşekkür ederim güzel dileklerine..Allah ondan razı olsun ne diyim,beni başkası için hiç üzmedi o doğru,kendimizle de ilgili bi problemimiz yok çok şükür..
Allah sizin de mutluluğunuzu kat kat artmış şekilde geri getirsin inşallah..hep dua et canım,eşin için..Allah eşine "eş" olma sağ duyusu versin..bu işlerin yaşla başla da ilgisi yokmuş demekki..geçen eşime dedim büyük olsan daha mı iyi olurdu diye(aynı yaştayız da),öyle olsa ne olur böyle olsa ne olur..
sen kendini üzme,evlatların için özellikle onların yanında iyi olmaya çalış..eşinle de düzgünce konuşun inşallah,dinlesin seni,sen de onu dinle,ne istiyomuş,derdi neymiş bi sor..ve başkaları da çok karışmasın bence..herkes karıştı diye böyle oldu belki de,baştan beri...

ya canım benim tabiki haklı çıkarmaz ama erkekler öle değil işte her zaman ki gibi olaya bizim gibi bakamıyolar onlar için maddi sorunlar çok büyük sıkıntılar erkekleiklerine zarar gelmesin die belli de temzlerden çlerinde içi içini yer durur sonrada böle hırçınlaşırlar ancak. tabiki sende gireceksin bu borcun altına ma en çok sorumluluk onda bide biz bayanlar kim ne dersin daha rahatız beyler öle değil. şimdi eşine sorsan neler nler düşünüyodur. banucum çok üstüne gitme olur mu yok gibi davran ama ikili atışmalarada girme.
evet haaklı değil ama bunalımda galiba biraz o yüzden sabır canım. ee ve sahibi olacaksınız kolay değil bitanem bide sürekli nas felak oku nazara karşı

bebişkomuz bu ay da gelmedi....az önce kırmızı kart gördüm
hayırlısı de mi ama...hayırlısı,Allahım...............................................................

yaaa banum eşin neden bu kdr agrasifleşiyo hemen bende bunu anlayamıyorum bi türlü
annenlere gitmeni neden bu kdr sıkıntı ediyolar acaba akıl veriyo annesi diyemi düşünüyolar ki
ama bu defa o kovmuş git boşancam demiş hem suclu hem güçlü yaaa

bebişkomuz bu ay da gelmedi....az önce kırmızı kart gördüm
hayırlısı de mi ama...hayırlısı,Allahım...............................................................

üzülme canımmmmmm gelecek Allahın izniyle bebişin sen üzülme takma kafana sıkma canını olurmu canımıniçi
zamanı var az daha demekki

akışına bırakıyım efsuncum senin yaptığını da düşünebilirim,bakalım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…