"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla ne diyeceğimi şaştım kaldım bitanem yaaa şok oldum. öncelikle bi sakinleşmeye bak ya havle çek olanları düşünme bi önce sakin ol.. sakin ol ki mantıklı düşünebilelim bakma sen öle dediğine kolay değil bu işler öle sıkar biraz nereye boşanıyomuş öle hemen

kızım yanımda saat 3 te izin aldım oğlanıda babası bırakacak annemlere gidicem birde bana demezmi anneni arıcam şimdi boşanıcağımızı bilsin oda herkes duysun dedi

ne meraklı hemen ilan etmeye yaaa!! kimse bu kadar ciddi bşey olduğunu bilmese daha iyiydi..ama sen annenlere gidince moralinden anlarlar zaten..canım akıllıca hareket etmeye çalış,annenlere git bakalım bi..

Banuş gitti annesine ne yapıyor acaba şimdi yaaaaaaa ?????

Bu arada eşimle pazar gününden beri pek konuşmuyoduk bana sesini kaydedip şarkı söylemiş paşam Ama hemen kandıramaz öleee

tatsız bi gündü iş yerinde tatsızlık yaşadımm nolur bende zengin olsaydım param olsaydıı yaaa neden neden yaaa

annemlerdeyim şuan kızlar saat 3 gibi kızımla geldik oğlanıda babası getirecektiya sözde saat oldu 4 çocuk ortada yok 4de işbaşı yapıyo aradım bunu çocuğu getirmeyeceğini söyledi benim annemlere geleceğimi nerden bilipte getirecekmiş çocuğu hemen eve dön diyor bana bende dönmüyorum sen kovdun beni o evden boşanacaktın ya yarın uygulamaya koy hemen dedim ben bunun ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum 15 dk ağlattı beni tlf işten izip alıp getirdi çocuğu en sonunda bırakırkende bana diyorki bu akşam benimle gelmezsen görüşücez seninle ne yapacağımı şaşırdım artık kafayı yedirtecek en sonunda bana

o kadar laf demiş bide zeytin yağı gibi üste çıkıyo sanırım bütün erkeklerde oldugu gibi neden böyleler ben de bi anlam veremiyorum bazen banuşum bunları... eşin kafamı çok karıştırdı zaten daha yeni yeni topladınız sayılır kendinizi kv gittikten sonra adamı okuyup üflüyolar mı napıyolar anlamadım vallahi hayırlısı artık canım yaaa

hepinize günaydın kızlarrrr

yine rüyaların eşliğinde bir sabaha uyandım ama bi tanesi tıpkı gerçek gibi bi kabustu benim için çok korktum

hemen anlatıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...

bi yoldan yürüyerek eve gidiyorum ama yol uçurum ve altı dere karşı tarafta aynen öle ve bizim ev karşıda sonra diğer tarafta kv görüyorum oda eve gitmek için yürüyo ama uçurumun kenarında ve birden suya dereye düşüyo ben karşıdan bağırmaya başlıyorum yavaş yavaş suya kapılıyo balık tutan genç bi çocuk hemen suya atlayıp yakalıyo annemi zar zor ve kıyıya çekiyo ben telden ambulansı aramaya çalışırken birden ambulans geliyo ve annemi hastaneye götürüyo bende bi dolmuşa binip hastaneye gitmeye çalışıyorum annemi kurtaran çocukla ama yol uçurum dolmuşcu zor geçiyo yollarda araba tam sınırlarda gidiyo düştük düşecez derken bu sefer dolmuşla beraber ben dereye düşüyorum annemi kurtaran çocuk benide kurtarıyo suya düşmeden sonra nasıl olduysa hastanede kv yanında oluyorum ama bütün sülalem orda herkes duymuş gelmiş ablam görümcem annem falan bi tek eşimi göremedim

öylece uyandım işte ter içinde o an dedim ki bu bana bi işaret mi ki acaba neden gördüm bu rüyayı
gecede saat 10:30 kv koltukta uyuyo yine eşim yat anne diyor yerine yatınca uykusu kaçıyomuş falan yatmadı 11 kdr canım sıkıldı artık ben yatıyorum diye ayaga kalktım kv de de kalktı bende yatıyrm diye içim doldu ağladım odada eşim geldi ne oldu dedi yok dedim o ısrar etti lütfen bişey sorma bu gece dedim sigara içmeye gitti bende ağlarken uyumuşum yine acaba bu yüzden mi gördüm o rüyayı dedim uyanınca gece 2-3 arasıydı uyandığımda rüyadan kızlar bana yardım edin yaaaaa 2 tane daha ayrı rüya gördüm birinde kuzenimi dövdüm yine herkes kızdı bana , diğerindede kendi anneannemle tartıştım diğer ufak tefek rüyaları hatırlamıyorum bile şuan

kızlar baya uzun olmuş yaaa Hakkınızı helal edin bana olurmu kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
hepinize günaydın kızlar çok komik rüyalar gördüm yine

banucum nasılsın canım

ahkeşkem eylülüm sizler nasılsınız

ne yapayım kızlar işler dahads içinden çıkılmaz bir hal aldı kafayı yicem böyle giderse eve döndüm dün gece ama konuşmuyoruz hala,arabada gelirken ağzına geleni saydı yan tarafta babannesi duymuş o gün tartıştığımızı eşimin amcasına haber vermişler dün gelmişler kızmışlar bana annemlere gittiğim için çocuk oyuncaına çevirdi annesinin evine bu kadar sık giderse olacağı bu demişler anlayacağınız eşim olacak adamı baya bir doldurmuşlar arabada bunları anlattı durdu sinirli sinirli hiç cevap vermedim bende amcası benimlede konuşacakmış çocukmuşum gibi azarlayarak konuşur kesin huyunu biliyorum çünkü.

kızlar çıkamam lazım öğleden sonra görüşürüz

gitme işi ertelendi anlayacağınız durum çok karışık adam birde bana demezmi ne oldu niye geliyosun gittinya gelmeseydin diye tek kelime çıkmadı ağzımdan eve gelene kadar saydırdı durdu,moralim çok bozuk ne olacak nereye varacak bu işin sonu bilmiyorum

efsun ve rüyaları
günaydıın...ben iyiyim,uyumadım nedense,öyle takılıyorum iişte...sen de iyisin?

hemde ne rüyalar
sen neden uyuyamadın canım, idare ederim dün kv ile konusmadık pek moralim iii

anneye sık gitmek sucmuymuş
Allaaallahhhhh kimse kendi çöpüne suç bulmaz zaten hep karşı taraf sucludur oturup adam gibi dinlesinler ikinizi de bence
banada çocukmuşum gibi laf söylüyo bzn kv sinir oluyorum 25 yaşında kocaman kadın oldum ben yaaa
neymiş önceki akşam balkon kapısını kilitlememişim hırsız gelse aaaa bu kapı kilitli deyip geri dönecek sankim

efsuncum anneye gitmek suç değil,kavga sonucu gitmekten bahsetmiş büyükler..banu her kavgada çekip annesine gidiyomuş gibi söylemişler..
banucum bu konuya verecek cevabın var,kocam evden kovdu dersin,boşıcam git dedi dersin..sen o yüzden gittin..ama geri döndün,o gitmen evi terketmek değil,bence bi nefes almak bi uzaklaşmaktı..ben bile burdan öyle anladım,yanlış mı..
ne olursa olsun oğulları haklı öyle mi...valla canım senle amca mı konuşcak babanne mi,kim konuşursa konuşsun sen de susma..güzelce ver herkese cevabını,senin ne çektiğini görsünler artık,bu ne yaa..sen de insan evladısın.kocanı doldurup doldurup üzerine salmasınlar,o da dolmasın! sen hakkını savun canım..yuvanızı kurtarmaya çalışın ne olursa olsun,kötü bi sonuç olmaz inşallah..ama artık adamakıllı bi konuşmanız lazım,hadi hayırlısı

ne bilim canım uyumayım dedim..akşama ankaraya gitcez,hazırlık yapcam,ondan belki de...boşver kv yi..az konuş,öz konuş :)

eylülüm sırf kavgadan dolayı anneme gitmem değil normal zamanlardada çok sık gitmemi kastetmişler böyle anasının evinden çıkmazsa olacağı bu diyorlarmış dün gece bu sözleri duydum sıkıntıma uyuyamadım bütün gece miğdeme kramplar girdi,eşime göre onun beni evden kovmasınında boşanıcam demesininde suçlusu benmişim o beni tartaklarken kendimi savunmuştum neymiş efendim onun üzerine yürümüşüm bir kadın kocasına nasıl böyle davranırmış vs vsss anlayacağınız bu işin tek suçlusu benim kafayı yedim durduk yere huzurumu bozuyorum evden gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…