"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

doğrudur....buzluk sağolsun,annemden gördüğüm alışkanlık buzluğumda sürekli bişeyler bulunur çok şükür,zorda kaldım mı oraya saldırırım
neyseki eşim yemek seçmez,saat 5 te gelir,yemek yapmadım desem bişey demez,iyi yapmışın der
bugün de pazar var kapımızın önünde,eşim akşam çıkarız demişti..ama ne alsam ki,3 gün sonra gitcez,zor işler yaaa:126:

eylülcüm kızladım canım yazdıklarına sende haklısın şuan daha rahat bir tatil yaparsın ama bebek olunca zor oluyor gezmekte yemek yemekte hatta lavobaya bile gitmeye fırsat bulamıyosun şuan rahat bir tatil bebeiş gelincede bambaşka huzur dolu bir tatil yapacaksın

ya arkadaşlar şu yeni üyelik ne zormuş bi bitmedi gitti msj sayım kimselere msj atamıyorum
aslen bursalıyım ayazcım şu anda buradayım sen

ben ankarada doğdum büyüdüm..aslen balıkesirliyim,bursaya yakın bak ordan da yakınız :)
8 ay öncesine kadar ankaradaydım ama eşim de kpss ile atandı buraya geldik işte...burdakiler bilir çook zorlandım,yeni yeni alışıyorum diyebilirim..sağolsunlar kızlar da destek oldu..
ankaralı biri görünce atlıyorum hemen özeniyorum napiiim

inşallah canımm..o bi gelsin de hallederiz..yeterki gelsin hayırlı bir zamandaaa...şimdi gelmedi madem biz de işimize bakalım,oturup ağlamayalım de mi ama....
( bak nasıl gelişme var bende,görüyo musun, )

ayaz biz kardeşmiyiz ki aceppp bu kadar tesadüf benim eşimde 10 gün sonra kpssye girecek dua edin olur mu rabbim hayırlı bir yer nasip etsin bakalım bizim nasibimiz neresi olacak
ankara güzel yer haklısın ilk başlarda çok zorlanmıştım bende şimdi tam alıştım ama nasip bakalım inşallah gideceğimiz yerede alışabilirim senin eşin ne iş yapıyo

inşallah canımm..o bi gelsin de hallederiz..yeterki gelsin hayırlı bir zamandaaa...şimdi gelmedi madem biz de işimize bakalım,oturup ağlamayalım de mi ama....
( bak nasıl gelişme var bende,görüyo musun, )

çok güzel gelişme ama bu ayy nasıl bişey olur acaba aklıma geldi şimdi,rabiimin izniyle hayırlı bir zamanda gelecek annesini babasına mutluluğa boğacak inşş

eşim elektrk-elektronik mühendisi canım...senin eşin de atansın yeterki,oraya da alışırsın,napıcaksın..bakarsın seni de ben teselli ederim..yine de inşallah güzel bi yer olur hayırlı bir yer olur..bizim burası çok güzel,çok şükür ki ankaradan sonra olabilecek en iyi yer oldu,bunun için mutluyum..ama anne baba,arkadaş çevresi hep orda kaldığı için çok zorlandım burda yalnız,kimsem yok eşimden başka..sağolsun o da bana yetiyo ama yeri gelince de bi iki insan yüzü daha görmek istiyosun..zor ama olsun,önemli olan biziz..işimiz gücümüz iyi olsun mutlu olalım da varsın başka yer olsun....
hayırlısı sizin için de inşallah gönlünüze göre olsun,inşallah...

çok güzel gelişme ama bu ayy nasıl bişey olur acaba aklıma geldi şimdi,rabiimin izniyle hayırlı bir zamanda gelecek annesini babasına mutluluğa boğacak inşş

inşallah canım..bizim mutluluğumuzu kaça katlıcak kim bilir heyecanla bekliyoruz bakalım,Allah ne yazdıysa o,bizi ne zaman nasiplendircek bakalım.....

kızlar malum saat geldi kocam gelecek birazdan..ben çıkayım,yine görüşürüz..bi çorba bari yapıyım de mi ama
iyi bakın kendinize....

iyi niyetlerin için çook teşekkür ederim tatlım hepimiz için öyle olsun inşallah. seni çok iyi anlıyorum benimde tüm çevrem bursada buraya ilk geldiğimde çokk zorlanmıştım ağlarsam avutursunuz olmadı
bide bebiş yaparım o zaman belki bi o ağlar bi ben

bencede ayazcım hayırlısı için dua etmek lazım her zaman banucum senin bebişlere kim bakıyo bu arada

şuan kızım okula gidecek oğlumada annem bakıyor canım eşim zaten vardiyalı çalışıor evde olduğu zamanlarda da eşim bakıyor dönüşümlü gidiyor işte böyle

şuan kızım okula gidecek oğlumada annem bakıyor canım eşim zaten vardiyalı çalışıor evde olduğu zamanlarda da eşim bakıyor dönüşümlü gidiyor işte böyle

bayaa büyütmüşsün ama banucum yinede annenin yanında olmasıda büyük şans yavaş yavaş bende çıkayım kızlar sizi tanıdığıma çoook sevindim görüşmek dileğiyle

bayaa büyütmüşsün ama banucum yinede annenin yanında olmasıda büyük şans yavaş yavaş bende çıkayım kızlar sizi tanıdığıma çoook sevindim görüşmek dileğiyle

evet canım kızım 4 yaşında anaokuluna başladı bu sene

bizde seni tanıdığımıza çok sevindik canım görüşürüz

sınav yerleri açıklanmadı ki şuan canım daha bildiğim kadarıyla
açıklansın bakarım tabiki ne demek hamişim benim
nasılsın bebiş nasıl annesi kaç aylık oldun bu arada canım

çok teşekkr ederm cnm.biz iyiyz 11 haftalık olduk.haftaya 3. ayımız biticek İNŞALLAH.annemdeyim hala ama yarın akşam evime gideyim artık diyorum .kocişim temizliğide yaptı tertemiz ev.sınav yerleri açıklandığı zaman haber verirsen sevinirm kuzum.ALLAH en kısa zamanda sanada versin İNŞALLAH. tosun gibi bebişin olsun hayırlısıyla Emir Bebek

ooyyy kurban olsunlar ona neclasucum yaaa 11 haftalık heeee
evde tertemiz hee git tabi canım yaaaa
sınav yerleri açıklandı özelden mesaj at bana bakayım canım hemen ben baktım dün akşam
valla neclasucum ben bebek için hazır olmadığıma karar verdim galiba doktora kontrole falan gitmiyorum bu ara o yüzden hayırlısı artık deyip bıraktım Rabbime...

slm kızlar iyi akşamlar kimsecikler yok muuuuuu

slm didemcim akşam üstleri pek kimse olmaz bizim topikte herkesin evinde net yok olanlarda malum kociş fala giremiyoruz mesai sabah 8 akşam 5 burda cumartesi pazarda tatil ama arada nadiren oluyoruz işte cumartesi çalışanlar falan
eeee nasılsın didemcim cumartesi nasıl geçiyo bakayım

slm didemcim akşam üstleri pek kimse olmaz bizim topikte herkesin evinde net yok olanlarda malum kociş fala giremiyoruz mesai sabah 8 akşam 5 burda cumartesi pazarda tatil ama arada nadiren oluyoruz işte cumartesi çalışanlar falan
eeee nasılsın didemcim cumartesi nasıl geçiyo bakayım[/QUOTE]

iyiyim tatlım teşekkür ederm benimde kocacım başımda bu aralar harıl harıl kpss çalışıyo akşamları deneme çözdüğü için girebiliyorum bende can sıkıntısından naapiiim
şimdide dershaneye son tekrarına gitti kaçamak yapıyorum bende sende gireceksin sanırım kpss ye dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…