- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.561
valla durum bende de öyle desem inanmayacaksın şimdi canımbizde eşimin sınavından sonra memlekete gitcez benim evde aynen öyle valla bence buzluğa yap at bişeyler zor zamanda çok işe yarıyo valla ben öyle yapıyorum da
bu arada didem sen ankarada mı yaşıyosun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ya arkadaşlar şu yeni üyelik ne zormuş bi bitmedi gitti msj sayım kimselere msj atamıyorum
aslen bursalıyım ayazcım şu anda buradayım sen
eylülcüm kızladım canım yazdıklarına sende haklısın şuan daha rahat bir tatil yaparsın ama bebek olunca zor oluyor gezmekte yemek yemekte hatta lavobaya bile gitmeye fırsat bulamıyosun şuan rahat bir tatil bebeiş gelincede bambaşka huzur dolu bir tatil yapacaksın
ben ankarada doğdum büyüdüm..aslen balıkesirliyim,bursaya yakın bak ordan da yakınız :)
8 ay öncesine kadar ankaradaydım amaeşim de kpss ile atandı buraya geldik işte...burdakiler bilir çook zorlandım,yeni yeni alışıyorum diyebilirim..sağolsunlar kızlar da destek oldu..
ankaralı biri görünce atlıyorum hemen özeniyorum napiiim
inşallah canımm..o bi gelsin de hallederiz..yeterki gelsin hayırlı bir zamandaaa...şimdi gelmedi madem biz de işimize bakalım,oturup ağlamayalım de mi ama....
( bak nasıl gelişme var bende,görüyo musun,)
ayaz biz kardeşmiyiz ki acepppbu kadar tesadüf benim eşimde 10 gün sonra kpssye girecek dua edin olur mu rabbim hayırlı bir yer nasip etsin bakalım bizim nasibimiz neresi olacak
ankara güzel yer haklısın ilk başlarda çok zorlanmıştım bende şimdi tam alıştım ama nasip bakalım inşallah gideceğimiz yerede alışabilirim senin eşin ne iş yapıyo
çok güzel gelişme ama bu ayy nasıl bişey olur acaba aklıma geldi şimdi,rabiimin izniyle hayırlı bir zamanda gelecek annesini babasına mutluluğa boğacak inşş
eşim elektrk-elektronik mühendisi canım...senin eşin de atansın yeterki,oraya da alışırsın,napıcaksın..bakarsın seni de ben teselli ederim..yine de inşallah güzel bi yer olur hayırlı bir yer olur..bizim burası çok güzel,çok şükür ki ankaradan sonra olabilecek en iyi yer oldu,bunun için mutluyum..ama anne baba,arkadaş çevresi hep orda kaldığı için çok zorlandım burda yalnız,kimsem yok eşimden başka..sağolsun o da bana yetiyo ama yeri gelince de bi iki insan yüzü daha görmek istiyosun..zor ama olsun,önemli olan biziz..işimiz gücümüz iyi olsun mutlu olalım da varsın başka yer olsun....
hayırlısı sizin için de inşallah gönlünüze göre olsun,inşallah...
bencede ayazcımhayırlısı için dua etmek lazım her zaman banucum senin bebişlere kim bakıyo bu arada
şuan kızım okula gidecek oğlumada annem bakıyor canım eşim zaten vardiyalı çalışıor evde olduğu zamanlarda da eşim bakıyor dönüşümlü gidiyor işte böyle
bayaa büyütmüşsün ama banucum yinede annenin yanında olmasıda büyük şans yavaş yavaş bende çıkayım kızlar sizi tanıdığıma çoook sevindim görüşmek dileğiyle
sınav yerleri açıklanmadı ki şuan canım daha bildiğim kadarıyla
açıklansın bakarım tabiki ne demek hamişim benim
nasılsın bebiş nasıl annesi kaç aylık oldun bu arada canım
çok teşekkr ederm cnm.biz iyiyz 11 haftalık olduk.haftaya 3. ayımız biticek İNŞALLAH.annemdeyim hala ama yarın akşam evime gideyim artık diyorum .kocişim temizliğide yaptı tertemiz ev.sınav yerleri açıklandığı zaman haber verirsen sevinirm kuzum.ALLAH en kısa zamanda sanada versin İNŞALLAH. tosun gibi bebişin olsun hayırlısıyla Emir Bebek
slm kızlar iyi akşamlar kimsecikler yok muuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?