"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ben yeni üyelerdenim topiklere bakıyorum da meraklı meraklı birşey çok takıldı aklıma bu topiği çok sevdim çok benimsedimondan burada paylaşıp tartışalım istedim düşüncelerinizi merak ediyorum
birbirimize,eşimize,, kendimize varsa çocuğumuza karşı çok mu tahammül eşiğimizi yükselttik sizce en ufak şeyleri bile kafamıza takar mı olduk ki ne dersinizbu konuda acaba biz mi çok herşeye kızar alınır olduk yoksa hayat karmaşasında kendimizi çok mu unutup eşimizi hayatın merkezine koyduk nelerden zevk aldığımızı bile unuttuk mu yoksa kendi zevklerimize eşimizi mi uydurduk ne dersiniz?

Son düzenleme:

didemcim efsunun da açıkladığı gibi bu topiğe genelde haftasonları kimse girmez,ben de mesela kocam evde olduğu için girmem ama bugün giresim geldi,iyi de olmuş :)

çok güzel bişey değinmişsin bence,hoşuma gitti..
ben zaten normalde de herşeyi kafama takarım malesef,bu yüzden çabuk mutsuz olurum,en ufak pürüzler istemediğim şeyler hemen üzer beni,bu kötü bi davranış,huy neyse artık..eşim de tam tersi bi insan,hiçbişeyi kafaya takmaz kolay kolay üzülmez.bu yüzden onu tanıdığımdan beri bu huyumu değiştirmeye,her olumsuzlukta beni telkin etmeye uğraşır,henüz başarabilmiş değil,tam anlamıyla..
dikkatimi çeken bişey de şu,eşime çok çabuk kızıp alınabiliyorum..bence insan çok sevdiği kişilere çok değer verdiği kişilere daha çabuk kırılıyo,çünkü ondan gelecek en ufak,ufacık bi olumsuzluğa bile tahammül edemiyo,ondan hiç kötü bişey beklemiyo..
eşimizi hayatımızın merkezine koymak doğru mu değil mi orası tartışılır belki ama benim hayatımın merkezi ben ve eşim..ikimiz..çocuklarımız olsa onların da mutluluğu eklenirdi buna..ama sadece onun zevkleri onun hayalleri yaşanıyo değil,ortak zevkler..hayaller de ortak artık..öyle de olmalı sanırım..o benim zevkime uysun ben onun zevkine uyayım..uyum içinde yaşayalım bazen sadece o mutlu olsun diye çok da hoşlanmadığım bişey yapabilirim (maç izlerim onunla mesela) her zaman da değil ama :) böyle işte,anladığım kadarıyla bişeyler yazmaya çalıştım...
görüşmek üzereeee....

eylülcüm sana katılıyorum aslında sizin düşüncelerinizi merak etmiştim bende evlilik tabiki toz pembe değil ama yok o arabeks dinliyo boşanalım yok işten geldi sofrayı kurmuyo ayrılalım demek çok yanlış geliyo bana...........
evlilik iki hayatın izdüşümü değilmidir bazen sen olursun bazen o bazense ikiniz arasındaki ortak paylaşım

Simdi de ben sana katılıyorum "bosanmak" kelimesi bile kolay kolay agıza alınmamalı bence..hele öyle basit seylerden dolayı hemen akla bosanmak gelmemeli...büyükler gibi konusucam belki ama simdikiler çok sabırsız bosanmak o kadar kolay mı kii! %100 uyumlu olmayı beklememek lazım,genel anlamda uyusuyosan,uymadıgını da hosgörüyosan ne mutlu..

bide şey var düşünsenize bi aynı sizin gibi biri aynı evde her dediğinize peki her yaptığınıza aaa bende tam onu yapacaktım diyo insanın canı sıkılır o zamanda ya didişme olmadan

Hepinize günaydın canlarrrr

dün itibariyle eşimle deniz manzaralı bi tepede arabayı kenara çekip konuştuk ve sanırım sıkıntılar yavaş yavaş bitecek gibi artık... Ben konuştum o dinledi her zmn ki gibi haklısın dedi dedim hayatta haksız olmak daha ii bence en azından haklı olabilmek için insan çaba sarfeder ama haklı olunca karşındakilerden bişeyler beklemek zorundasın dedim... Bundan sonra daha fazla dikkat etmeye çalışıcam falan dedi bayaaa anlattım içimdekileri hayallerimi arzularımı isteklerimi içimde ne varsa döktüm kızlar kırılsın kırılmasın... Sigara bırakmak için bile söz verdi Bundan sonra herşeye ragmen (evdekilere... Bu arada dün anneanne geldi eve) ilk günkü sevgili dönemi gibi yaşıcaz hayatımızı inşşalahhh.... Gözleri doldu beni dinlerken benimde doldu ama ilk defa aglamadan konustum... Ama çok güzel oldu dünkü konuşma inşşallahhhhh etkilide olacak

bu arada eşimde bana aynı muhabbeti etti kızlar sana ufacık bişey desem hemen zoruna gidiyo iii veya kötü dedi çok çabuk kırılıyorsun artık bana dedi... en ufak seyleri bile kafana takıyorsun konusmuyosun kafanda kurup söyle böyle mi diye baska seyler kuruyosun diyor... ben paylaşmaddıgım için oluyodu bunlar...

EVET SINAV SONUÇLARI VE SINAV YERLERİ KAĞITLARI İNTERNETTEN KENDİMİZ İNDİRİYORUZ ARTIK EVE GELMİYOR

Eeee siz nasılsınız kızlarrr

Son düzenleme:

tatlım kadınlar olarak bunu çok yapıyoruz yanlız değilsin hemen kuruyoruz kafamızda oysa biriktirmeden anlatman paylaşman çok iyi olmuş bence sırunları çözmediğinde küçücük gördüğün sorunlar dağ oluyor karşında yoksa nasıl o hale geldiğini bile anlayamadan ipler kopuyor malesef çoğu evlilikte
sen ve eşin bu cesareti gösterebilmişsiniz ne güzel tebrik ediyorum

keşke bunların hiçbiri değilde hep babamın küçük kızı olarak kalsaydım

bence öyle düşünme arkadaşım kendi evinin olması kendi hayatın bir yerde o hayata yön vermek bunlar herşeye rağmen güzel şeyler babanda senin gibi düşünse sen olmayacaktın belkide öyle düşün bence

evet ufak şeyleri büyümeden halletmek lasım ben eşim üzülmesin diye sustum hep ama yanlış yaptıgımı anladım sonunda ve konustuk bu defa herseyi içimdeki herseyi söyledim ama tüm düşüncelerimi... Sağol canım hayırlısı inşşallah hersey daha güzel olacak bizim sevdamız bunları hakedecek kdr küçük değil çünkü çok savaştık çok bekledik kavuşmak için...

hiçbişey yolunda gitmiyor ama.çok darmadağınık bi vaziyetteyim.gülemez oldum.

tatlım biz bazı arkadaşlarla tanıştık kaynaştık yeni olduğum için tanımıyorum seni cahilliğimi bağışla kendinden biraz bahsetmek istermisin bana belki bir faydam dokunur

arkadası bende tanımıyorum didemcim aramızda yeni sanırım

4 yıllık evliyim.kaçarak evlendim.ailemle aram kötü.yani sene oldu görüşmüyoruz.eşimle büyük aşkla evlendik.ama şimdi herşeyimizde sorun yasıyoruz.ailemede sırt çevirmiştim.tek desteğim avuntum eşimdi.şimdi o da aileside çok uzak gelmeye başladılar bana.böyle giderse ki belirtileride apaçık ortada sanırım ufukta ayrılık var.ben nasıl ne yapıcam nasıl dayanıp mücadele edicem bilemiyorum düşünmekten çıldırcam.

bir yuva gerçekten kolay kurulmuyo tatlım bizde çok savaştık anlatsam inanamazsınız bayaa ilginçti herşey ama rabbim yazınca oluyo herşey erkewklerle çok herşeyi paylaşma dırdırcı olursun işte onlar anlamaz falan derler ama ben buna katılmıyorum doğru frekanstan girersen mevzuya seni en iyi anlayan anladığına senin bile şaşırdığın kişiler olabiliyorlar

tatlım biraz sakin ol çok bunalmış kimseye derdini anlatamamış gibisin eşinle konuşmayı denedin mi ne gibi sorunlarınız var biraz anlatmak rahatlamak istersen dinleriz

aynen bende o kadar uğraştımki hemde çok uğraştım dişimiz tırnağımızla bugünlere gittik ama aile olmayı bi türlü başaramdık sanki.ben neleri yıkıp dökmedim aşkım uğruna.az değil 4 sene evliyim bi 4 sene de beraberlik var.6 ay önce düşük yaptım.bebeğim yok.şuanda korunuyorum zaten.Allahın bir bildiği var demekki.

kırıp döktüklerine pişmanmısın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…