"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

çoluk çocuk var mı canım
eşinle hiç konuştun mu sıkıntılar nedir açık açık yaz istersen paylaşki bunalımın geçşin bizde ona göre yardımcı olmaya çalışalım sana

evet kolay kurulmuyor canım bencede herseyi paylaşacaksın ki seniş daha ii anlasın ben artık öle yapıyorum valla konuşmak beraber çözüm aramak en güzeli

tatlım biraz sakin ol çok bunalmış kimseye derdini anlatamamış gibisin eşinle konuşmayı denedin mi ne gibi sorunlarınız var biraz anlatmak rahatlamak istersen dinleriz

aynen çok doluyum.arkadaş falan yok çevremde.şuan işyerindeyim ama herkesle bişeyleri paylaşamıyosn.bide ben sonumu göremiyorumartık bu şekilde yasamaktan paranoyak oldum.kafam allak bullak.

aynen çok doluyum.arkadaş falan yok çevremde.şuan işyerindeyim ama herkesle bişeyleri paylaşamıyosn.bide ben sonumu göremiyorumartık bu şekilde yasamaktan paranoyak oldum.kafam allak bullak.

bi soru sorayım o zaman sana tatlım eşinle kavga etmeden kaç dakika konuşabiliyorsunuz

eşim biraz çılgın.agrasif.yani hala bekar gibi hareketleri var.bi ton masraf var.yarım gün calısıyor.üniye gidicem dedi.şimdi üni li oldu.ailesi tam destek.kvalide bizle.ben full calısıyorum.evde bütün işler bana.kimseyle görüşmüyorum.hep ben ortam bozulmasın diye bişiler yapıyorum.ailemle görüşmyorum.destekçi olarak ailem yok.aksine onlarda evliliğimden yana karşı tarafta.eşim deist yani artık dine de baglı değil.bi sürü şey daha.

evet bencede tatlım medeni cesaretinden dolayı tekrar kutluyorum seni aslında erkeklere nasıl hükmediceğimizi bizi ne zaman anlayacaklarını biliyoruz sanki ama çaktırmıyoruz

nihalcim sende anlat derdini tatlım efsuna katılıyorum çok özel değilse tabi ne anlatmak istersen dinlewriz belki faydamız olur

bi soru sorayım o zaman sana tatlım eşinle kavga etmeden kaç dakika konuşabiliyorsunuz

çok uzun süre konusabiliyoruzda artık konussakta fayda etmiyor.o kafasnda cogu seyi bitirmiş bana da bitirmem için zaman veriyor.bişeyleri yüzüme tam aksettirmiyor.bana faceyi yasakladı bende tuttum gizli face aldım sıkılıyorum diye.ekledim gelen istekleri havadan sudan geyik falan yapıyorduk insanlarla bunu gördü çıldırdı.ama kendisinin eski yattıgı hatun facesinin basköşesinde bana da neden yasakladı eski okul arkadaslarımdan istek geliyordu kıskandı.peki ben napıyım.çıldırıyımmı ? o yok bu yok.kvalide arkadasımın birine sardı hemde en zararsız en samimi dostuma görüşmeyeceksin dedi ona da ok. dedim.

çocugum yok canlar.tsk ederim ilginiz için ayrıca.anlattıgım tarzda sorunlar işte.bayagı yüz göz olduk anlayacagınız.

slm kızlar nasılsınız

hoş geldin banucumm bu arada beni sorarsan iyi naapiyim bu aralar acaba bebiş mi var içim içimi yiyo ama testte alamıyorum öyle bekleyişlerdeyim yaaa bi konu açmıştım onu tartışıyoruz işte bide nihal arkadaşımızı dinliyoruz öyle sen nasılsın

kaç yaşlarındasınız canım siz eşin falan
bence konuş biz evlendik sorumluluk alman gerek de
ilk yıllar nasıldı anlat dök içini canım hem rahatlarsında

slm kızlar nasılsınız

şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın canım

çok sağol didemcimmmmm
yaaa ben kv ile birlikte olmasam sıkıntım olmazdı ben eşimin hakkından gelirim deeee işte kv aynı ev olunca olmuyor

anladığım kadarıyla eşin hayallerinin peşinden koşuyo tatlım kendi istediği için tekrar başlamış üniye ama sen hep onun istekleri için kendinden ödün vermek zorunda kalmışsın k.validenle aranız nasıl peki

ahhh evsunum ahhh nedir bu gelinlerin kvden çektikleri yapabilsem benimkiden birer tane çoğaltıp vercem hepinize şeker gibi kadın maşallah hiç dert olmazx ama malesef

kafasında bitirmiş derken boşanalım mı dedi sana
yine mi face sıkıntısı yaaaaaa
çok saçma şeyler bunlar eee sana kızdıysa kendi neden yapıyomuş beyfendi
sana kızıp kabattıysan faceni oda kapatsın

konustum işine gelirse dedi yasım 24 eşimde 26.yani zaten hayata erken atıldım diyor.hep bastırılmıs hedeflerim var senin yüzünden erteleyemem artık diyor.umursamıyor.yurt dısı planlarımız vardı birilikte.artık o planlarda da yokum ben.

kvalideylede eskisi gibi değiliz.oğlu için canını verir.destekliyor oglunu elbette.

evet boşanalım dedi.ilk baş ben cok üzüldüm.ama suanda ne yapmaya calıstıgını anlamıyorum.sorunca da papaz oluyoruz.hayallerinin peşinden kosar evet de bütün hayaller birlikteydi.ama artık sadece içinde yalnız kendi oldugu hayller kuruyor.bana diyor.o faceyi açmayacaktın.kaçtıgım için ailemlede papazım.diyorki biraz kendini toplar alısırsın bu fikre.hayatını çizersin öyle ayrılırız.yani yasayan ölü gibiyiz ikimizde.deli gibide sevgi var.ama sen ölmeye basladın içimde diyor.%1 bi ihtimal eskiye dönebiliriz onun dısında %99 ihtimal hersey buraya kadar diyor.ikimzinde psikoloji yerlerde ve önümüzü göremioruz.bide onun sınrları cok keskin ve bellidir.

ahhh evsunum ahhh nedir bu gelinlerin kvden çektikleri yapabilsem benimkiden birer tane çoğaltıp vercem hepinize şeker gibi kadın maşallah hiç dert olmazx ama malesef

ya benimde kötü değil ama çok anaç canım bizimki beni kıskanmaz öle ama aynı evde melekte olsa anlaşılmıyor işte canım yoksa benimki kötülük yapmıyo bana sadece düşüncesiz patavatsız benimki

kvalideylede eskisi gibi değiliz.oğlu için canını verir.destekliyor oglunu elbette.

allallaaahhhhh nasıl bişey bu hala çözemedim ben valllaaaa
tamam okusun okumak gibisi yok ama sizin aranızdaki sıkıntıyı anlayamadım ben
adam neden soğudu ki sizden neden bu hala geldiniz baştan bi anlatır mısın canım kaçman nasıl oldu neden kaçmak zorunda kaldın hep kv yle mi oturdun falan filan detaya girermisin biraz

çok üzüldüm tatlım yaaaa gerçekten bi evliliği yıkmak çok kolay ama yürütmek öyle olmuyo malesef herşeyi unutup yeniden başlamayı deneseniz bence büyük güven eksikliği var aranızda tüm yaşananları unutup yeniden baştan başlamayı teklif etsen yeni evlenmişsiniz gibi

yaaa bi face yüzünden bu olmaz ama bazısı böyle bi hataya bile tahammül edemiyolar işte ama bu hata değil ki...
Bence yalnız bi yerde sessiz sakin bir ortamda güzelce konusun başbaşa artıları eksileri ne olmuş ne bitmiş diye ben en son çare onu yaptım ve hallettik sayılır sıkıntıları bende kv ile beraber oturuyrm evde konuşulmuyo böyle şeyler

kızlar benim koca sınava kadar evde ya başımda da azıcık biraz ders çalıştırayım şunu gelcem tekrar grşrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…