"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kusura bakmayın benim işler yogunduancak yazdım.evet aramızda güven eksikliği var ve aşamıyoruz suan cok konustuk canlarım.ama saygıda yitiyor yavastan.allah hayır etsin sonumuzu ,inanın cok darmadumanım.

kusura bakmayın benim işler yogunduancak yazdım.evet aramızda güven eksikliği var ve aşamıyoruz suan cok konustuk canlarım.ama saygıda yitiyor yavastan.allah hayır etsin sonumuzu ,inanın cok darmadumanım.

güven eksikliği çok kötü bişey bence bişeyler kopunca geri bağlanmıyor malesef...
üzülerek yazıyorum sanırım son noktaya gelmiş gibisiniz

hoşgeldin canım.sağolasın.

hoşbulduk canını sıkma anlamsız bi laf olacak biliyorum zor bi durum ama bu senin hayatın unutma hayatının merkezinde SEN varsın siz yoksanızda kendin için iyi olanını düşün ben bişey demek istemiyorum rabbimin en rahatsız olduğu helal boşanma neler yaşadığını en iyi sen bilirsin tabi

sagolasın canım elimden geldiğince sıkmamaya calısıyorum.Allahtan tek dileğim hakkımda en hayırlısı neyse onu versin ve beni tez zamanda selamete cıkarsın.gözümün önünü görebileyim inşallah.Şu hayatta en zor şey olsa gerek yuvanın dağılması.Arkadaslar yazıyordu cok canım sıkılıyorduda.kendi yasayınca insan sanki atesten gömlek gibi geliyor.heleki ayrılsanda hayatının her anında senle olup hafızandan kazıyamayacagın bi aşksa.bütün genclik ateşinse.oyy oyy neyse sıkmıyım şimdi tekrardan sizinde canınızı.yaşayıp göreceğim neler olcak.

sagolasın canım elimden geldiğince sıkmamaya calısıyorum.Allahtan tek dileğim hakkımda en hayırlısı neyse onu versin ve beni tez zamanda selamete cıkarsın.gözümün önünü görebileyim inşallah.Şu hayatta en zor şey olsa gerek yuvanın dağılması.Arkadaslar yazıyordu cok canım sıkılıyorduda.kendi yasayınca insan sanki atesten gömlek gibi geliyor.heleki ayrılsanda hayatının her anında senle olup hafızandan kazıyamayacagın bi aşksa.bütün genclik ateşinse.oyy oyy neyse sıkmıyım şimdi tekrardan sizinde canınızı.yaşayıp göreceğim neler olcak.

yok tatlım ne sıkması kötü bi durum tabi ama insan birşeyde diyemiyor ki ailenle hiç mi konuşmuyorsunuz

hiç hemde hiç konuşmuyoruz canım.onlar çok uğrastı cok yalvardı ama ben ardıma bile bakmadım.telefonlarınada bakmadım tabi.

günaydın kızlar..bugün bilecikte serin bi hava var çok güzel..bnde evimdeyim artık sonunda...siz nasılsınız bakalım...

günaydın neclasucum nasılsın canım
valla samsun yanıyo 2 gündür sıcaktan...
Geldin mi evine ohh ne güzel ama sakın iş miş yapim deme yorma kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…