- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.621
kızlar benim koca sınava kadar evde ya başımda da azıcıkBiraz ders çalıştırayım şunu gelcem tekrar grşrz
kusura bakmayın benim işler yogunduancak yazdım.evet aramızda güven eksikliği var ve aşamıyoruz suan cok konustuk canlarım.ama saygıda yitiyor yavastan.allah hayır etsin sonumuzu ,inanın cok darmadumanım.
sanırım.uzatmaları oynuyor gibiyiz.ben herhangi bi durumda yine yazarım kızlar cok sagolun.
sanırım.uzatmaları oynuyor gibiyiz.ben herhangi bi durumda yine yazarım kızlar cok sagolun.
hoşgeldin canım.sağolasın.
sagolasın canım elimden geldiğince sıkmamaya calısıyorum.Allahtan tek dileğim hakkımda en hayırlısı neyse onu versin ve beni tez zamanda selamete cıkarsın.gözümün önünü görebileyim inşallah.Şu hayatta en zor şey olsa gerek yuvanın dağılması.Arkadaslar yazıyordu cok canım sıkılıyorduda.kendi yasayınca insan sanki atesten gömlek gibi geliyor.heleki ayrılsanda hayatının her anında senle olup hafızandan kazıyamayacagın bi aşksa.bütün genclik ateşinse.oyy oyy neyse sıkmıyım şimdi tekrardan sizinde canınızı.yaşayıp göreceğim neler olcak.
hiç hemde hiç konuşmuyoruz canım.onlar çok uğrastı cok yalvardı ama ben ardıma bile bakmadım.telefonlarınada bakmadım tabi.
çoğunlukta eşim istemedi.bende istemedim.ama eşimin istemeyişi dahada tetikledi diyeyim.
hayır ccanım hemde hiç istemediler.işte o yüzden kaçtım.
günaydın kızlar..bugün bilecikte serin bi hava var çok güzel..bnde evimdeyim artık sonunda...siz nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?