"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

gel o zaman kız bileciğe..serin serin burası..lokma istedi cnm onu yapıyorum hemen yetiş...yeriz sıcak sıcak...sağolsun kocacım iş yaptırmıyo .yemeğide dışrdan söylüyorz bazen anneler gönderiyo şimdilk öle idare ediyoruz.ama ufak tefek şeyleri yapabiliyorum .çorba makarna hamurişi gibi işte...

slm hanımlar herkese ben geç kalışım sanırım bu gün sohbete kimsecikler kalmamış

bi didem daha var sanırım forumda neden bekarlık sultanlık tatlım sence

ayyy lokmamı valla benimde canım çekti şimdi neclasu yaaa
eşimin asker arkadası var bozöyükte nasip olrda gelirsem görüşürüz inşşallahhh...
yapma tabi dikkat et bebişimize o topikin ilk bebişi ilk gülü

slm hanımlar herkese ben geç kalışım sanırım bu gün sohbete kimsecikler kalmamış

bi didem daha var sanırım forumda neden bekarlık sultanlık tatlım sence

ben yemege gittim geldim canım
diğer arkadasta yeni sanırım

efsuncum mutlaka beklerim bozüyük bize 20 dk uzaklıkta.yeni alışveriş merkezleri yapıldı oraları gezeriz hem.ne iyi olur..

gelirsem uğrarım inşşallahh canım eşim kurban bayramı için gezelim diyor ama bilemiyorum innşşallahhh gelirim canım
eeee sen nasılsın napıyosun bakem taze anne adayı

Son düzenleme:
gelirsem uğrarım inşşallahh canım eşim kurban bayramı için gezelim diyor ama bilemiyorum innşşallahhh gelirim canım
eeee sen nasılsın napıyosun bakem taze anne adayı

mide bulantılarıyla savaşmaya devam ediyorum.napayım..sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama sonunda yaşayacağım mutluluğu düşündüğüm zaman şükrediyorum halime..herşeyi iştahla yiyen ben en sevdiğim yiyceklere bile burun kıvırır oldum..demekki anne olmak için şimdiden baze fedakarlıkları yapmak gerekiyormuş..

merhaba neclasucum ben topiğinize yeni katılanlardanım birşey soracağım sana hamileliğin ilk aylarında bulantı oluyo mu benim hastalığım gecikti ama başka hiçbir belirti yok nasıl anladın sen

merhaba neclasucum ben topiğinize yeni katılanlardanım birşey soracağım sana hamileliğin ilk aylarında bulantı oluyo mu benim hastalığım gecikti ama başka hiçbir belirti yok nasıl anladın sen

cnm herkesin başka oluyomuş belirtileri ama bn saat başı tuvalete gidiyodum.bulantı filan yoktu öle.bide çok uykum oluyodu.ayaklarım buz gibiydi bide yaz olmasına rağmen patik fln giymiştim o derece yani..onun dışında farkettğm bişey olmadı..sen bebek istiyormusn..

rabbimden gelirse tabi ki bi iki ay sonra düşünüyordum aslında tain meselemiz filan var zor olur hamile hamile diyordum ama.....
söylediğin hiçbir belirti yok bende tatlım ya valla evham yapıyorum sanırım

rabbimden gelirse tabi ki bi iki ay sonra düşünüyordum aslında tain meselemiz filan var zor olur hamile hamile diyordum ama.....
söylediğin hiçbir belirti yok bende tatlım ya valla evham yapıyorum sanırım

hayırlısı cnm ya.dediğim gibi herkesin belirtisi başka olabiliyo yanlız.çok kafana takıyosan al bi idrar testi..silik de olsa varsa çıkar zaten..biz 8 ay istedik..olmadı..o sıralar dedem aniden rahatszlandı yoğun bakıma gittim geldim derken o arada hamile kaldım zaten güzel haberi öğrendğimin haftasına dedem vefat etti.ALLAH ol dediği zaman oluyor cnm senin isteyip istememene bakmıyor.hayırlı bir zamanda iste...

başın sağolsun tatlım( üzüntü ile sevinç arka arkaya gelmiş sende sana çok katılıyorum rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor bide kesinlikle istemiyorum dediğinde rabbime asi gelmiş olurmuşsun ona dikkat etmeye çalışıyorum dememeye...
test alacağım tatlım eşimin bu pazar sınavı var şimdi eli ayağı birbirine dolaşacak hamileyim desem stres yapacak biliyorum merak ediyorum aslında çok ama biraz beklemek zorundayım
senin ilk bebişin mi

evet cnm ilk bebeğimiz bnde bu pazar sınava giricem.kpss ye..bn testi gece yapmıştım.sabaha kadar eşimin uyanmasını bekledim.işe gidicek uykusu dağılmasın diye.çok güzel bişey oluyo gerçekten..ALLAH ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…