"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

iİNŞALLLAHH tatlım ya inşallah sınava çalıştın mı bari eşim harıl harıl son tekrarları yapıyo

aylar öncesinden hep çalıştım zaten.geçen haftada biraz tekrar test fln.bu hafta hiç cnm istemiyo..olduğu kadar artık napalım

yani uyku düzenine dikkat et biraz artık tatlım rabbim hayırlısını nasip eylesin inş herkes için eşimde ünili aslında ama atamaları çok zor öğretmenliğin ondan lise kpssnden girecek

evet en önemlisi sonunda yaşayacağın mutluluk sanırım kucağına aldığın an çektiğin acılar sıkıntılar mide bulantıları hepsi geçecek bence anne olmak gerçekten bi anne olmak çok fedarkarlık istiyor bencede

günaydın efsuncum..didem test yaptımı acaba merak ettim..gelsede öğrensek...sen nasılsın efsuncum...keyifler nasıl..bn bugün güne gitcem kocişim izin verdi sonunda iki insan yüzü görcem babannemde gün varmış arkdşmda gelcek görüşcez..hasret kaldım iki çift laf etmeye...

slm kızlar kerkese testi pazartesi yapacağım tatlım sınaavdan sonra hastaneye gideyim diyorum en garantisi o olacak sanırım

valla ben eşimle konuşalı iii sayılırım
Hmmm ne güzel çık tabiii az değişiklik olur yaaa yat yat bunaldın sende ama yollarda günde falan çok dikkat et kendine canım

slm kızlar kerkese testi pazartesi yapacağım tatlım sınaavdan sonra hastaneye gideyim diyorum en garantisi o olacak sanırım

ben çoktan yapmıştım testi valla didemcim yaaa kaç gün olmuş geçeli ve bide pazartesi gitcem diyosun merak etmiyon mu kızzzzz

meraktan ölüyorum tatlım inan ama eşimin sınavı önemli ya şimdi eli ayağına dolaşacak çok heyecan yapar biliyorum üniyi bu sınav yüzünden tek derse bıraktık o var tatlıcım ya yoksa dururmuydum hiç şimidye kadar bide yaslan da söyleyemem alsam gizli yapsam saklamayıda hiç beceremem ki :18:

hmmmm anladım canım seni şimdi hadi hayırlısı bakalım
inşşallahhh topikin 2. Bebişi geliyodur

Son düzenleme:
hmmmm anladım canım seni şimdi hadi hayırlısı bakalım
inşşallahhh topikin 2. Bebişi geliyodur

ayyyy inşallah tatlıcım ya biri öyle diyince hemen anaca bağlıyorum valla amana aman severim ben onu bicik bicik yürüyecek mi burda şimdi falan diye pazartesi öğrencez bakalım haber veririm sizede şimdi çıktım ben iyi bakın kendinize kızlar bi yemek yapiim benim kocaya

inşşallahhh hayırlısıyla....
Tamam doyur gel kocişini

kimsecikler yok ama yazıyım yine de...
tatil matil dinlemedim girdim bakın
kocişimle ikinci balayı yapıyoruz kızlar,herşey çok güzel çok şükür...
yazdıklarınızı okudum..
efsun kocanla baya mesafe katetmişsin,o konuşma işe yarar bundan sonra herşey çok daha güzel olur inşallah..artık konuşmanın ne kadar güzel olduğunu iyice anlamışsındır heraldee:) içinde tutmak yok bundan sonra,öyle değil mii....

didem,sen kaç gün geciktinki bu kadar paniktesin?? çok mu oldu ay heyecan yaptım,neclasudan sonra ikinci hamilemiz de sen ol,belki ben de 3. olurum
görüşmek üzere sultanlar...

bu aralar kimsecikler yok arkadaşım buralarda olsada birbirine denk gelmiyo valla hayalet forum olduk iyice:126: inşallah tatlım bebişleri beraber büyütürüz ne güzel şuracıklarda oynar keratalar:119::119: valla oldu bayaaa tatlım olmayalı bazen gün atlıyo canı isteyince gelir düyordum ama hayırlısı bakalım tatlım özletme kendini arada gel buralara kimsecikler kalmadı zaten iyi tatiller eşinle sana

daha nice nice balaylarına inşallaah eylüşüm
valla az çok yaradı sanırım canım yaa en azından beni daha iyi anlayabiliyor şuan onun farkındayım...
evet konuşmak içindekini paylaşmak en güzeliymiş eskiden bizde çok konuşurduk dertleşirdik ama aynı ev çok yordu bizi özellikle beni ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedim kimisi her sıkıntıyı kocana yansıtma dedi kimisi ne var ne yok akşam anlat bilsin dedi kafam allak bullak oldu ama inşşallahhh dahada güzel olacak Allahın izniyle...

evet bazen denk gelemiyoruz ben bu aralar yogunum o yüzden sürekli yokum yazıp yazıp çıkıyorum

oynasınlar tabii yaaaa hadi kızlar hayırlı haberler bekliyoruz ikinizden de

çözüleceğine inancını yitirmişsen eger geriye ellerinden süzülüşünü seyretmek kalıyor.şuan zaman veriyorum ama elimden ancak bu kadar geliyor daha fazlasını bekleme.seni cok seviyorum ama olmuyor diyor.o da bende biçok seyi hazmedemiyoruz.sanırım aksam konusucamm.bana bencil davranıyorsun dedi.bende acı içindeyim dedi.ama sen hep kendini kurtarmaktan yanasın dedi.akşam dicemki ben bencil değilim hatta seni o kadar seviyor ve düşünüyorum ki eger bu birliktelik beni seve seve sana yine de ızdırap veriyorsa ben ayrılmayı kabul ediyorum davayı yrn acalım diyeceğim.nasıl yapıcam bilmiyorum ama sırf bencil olmadıgımı anlamasını saglamk ugrunada olsa yapacagım.

Güzel cümleler kurarak konuş canım kötü onur kırıcı sözler kurmadan güzelce anlat içindekileri... Yıllardır neler oldu neler bitti bilmediğim için ancak bu kadar yorum yapabiliyorum... Benimde eşimle sıkıntılarım vardı konuşacağımız zamanlar hemen ağlardım tutamazdım gözyaşlarımı dolayısıyla derdimi anlatamıyordum bi türlü ama ağlamadan güzelce içimdeki herşeyi paylaştım sonunda eşimle... Oda sağolsun anladı beni hatalarını gördü düzeltmeye çalışıcam dedi.... Sizin asıl sorununuz yalan mı yoksa sevgi mi bitti yada sıkıntı ne çözemedim ben canım kusura bakma kırıyorsam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…