- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.661
evet cnm ilk bebeğimiz bnde bu pazar sınava giricem.kpss ye..bn testi gece yapmıştım.sabaha kadar eşimin uyanmasını bekledim.işe gidicek uykusu dağılmasın diye.çok güzel bişey oluyo gerçekten..ALLAH ım isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin İNŞALLAH..
iinşalllahh tatlım ya inşallah sınava çalıştın mı bari eşim harıl harıl son tekrarları yapıyo
aylar öncesinden hep çalıştım zaten.geçen haftada biraz tekrar test fln.bu hafta hiç cnm istemiyo..olduğu kadar artık napalım
mide bulantılarıyla savaşmaya devam ediyorum.napayım..sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyo ama sonunda yaşayacağım mutluluğu düşündüğüm zaman şükrediyorum halime..herşeyi iştahla yiyen ben en sevdiğim yiyceklere bile burun kıvırır oldum..demekki anne olmak için şimdiden baze fedakarlıkları yapmak gerekiyormuş..
günaydın efsuncum..didem test yaptımı acaba merak ettim..gelsede öğrensek...sen nasılsın efsuncum...keyifler nasıl..bn bugün güne gitcem kocişim izin verdi sonunda iki insan yüzü görcem babannemde gün varmış arkdşmda gelcek görüşcez..hasret kaldım iki çift laf etmeye...
günaydın efsuncum..didem test yaptımı acaba merak ettim..gelsede öğrensek...sen nasılsın efsuncum...keyifler nasıl..bn bugün güne gitcem kocişim izin verdi sonunda iki insan yüzü görcem babannemde gün varmış arkdşmda gelcek görüşcez..hasret kaldım iki çift laf etmeye...
slm kızlar kerkese testi pazartesi yapacağım tatlım sınaavdan sonra hastaneye gideyim diyorum en garantisi o olacak sanırım
valla ben eşimle konuşalı iii sayılırım
Hmmm ne güzel çık tabiii az değişiklik olur yaaa yat yat bunaldın sende ama yollarda günde falan çok dikkat et kendine canım
ben çoktan yapmıştım testi valla didemcim yaaa kaç gün olmuş geçeli ve bide pazartesi gitcem diyosun merak etmiyon mu kızzzzz
meraktan ölüyorum tatlım inan ama eşimin sınavı önemli ya şimdi eli ayağına dolaşacak çok heyecan yapar biliyorum üniyi bu sınav yüzünden tek derse bıraktıkO var tatlıcım ya yoksa dururmuydum hiç şimidye kadar bide yaslan da söyleyemem alsam gizli yapsam saklamayıda hiç beceremem ki :18:
hmmmm anladım canım seni şimdi hadi hayırlısı bakalım
inşşallahhh topikin 2. Bebişi geliyodur
ayyyy inşallah tatlıcım ya biri öyle diyince hemen anaca bağlıyorum valla amana aman severim ben onu bicik bicik yürüyecek mi burda şimdi falan diyePazartesi öğrencez bakalım haber veririm sizede şimdi çıktım ben iyi bakın kendinize kızlar bi yemek yapiim benim kocaya
bu aralar kimsecikler yok arkadaşım buralarda olsada birbirine denk gelmiyo valla hayalet forum olduk iyice:126: inşallah tatlım bebişleri beraber büyütürüz ne güzel şuracıklarda oynar keratalar:119::119: valla oldu bayaaa tatlım olmayalı bazen gün atlıyo canı isteyince gelir düyordum ama hayırlısı bakalım tatlım özletme kendini arada gel buralara kimsecikler kalmadı zaten iyi tatiller eşinle sanakimsecikler yok ama yazıyım yine de...
tatil matil dinlemedim girdim bakın
kocişimle ikinci balayı yapıyoruz kızlar,herşey çok güzel çok şükür...
yazdıklarınızı okudum..
efsun kocanla baya mesafe katetmişsin,o konuşma işe yarar bundan sonra herşey çok daha güzel olur inşallah..artık konuşmanın ne kadar güzel olduğunu iyice anlamışsındır heraldee:) içinde tutmak yok bundan sonra,öyle değil mii....
didem,sen kaç gün geciktinki bu kadar paniktesin?? çok mu oldu ay heyecan yaptım,neclasudan sonra ikinci hamilemiz de sen ol,belki ben de 3. olurum
görüşmek üzere sultanlar...
kimsecikler yok ama yazıyım yine de...
tatil matil dinlemedim girdim bakın
kocişimle ikinci balayı yapıyoruz kızlar,herşey çok güzel çok şükür...
yazdıklarınızı okudum..
efsun kocanla baya mesafe katetmişsin,o konuşma işe yarar bundan sonra herşey çok daha güzel olur inşallah..artık konuşmanın ne kadar güzel olduğunu iyice anlamışsındır heraldee:) içinde tutmak yok bundan sonra,öyle değil mii....
didem,sen kaç gün geciktinki bu kadar paniktesin?? çok mu oldu ay heyecan yaptım,neclasudan sonra ikinci hamilemiz de sen ol,belki ben de 3. olurum
görüşmek üzere sultanlar...
bu aralar kimsecikler yok arkadaşım buralarda olsada birbirine denk gelmiyo valla hayalet forum olduk iyice:126: inşallah tatlım bebişleri beraber büyütürüz ne güzel şuracıklarda oynar keratalar:119::119: valla oldu bayaaa tatlım olmayalı bazen gün atlıyo canı isteyince gelir düyordum ama hayırlısı bakalım tatlım özletme kendini arada gel buralara kimsecikler kalmadı zaten iyi tatiller eşinle sana
zeki müren - bulamazsın - youtube sabah sabah içimi kararttım
ben seni unutmak için sevmedim... - youtube keşke herşey şarkılardaki gibi olsa o zaman kimsenin canı bu kadar yanmazdı.çok acı çekiyorum.canım çekiliyor.mutsuzum.
çözüleceğine inancını yitirmişsen eger geriye ellerinden süzülüşünü seyretmek kalıyor.şuan zaman veriyorum ama elimden ancak bu kadar geliyor daha fazlasını bekleme.seni cok seviyorum ama olmuyor diyor.o da bende biçok seyi hazmedemiyoruz.sanırım aksam konusucamm.bana bencil davranıyorsun dedi.bende acı içindeyim dedi.ama sen hep kendini kurtarmaktan yanasın dedi.akşam dicemki ben bencil değilim hatta seni o kadar seviyor ve düşünüyorum ki eger bu birliktelik beni seve seve sana yine de ızdırap veriyorsa ben ayrılmayı kabul ediyorum davayı yrn acalım diyeceğim.nasıl yapıcam bilmiyorum ama sırf bencil olmadıgımı anlamasını saglamk ugrunada olsa yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?