- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.681
yalan,sadakatsizlik,güven sarsılması....yok canım sorabilirsin sorun yok.bende hep aglardım konusurken ama artık aglamıyorum.
daha nice nice balaylarına inşallaah eylüşüm
valla az çok yaradı sanırım canım yaa en azından beni daha iyi anlayabiliyor şuan onun farkındayım...
evet konuşmak içindekini paylaşmak en güzeliymiş eskiden bizde çok konuşurduk dertleşirdik ama aynı ev çok yordu bizi özellikle beni ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedim kimisi her sıkıntıyı kocana yansıtma dedi kimisi ne var ne yok akşam anlat bilsin dedi kafam allak bullak olduama inşşallahhh dahada güzel olacak Allahın izniyle...
evet bazen denk gelemiyoruz ben bu aralar yogunum o yüzden sürekli yokum yazıp yazıp çıkıyorum
oynasınlar tabii yaaaa hadi kızlar hayırlı haberler bekliyoruz ikinizden de
aradan çok zaman geçmiş yolun sonuna gelmeden sıkıntılar çözülmeli bence
bende bakıyorum arada kimsecikler yok geri gidiyorum inş tatlım rabbim sanada versin en kısa zamanda inş isteyen herkese sorunlar bir konuşmada çözülecek hepsi bitecek diye birşey yok önemli olan o adımı atmaktı bence onu atmışsın gerisi gelir insanız nefsimiz var sonuçta herşeyi bir anda değiştiremeyiz her gün demiyorum ama arada konuşmanızı hatırlat bence o işe yarar bide bende şu konuda hata yapmıştım dimi demeyi bilmek bence en önemlisi yoksa hep karşındakini suçlayınca işler çok sarpa sarıyıo ama herşeyi halledeceğinize eminim tatlım
bizde sınavdan sonra bursaya memlekete gideceğiz atamalar olana kadar oradayız 2 koca ay evim burnumda tütecek yaaa o zaman bayaa ayrı kalacağım sizden[/color][/ındent]
amin canım isteyen herkese versin inşşallahh....
Valla hemen çözüsün diye beklemiyorum bende ama bu konuşma ilk başlangıçtı zaten bizim için
Inşşallahhh bundan sonra beni anlaması daha kolay olacak...
Arada hatırlatim mi??? Neden yada nasıl hatırlatım canım ????
Ben konuşurken kendi hatalarımıda söylüyorum zaten ben bitirdikten sonra onada soruyorum ayrıca sen bişey demek istermisin senin gördüğün bi sıkıntı var mı bu konuda diyrm eşimede
eşin ne iş yapıyor canım şuan çalışmıyor sanırım kiiii atamalar için 2 ay memlekette kalacaksınız
zor olacak senin için ama dayanman lasım mecburen
tatlım bazen insan konuştuklarını unutabiliyor o yüzden diyorum gerçi sizin sorununuzu tam olarak bilmiyorum hiç konuşmadık senle biraz anlatırsan belki yardımım dokunur.....
Evet tatlım eşim üniyi yeni bitirdi biz eşim okurken evlendik teçalışıyordu çıktı işten sınava rahat rahat çalışmak için başımda şu aralar bide tek çocuk eşim onun zorluğu var bizde herşeye koşmak zorunda kalıyoruz
hmmm unutmaması için aklıma gelmedi bi an
Yaaa benimki uzun hikaye biraz canım ama kısaca şöyle anlatim 8 yıl birlikteliğin sonunda eşimle evlenip mecbıriyetlerden dolayı kv ve anneanne ile yaşamayı kabul eden ama mutlu olamayan bi bayanım büyüklü ev oldugu için sürekli gidenler akrabalar kv düşüncesizlikleri benim eşime isteklerimi hayal kırıklıklarımı anlatamamam dolayısıyla onunda beni anlamaması falan fıstık canım işte....
Detaylara girsek neler nelerrrrr didemcim öleee işte
okurken mi askerlikte mi yapmadı yoksamO kötü olur işte
benim eşimde tek erkek bi görümcem var sadece
hmm anladım canım zor oluyordur eminim bide evde büyük olunca otorite kurma çabasıda giriyor işin içine seni çok iyi anlıyorum ama mükafatını görürsün bak emin ol....
önemli olan eşinle anlaşman zaten tatlım o arkanda olursa sorun olmaz çalışıyorsun zaten evde birden çok kadın olunca bu sorunlar ister istemez oluyo bide benim gözlemlediğim herkes kendi düzenini kurmaya çalışınca kv ne kadar iyi olursa olsun anlaşmazlıklar mutlaka çıkıyor ama eşinle el ele hepsinin üstesinden geleceğine eminim tatlım
ahhh ahhh sorma daha asker yolu bekleyeceğim ama önce çocuk diyorum ondan sonra yollayacağım askere yoksa o kadar ay zor olur geçmez tek çocukla evlenmek zormuş ya onu anladım gerçi eşimin tarafı eşimden çok beni tutar oğlum üzme gelinimizi der ama herşeyde gitmek zorunda kalıyoruz o kötü mülteci gibi olduk evlendik evleneli bide tek anlıyorumda onları özlüyorlar haklılar da işte böyle de evine alışamıyor benimseyemiyorsun hiç falan tatlım öyle işte bakalım şu sınav var şimdi önümüzde yüzdük yüzdük işte kuyruktayız sonra herşey belli olacak bakalım
zor olmaz mı hemde ne zor... otoriteden ziyade bi mutfakta 2 kadın olmuyo... neyse...
eşimle aram hep iyiydi ama ona kendimi anlatamadığım için ufak tefek atıştık tartıştık başkaları yüzünden...
aynı evdeyiz diye umursamadığı şeyler vardı... hepsini anlattım işte bende...
evet herkesin kendi düzeni varken ben kendime yeni bi dünya aile kurmaya çalışıyorum evde dolayısıyla olmuyor
inşşallahhhhh geliriz...
benim fikrimi sorarsan önce askerlik derim ben o yokken bide çocuk sıkıntısı çekme sana oyalanacak bişey olsun gibi geliyor ama bence öle değil... hamileyken falan insan daha çok eşe ihtiyaç duyuyor yada çocuk büyütürken...
olsun şükretki en azından benim diyebildiğin bi yuvan evin var senin benim dünyam sadece yatak odam
inşşallah eşin sınavdan ii puan alıp atanır hayatınızı düzene koyarsınız
bu arada eşin sanırım uzun dönem askerlik yapacak bide haftaya ki sınava gireceğine göre önlisans mezunu sanırım
eşinle ünide mi tanıştın yoksam nasıl oldu anlatsana bu arada sen nerdeydin canım tanışmadık galiba biz senle detaylı olarak
herkesin sınavı ayrı ayrı derim hep tatlım öyle işte aynı mutfakta zor dediğin gibi kuşak farkı kötü birşey ben şu sözü sinirlendiğimde çok kullanır yatıştırırım kendimi her zaman büyüklerden büyüklük beklemeyeceksin küçükler daha kolay affediyor yapıcı kv derler ama bence gelin sen idare etmeyi bilmediğinde kopuyor ipler.......
Rabbim büyük olan evde bereket vardır der tatlım onu düşün derim eşin arkanda olduğu için bu konuda çok şanslısın bence yoksa çok daha zor olurdu.
Bana gewlince ben ön lisans mezunuyum eşim lisans öğretmenlik mezunu....
Okurken tanıştık biz arkadaş vasıtasıyla bir buçuk yıl peşimden koştu sonrnda ikna ettiBir buçuk yılın ardından 2 yıla yakın arkadaşlığımız sürdü beim kendi ailemle ilgili problemlerim olduğundan erken evlenmek zorunda kaldık şükür ki hiç pişman olmadım eşim çok anlayışlı ailemlede arayı düzeltiyoruz yavaş yavaş öyle işte tatlım...
öğretmenlik atamaları zor oluyor onların bölümde lise bölüm öğretmeni olacak teknik öğretmen ama atamalart çok zor tekniker olarak çalıştığında yükselme ihtimasli falan iyi olduğu için lise kpssnden girecek sınava diplomayla maaş yükselecek falan öyle düşünüyoruz yani tatlım kısa dönem yapacağı için çocuk çok sorun olmaz diyorum ben memur olursa 6 ay asalet tastiklenecek zaten biraz geç gidecek askere öyle tatlım kısacası bizim durum
söz güzelmiş ama doğru biz bişeyleri idare etmiyoruz diye sıkıntı çıkıyor onlar sütten çıkma ak kaşık oluveriyolar... Hayılısı artık yaaa eskisinden iyiyim
Hmmm anladım biraz daha şimdi canım hakkınızda hayırlısı neyse rabbim gönlüne göre versin inşşallahhh canım yaaa tabiki siz daha ii bilirsiniz hayat sizin sonuçta kısa dönem olmasıda avantaj tabiii ben 15 ay bekledim eşimi neyseki tam üniyi kazandığım sene gitti de yokken bu şehirde onsuzluk çekmedimYaşlar kaç bu arada canım sizin
bn sizden küçüğüm ozmn.bnde 22 oldum haziranda ablalarım
Merhaba ziyaretciler
hoş geldin eylülcüm nasıl gidiyo tatil tatlım
Hoşbuldum didemcim..tatil güzel yaa,kocam maç izliyo da,ben de bi giriyim bakim dedim..otel sahibi kadın da benle muhabbet ediyo,benim elimde telefon
ne var ne yok canım?
ay ne güzel nereye gitmiştiniz siz tatile
iyi tatlım bende ne olsun benim eşimde iceride son denemelerini çözüyo işte pazar aklına gelirse duanı beklerim canım
Antalyadayız canım..
Allah eşinin yardımcısı olsun didem,pazar günü yolda olucaz,dua ederim amaa..Allah gönlünüze göre versin bakalım neresi olcak..benim gibi gurbetler mi olcak yoksa
hmm ne güzel tatlım rabbim hiç bozmasın neşenizi inş
teşekkür ederim canım söylemen yeter yolcunun duası daha çabuk kabul olurmuş inş bakalım hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun tatlım gurbete alıştım artık çok farketmeyecek sanırım benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?