- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.701
Gurbet meselesin gelince........alısmana sevindim..bak 2 gün önce 1 yılımızı doldurduk ama ben daha bazı seylere alısamadım..aslında 1 tek seye...gurbete iste..
üniversitede de ayrı değilmiydin canım eşinde mi ankaralı
Ben aöf mezunuyum canım..esim de ankaralı.kvler de ankarada..herkesler orda
hmmm o yüzden zor geliyordur tatlım hiç ayrılmadıysan ben kademe kademe yaşadım ondan sanırım alıştım ankaraya evlendim zaten bizimde herkes bursada
eskişehir çok uzak değil ankaraya canım yine ben tam 8 saate gidiyorum düşün
Orası öyle 1,5 saatte gidiyoruz ama olsun iste...banane :) seninki gercekten uzak,bilirim yıllarca arsınladıgım yollar :)
ben cok duygusalım..ailem de öyle,sülalece de çok baglıyız mutluyuz..o yüzden cok zor geliyo...napalım alıscam...zaten kvlerle aynı sehirde olmak istemiyorum bu acıdan mutluyum bi tek
valla tatlım eşim tek çocuk onlarda çok bağlı bizimkiler biraz daha düşük ona nazaran her gün ararlar düşün naapıyorsunuz diye biliyorum yani nasıl birşey olduğunu kv iyiyse çok sorun olmazdı aslında tatlım ya gerçi adı kv o yetiyo bize dimi bende acaba atamalara bursayı yazsam mı diyorum bazen mesela
valla canım adı yetiyo haklısın,bizim başka sorunlar da var,amaaaan saçma karışık şeyler..aslında bi kötülük yok da aynı şehirde olursak canımız çok sıkılır ben hayal edebiliyorum..sen de bursa da yaşasanız nasıl olur,tahmin edebiliyo musun,güzel olur mu sorun olu mu bunları düşünün,karar verin bence...
bazı kişiler de iki aileden de uzak olursan daha güzel bir evliliğin olur diyolar buna sığınmaya inanmaya çalışıyoum ben,seni bilemem :)
şimdi odaya çıktık canım,az önce telefondan giriyodum o yüzden zar zor yazdım yavaş oldu biraz ama..
şimdi de çıkmam lazım canım,kocamın maç bitti :)
yine görüşürz tamam mıııı..iyi bak kendine kocana :) sınava iyi hazırla,iyi bak..kendine de iyi bak,hoşçakal didemciiimm
tatlım sende biraz bahsedarmisin kendinden malum yeniyim çok tanımıyorum kimsecikleri
küçüksün ama bizden hızlısın maşallah bizden önce bebişini alacaksın kucağına
hmmm o yüzden zor geliyordur tatlım hiç ayrılmadıysan ben kademe kademe yaşadım ondan sanırım alıştım ankaraya evlendim zaten bizimde herkes bursada
eskişehir çok uzak değil ankaraya canım yine ben tam 8 saate gidiyorum düşün
yaşıtız tatlım 23 ikimizde ben 2 ay büyüğüm bide
Sizin
bn sizden küçüğüm ozmn.bnde 22 oldum haziranda ablalarım
yaşıtız tatlım 23 ikimizde ben 2 ay büyüğüm bide
Sizin
bn sizden küçüğüm ozmn.bnde 22 oldum haziranda ablalarım
cnm bn bilecikliyim vede ordada oturuyorm..1 senelik evliyim..daha önceleri yönetici asistanı olarak çalışıodum ama şimdi evdeyim.o gün senin bu gün benim geziyorum3 aylık da hamişim..eşimle çok şükürbi sorunumuz yok..olsada ben onları sorundan saymıyorum..ne dediğini bilmeyen tabiri caizse dengesiz bi kv ye sahibim.onunla uğraşıyorum..eşimin aileside kendi ailemde bilecikteler...bnm eşim 30 yaşında ve çoğu arkdşı baba olduğu için istiyodu bi bebiş.bende evdeyim nasılsa çalışmıyorken olsun bi tane dedik onun için hemen yaptık ALLAH IM da verdi çok şükür..bu kadar işte cnm.
tatlım ilçelerindeniz biz ben orhangaziliyim eşim m.kemalpaşalı bursa çokkkkkkk güzel evet çok özlüyorum bazen oraları bileciğide biliyorum bozöyüklü gelinimiz var bide kütahyadfa okumuştum ben ömrüm o yollarda geçti sayılır yanibenimde bursada teyzemler kuzenim fln var sürekli gideriz...teyzemler metronun karşısında...kuzenim de nilüfer-balat ta..sizinkiler nerde cnm..gerçi bursanın heryeri çok güzel bence..
Didem bence Eskişehir e gelin
Ankara ile Bursanın tam ortası ne güzel işte
en yaşlı ben miyim bu topikte yaaawwww
tatlım sende hemen yaşlı yaptın kendini bir iki yaştan birşey olmaz hem ablalık yapar yol yordam öğretirsin olmadı bize
kızlar bnde kpss ye gircem bu hafta sonu..sınavdan sonra panlara göremi tercih yapcaz.bu konuda bi bilgim yok da.
biz uzmanı olduk artık neclacım hemen anlatiim sınavdan sonra mezun olduğun bölüme dair bir alan kodun var senin ona göre iller yada taşralar kadro açıyorlar v e nitelik kodlarını karşısına yazıyorlar puanlarıyla birlikte açılan nitelik kodlarından puanınla ve kodunla uyuşanlar arasından tercih yapıyorsun tatlım öss gibi benziyo çok kolay yaparsın sınavdan sonra ösymnin resmi sitesinden nitelik kodlarının olduğu bölüme bak ordan kendi kodunu rahatça bulursun ben sınavdan sonra bursada olacağım girebilirsem nete yine de yardımcı olmaya çalışırım tatlımkızlar bnde kpss ye gircem bu hafta sonu..sınavdan sonra panlara göremi tercih yapcaz.bu konuda bi bilgim yok da.
kimliğe göre yaş var ama ruhum genç yüzüm genç benim
biz uzmanı olduk artık neclacım hemen anlatiim sınavdan sonra mezun olduğun bölüme dair bir alan kodun var senin ona göre iller yada taşralar kadro açıyorlar v e nitelik kodlarını karşısına yazıyorlar puanlarıyla birlikte açılan nitelik kodlarından puanınla ve kodunla uyuşanlar arasından tercih yapıyorsun tatlım öss gibi benziyo çok kolay yaparsın sınavdan sonra ösymnin resmi sitesinden nitelik kodlarının olduğu bölüme bak ordan kendi kodunu rahatça bulursun ben sınavdan sonra bursada olacağım girebilirsem nete yine de yardımcı olmaya çalışırım tatlım
hangi kadının içinde o çocuk yokki zaten canım önemli olan o çocuğu kaybetmemek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?