"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben evlendikten sonra çok kilo aldım tatlım sen 38 bedensin diye üzülüyorsun bide boşver daha güzelini bulursun bence ondan olmamıştır o zana kızlar benim kocacım cumadan gelir şimdi daha sofrayı toplamadım sizle sohbet edeyim biraz diye ben kaçayım yavaştan gün içinde girerim yine iyi bakın kendinize tatlılar

ben 1 yılda 4 kilo aldım canım boyumda kısa tombalak oldum bebek mebek yokken
tamam canım çık sen sende kib canım öpttüüümmmm

didemcim çok teşekkür ederim.bn bi haftadır sınava çalışmayı bıraktım.ALLAH yardımcımız olsun.hamiş halimle heyecan yapmak istemiyorum bide.sınavdan sonra tekrar görüşürz cnm..

ben 1 yılda 4 kilo aldım canım boyumda kısa tombalak oldum bebek mebek yokken
tamam canım çık sen sende kib canım öpttüüümmmm

valla insan evlenince alıyo tatlım ya ne yaparsa yapsın barışık ol veremiyorsan naapcan
didemcim çok teşekkür ederim.bn bi haftadır sınava çalışmayı bıraktım.ALLAH yardımcımız olsun.hamiş halimle heyecan yapmak istemiyorum bide.sınavdan sonra tekrar görüşürz cnm..
umarım anlatabilmişimdir tatlım sınavdan sonra burada olursam görüşürüz elimden birşey gelirse seve seve yaparım tabi tatlım sınava girmeden önce kalem suresiyle inşirak suresini okumanı tavsiye ederim bu arada allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inş bizimle birlikte
Slm kızlar nasılsınız ben geliyorum kimseler yok

banucum hiç gözükmüyorsun ortalarda canım sen bu aralar nerelerdesin naapıyorsun bakalım

hava meydanları çok yüksek oluyo genelde yaa,hadi hayırlısı inşallah gönlünüze göre olsun canım..
yakınlık açısından süperr,hem de bak ben varım,tanıdık yok demezsin :) komşu oluruz ne güzelll..

evet tatlım yüksek oluyor yapıyor eşim şükür birşeyler ama nasip tabi herşey öteye geçilmez 96ya kadar düşüyo en fazla dhm eşimde 94lerde tam orada bırakmaz inş rabbim diyoruz bakalım canım
valla komşu gerçekten arıyo insan evlenmeden önce anneme kızardım şimdi komşusuz olmadığını anladım inşallah tatlım tabi bende çok isterim ne güzelolur bakalım sen neler yapıyorsun tatil nasıl geçiyor ne işin var bu saatte nette bakalım gezmiyormusunuz siz kocacınla

hoşbulduk didemcim topladın mı kız ortalığı

topladım tatlım topladım kocamın yemeğinide yedirdim son denemnesini çözmeye odaya yolladım geldim pazartesi akşam yola çıkarız heralde 2 ay yokuz buzdolabının fişini çeksem mi mi kızlar deneyen var mı ben hiç çekmedim şimdiye kadar

aferim sana
Gidiyosun heee
Benim o ihtimalim hiç yok ama hemen aklıma ya buzlar eriyip su akarsa yere diye geldi valla

aferim sana
Gidiyosun heee
Benim o ihtimalim hiç yok ama hemen aklıma ya buzlar eriyip su akarsa yere diye geldi valla

el mecbur tatlım gelinlik beklemez biliyorsun:)) 2 ay gidip yapcaz naapalım gerçi güzel geçiyo oradada vakit kaçabilirsem benim vınnla girerim arada hal hatır sormaya

tatlım buz dolabinın içindeki herşeyi boşaltıp kapısını açık bırakayım diyorum ya 2 ay az süre değil ki elektrik şartelini çekemiyorum açık bıraksam yokumda bişey olur mu ki diyorum

nazcım seni de tanıyabilirmiyim azıcık buradaki herkesle kaynaştık :)) yeni olduğumdan tanımıyorum seni

ben 2,5 yıllık evliyim canım 31 yaşındayım henüz çocuk yok . bende 3 ay öncesine kadar kaynanamla oturuyordum . hamdolsun ev alıp ayrı eve çıktım . şuanda huzurum yerinde hamdolsun . ALLAH efsuna ve ahkeşkemede nasip eder İNŞALLAH ayrı eve çıkmayı . bu arada topiğin en yaşlısı benim efsun

bizdede ay sonuna yaklaştıkça yogunlaşıyo... Akşam eşim sohbete gidecekmiş sanırım benim eve gidesim yok...

bizim işler fazla olmuyor efsun son 2 senedir . bende eşim geç gelecekse eve girmek istemiyordum kaynanamla aynı evdeyken . hatta spora başlamıştım ozamanlar evde kalmamak için eşimin işi bitince gelip beni alıyordu spor salonundan seni çok iyi anlıyorum canım . benimde eşim bursaya gitti bugun geç gelecek sanırım evde tekim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…