- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.721
kızlar yaaaa haftaya kuzenimin düğünü var krem üstüne siyah puanlı tüllü bi gömlekle siyah pantolon etek denedim gömlek 36 bedendi etek pantolan 38 di gömlek dar oldu ama 38 bedeni yoktuçok üzüldüm yaaaa offff zayıflamam lasım sanırım yaaaaa
ben evlendikten sonra çok kilo aldım tatlım sen 38 bedensin diye üzülüyorsun bide boşver daha güzelini bulursun bence ondan olmamıştır o zana kızlar benim kocacım cumadan gelir şimdi daha sofrayı toplamadım sizle sohbet edeyim biraz diye ben kaçayım yavaştanGün içinde girerim yine iyi bakın kendinize tatlılar
ben 1 yılda 4 kilo aldım canım boyumda kısa tombalak oldum bebek mebek yokken
tamam canım çık sen sende kib canım öpttüüümmmm
umarım anlatabilmişimdir tatlım sınavdan sonra burada olursam görüşürüz elimden birşey gelirse seve seve yaparım tabi tatlım sınava girmeden önce kalem suresiyle inşirak suresini okumanı tavsiye ederim bu arada allah isteyen herkesin yardımcısı olsun inş bizimle birliktedidemcim çok teşekkür ederim.bn bi haftadır sınava çalışmayı bıraktım.ALLAH yardımcımız olsun.hamiş halimle heyecan yapmak istemiyorum bide.sınavdan sonra tekrar görüşürz cnm..
Slm kızlar nasılsınız ben geliyorum kimseler yok
bende yönetici asistanlığı mezunuyumtatlım ev hanımıyım aynen benim eşimlede ailesiylede bir sorunum yok şükür eşim okurken evlendik o biraz zorladı işte pazar günkü sınavı bekliyoruz bizde öğretmenlik atamaları zor olduğu için lise kpssnden girecek bende bir buçuk yıllık evliyim daha kocayı okuttuğum için bebiş düşünmedik hiç ama yavaş yavaş istemeyede başladım valla hayırlısı bakalım
tatlım ilçelerindeniz biz ben orhangaziliyim eşim m.kemalpaşalı bursa çokkkkkkk güzel evet çok özlüyorum bazen oraları bileciğide biliyorum bozöyüklü gelinimiz var bide kütahyadfa okumuştum ben ömrüm o yollarda geçti sayılır yani
tatlım devlet hava meydanlarını istiyoruz kadro açılırsa neden olmasın bende yakın yerleri yazmayı düşünüyorum zaten hem sana kmomşu gelirim belki o zaman tatlım ne güzel olur dimi
tatlım sende hemen yaşlı yaptın kendini bir iki yaştan birşey olmaz hem ablalık yapar yol yordam öğretirsin olmadı bize
hava meydanları çok yüksek oluyo genelde yaa,hadi hayırlısı inşallah gönlünüze göre olsun canım..
yakınlık açısından süperr,hem de bak ben varım,tanıdık yok demezsin :) komşu oluruz ne güzelll..
sende hoş geldin tatlım
merhaba kızlar nasılsınız . didemciğim hoşgeldin .
hoşbulduk didemcim topladın mı kız ortalığı
merhaba kızlar nasılsınız . didemciğim hoşgeldin .
sende hoşgeldin nazcım nasılsın
topladım tatlım topladım kocamın yemeğinide yedirdim son denemnesini çözmeye odaya yolladım geldimPazartesi akşam yola çıkarız heralde 2 ay yokuz buzdolabının fişini çeksem mi mi kızlar deneyen var mı ben hiç çekmedim şimdiye kadar
hoşbuldum efsuncuğum . Iyiyim canım hamdolsun işyerinde oturmaktan canım sıkıldı . Akşam olsada eve gitsem
aferim sana
Gidiyosun heee
Benim o ihtimalim hiç yok ama hemen aklıma ya buzlar eriyip su akarsa yere diye geldi valla
el mecbur tatlım gelinlik beklemez biliyorsun:)) 2 ay gidip yapcaz naapalım gerçi güzel geçiyo oradada vakit kaçabilirsem benim vınnla girerim arada hal hatır sormaya
tatlım buz dolabinın içindeki herşeyi boşaltıp kapısını açık bırakayım diyorum ya 2 ay az süre değil ki elektrik şartelini çekemiyorum açık bıraksam yokumda bişey olur mu ki diyorum
nazcım seni de tanıyabilirmiyim azıcık buradaki herkesle kaynaştık :)) yeni olduğumdan tanımıyorum seni
bizdede ay sonuna yaklaştıkça yogunlaşıyo... Akşam eşim sohbete gidecekmiş sanırım benim eve gidesim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?