"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hmm memnun oldum nazcım inşallah rabbim kimsenin huzurunu bozmasın tabi
bende 1.5 yılllık evliyim benimde henüz çocuğum yok eylül gibi diplomalı ev hanımıyım bende pazartesi kv yanına gidiyorum bende ama bizim bi problemimiz yok şükür tatlım iyi anlaşıyoruz öyle kısacası benim de

hele şükür sonunda birilerinin olduğu zaman topiğe girmeyi başardım...evde patlıyorum sıkıntıdan..doktor bi gezmek sertbest desin heryere gitcem...acısını çıkarcam bi 2 ayın..

benimde kaynamamla sorun yoktu ALLAHA şükürler olsun saygıda hiç kusur etmedim kavgamız ağız dalaşımızda olmadı hiç. ama ev ev üstüne olmadı . kaynanam biraz düşüncesizdi sadece ve oğlu, kızı çok müdahale ediyordu herşeye bende yapamadım beraber yaşamayı alışamadım o eve kendi düzenimi kuramadım canım . şimdi hamdolsun herşey yolunda kaynanamla haftada 1 görüşüyoruz böylesi daha iyiymiş

hele şükür sonunda birilerinin olduğu zaman topiğe girmeyi başardım...evde patlıyorum sıkıntıdan..doktor bi gezmek sertbest desin heryere gitcem...acısını çıkarcam bi 2 ayın..

hoşgeldin canım . sen ve bebek iyi olunda canım sonrasında gezersin bol bol

hadi bakalım inşallah,yüksek yüksek alsın puanlarııııııı....

apartmanda bikaç komşu var,diyaloğa girdik ama yaşlı teyzeler...ben arkadaş arıyorum,kafa dengi olsun istiyorum ama bakalım..daha bişey yok..

ben iyiyim hoşum,az önce geldik dışardan,dinleniyorum :) hep gez hep gez nereye kadar şekerim

git yap bakalım gelinliğini Gir gir özletme kendini canım
bak o iii olur işte canım içini boşalt temizle komple gitmeden buzunuda erit bişey olmaz sanırım

amiiinnnnnnnnnnnn innşşşaaalllaaaaahhhhh
şuan bi sıkıntım yok ama ayrı evin yerini tutmuyo hiçbişey yaaaa Annnaaaammmmm nazcım ben senide ufak sanıyodum yani yaşıtız sanıyodum kızzzzz

bizim muhasebe oldugu için her ay sonuna dogru yogunuz biz
valla bende kv ile oldugum için eşim yokken çok bunalıyorum
Eşim sağolsun o kdr sıkıntım yok şuan ama olmuyo yinede yaaaaa
adamımla yatmadan yatmaya anca başbaşa kalabiliom
Bi günden bişey olmaz canım

tehlike geçsinde gezersin canımm

doğrudur nazcım ev ev üzerine zor olur haklısın kendi düzenini kurmak istersin olmaz bide dışardan bi faktör katılınca dahada zorlaşır işler benim eşim tek çocuk beraber yaşamasakta herşeye koşuyor bi gidince bayaa kalıyoruz birbirinmizin düzenine karışmıyoruz ama sanırım o yüzden de sorun çıkmıyo bizde o ne derse onu yapıyor hiç karışmıyorum düzenine
bide kayınvalide anne baba hep haklı sen hep alttan alan olmak zorunda kalıyorsun efsunlada konuşmuştuk büyüklük her zaman büyüklerden beklenmiyo malesef neyseki sonunda çözmüşsünüz sevindim

bnm sürekli kanamam oluyo bazen az bazen çok..doktor anlam veremedi..anneminde hamilelikleri böyle geçermiş..sanırım genetik..tedbir amaçlı gezmelere gitmiyorum.temizlk yapmıyorum eşim yardım ediyo..şimdilik böyleyiz .ama kuzeniminde bebeği oldu.bursaya gitmek istiyorum annemler gitti.doktoruma sölicem bklm.pazartesi kontrlm var..kısmetse önümüzdeki haftalarda artık gezmek istiyorum...

bu konuya girmeyeyim okudukça sinirlerim bozuluyor ..sanki kendi kızları yok..bir de şu yalanları rolleri yok mu..umarım biz öyle olmayız..şunu diyebilirim ki çok fazlayım onlara çok...

bu konuya girmeyeyim okudukça sinirlerim bozuluyor ..sanki kendi kızları yok..bir de şu yalanları rolleri yok mu..umarım biz öyle olmayız..şunu diyebilirim ki çok fazlayım onlara çok...

bi kv mağduru daha
Kendi kızlarını düşünürken başka oluyo durum canım malesefff

ben gelirsem arkadaşlık ederim sana hiç sıkma canını inş bakalım hayırlısı iyi tatlım dinlen tabi

kızlar çok uzun zamandır,düğünlerdi tatillerdi,oydu buydu derken kv-kp ikilisiyle olan herşeyi unuttum,hatta onları da unuttum,hayatımda yoklar gibi
ne kadar mutluyum bilemezsiniz..sorun yok,düşünme yok,üzülme yok...
bu arada kv ile ramazan bayramında ordan döndükten sona tlfnda hiç konuşmadık..ama kp ile konuştuk bikaç kez..nedense öyle denk geldi..eksikliğini mi hissettim? yooooooooo sadece dikkatimi çekti..
bu tatiller kafamın rahatlamasını da sağladı bu yönde,şükürler olsun..

kızlar çok uzun zamandır,düğünlerdi tatillerdi,oydu buydu derken kv-kp ikilisiyle olan herşeyi unuttum,hatta onları da unuttum,hayatımda yoklar gibi
ne kadar mutluyum bilemezsiniz..sorun yok,düşünme yok,üzülme yok...
bu arada kv ile ramazan bayramında ordan döndükten sona tlfnda hiç konuşmadık..ama kp ile konuştuk bikaç kez..nedense öyle denk geldi..eksikliğini mi hissettim? yooooooooo sadece dikkatimi çekti..
bu tatiller kafamın rahatlamasını da sağladı bu yönde,şükürler olsun..

ben her zaman alttan aldım canım haklı olduğum zamanlarda bile ağzımı açıp hiçbişey demedim kaynanama ben eşimle paylarşırdım herşeyi . bazen kavga ederdik bazende anlardık birbirimizi . kaynanam beni hiç karıştırmadı düzenine ben ne zaman bişey yapmak istesem ( temizlik , yemek vs. ) ben yaptım sen yapma dedi bu rahatsızlığımıda dile getirdiğimde bana inat uzun süre evi temizlemedi

çok geçmiş olsun tatlım önemli birşey yokmuş ama bunada şğkret bence en kötğsğ bu olsun gidersin sonraq:13:
eylülüm hiç güleceğim yoktu yaa nedir bu kaynanalardan çektikleri bu gelinlerin ahh ahhh
ben kndimi tuhaf hissettim şimdi ben kayınvalideyle annemden iyi anlaşıyorum valla size garip gelecek belki ama

en büyük problem şu gelin ve kv lafları sanırım onlar gelini gibi görünce sizde anne gibi göremiyorsunuz ister istemez öyle olunca anlattığın gibi çok sorun çıkıyo sanırım...
benim eşim köylü mesela ailesi orada yaşıyor ben hiç bilmezdim köy hayatını evlenmeden önce annem çok söylerdi kızım sen yapamazsın orası köy bide tek çocuk bu nasılk olacak falan diye o kadar farklı ki adetlerimiz inanamzsınız ama ben hiç yapmam demedim oda sağolsun hiç neden bunu yapamıyorsun demedi karşılıklıydı bizim yani ve domatesin o kadar güzel bi tadı olabileceğini evlendikten sonra öğrendim ben mesela...........
ama bizim karşılıklı eğer öyle davranmasalar sanırım bende yapamazdım tek taraflı zor olur dediğin gibi nazcım
bu arada benim net yavaş bu gün geç görebiliyorum yazdıklarınızı kızlar

valla canım benim durum biraz farklı benim kv-kp ile ben değil hiçbi evladı anlaşamıyo,ailece sorunları var,e beni de etkiliyo tabii..burdakiler bilir çok derin mevzular sana komşu olunca anlatırım

sen anlaşıyosan ne güzel,ne hoş bi durum.ama benim kv annemin tırnağı olamaz...neyse Allah daha iyi etsin sizi...

ben çıkıyorum şimdik..iyi bak kendinee..
herkes hoşçakalsınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…