- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.761
valla canım benim durum biraz farklı benim kv-kp ile ben değil hiçbi evladı anlaşamıyo,ailece sorunları var,e beni de etkiliyo tabii..burdakiler bilir çok derin mevzularsana komşu olunca anlatırım
sen anlaşıyosan ne güzel,ne hoş bi durum.ama benim kv annemin tırnağı olamaz...neyse Allah daha iyi etsin sizi...
ben çıkıyorum şimdik..iyi bak kendinee..
herkes hoşçakalsınnn..
kızlar çok uzun zamandır,düğünlerdi tatillerdi,oydu buydu derken kv-kp ikilisiyle olan herşeyi unuttum,hatta onları da unuttum,hayatımda yoklar gibi
Ne kadar mutluyum bilemezsiniz..sorun yok,düşünme yok,üzülme yok...
Bu arada kv ile ramazan bayramında ordan döndükten sona tlfnda hiç konuşmadık..ama kp ile konuştuk bikaç kez..nedense öyle denk geldi..eksikliğini mi hissettim? YoooooooooSadece dikkatimi çekti..
Bu tatiller kafamın rahatlamasını da sağladı bu yönde,şükürler olsun..
ben her zaman alttan aldım canım haklı olduğum zamanlarda bile ağzımı açıp hiçbişey demedim kaynanama ben eşimle paylarşırdım herşeyi . Bazen kavga ederdik bazende anlardık birbirimizi . Kaynanam beni hiç karıştırmadı düzenine ben ne zaman bişey yapmak istesem ( temizlik , yemek vs. ) ben yaptım sen yapma dedi bu rahatsızlığımıda dile getirdiğimde bana inat uzun süre evi temizlemedi
en büyük problem şu gelin ve kv lafları sanırım onlar gelini gibi görünce sizde anne gibi göremiyorsunuz ister istemez öyle olunca anlattığın gibi çok sorun çıkıyo sanırım...
Benim eşim köylü mesela ailesi orada yaşıyor ben hiç bilmezdim köy hayatını evlenmeden önce annem çok söylerdi kızım sen yapamazsın orası köy bide tek çocuk bu nasılk olacak falan diye o kadar farklı ki adetlerimiz inanamzsınız ama ben hiç yapmam demedim oda sağolsun hiç neden bunu yapamıyorsun demedi karşılıklıydı bizim yani ve domatesin o kadar güzel bi tadı olabileceğini evlendikten sonra öğrendim ben mesela...........
Ama bizim karşılıklı eğer öyle davranmasalar sanırım bende yapamazdım tek taraflı zor olur dediğin gibi nazcım
bu arada benim net yavaş bu gün geç görebiliyorum yazdıklarınızı kızlar
doğru tatlım her insan bir olmuyo ne yazık ki eşinde farkında bunun anladığım kadarıyla zorlamıyo seni o yüzden sorun yok boşver
neyse tatlım çık tabi hadi allaha emanet ol
valla canım benim durum biraz farklı benim kv-kp ile ben değil hiçbi evladı anlaşamıyo,ailece sorunları var,e beni de etkiliyo tabii..burdakiler bilir çok derin mevzularSana komşu olunca anlatırım
Sen anlaşıyosan ne güzel,ne hoş bi durum.ama benim kv annemin tırnağı olamaz...neyse allah daha iyi etsin sizi...
Ben çıkıyorum şimdik..iyi bak kendinee..
Herkes hoşçakalsınnn..
rabbim mutluluğunu hiç bozmasın inşşallahhhhhhh eylüşümmmmmm
boşver takma sen eşinle mutlu ol...
ben eşimle konuşmamakla hata yaptım işteBizimkide ne zmn ben yaparım sen bırak dedim diyiş o deyiş yemek dışında bişey yapmıyo
evet kızı gibi görse baştan anne gibi görürüz...
Uuffff daraldım birden yaaa
rabbim mutluluğunu hiç bozmasın inşşallahhhhhhh eylüşümmmmmm
boşver takma sen eşinle mutlu ol...
ben eşimle konuşmamakla hata yaptım işteBizimkide ne zmn ben yaparım sen bırak dedim diyiş o deyiş yemek dışında bişey yapmıyo
evet kızı gibi görse baştan anne gibi görürüz...
Uuffff daraldım birden yaaa
en büyük problem şu gelin ve kv lafları sanırım onlar gelini gibi görünce sizde anne gibi göremiyorsunuz ister istemez öyle olunca anlattığın gibi çok sorun çıkıyo sanırım...
benim eşim köylü mesela ailesi orada yaşıyor ben hiç bilmezdim köy hayatını evlenmeden önce annem çok söylerdi kızım sen yapamazsın orası köy bide tek çocuk bu nasılk olacak falan diye o kadar farklı ki adetlerimiz inanamzsınız ama ben hiç yapmam demedim oda sağolsun hiç neden bunu yapamıyorsun demedi karşılıklıydı bizim yani ve domatesin o kadar güzel bi tadı olabileceğini evlendikten sonra öğrendim ben mesela...........
ama bizim karşılıklı eğer öyle davranmasalar sanırım bende yapamazdım tek taraflı zor olur dediğin gibi nazcım
bu arada benim net yavaş bu gün geç görebiliyorum yazdıklarınızı kızlar
MAŞALLAH CANIM ALLAH bozmasın İNŞALLAH benim kayınvalidem hep mesafeli olmuştur . bende içime kapanık öyle çok konuşkan birim değilim . bana bişey sorulsa cevap veririm sorulmazsa öylece otururum . kayınvalidem beni hiç açmaya çalışmadı . sohbetimiz işten eve gittiğimde yanına gider nasılsın anne iyimisin derdim oda iyiyim derdi okadar . yapılacak bişey varsa yapayım derdim . ben yaptım bişey yok derdi okadar . biz 2 sene 3 ay hep böyle olduk evin içinde düşün oğlu gelir naz hiç konuşmuyor bizimi istemiyor der. kızı desen aynı . onlar benimle konuşmaz benim onlarla konuşmamı beklerlerdi huyumuda biliyorlardı . böyle işte şimdi hamdolsun çok rahatım ALLAH bozmasın İNŞALLAH
bak youmunu gördüm çıkamadım...sakın daralma...tmm unuttuk gitti kvleri!!!!
Daralma efsunum iyi ol,boşver..sen eşinle iyi ol da..onunla payla hep bundan sonra,bak nasıl ferahlıcan..öptüm seniiii
daralma tatlım boşver kızlar ben çok insan gördüm neler var neler halimize şükredelim boşverin efsunum sende artık eşinle konuşabiliyorsun bak ne güzel sorunun çoğunu hallatmişsin
en azından kocalar arkanızda birşey olmaz o yüzden emin olun çok daha beter durumda olanlar var malesef ne yapalım sonuçta kocalarımız onlar olmasa olmayacaktı cici cici geçinip gidilecek artık
eşimle iyiyiz ama olmuyor yinede yaaa akşam 9da geliyor 10 kadar otur 10dan sonra yatak odasına geç hayat mı buValla artık paylaşıyorum herşeyi canım kimse umrumda değil sağlığım aklım elden gitmeye başladı yoksa
bende seni öptümmmm canımmm
tabiki halime binlerce şükür neler var neler ama 8 yıllık sevgiden sonra onunla bişeyleri yarım yaşamak da zoruma gidiyor ama salaklık bende aaahhhh eşşek kafa aaaahhh malım ben mallll
yaaa tabii kv olmasa kocam olmazdı ama insan dakendi düşünür demiiii bunlar yeni evliler başbaşa kalmak isterler bizi bırakmadılar sağolsun demesi lasım ama benim ki biz ona muhtacız gözüyle bakıyo gibi oğlunu rahat ettirmek istiyomuş nasıl rahatlıksa
halletmişsiniz canım ne güzel amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyorum bende en içten dileklerimle sağol inşallah hep böyle gider diyorum bende ya kv olmasada birer insan sonuçta onlar hep aynılar kuşak çatışmasıda olyor tabi ister istemez boşverin kocaları sıkı tutun siz en iyisi o zaman kimsecikler bişi yapamaz
hmm anladım canım işte kafalarda problem başkasıda olsa yine aynısını yapardı tatlım emin ol gelin olmak yatiyordur ona anlayışsızlık hiç çekilmez haklısın hafta sonları yürüyüşe falan çıksanız tatlım spora başladık falan diyin olmaz mı kendinizin olur o vakit hem
ALLAH razı olsun kocamdan . çok iyidir benim kocam çok seviyorum ben kocamı . ilk zamanlarda çok kavga etsekte şimdi iyiyiz hamdolsun
bi pazar günümüz boş bizim ondada bi hafta temizlik bi hafta gezme yapıyorum ben canım
eşimin kendi işyeri var sabah 8 akşam 8 - 9 oluyo genelde
üzülme tatlım ya kv olmasada eşin öok yanında olamıyormuş senin tabi ondan sıkıntın var birazda anladım ama hayat koşuşturması naapacaksın dimi mecbur sorunların çoğunu çözmüşsünüz ama boşver hallolur inş çok takıp kafana mutsuz etme kendini gül bakiiim hadiii
kızlar ben artık gidiyorum hadi iyi bakın kendinive evsuncum darlanma canım sende herşey olacağına varır hadi iyi bakın kendinize tatlılar grşrz
ya eşim yanımda değil ama annesine güvenip bazen acele etmiyo eve gelmeye ondan kavga ettim eşimle zaten... şimdi daha fazla dikkat ediyo bunlara... işte zaten eşimi az görüyorum aynı evde olunca onlarlada oturmak zorunda kalıyo odamıza geç gidiyoruz mecburen... eşimle konustugumdan beri takmıyorum fazla konu açılınca costum birdenama hayallerim hayal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?