- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.781
ben varım didemcim.günaydın...anca kalktım mamamı yedim.sen erkencisin yada bn geç kalmışım :13:
günaydın neclasu sen sınava girmeyecekmiydin canım .
günaydın didem
bende bakıyorum arada kimsecikler yok geri gidiyorum inş tatlım rabbim sanada versin en kısa zamanda inş isteyen herkese sorunlar bir konuşmada çözülecek hepsi bitecek diye birşey yok önemli olan o adımı atmaktı bence onu atmışsın gerisi gelir insanız nefsimiz var sonuçta herşeyi bir anda değiştiremeyiz her gün demiyorum ama arada konuşmanızı hatırlat bence o işe yarar bide bende şu konuda hata yapmıştım dimi demeyi bilmek bence en önemlisi yoksa hep karşındakini suçlayınca işler çok sarpa sarıyıo ama herşeyi halledeceğinize eminim tatlım
bizde sınavdan sonra bursaya memlekete gideceğiz atamalar olana kadar oradayız 2 koca ay evim burnumda tütecek yaaa o zaman bayaa ayrı kalacağım sizden
nihalceçözüleceğine inancını yitirmişsen eger geriye ellerinden süzülüşünü seyretmek kalıyor.şuan zaman veriyorum ama elimden ancak bu kadar geliyor daha fazlasını bekleme.seni cok seviyorum ama olmuyor diyor.o da bende biçok seyi hazmedemiyoruz.sanırım aksam konusucamm.bana bencil davranıyorsun dedi.bende acı içindeyim dedi.ama sen hep kendini kurtarmaktan yanasın dedi.akşam dicemki ben bencil değilim hatta seni o kadar seviyor ve düşünüyorum ki eger bu birliktelik beni seve seve sana yine de ızdırap veriyorsa ben ayrılmayı kabul ediyorum davayı yrn acalım diyeceğim.nasıl yapıcam bilmiyorum ama sırf bencil olmadıgımı anlamasını saglamk ugrunada olsa yapacagım.
tatlım sanada çok birşey diyemiyorum ama sadakatsizlik varsa ..... zor ya ne bileyim
bende ağlamıyorum artık ağlayınca çözülmüyo zaten
hmmmm bayaaa sorun olmuş kötü şeyler yaşanmış sanırım sizde canım yaaa
üzme artık kendini herşey olacağına varır
akşam ne konuşacaksın
ben varım didemcim.günaydın...anca kalktım mamamı yedim.sen erkencisin yada bn geç kalmışım :13:
günaydın neclasu sen sınava girmeyecekmiydin canım .
günaydın didem
kızlar ilginiz için teşekkürler.yzamadım bikç gündür daha iyiyiz.herşeyi zamana bıraktık.bakalım yasayıp göreceğiz.cok üstelemiyoruz artık.
efsuncum sana üzülme demicem hem kv hemde anane aynı evde. birde bazen eşler anlayışsız olabiliyorlar.ALLAH ım gönlüne göre versin cnm ne diyim.haklısın..herkes kendi yaşadığını biliyor.herne kadar anlıyoruz desek de kimse kimsenin aslında ne yaşadğını bilmiyo cnm..
günaydın kızlar bu gün eşimin sınav yerine bakmaya gittik gelincede uyku tutmadı haliylebi baktım kimsecikler yok şimdi olduğu gibi
yarınki sınavda başarılar tatlım ben bu günden eşim için okumaya başlayacagım seni de unutmam inş rabbim kolaylıklar versin tatlım herkese
nazcım günaydın bu gün nasılsın
efsun daha yok galiba buralarda nerelerdeki bu gün
nihalcim sorunları en azından konuşabilmenize sevindim inş daha iyi olur tatlım
efsuncum bugün sınava girdim ordanda anneme bıraktı kocişim beni..bugün seni annemede anlattım hatta.oda üzüldü.bn şanslıyım yine evim ayrı bnm kv de yine ortalığı karıştırdıda onun için.cnm diyorum ya haklısın hemde çok haklısın.dua ediyorum ALLAH ım sesini duysun ve sana yardım etsin..
kızlarrrrrr günaydıııınnnn hepinizi çoook özledim nasılsınız...
günaydın ahkeşkem nasılsın sonunda bitti sınav derdi şükür nasıl geçti sınavın ne var ne yok
iyiyim çok şükür canım benim evet sınav bitti şükür ama çok zordu yaa o kadar çalışmama rağmen zorlandım. Valla gecemi gündüzüme katıp çalıştım olmazsa çok üzüleceğim.gerçi ii gibi geçti ama bilmiyorum sorular çok çelişkiliydi neyse yaa kısmet allahım nasip eder inş.
Sen ne yaptın canım
allah gönlüne göre versin verdiğin emekleri boşa çıkarmasın inşşallahh canım
bende girdim işte ölesine yaptım bişeyler tarihte çok boşum var benimde
allah ikimizinde gönlüne göre versin canım. Hz ali nasıl dua edermiş : " allahım gönlümde olanı hakkıma hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle" gerçekten çok güzel bi dua...
Eee anlat fıstığım yaa ne yaptın nasılsın
valla ben çalışmadığım için olur gözüyle bakmıyorum zaten emek harcayanlar nasiplensin innşşallahhh
evet güzel bi dua... Napam ahkeşkem aynı yuvarlanıp gidiyorum işte canım sen nasılsın
valla bende öle bi değişiklik falan yok hiç sadece şu son bir ayda kendimi full derse verdiğim içimn çok rahattım kimseyle muhatap olmadım. Odamdan dışarı çıkmadım hiç sabah kalk dersane akşam 7 de eve geliyodum biraz dinlen sonra yine odaya kapanıyodum.iyiydi yani :)) kimsede bişi demiyodu baya kullandım yani:))))
iii senin adına sevindim canım o zmn ne güsel ama bitti malesef
evet bitti malesef(((( neyse sonuçta ii olsunda sorun yok. Takmıyorum kimseyi artık yapacak bişey yok. Canımı sıksalarda görmüyorum duymuyorum.sabır allahım kabul edecek dualarımı inanıyorum ben.
günaydın kızlar bende geldim.nasılsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?