"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ilginiz için teşekkürler.yzamadım bikç gündür daha iyiyiz.herşeyi zamana bıraktık.bakalım yasayıp göreceğiz.cok üstelemiyoruz artık.

ben varım didemcim.günaydın...anca kalktım mamamı yedim.sen erkencisin yada bn geç kalmışım :13:

günaydın neclasu sen sınava girmeyecekmiydin canım .

günaydın didem

kızlar ilginiz için teşekkürler.yzamadım bikç gündür daha iyiyiz.herşeyi zamana bıraktık.bakalım yasayıp göreceğiz.cok üstelemiyoruz artık.

günaydın kızlar bu gün eşimin sınav yerine bakmaya gittik gelincede uyku tutmadı haliyle bi baktım kimsecikler yok şimdi olduğu gibi
yarınki sınavda başarılar tatlım ben bu günden eşim için okumaya başlayacagım seni de unutmam inş rabbim kolaylıklar versin tatlım herkese
nazcım günaydın bu gün nasılsın
efsun daha yok galiba buralarda nerelerdeki bu gün
nihalcim sorunları en azından konuşabilmenize sevindim inş daha iyi olur tatlım

neclasucum canımmmm özel hayat diye bişey kalmıyo ki bizim evde fazla yatak odasından yatak odasına...
mesela bak bu sabah sınava gitcem anneanne kendi çekmecesinde kendi koyduğu ilaçı bulamıyo sabah sabah nasıl bağırıyo var yaaa
uyuyo olsam kesin uyanırdım yani sesine sabrediyorum ama sen bide bana sor canım
aynı annemin evinde gibiyim bu evde o yüzden evim diyemiyorum ısınamıyorum bi türlü
orda herşeye annem karılırdı şöyle yap böyle yap efsun diye şimdi kv dem
eşime göre bana kavuştuğu için önemsemiyo bazı şeyleri bazen nasıl olsa efsun artık benim diyor
nasıl olsa evlendik diyor yatak odasındada gönlü olduğu için onun açısından sıkıntı olmuyor arada dürtüyorum işte bende onu anlamaya başladı artık ama elinden bişey gelmiyo ki ayrı ev olmaz bu saatten sonra bizde çok zor
valla gönlümden geçen hep hayallerimde olan kendi evimdi kendi yuvamdı evimin hanımı olmaktı gerçekten adı üstünde hayalmiş bu benim için... artık hayalini bile unuttum şöyle olurdu böyle olurdu diyemiyorum bile hayalini bile kuramıyorum neclasucum bunun ama en büyük suç hata benim

ben bu sabah girdim canım sınava o yüzden yoktum sabah

efsuncum bugün sınava girdim ordanda anneme bıraktı kocişim beni..bugün seni annemede anlattım hatta.oda üzüldü.bn şanslıyım yine evim ayrı bnm kv de yine ortalığı karıştırdıda onun için.cnm diyorum ya haklısın hemde çok haklısın.dua ediyorum ALLAH ım sesini duysun ve sana yardım etsin..

çok teşekkür ediyorum neclasucum Allah razı olsun canım...
sınavın iii geçmiştir innşşallahhh...
bizde dün gereksiz yere büyük bi tartışmanın içine girdik ama benim hatamdı
psikoloji sıfır olunca saldıracak yer arıyorum

günaydın ahkeşkem nasılsın sonunda bitti sınav derdi şükür nasıl geçti sınavın ne var ne yok

iyiyim çok şükür canım benim evet sınav bitti şükür ama çok zordu yaa o kadar çalışmama rağmen zorlandım. valla gecemi gündüzüme katıp çalıştım olmazsa çok üzüleceğim.gerçi ii gibi geçti ama bilmiyorum sorular çok çelişkiliydi neyse yaa kısmet allahım nasip eder inş.
sen ne yaptın canım

allah gönlüne göre versin verdiğin emekleri boşa çıkarmasın inşşallahh canım
bende girdim işte ölesine yaptım bişeyler tarihte çok boşum var benimde

allah gönlüne göre versin verdiğin emekleri boşa çıkarmasın inşşallahh canım
bende girdim işte ölesine yaptım bişeyler tarihte çok boşum var benimde

allah ikimizinde gönlüne göre versin canım. hz ali nasıl dua edermiş : " allahım gönlümde olanı hakkıma hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle" gerçekten çok güzel bi dua...
eee anlat fıstığım yaa ne yaptın nasılsın

valla ben çalışmadığım için olur gözüyle bakmıyorum zaten emek harcayanlar nasiplensin innşşallahhh
evet güzel bi dua... Napam ahkeşkem aynı yuvarlanıp gidiyorum işte canım sen nasılsın

valla ben çalışmadığım için olur gözüyle bakmıyorum zaten emek harcayanlar nasiplensin innşşallahhh
evet güzel bi dua... Napam ahkeşkem aynı yuvarlanıp gidiyorum işte canım sen nasılsın

valla bende öle bi değişiklik falan yok hiç sadece şu son bir ayda kendimi full derse verdiğim içimn çok rahattım kimseyle muhatap olmadım. odamdan dışarı çıkmadım hiç sabah kalk dersane akşam 7 de eve geliyodum biraz dinlen sonra yine odaya kapanıyodum.iyiydi yani :)) kimsede bişi demiyodu baya kullandım yani:))))

iii senin adına sevindim canım o zmn ne güsel ama bitti malesef

evet bitti malesef(((( neyse sonuçta ii olsunda sorun yok. Takmıyorum kimseyi artık yapacak bişey yok. Canımı sıksalarda görmüyorum duymuyorum.sabır allahım kabul edecek dualarımı inanıyorum ben.

amin canım inşşallaaahhh

günaydın kızlar bende geldim.nasılsınız.

günaydın canım hoşgeldin topikin hamişi doktora kaçta gideceksin canım

efsuncum unutmamışsın bakıyorum bugün dr a gideceğimi.cnm bnm...saat 4 gibi çıkmamız lazım kontrolüm 5 30 da.Eskişehire gittiğimiz için yol biraz sürüyo.erkekse belki görürüz erkekler erken blli olurmuş.ama kızsa bi ay daha beklicez işte.yavrum için stres yapmıyım diyorum.kv ile bi haftadır görüşmüyodum rahattım.dün akşam geldiler morallermi alt üst yaptı ortalığı karıştrdı gitti işte.ama sinir olmıcam bn sinir oldukça onun ruhu bile duymuyo.kendimi ve yavrumu üzmicem onun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…