"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

unutmadım canım pazartesi diyodun ya...
Sağlıklı olsunda canım 1 ay geç gör farketmez
noldu dün akşam canım naptı yine üzdü seni bu halinle
Bencede ne kendini ne yavruşunu üzme onun için değmez sonuçta

canım benim rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
kv için sakın canını sıkma boşver bitanem dediğin gibi onun ruhu bile duymaz sen evladını düşün gerisini boşver. ben varya artık kv yi duymuyorum bile bazen konuşuyo hiç bakmadan cevap veriyorum ha canımı sıkmıyo mu sıkıyo tabi hele bazen çıldırtıyo eşimle bi yalnız bırakmıyo laf konuşuyoruz küt gelip dibimizde bitiyo ama ne yapayım onun için hiiiiç canımı sıkamam sende evladın için boşveeeeeeerrrrrrrrr sallaaaa annesi üzme ufaklığı:)

geçen hafta yine gelmişlerdi bize.sordu bana ne zmn dr a gidiceksiniz diye.pazartesi dedim bende.iki üc gün geçmiş annemi aramış.çocuklar ne zmn gitcek haberim yok bana bişey demediler diye.bana gel demediler seni çağırdılarsa sen git demiş anneme.annemde kocaman insanlar(ki eşim 30 yaşında) hastanin yolunu bizsiz bulamıcak halleri yok herhalde kendileri giderler demiş.dün akşam geldi konu açıldı işte anne bn sana dedim ya pazartsi gitcez diye dedim.dedin ama saatini sölemedin diyo.ya sabır dedim.herseferinde onuda götürmemizi istiyo ilk sefer iki anneleri götürdük özenirler diye.iknci gidişimizde annem gelmedi rahat bırakmak için.kv ile kayınpederim takıldılar bu sefer.geçen rahatsızlanınca kaynım vardı.kv ye haber vermedik.cahil insanlar beni çağırmadınız diye tavır aldı bu sefer.ya bn bunu herseferinde götrmek zorundamym.onuda geçtim.sırtımda taşımıcam isterse gelsinde neden arkadan iş çeviriyo.onun için diyorum ya efsuncum iyiki berabr değilz bni hasta ederdi yoksa bu kadın.ALLAH sana sabır versin.

sen elinden geleni yapmışsın canım yaaa götürmüşsün 2kez daha neee boşver takma sen kafana canım bunu üzülme sakın annen iii demiş bak ne güzel işte annende biliyodur artık kv huyunu... Sıkıntı etme kendine olan bize oluyo sonunda nasılsa boşver sallaaa
aminnn canım ammiinnn

günaydınnnn banucuğum valla iilik işte kurtuldum sınavdan geldiiiiim. sen neyaptın nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli

hoşgeldin ahkeşkem çok özledik seniiii rabbim emeğini karşılıksız çıkarmasın, bende iyiyim canım kızım okula başladı onunla ilgileniyoruz daha çok bu aralar okula götürüp getiriyorum işgüç derken zaman geçiyo işte

hadi gözünaydın okulunuz için hayırlısı bakalım canım ağlıyo mu nasıl

bende özledim valla ama bi fırsat bulamadım ki. hayırkı olsun annesi zorlanıyor mu bari prenses nasıl sevdimi okulu.
sizin ev ne oldu arda. eşinle aran nasıl bu ara varmı sıkıntılar

hadi gözünaydın okulunuz için hayırlısı bakalım canım ağlıyo mu nasıl

yok yok efsunum okulunu ve öğretmenini çok sevdi asıl okuldan eve gelirken ağlıyor anne sen işine git ben burda kalıcam diyor,öğretmeni cuma günü ödev vermiş büyük bir istekle hevesle yaptı dersini cuma günü almaya gittiğimdede öğretmeni nasya zeka olarak çok önde ben 10 na kadar saymayı öğretecektim nasya kalktı 50 ye kadar kendi başına saydı ayrıca bütün renkleride biliyor dedi o anda o kadar mutlu oldumki sanki dünyaları verdiler bana,inşallah hep böyşe başarılı olur yavrum çok güzel yerlere gelir

bu arada msn de vefayla yazıştık kızlar siteye giremiyormuş sorun varmış hepinizi çok özlediğini ve slm iletmemi istedi

bende özledim valla ama bi fırsat bulamadım ki. hayırkı olsun annesi zorlanıyor mu bari prenses nasıl sevdimi okulu.
sizin ev ne oldu arda. eşinle aran nasıl bu ara varmı sıkıntılar

sağol ahkeşkem yok hiç zorlamadı bizi çok mutlu okula giderken,eşimlede iyiyiz hallettik o sorunları,evde yapılıyo hala şuan mutfak dolapları takılacak laminantları ve boyası var birde dış çevre düzenlemesi 2 aya geçeriz sanırım nasip kısmet olursa

a.s. Canım sende slm ilet vefaya

vvvaaaavvvvv maşşallahhhh kızına canım maaaşşallalllllaaaahhhhhh
insan gurur duyar tabi yaaa ne güzel bi duygudur demi canım

maşallah ona annesi aferin kızıma nasıl akıllı annesine çekmiş tabi. inşallah canım benim aynı yerde olsak sen taşınınca hayırlı olsuna gelirdik:) ah ah darısı efsunla benim başıma inşaaallllaaaaaahhhhhhhh

inşallahhh ahkeşkem innşşallahhh ben yine bunalıyorum bu ara eşime diyorum bebeğim olsa psikolojim düzelir mi diye inşşallaah diyor

İNŞALLAH canım rabbim efsunumla sanada ayrı bir ev nasip etsin ne güzel olurdu valla kız bakarsın kpss den güzel bir puan alırsın atanırsın tokat ve yakın yerlere ay inşallah olur ya benim içinde çok güzel olur

inşallahhh ahkeşkem innşşallahhh ben yine bunalıyorum bu ara eşime diyorum bebeğim olsa psikolojim düzelir mi diye inşşallaah diyor

inşallah canım benim rabbim haırlı zamanda nasip etsin inşallah. ama ii olabilir herşeyin olur senin. ama bebeğinde olursa asla ayrı eve çıkamazsın bide orası var. daha da imkansız olur

inşallah canım bakalım hayırlısı bide iş arkadaşı oluyomuşuz:)

efsunum bu aralar bende de var o bunalımlar herşeye alınıyorum evde duramıyorum eşimin en küçük hareketleri batıyor bana mesala dün akşamı anlatayım işten geldi 5 te çocuklarla ilgilendi nasyayla mutfağa geçtiler annesini aradı konuştu benim yanımda konuşmuyo mutfakta konuştu neyse tlf kapattı yan tarafa babanneye geçti bende yemek hazırlamaya kalktım yemeğe kadar gelmedi yemeği yedi o arada tlf geldi daha masadan kalkmadık yemektede hiç konuşmadık zaten arkadaşı dışarı çağırdı onun yanına gitti sonra uyumuşuz biz ne zaman geldiğini bile duymadım ve ben çok bozuldum bu tavırlarına a işten gelmişsin insan karısıyla 5 dk oturmazmı konuşmazmı bende surat yapıyorum dünden beri bakalım ne olacak

inşallah canım benim rabbim haırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ama ii olabilir herşeyin olur senin. Ama bebeğinde olursa asla ayrı eve çıkamazsın bide orası var. Daha da imkansız olur

niye asla ayrı ev olmaz canım sence

yaaa bende hersey çok birikti etkisinden kurtulamıyorum hala psikolojik hasta gibi hissediyorum kendimi eşim hasta değilsin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…