- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.821
inşallah canım benim rabbim haırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ama ii olabilir herşeyin olur senin. Ama bebeğinde olursa asla ayrı eve çıkamazsın bide orası var. Daha da imkansız olur
efsunum bu aralar bende de var o bunalımlar herşeye alınıyorum evde duramıyorum eşimin en küçük hareketleri batıyor bana mesala dün akşamı anlatayım işten geldi 5 te çocuklarla ilgilendi nasyayla mutfağa geçtiler annesini aradı konuştu benim yanımda konuşmuyo mutfakta konuştu neyse tlf kapattı yan tarafa babanneye geçti bende yemek hazırlamaya kalktım yemeğe kadar gelmedi yemeği yedi o arada tlf geldi daha masadan kalkmadık yemektede hiç konuşmadık zaten arkadaşı dışarı çağırdı onun yanına gitti sonra uyumuşuz biz ne zaman geldiğini bile duymadım ve ben çok bozuldum bu tavırlarına a işten gelmişsin insan karısıyla 5 dk oturmazmı konuşmazmı bende surat yapıyorum dünden beri bakalım ne olacak
efsunum bu aralar bende de var o bunalımlar herşeye alınıyorum evde duramıyorum eşimin en küçük hareketleri batıyor bana mesala dün akşamı anlatayım işten geldi 5 te çocuklarla ilgilendi nasyayla mutfağa geçtiler annesini aradı konuştu benim yanımda konuşmuyo mutfakta konuştu neyse tlf kapattı yan tarafa babanneye geçti bende yemek hazırlamaya kalktım yemeğe kadar gelmedi yemeği yedi o arada tlf geldi daha masadan kalkmadık yemektede hiç konuşmadık zaten arkadaşı dışarı çağırdı onun yanına gitti sonra uyumuşuz biz ne zaman geldiğini bile duymadım ve ben çok bozuldum bu tavırlarına a işten gelmişsin insan karısıyla 5 dk oturmazmı konuşmazmı bende surat yapıyorum dünden beri bakalım ne olacak
canım benim sen konuş onun konuşmasını bekleme sürekli laf at eğer o zamnada konuşmazsa ii bundan sonra bende konuşmayacağım de o zaman konuşma. erkekler böle işte oynacaksın onlarla
niye asla ayrı ev olmaz canım sence
yaaa bende hersey çok birikti etkisinden kurtulamıyorum hala psikolojik hasta gibi hissediyorum kendimi eşim hasta değilsin diyor
canlarım ben çıkıyorum kızımı okuldan almam lazım gelince görüşürüz öpüyorum
eylülcüm hoşgeldin eşim bütün işlerini bitirip yorgun argın gidiyo zaten dr a .çok teşkkr ederim davetin için.İNŞALLAH görüşrz bi gün.doğumu kısmetse orda yapıcam ya bebişle bni görmye gelirsin
slm kızlar nasılsınız
kızlar yaa ziraat bankasında çalışan tanıdığı olan var mı. şimdi ziraat eleman alıyomuş da başvuracağım ama banko asistanı hakkında bilgi almak istiyorum maaşı falan nedir şartları nasıl
ya bitanem şartlar o zaman daha da zor olacak bi kere masraf artacak çocuğunda olunca daha da sabitleneceksin o eve.bence önce bi düzen kurup onu oturtup sonra bebek düşün derim ona daha ii bi hayat vermek istemezsin sen bu psikolojide ona ne kadar verimli olabilirsin ki ne bileyim ya bana göre bunlar tabi. sonuçta daha bir yıllık evlisiniz.
bak mesela ben öle düşünüyorum kısmet tabi ama önce ayrı bi evim olsun eşimle yaşayamadıklarımı yaşayım içimde uhte olarak duruyolar yemin edrim içimde sakladığım kocaman bi yara yaşayamadıklarım.önce onları yaşamak, sonra çocuğum olsun istiyorum.
kızlar yaa ziraat bankasında çalışan tanıdığı olan var mı. şimdi ziraat eleman alıyomuş da başvuracağım ama banko asistanı hakkında bilgi almak istiyorum maaşı falan nedir şartları nasıl
benim ayrı ev ihtimalim çok zor canım artık o yüzden bebeği ertelemek istemem ben ayrı evi beklersem ohhooooo...
bende psikolojik olarak ii olmadığım için önemsemiyorum zaten olsun diye doktora bile gitmedim 2 aydır gitmem gerekirken
eşimle en son konusurken bebek için ayrı evide dedim ama ihtimali yok gibi hem maddi hem manevi...
benimde hep içimde o yaşayamadıklarım canım yaaa hiç sorma o yarayı
senin ihtimalin bende yüksek ama benim şuan maddi de manevi sıkıntım büyük kv var anneanne var Allah korusun 2 sinden birine bişey olsa yine bana kalacak bilmiyorum ahkeşkem yaaa hiç ihtimalim yok gibi sen olsan napardın benim yerimde
benimde yok canım yaa
efsuncum ben senin yerinde olsam ne yapar eder ayrı eve çıkardım çalışıyosun da artık hem. Onlara yakın oturur yine onlarla ilşgilenir ama ayrı eve çıkardım mutlaka ve ondan sonrada bebeği düşünürdüm. Ki nitekim şimdi olduğu gibi baksana şartlarb ii olsun die atanmak için neler yaptım ha kısmet tabi ama ayrı eve çıkmayı kafaya koydum şunu unutma bir insan birşey istiyosa onu yapar
öğrendim kızlar 1000 tl maaş 3 ayda birde ikramiye veriyolarmış maaşın kadar. çalışma saatleri 9-6 tabi kasada açık çıkarsa uzayabiliyo bu.
slm kızlar dünkü kpss çok zormuş ya hiç beklediğimiz gibi geçmedi resmen dhm hayal oldu bakalım ne olacak hakkımızda
Testide yaptım bebiş yokmuş negatif çıktı berbat iki gün geçirdim yani bir kaç saat sonrda memlekete gidicez
Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?