"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

inşallah canım benim rabbim haırlı zamanda nasip etsin inşallah. Ama ii olabilir herşeyin olur senin. Ama bebeğinde olursa asla ayrı eve çıkamazsın bide orası var. Daha da imkansız olur

niye asla ayrı ev olmaz canım sence

yaaa bende hersey çok birikti etkisinden kurtulamıyorum hala psikolojik hasta gibi hissediyorum kendimi eşim hasta değilsin diyor

canım benim sen konuş onun konuşmasını bekleme sürekli laf at eğer o zamnada konuşmazsa ii bundan sonra bende konuşmayacağım de o zaman konuşma. erkekler böle işte oynacaksın onlarla

canım benim sen konuş onun konuşmasını bekleme sürekli laf at eğer o zamnada konuşmazsa ii bundan sonra bende konuşmayacağım de o zaman konuşma. erkekler böle işte oynacaksın onlarla

ben konuışunca konuşuyor canım ama ben ondan biraz ilgi falan bekliyorum akşam anladı surat yaptığımı ne oldu diye soruyor yok bişy dedim herşeye alınıyosun kendi kendine bişeyleri kafana takıyosun diyor bende neden acaba senin yüzünden olabilirmi dedim çıktı gitti sonra

niye asla ayrı ev olmaz canım sence

yaaa bende hersey çok birikti etkisinden kurtulamıyorum hala psikolojik hasta gibi hissediyorum kendimi eşim hasta değilsin diyor

ya bitanem şartlar o zaman daha da zor olacak bi kere masraf artacak çocuğunda olunca daha da sabitleneceksin o eve.bence önce bi düzen kurup onu oturtup sonra bebek düşün derim ona daha ii bi hayat vermek istemezsin sen bu psikolojide ona ne kadar verimli olabilirsin ki ne bileyim ya bana göre bunlar tabi. sonuçta daha bir yıllık evlisiniz.
bak mesela ben öle düşünüyorum kısmet tabi ama önce ayrı bi evim olsun eşimle yaşayamadıklarımı yaşayım içimde uhte olarak duruyolar yemin edrim içimde sakladığım kocaman bi yara yaşayamadıklarım.önce onları yaşamak, sonra çocuğum olsun istiyorum.

herkese merhaba....
ben geldim kızlar,azcık yazdıklarınıza baktım...ahkeşke gelmiş,hoşgeldin canım,özledik
ben de yeni geldim sayılır..eskişehirdeyim,evimde :) evim de mi burası benim :))
neclasucum eskişehire gelip duruyosun bi gün de bana gel yaaa...

herkes iyidir inşallah ben yol yorgunuyum,çamaşır atıp duruyorum makineye...
bu arada yarın da istanbula gidicez,yine giremicem ama sonra tam dönüş yaparım kızlar....

eylülcüm hoşgeldin eşim bütün işlerini bitirip yorgun argın gidiyo zaten dr a .çok teşkkr ederim davetin için.İNŞALLAH görüşrz bi gün.doğumu kısmetse orda yapıcam ya bebişle bni görmye gelirsin

Dogrudur canım..ama sen burda bir arkadasın oldugunu bil tamam mıı..
Benim de aklıma geldi,dogdugunda gelirim insallah,neden olmasın..
Bu arada hangi hastaneye geliyosun?benim de bilgim olsun,lazım olur belki

teşkkrler cnm sağol..bn acımadem hulusi bey e gidiyorum.mükemmel bi dr değil.ancak dr umu değiştrmek istemedim.onun hakkındada kötü bişey duymadım.zaten prof.turgay şener in de öğrencisiymiş.duymuşsundr turgay beyin ününü.kısmetse öteki ayda ona gidicez.bebişin iç organlarını gören bi sisteme sahipmiş.haberin olsun cnm.

malesef canım ya benim hiç öyle tanıdığım yok bankayı arasan bilgi verirlermi acaba

benim ayrı ev ihtimalim çok zor canım artık o yüzden bebeği ertelemek istemem ben ayrı evi beklersem ohhooooo...
bende psikolojik olarak ii olmadığım için önemsemiyorum zaten olsun diye doktora bile gitmedim 2 aydır gitmem gerekirken
eşimle en son konusurken bebek için ayrı evide dedim ama ihtimali yok gibi hem maddi hem manevi...
benimde hep içimde o yaşayamadıklarım canım yaaa hiç sorma o yarayı
senin ihtimalin bende yüksek ama benim şuan maddi de manevi sıkıntım büyük kv var anneanne var Allah korusun 2 sinden birine bişey olsa yine bana kalacak bilmiyorum ahkeşkem yaaa hiç ihtimalim yok gibi sen olsan napardın benim yerimde

benimde yok canım yaa

efsuncum ben senin yerinde olsam ne yapar eder ayrı eve çıkardım çalışıyosun da artık hem. onlara yakın oturur yine onlarla ilşgilenir ama ayrı eve çıkardım mutlaka ve ondan sonrada bebeği düşünürdüm. ki nitekim şimdi olduğu gibi baksana şartlarb ii olsun die atanmak için neler yaptım ha kısmet tabi ama ayrı eve çıkmayı kafaya koydum şunu unutma bir insan birşey istiyosa onu yapar

öğrendim kızlar 1000 tl maaş 3 ayda birde ikramiye veriyolarmış maaşın kadar. çalışma saatleri 9-6 tabi kasada açık çıkarsa uzayabiliyo bu.

çalışıyorum ama maaşım öle yüksek değilki eşimin kredileride çok ahkeşkem
mecbur sabretmek zorundayım...
Inşallah atanrda kurtulursun onlardan canım yaa valla hep dua ediyorum sana
sen hakediyosun bunu ama benim konum sadece maddi değil işte amannnnnn
kafama koysamda koymasamda şuan olmaz bence
en az bi kaç senem daha var benim bence

slm kızlar dünkü kpss çok zormuş ya hiç beklediğimiz gibi geçmedi resmen dhm hayal oldu bakalım ne olacak hakkımızda
testide yaptım bebiş yokmuş negatif çıktı berbat iki gün geçirdim yani bir kaç saat sonrda memlekete gidicez
kendinize iyi bakın öptüm hepinizi

hakkınızda hayırlısı neyse onu yaşayın inşşalaahh canım olsun üzülme hiçbişey için sen sonuçlar bi açıklansın bakalım bebişde gelir zmnla sıkıntı etme sakın düşünme o zmn daha zorlaşıyo işler...
Sende kendine çokk ii bak canım hayırlı yolculuklar arada gir topiğe merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…