"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

efsuncum o zaman sende durumları değiştirmeye çalışma onlarla yaşarken mutlu olmaya bak. en azından benim ki gibi fena görümcen falan yok.
boşver yap bebişini huzurun artar daha mutlu olrsun seni toplar ama artık ii ol artık lütfen bi toparlanmadın gitti.kızıyorum artık haaaaaaa

hakkımızda hayırlısı tabi tatlım kısmaetmiz neresiyse orası olacak bu halimize de şükür sende üzme kendini rabbim hepimize bir çıkış versin inş girmeye çalışırım inş annemlere uğrarsak önce kvye geçmeden orada rahat rahat girerim
hadi çokkkkkkkk iyi bakın kendinize bende son toparlanmalarımı yapayım vedalaşmadan gitmeyeyim dedim çok hepinizi

olamıyorum işte ahkeşkem 2 gün olsam 3 gün yine mutsuzum yine bişey oluyo
Benimkilerde eskiden sık geliyodu ufak tefek sıkıntılar çıkınca bıraktılar gelmeyi seyrekleşti
bende bebek ii gelir belkim düzelirim diyorum zaten ama bakalım nasip
evet bi türlü toplayamadım kendimi ahkeşkem yaaa 1 hafta mutluydum ne güzel dün yine kafayı yedim

amin inşşallahh hepimize...
Sende iii bak canım hiçbişey içinde moralini bozma sakın olurmu
bende öptüm seni kendine ciciş bak

kendine yapıyosun bitanem kimsenin umrunda değil biliyosun demi hiçbiri farkında değil. bak efsuncum biz inançlı insanların yani bazı şeylerin farkındayız herşeyin allahtan olduğunu biliyoruz. şunu sakın unutma imkansız die bişey yok hz. osman ne diyo rabbim olmayacak şeyi hayal ettirmez gerçekten öle hayal edebiliyosan ne den olmasın şimdi olmaz daha ileride olur orası ayrı ama illaki olacaktır. önemli olan isyan etmeden inançla beklemek sabır göstermek. bence daha güçlü olabilirsin sen kendi kendini mutsuz ediyosun

herşeyiz normalmiş teyzeleri.2 li test için kan aldılar tedbir amaçlı.ama göremedik cinsiyetini.daha erken gerçide bazen belli olabiliyomş.arife günü gidicez kısmetse o zmn belli olcak cinsiyeti.o kadar çok hareket ediyoki.suratsız dediğim dr bile gülmekten kendini alamadı.hop hop...cd sini bile verdi görüntülerinin durup durup izliyoruz kocişlee..dün tesadüfen arkdşlrla karşılaştık iyice gezdik yorulmuşum belim çok ağrıyo..akşam 10 u geçiyodu eve geldiğimzde. bi kaç bişe aldım artık göbiş çıkmya başladı..

günaydın kızlaaaarrrrrr.... nerelerdesiniz kimse iş başı yapmadı mı daha

günaydın ahkeşkem senin mesai kaçta başlıyo tatlım yaa valla ben 8:30 da işyerindeyim

sadece eşimin umrunda canım başka kimsenin değil evet haklısın...
evet imkansız diye bişey yok ama bana o kadar uzak gibi geliyorki kurduğum hayaller artık...
yazdıklarında çok haklısın canım olay benim beynimde bitiyor ama ben biteremiyorum işte
o kadar bozuldu psikolojim daha önceden yaşadığım şeylerde vardı... toplayamıyorum kendimi...
güçlü olamıyorum... ben elimden geleni yapıyorum iyi olmak ama küçük bişey bile olsa sinirleniyorum hemen...
bende aşırı derecede sinir de var küçüklüğümden beri... bi eşime sökmüyo sinirim işte ona karşı kuzu gibiyim

gerçi bu sabah işe gelirken hayal kurdum biraz biz bi bahçe içinde 2 tane toki binasıyız yandaki binada 1. ve 2. kat boş belediye satışa sunmuş 50 milyar peşin alıp geri kalanı 3 yıla bölüyolarmış toplam 13o milyara çıkıyomuş sanırım... dedim ki kendi kendime kendi annemlerde yardım etse şu evi alsam bi yatak odamla bi iki önemli eşyamı alır taşınırım ne güzel tv koltuk istemiyorum yatak odamdaki 37 ekran yeter bana yere halı sererim kenarlara minder diğer boş odalara bi perde asarım boş olsun hiçbişem olmasın sadece önemli şeylerim olsun acil olanlar yani bi çamaşır makinesi bi buzdolabı bide ufak tefek bi kaç şey valla yeter bu saatten sonra bana fazla bişeyde istemiyorum zaten evlenirkende aldırmadım ben eşime bi kaç halı bi kaç perde tv yi eşim istedi en çok bi misafir odası aldırdım işte yatak odasını komple halısından perdesine kadar bide bulaşık makinesi fırın mikro dalgayı ben aldım zaten.... ne bilim yaaaa böyle işte hayalde olsa güzeldi o evin benim olması evin hanımı ben olmam

günaydın canım
aayyy oynuyo he küçük yaramaz
heycanlandım şimdi yazdıklarını okurken yaaa ne güzel duygular bunlar canım...

benin mesai 8 de başlıyo canım...
bunlar olacak efsuncum sen yeter ki hayal kur ve iste hırs yaparak iste.bak gör olacak biraz zaman sadece...
bak dün eve gittim yine herkes vardı yemek yaptım bulaşıkları yıkadım falan derken 9 du ancak oturabildim. eşimde yoktu. ama sabır inanıyorum olacak ha sabrım doldumu gözüm karadır benim gemileri yakarım hemen. ama bak inan bana gerçekten istersen bişeyi oluyo...

sence olacak mı diyorsun ahkeşkem yaaaa sanki bana artık çok uzak gibi geliyo
ne bilim 2 yaşlı kadını bırakıp gitmek de koyar bana gibime geliyo sence yanlış mı ???
yaa işi gücü bende yapıyorum o zoruma gitmiyo benim düşünmeyişleri üzüyo beni en çokta kv min

kızlar içinizden ne geçiyo bkim.bn bebiş sizce kızmı erkemi

valla benim içimde bişey oluşmadı kız yada erkek diye canım yaaa

bende erkek hissediyorum ama hayırlı ve sağlıklı olsun yeter..nasılsa ilk çocuğum kız erkek farketmez.ama içime öle doğdu.bide hamile kalmadan 2 ay önce rüyamda görmüştüm.karşı komşumun oğlu kaybolmuş ben buldum çok tatlı bi çocuktu.sonradan öğrendim komşum hamileymiş ve bebeğini düşürmüş.eşime anlatınca onlara nasip olmamış ama ALLAH belki bize verir demişti..o yüzden içimde hep erkek diye bi his var ama dediğim gibi sağlıklı ve hayırlı olduktan sonra hiç önemli değil..

valla olacak tabi efsunum neden olmasın ama biraz daha istesen pes etmesen keşke inan daha ii olacak.
ayrıca çok yanlış düşünüyosun yatalak değilya bunlar ayrıca kendi evini istiyosun bu senin en doğal hakkın onları dışiarı atacak değilsin de sadece yakında onlarla hala ilgilenmeye devam edeceğin biryere taşınacaksın. yok onlar yaşlı falan die düşünme sakın sonuçta ağır hasta bakıma muhtaç değiller hem maşallah çeneleri hiç yaşlanmıyo

hmmm rüyadan dolayı olabilir canım erkek diye düşünmen ama ilginç sana bu şekilde malum olması bencede erkek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…