"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

olur innşşallllaaaahhhhh... zaten kendi ailemden az bi destek bişey göresem hiç durmicam
ne bilim ahkeşkem yaaa baştan kabul edip sonradan bırakmak düşüncesi zoruma gidiyo
millet neler neler dicek arkamdan ama ailem yardım etse ev falan verse
bak ben kabul ettm ama annemler ev verdi şimdi yuvamız olsun derim eşime
evet maşallahhh çeneler yaşlanmıyo hiç

ya bitanem işte sen onları bırakıyosun gibi düşünme sakın çünkü öle değil denedin ve olmadı yapacak bişey yok. ayrıca sakın ama sakın elalem ne der diye sakın düşünme ne derlerse desinler boşveeeeeerrrrrr böle demedikleri ne malum lütfen artık kendin için yaşa düşünme etrafı sadece kendin için bencil ol biraz.
yeri geldiğinde eeşini bile düşünme yoksa üzülen hep sen olursun.kimsede kıymetini bilmez

efsunum öyle düşünme baştan kabul etmiş olabilirsin sen onları zor durumda bırakmıcaksın ayrı eve çıkman demek onlarla bütün bağlarını koparman demek değil yine ilgilenirsiniz,zor günlerinde yanında olursunuz allaha şükür elleri ayakları tutuyor bakıma muhtaç değiller,bence kendini bu konuda hiç suçlama bunu kv görüşsen anlayışla karşılarmı ne derler acaba

ne bilim kızlar çok haklısınız ama etrafı düşünmemek lasım işte demi

kv ilk tartışınca dedi zaten ayrılmak isterseniz gidin ben baştan oğlumada dedim dedi ne bilim eşimde hastalanırlar zorlarına gider dedi kiii sanırım bencede öle kv eminim bu saatten sonra çok zoruna gider

yatmam 12 di canım yemek bulaşık derken baya bir geç oldu sonrada çocukları uyutamadım şımarıp durdular sabahta yataktan kaldıramıyorum

bizde öleydik akşam yatmak bilmez sabahda kalkmak bilmezdik

hmmm rüyadan dolayı olabilir canım erkek diye düşünmen ama ilginç sana bu şekilde malum olması bencede erkek

cnm bnm rüyalarım hep öyle oluyo..erkek kardeşime annem hamileymiş bnm haberim yoktu.10 yaşlarındaydım ozmn ben.evdede babamın dedesi vardı babannem bakıyodu.o dede bi gün rüyamda gökyüzüne yükseldi gökyüzünden de bi ışık topu geldi bizim bahçede maviş beyaz bi erkek bebeğe dönüştü.fazlada geçmedi zaten dede vefat etti sonra annemin hamile oldğnu öğrendik.ve kardeşim doğduğunda gerçktende öle bi erkek bebekti.inanmayanlar oluyo ama bu rüya olayı gerçekten başka bişey

bende inanırım rüyaya ama benim rüyalarım çıkmaz hiç bende çok hamile kadın gördüm neler gördüm neler hiç bişe olmadı bana malum olmuyo demekki hele önceki haftalarda gördüğüm rüyalar... roman olur yazsam

ne gördüysem bu zamana kadar çıktı hepsi..anneminde öle hatta sabah size yazdım ya sonra çok uykum geldi uyukladım biraz bi rüya gördüm.o sırada annem aradı.oda benzer bi rüya görmüş merak etmiş.onunlada benzer rüyalar görüyorz çnkü onada malum oluyo cnm. galiba herşey gibi bu da genetik

uuuuuuuffffffffffffffffffff felaket sıkıntılandım oda arkadaşım yok doğum iznine çıktı odada yalnız bizim bölümdede bayan bi o bi ben vardık ayyyyy sıkıntıdan patlamak üzereyim vallaaaa.psikolojim bozuldu bide en az 1 sene yok

ahkeşkem zor olmaz olurmu ya bazen pilim bitiyor iki çocuk eş ev iş hepsine yetişmek mahvediyor beni ama alıştım sanırım bu tempoya 5 dk boş zamanım yok,sosyal hayat yok kendime ayıracağım zamanım yok ama yavrularım için hepsine değer onların gülümsemesi bile yetiyor bana enerji veriyor,bu arada sol bacağımda diz kapağım sancı yapıyordu merdiven inip çıkamıyorum lavobaya gittiğimde oturup kalkarken zorlanıyordum dr gittim geçen hafta kıkırdak yumuşaması var dedi bu hastalık annemde de var genetikmidir nedir bilmiyorum dr bacağına hiç iyi kullanamamışsın çok yormuşsun dedi nasıl yormayacaksın ki her iş bana bakıyo egzersiz yapmam için bir kağıt verdi ilaç yazmış kullanıyorum bakalım düzelecekmi

Son düzenleme:

sıkılma ahkeşkem bak bizler varızzzzzz

neclasu canım bu gece beni düşünerek yat bakalım bişey görecek misin acaba ciddi diyorum yaa

biz varız tatlım üzülme...

geçmiş olsun canım yorulursun tabii çoluk çocuk ev hanımlığı iş kadınlığı hepsi birarada olunca zor bu işler...

ya insan başa gelince yapıyo tabi ama şimdi ben düşündüğüm zaman ayyyy kabus gibi sanki.
geçmiş olsun bitanem egzersizlere falan dikkat et uygula valla şu canın kıymetini şimdi bilmiyıoruz ama sonra çok keşke diyeceğiz

ooooohhhhh en iisi benim görümce valla allah herkese öle şans versin nedeyim. bebeğine bakan var yemeğini yapan var eve temizliğe kadın geliyo ohhhhh ne ii yaa.
gerçi bi gör ayy yoruldum der nie çocuk akşam uyutmuyomuş bi çocuğun olsun gör çok zor diyo sanki ona göre ne varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…