- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.861
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
valla olacak tabi efsunum neden olmasın ama biraz daha istesen pes etmesen keşke inan daha ii olacak.
ayrıca çok yanlış düşünüyosun yatalak değilya bunlar ayrıca kendi evini istiyosun bu senin en doğal hakkın onları dışiarı atacak değilsin de sadece yakında onlarla hala ilgilenmeye devam edeceğin biryere taşınacaksın. yok onlar yaşlı falan die düşünme sakın sonuçta ağır hasta bakıma muhtaç değiller hem maşallah çeneleri hiç yaşlanmıyo
günaydın canım saol sen nasılsın
olur innşşallllaaaahhhhh... zaten kendi ailemden az bi destek bişey göresem hiç durmicam
ne bilim ahkeşkem yaaa baştan kabul edip sonradan bırakmak düşüncesi zoruma gidiyo
millet neler neler dicek arkamdanama ailem yardım etse ev falan verse
bak ben kabul ettm ama annemler ev verdi şimdi yuvamız olsun derim eşime
evet maşallahhh çeneler yaşlanmıyo hiç
bende iyiyim ahkeşkem uykusuzum sadece biraz
olur innşşallllaaaahhhhh... zaten kendi ailemden az bi destek bişey göresem hiç durmicam
ne bilim ahkeşkem yaaa baştan kabul edip sonradan bırakmak düşüncesi zoruma gidiyo
millet neler neler dicek arkamdanama ailem yardım etse ev falan verse
bak ben kabul ettm ama annemler ev verdi şimdi yuvamız olsun derim eşime
evet maşallahhh çeneler yaşlanmıyo hiç
hayırdır bayaaaan nie uykusuzsun
yatmam 12 di canım yemek bulaşık derken baya bir geç oldu sonrada çocukları uyutamadım şımarıp durdular sabahta yataktan kaldıramıyorum
ya bitanem işte sen onları bırakıyosun gibi düşünme sakın çünkü öle değil denedin ve olmadı yapacak bişey yok. ayrıca sakın ama sakın elalem ne der diye sakın düşünme ne derlerse desinler boşveeeeeerrrrrr böle demedikleri ne malum lütfen artık kendin için yaşa düşünme etrafı sadece kendin için bencil ol biraz.
yeri geldiğinde eeşini bile düşünme yoksa üzülen hep sen olursun.kimsede kıymetini bilmez
efsunum öyle düşünme baştan kabul etmiş olabilirsin sen onları zor durumda bırakmıcaksın ayrı eve çıkman demek onlarla bütün bağlarını koparman demek değil yine ilgilenirsiniz,zor günlerinde yanında olursunuz allaha şükür elleri ayakları tutuyor bakıma muhtaç değiller,bence kendini bu konuda hiç suçlama bunu kv görüşsen anlayışla karşılarmı ne derler acaba
yatmam 12 di canım yemek bulaşık derken baya bir geç oldu sonrada çocukları uyutamadım şımarıp durdular sabahta yataktan kaldıramıyorum
hmmm rüyadan dolayı olabilir canım erkek diye düşünmen ama ilginç sana bu şekilde malum olması bencede erkek
cnm bnm rüyalarım hep öyle oluyo..erkek kardeşime annem hamileymiş bnm haberim yoktu.10 yaşlarındaydım ozmn ben.evdede babamın dedesi vardı babannem bakıyodu.o dede bi gün rüyamda gökyüzüne yükseldi gökyüzünden de bi ışık topu geldi bizim bahçede maviş beyaz bi erkek bebeğe dönüştü.fazlada geçmedi zaten dede vefat etti sonra annemin hamile oldğnu öğrendik.ve kardeşim doğduğunda gerçktende öle bi erkek bebekti.inanmayanlar oluyo ama bu rüya olayı gerçekten başka bişey
hıııımmmm bende yaramazlığı sen yaptın sandım
ayyy banu zor olmuyo mu yaaa
uuuuuuuffffffffffffffffffff felaket sıkıntılandım oda arkadaşım yok doğum iznine çıktı odada yalnız bizim bölümdede bayan bi o bi ben vardık ayyyyy sıkıntıdan patlamak üzereyim vallaaaa.psikolojim bozuldu bide en az 1 sene yok
ne gördüysem bu zamana kadar çıktı hepsi..anneminde öle hatta sabah size yazdım ya sonra çok uykum geldi uyukladım biraz bi rüya gördüm.o sırada annem aradı.oda benzer bi rüya görmüş merak etmiş.onunlada benzer rüyalar görüyorz çnkü onada malum oluyo cnm. galiba herşey gibi bu da genetik
uuuuuuuffffffffffffffffffff felaket sıkıntılandım oda arkadaşım yok doğum iznine çıktı odada yalnız bizim bölümdede bayan bi o bi ben vardık ayyyyy sıkıntıdan patlamak üzereyim vallaaaa.psikolojim bozuldu bide en az 1 sene yok
ahkeşkem zor olmaz olurmu ya bazen pilim bitiyor iki çocuk eş ev iş hepsine yetişmek mahvediyor beni ama alıştım sanırım bu tempoya 5 dk boş zamanım yok,sosyal hayat yok kendime ayıracağım zamanım yok ama yavrularım için hepsine değer onların gülümsemesi bile yetiyor bana enerji veriyor,bu arada sol bacağımda diz kapağım sancı yapıyordu merdiven inip çıkamıyorum lavobaya gittiğimde oturup kalkarken zorlanıyordum dr gittim geçen hafta kıkırdak yumuşaması var dedi bu hastalık annemde de var genetikmidir nedir bilmiyorum dr bacağına hiç iyi kullanamamışsın çok yormuşsun dedi nasıl yormayacaksın ki her iş bana bakıyo egzersiz yapmam için bir kağıt verdi ilaç yazmış kullanıyorum bakalım düzelecekmi
ahkeşkem zor olmaz olurmu ya bazen pilim bitiyor iki çocuk eş ev iş hepsine yetişmek mahvediyor beni ama alıştım sanırım bu tempoya 5 dk boş zamanım yok,sosyal hayat yok kendime ayıracağım zamanım yok ama yavrularım için hepsine değer onların gülümsemesi bile yetiyor bana enerji veriyor,bu arada sol bacağımda diz kapağım sancı yapıyordu merdiven inip çıkamıyorum lavobaya gittiğimde oturup kalkarken zorlanıyordum dr gittim geçen hafta kıkırdak yumuşaması var dedi bu hastalık annemde de var genetikmidir nedir bilmiyorum dr bacağına hiç iyi kullanamamışsın çok yormuşsun dedi nasıl yormayacaksın ki her iş bana bakıyo egzersiz yapmam için bir kağıt verdi ilaç yazmış kullanıyorum bakalım düzelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?