"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

vefa geldi biraz önce ama yazmadn çıktı

işi vardır belkim bakıp çıkmıştır

slmmmmmmm kızlar ben geldim naapıyosunuz bakem

hoşgeldin canımmm nasılsın

[ı]şeker fabrikasında çalışıyorum canım fabrika müdür sekreteri olarak[/ı][ı]
sallıyorum zaten canım kim ne derse desin diyorum ama bazen takılı kalıyorum işte yaaa[/ı]

o hepimize oluyor canım yaaa üzülme sakın

görüşürüz canım sende kendine ciciş baakkk

kızlar ben çıkıyorum kızımı çok özledim ona gidiyorum hepinizi de tanıdığım için çok memnunum yarın nasipse görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın çok çok öptüm hepinizi

güle güle canım kızını öp benim yerime bizde seni tanıdığımıza çok memnun olduk

bende seni ve kızını öptüm canımmm iyiki geldin topiğimize...

Son düzenleme:
kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiim e anlatın bakem ne var ne yok. ayyy öldüm daha yeni bitti iş daha doğrusu varda ben bitirdim artık canım çıktı yavv

valla ne anlatsam ki sabah ki yazdıklarımı okudun mu dünle ilgili olanı

okudum kader arkadaşımmmmmm ne yapalım bizimde kaderimiz bu işte ama sabır geçecek ben buna inanıyorum.
ya varya bigün kafam atacak al oğlunu başınna çal diyeceğim haaaa ne kıymetliymiş beeee. oğullarınada anaları kıymetli tabi.
bizim anamız yok biz kimsenin evladı değiliz canımmm

ya varya ben bu ösym ye ne deyim ki insanı dahada stres yapıyo yaaa insanlarla oynuyolar resmen kaç gün oldu daha sorular cevapları yayınlanamadı millet soruları götürüyo anasını satayım biz bi cevapları alamadık

benimde umudum var aşkımdan sevgimden dolayı...
Benimki anacına o kdr düşkün değil şükürler olsun...
Eee senden naber sen naptın dün akşam

benimde umudum var aşkımdan sevgimden dolayı...
Benimki anacına o kdr düşkün değil şükürler olsun...
Eee senden naber sen naptın dün akşam

amaaan ne yapayım dün benim ki geldi iş çıkışı aldı beni eve gittik sonra o duşa girdi falan gitti. bende yemek falan yedim sonra sıkıntıdan saçıma yüzüme maskeler yaptım banyo yaptım az tv izledim yattım.
şimdi benimkine mesaj attım ne yapıyosun gelecekmisin eve yoksa yine yatmaya mı gelirsin die... bayılıyorum laf sokmaya

kızlar ben çıkıyorum bütün cinler tavan yaptı yine benim ki yine yok daha sanayideymiş işi varmış daha valla bıktım lanet olsun yaaaaaaa. ufff çıktım ben hadi ii akşamlar size

kızlar ben çıkıyorum bütün cinler tavan yaptı yine benim ki yine yok daha sanayideymiş işi varmış daha valla bıktım lanet olsun yaaaaaaa. ufff çıktım ben hadi ii akşamlar size

maske mi ooo süper olmuş iii laf sokuyosun hee ahkeşkem tam yerinde olmuş valla
sinirlenme canım yaaa görüşürüz yarın

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz

iii akşamlar bayyy canım nasya ve necatiyi öp benim yerime kocaman

günaydın...
kalbimin kırıkla dolduğu yeni birgün ve sizlerede umutsuzluğun taa içinden günaydın. sizlerin günü aydın olsun...

günaydın canımmmmm
hayırdır kalbin neden kırık ahkeşkem noldu
bende tam tersi bu sabah çok umutluyum hayattan

sen bildin efsunum. akşam eşimle birbirim,ze girdik fenalaştım ben falan. ama su seefer bi farkla bana ee yeter yok yapamıyorum yok ne sölenip duruyosun yok boşuna yorma kendini dedi

günaydın canımmmmm
hayırdır kalbin neden kırık ahkeşkem noldu
bende tam tersi bu sabah çok umutluyum hayattan

günaydın efsunum inşallah hep böyle mutlu olursun yüzünden gülücükler hiç eksik olmazzzzz

günaydın...
kalbimin kırıkla dolduğu yeni birgün ve sizlerede umutsuzluğun taa içinden günaydın. sizlerin günü aydın olsun...

ahkeşkem ne oldu niye mutsuzsun sorun ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…