- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.981
hoşbulduk tatlım hı hı annemlerdeyim fırsat buldum da bi bakiim naapıyosunuz dedim
vefa geldi biraz önce ama yazmadn çıktı
slmmmmmmm kızlar ben geldim naapıyosunuz bakem
[ı]şeker fabrikasında çalışıyorum canım fabrika müdür sekreteri olarak[/ı][ı]
sallıyorum zaten canım kim ne derse desin diyorum ama bazen takılı kalıyorum işte yaaa[/ı]
hoşbulduk tatlım hı hı annemlerdeyim fırsat buldum da bi bakiim naapıyosunuz dedim
yazdıklarını okudum tatlım bende şok oldum çok farklı biriymiş gerçekten allahım sabırlar versin ben gidiyorum iyi bakın kendinize
kızlar ben çıkıyorum kızımı çok özledim ona gidiyorum hepinizi de tanıdığım için çok memnunum yarın nasipse görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın çok çok öptüm hepinizi
[ı]kızlar ben çıkıyorum kızımı çok özledim ona gidiyorum hepinizi de tanıdığım için çok memnunum yarın nasipse görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın çok çok öptüm hepinizi[/ı]
kızlaaaaaarrrrr ben geldiiiim e anlatın bakem ne var ne yok. Ayyy öldüm daha yeni bitti iş daha doğrusu varda ben bitirdim artık canım çıktı yavv
valla ne anlatsam ki sabah ki yazdıklarımı okudun mu dünle ilgili olanı
okudum kader arkadaşımmmmmmNe yapalım bizimde kaderimiz bu işte ama sabır geçecek ben buna inanıyorum.
Ya varya bigün kafam atacak al oğlunu başınna çal diyeceğim haaaa ne kıymetliymiş beeee. Oğullarınada anaları kıymetli tabi.
Bizim anamız yok biz kimsenin evladı değiliz canımmm
benimde umudum var aşkımdan sevgimden dolayı...
Benimki anacına o kdr düşkün değil şükürler olsun...
Eee senden naber sen naptın dün akşam
amaaan ne yapayım dün benim ki geldi iş çıkışı aldı beni eve gittik sonra o duşa girdi falan gitti. bende yemek falan yedim sonra sıkıntıdan saçıma yüzüme maskeler yaptım banyo yaptım az tv izledim yattım.
şimdi benimkine mesaj attım ne yapıyosun gelecekmisin eve yoksa yine yatmaya mı gelirsin die... bayılıyorum laf sokmaya
kızlar ben çıkıyorum bütün cinler tavan yaptı yine benim ki yine yok daha sanayideymiş işi varmış daha valla bıktım lanet olsun yaaaaaaa. ufff çıktım ben hadi ii akşamlar size
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
günaydın...
kalbimin kırıkla dolduğu yeni birgün ve sizlerede umutsuzluğun taa içinden günaydın. sizlerin günü aydın olsun...
günaydın canımmmmm
hayırdır kalbin neden kırık ahkeşkem noldu
bende tam tersi bu sabah çok umutluyum hayattan
günaydın canımmmmm
hayırdır kalbin neden kırık ahkeşkem noldu
bende tam tersi bu sabah çok umutluyum hayattan
günaydın...
kalbimin kırıkla dolduğu yeni birgün ve sizlerede umutsuzluğun taa içinden günaydın. sizlerin günü aydın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?