"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kusuruma bakmayın kafanızı ağrıtmak istemezdim ama insan bazen doluyo dertleşmek için yer arıyo gerçekten

yok canım benim olurmu öyle şey biz burda herşeyi anlatırız birbrimize dertleşiriz artık sende bizim arkadaşımıızsın tabiki anlatacaksın dertleşicez elmizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıcaz sana

ağlarsın tabii yaaaa
ya mantıklı bi sebep ama eltinden önce kız kardeşin falan yokmuydu bakacak
söyleyiş tarzıda önemli surat ifadesi falan onlar nasıldı

ay aklıma geldi benim kayınvaldede oğlum babasına değil bana benzediği için bu çocuk benim oğlumdan değil nerden aldın bunu deyip çocuğu eşimin kucağına hızla bırakmıştı eşim ve benböyle olduk tabi

allah razı olsun hepinizden kızlar iyiki varsınız

yok başkasından tövbeee tövbeeeee
Hastanede karışmıştır belkim
Kalırsınız tabi öle

BENİMKİ NASIL OLACAK ACABA ???

Son düzenleme:
yok başkasından tövbeee tövbeeeee
Hastanede karışmıştır belkim
Kalırsınız tabi öle

çok cahil efsunummmm oğlana hiçsevgi göstermez bu yüzden çocuk iki yaşına geldi hala içinden gelipte sevdiğini görmedin kızım babasına benziyor ona davranışları daha iyi normal bir insan böyle davranırmı anlamıyorum,

birde eşim gececi çalışıyordu bende yatak odamın kapısını kapatıp yatıyordum bu gelip içerden bişey alıp tekrar açık bırakıp gidiyordu bende kapatıyordum sen ısrarla bu kapıyı neden kapatıyosun içerde gizli işler karıştıyosun herhalde demezmi ay boğazına atlayacaktım o zaman

önemli değil ne demek canım
daha dur ne isyanlar dökülüyo bizden...

ağlarsın tabii yaaaa
ya mantıklı bi sebep ama eltinden önce kız kardeşin falan yokmuydu bakacak
söyleyiş tarzıda önemli surat ifadesi falan onlar nasıldı

sağol canım allah razı olsun hepinizden bende dinler yardımcı olmaya çalışırım canım elimden geldiği kadar
benim kardeşim annem hep bana sen doğur biz bakarız kafana takma deyip dururlardı ki zaten öylede oldu yani gayet normal bi şeklide söyledi kadın rahattı yani söylerken

çok şaşırdım ya nasıl söyleyebildi öyle...

benim kayınvalidemler de kızımı sürekli babasına benzetiyorlar annesine hiç benzemiyo yavrum yaaa

bir insan cahil kötü kalpli oldumu herşeyi söyler canım bunlar burda yazdıklarım daha neler neler yaşattı bana 2 defa annemin evine gittim onun yüzünden beni istemiyor .unu açıkca eşmede söylerken duydum şimdi ise konuşmuyorum bayramda allah korkusu için eşimin hatrı için aradım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

kızlar kim bu ziyaretçi nedense hep bir ziyaretçimiz var bende yanlız kaldım burdaaa nereye gittiniz

doğrudur canım içinde hiç allah korkusu yok yaaaa bunların ama allaha dua edelim canım rabbim bildiği gibi yapsın inşallah

aynen cahilmiş yaaaa bunu yaptığına göre... senin yatak odandan ne alabilir ki ??? hey Allahım yaaa
bende hiç odamın kapısı açıkken yatamam hatta dolabın kapağı açıksa kalkar kapatırım bile
deli oldum heee kv iiii ce yine

amannnn bakma canım sen onlara yaaa bak ne güzel ailen destekçin

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

kızlar kim bu ziyaretçi nedense hep bir ziyaretçimiz var bende yanlız kaldım burdaaa nereye gittiniz

benim acil işim çıktı hallettim geldim canım

bende allaha havale ettim onu zaten canım allahından bulsun

bu arada hangi kamu kuruluşunda çalışıyosun canım

şeker fabrikasında çalışıyorum canım fabrika müdür sekreteri olarak

sallıyorum zaten canım kim ne derse desin diyorum ama bazen takılı kalıyorum işte yaaa

hoşgeldin canım nasılsın annenlerdemisin

hoşbulduk tatlım hı hı annemlerdeyim fırsat buldum da bi bakiim naapıyosunuz dedim
yazdıklarını okudum tatlım bende şok oldum çok farklı biriymiş gerçekten allahım sabırlar versin ben gidiyorum iyi bakın kendinize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…