"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

sen bildin efsunum. akşam eşimle birbirim,ze girdik fenalaştım ben falan. ama su seefer bi farkla bana ee yeter yok yapamıyorum yok ne sölenip duruyosun yok boşuna yorma kendini dedi

offffffffff çok fena olmuş yaaaaa ne oldu eşine birden bire daha önce hiç bu kadar kesin konuşup kestirip atmıyordu

sen bildin efsunum. akşam eşimle birbirim,ze girdik fenalaştım ben falan. ama su seefer bi farkla bana ee yeter yok yapamıyorum yok ne sölenip duruyosun yok boşuna yorma kendini dedi

çok üzüldüm canım yaaaa içime doğmuştu demekki
uuuuuffffffffffffff üzülme nolur dicem ama nebilim yaaaa kafam allak bullak oldu şimdi bende içimdeki neşeyi yazıyodum size uzun uzun yeni planı mı... hevesim kaçtı şimdi yaaa üzüldüm senin için

günaydın efsunum inşallah hep böyle mutlu olursun yüzünden gülücükler hiç eksik olmazzzzz ahkeşkem ne oldu niye mutsuzsun sorun ne canım

inşşallahhh canım innaşşallahh günaydın

herkese günaydınlar hayırlı sabahlar günümüzün aydın ve mutlu geçmesi dileğiyle...
nasılsınız?

günaydın canım aminnnn inşşallahhh

çok ağır konuştum ne demek yapamam ya bana hayaller kurdurupta hayal kırıklığı yaşatmaya ne hakkın var dedim. ne biçim konuşuyosun dedi ben seni kandırmadım böle olacağını biliyodun nişanlıyken demedim mi beraber oturacağız diye dedi bende evet işte sana yenik düştüm taa başta istemediğim bişeyi kabul ettim. ayrıca beraber oturmak vardı hesapta hizmetçilik yapmak eniştene hizmet yoktu dedim. millet eşine yapar hizmeti benim eşim yok bi evliliğim yok dedim. bana tuttu dedi ki al işte erken geldim eve ne oldu madem bana hizmet etmek istiyosun bi çay verseydin bi meyve soysaydın elin donunda oturup surat asacağına dedi.
işte bu zaman deliye döndüm eve geldin bana yılıştın sonra aradan zaman geçti odaya gitmişti bi ara bende o an ynına gittim hemen eee ne zaman yatıyoruz dedim bana tuttu bilmem dedi bende bana böle yaptın bi çift olarak daha birlikte bile olamıyoruz sen bana yapamam diyosun ii peki yapama boşuna konuşuyoruz bitmiş evlilik bizde dedim.
sonra odaya geçtim ağlarken fenalaştım falan...
şunu anladım bittttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın arkadaşım iyiyiz sen nasılsın

bende iyi olmaya çalışıyorum canım

inşallah canım inşallah

canım benim tam konuyu bilmiyorum ama ne olur üzülme canım eşin çok ağır konuşmuş ayıp etmiş canım

canım benim tam konuyu bilmiyorum ama ne olur üzülme canım eşin çok ağır konuşmuş ayıp etmiş canım

ben kv ile oturuyorum canım sorunların kalanını var sen düşün bide buna hergün görümceler falan eklenince durum böle oluyo işte...
eee başta anne sözü dinlemezsen böle olur.seviyorum anne al sana sevgi

yapılacak tek şey kaldı bana yanlış yapacak büyük bi yanlış bende onu yakalayacağım....

keşke o kdr ağır konuşasaydın hemen canım yaaa Emin ol bu daha kötü olmuştur ona bende eşime hayallerim yıkıldı dediğimde sinir krizi geçirmişte ağlamaktan gözleri şişmişti garibimin...
Yaaa tamam kırmadık kabul ettik diye biz suçlumuyuz şimdi Denedik olmadı... Kii eniştesi ablası çok farklı bi durum düşüncesizler
Sen yatsaydın keşke gelirdi o yanına...
Valla ne dicem bilemiyorum ahkeşkem sonu bayar ağır konuşulmuş ama üzülme sakın nolur bi yatışsın ortalık sakinleşin ikinizde

valla ne olur bu satten sonra bilmem ama ben hayattan da evliliktende soğudum akşam fenalaştım tam yanına gidiyodum içeri başım döndü düştüm seslendin seslendim sesimde çıkmadı duymadı arıyorum açmıyo içeride uyumuş kalmış sonra geldi ne oldu yaaa diyo birden panik oldu ama hiiiç sanki çok normal gibi sabah bi nasıl oldun iyimisin bile yok. bu adama ne yapayım ki ben

duygularını anlayabiliyorum ahkeşkem
Panik olduğu iii olmuş ama sen dikkat et kendine canım allah korsun başını maşını çarparsın. Akşam olsun bakalım belki anlar bugün düşündükçe hatasını

mesaj çektim gece ölüyodum. ne için senin için. sen ise bi iyimisin nasıl oldun demeyen eşine bile kin duyabilelen duygusuz...

mesaj çektim gece ölüyodum. Ne için senin için. Sen ise bi iyimisin nasıl oldun demeyen eşine bile kin duyabilelen duygusuz...

keşke msj atmasaydın canım yaaa bence cevap yazarsa cevap verme geri ahkeşkem sinirlisiniz ikinizde sen haklı o hakksız ama olsun canım akşamı bekle akşam olsun
bide siz kavga ederken kv falan duymuyor mu hiç yaa

hatasını anlamak mı ona göre o hatalı değil ki. şimdi o akşam benden surat asmamamı bekler. kendisi hiçççç konuşmaz beyimizin bi tavır bi tavır bak gör insanı daha da çileden çıkarır arkasını döner yatar hemen şimdi nasıl beni suçluyodur o ağzından çıkanı kulağın duymuyo die. sinirlerine bi hakim ol die.

ben kv ile oturuyorum canım sorunların kalanını var sen düşün bide buna hergün görümceler falan eklenince durum böle oluyo işte...
eee başta anne sözü dinlemezsen böle olur.seviyorum anne al sana sevgi

anladım canım tahmin edebiliyorum yaşadıklarını canım çünkü ben bile evim ayrıyken görümcem kayınvalideden hiç çıkmaz kayınvalide gelsinler bize hizmet etsinler diye bekler durur allah büyük büyük sabırlar versin canım

keşke msj atmasaydın canım yaaa bence cevap yazarsa cevap verme geri ahkeşkem sinirlisiniz ikinizde sen haklı o hakksız ama olsun canım akşamı bekle akşam olsun
bide siz kavga ederken kv falan duymuyor mu hiç yaa

yok yatıyodu o. bide ne kadar tartışsakda kısık sesle olmaya çalışırız. bide duyarsa duysun. zaten ne var ne oldu der ayrı ev olayı falan duymuşsa diyeceğim oğlun başka şeyler istiyo bende annenler var falan diyorum sonra surat yapıyo tartışma çıkıyo bende e ne yapalım ayrı evimiz yok işte diyorum diyeceğim...

cvp geldi: niye kin duyayım sana yaa ne yaptım sanada ban bunları yapıyosun...
ee ben ne cvp vereyim

akşam surat asma sakın zaten canım güçsüz görünme
duymasın diye demedim yani en azından mutsuz oldugunuzu sıkıntı oldugunu anlar oglunu uyarır belki dicem ama evin durumundan düşüncesiz oldugu belli oluyo oohhhhh iii dersin valla güzel olur

yaaa kızararak cevap vermek çözüm değil ben kabul ettim ama olmadı işte ben seninle yuva kurmak istiyorum çekirdek aile olmak istiyorum de o zmn ben eşime bu şekilde anlattım derdimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…