"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

evet canım çok iyi oldu hemde ben o kadar çok çektimki kayınvalideden.görümceden böhhh deseler ağlarım nerdeyse canım o yüzden allah muhtaç etmesin hiçbir zaman canım

sende benim gibi kayınvalide mağdurusun anlaşılan neyseki onunla aynı şehirde bile değilim beraber olsak düşenemiyorum ne olacağanı kesin yuvamızı yıkardı allah herkesin gönlüne göre versin diyorum ben canım rabbim yaptıklarını yanlarına bırakmasın

anlamıda güzelmiş kendi gibi ikiside çok güzel canım Allah bağışlasın kuzucuklarını...
amannnn boşver sen canım onları yesinler kudursunlar

aramıza hoşgeldin mutlukız
bende 1.5 yıllık evliyim henüz çocugum yok özelde muhasebe elemanıyım bende 87 doğumluyum
tekrar hoşgeldin canım

evet canım ben daha çok görümce mağduruyum görümcem her türlü lafı sokar sürekli kendini haklı gösterir annemle kayınvalidem kapı komşusu canım ama nasip öyleymiş napalım canım eşimden memnunum bazen kayınvalidenin dolduruşuna geldiği oluyo ama genelde beni haklı gösterir allah kalplerine göre versin canım nediyeyim

hoşbulduk canım allah istediğin zaman evlat sahibi etsin canım inşallah beklemek çok zor çünkü ben kızımı 2 yıl bekledim canım

bende öğle yemeğine çıkıyorum kızlar afiyet olsun hepinize
öğleden sonra görüşürükkkk

afiyet olsun canım

tekrar hoşgeldin eş tarafından mağdur olan topikimize... Topikte herkesin eş tarafından sorunu var canım
Amin canım inşşallahhhh benimde 1.5 yıl olacak bebeğim hala yok gerçi bu ara bende istemiyor gibiyim
Sanada afiyet olsun canım yedik ve geldikkkk

hoşbuldum canım bende çok dertliyim onlar tarafından canım ama ne yapayım imtihan dünyası işte canım

olur bakalım canım allah büyük ummadığın anda oluveriyor canım ben mesela ameliyat olacaktım tüplerden ameliyat olacağım sırada hamile kalmışım büyük bir mucize oldu benim için canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım

kızlar ben bugün yoğunum o yüzden yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada aramıza hoşgeldin mutlukız

ama özlüyorum ben seniiiiiiiiii

benn geldimmmmm nasılsınız

valla yemek yedim geldim çalışıyrm kolbastı açtım telefondan trabzon havası şuan keyfim iii
kopuyorum oturdugum yerden kendi çapımda ama birazdan patron gelecek ödemeler var vergi dairesine
o gelene kadar devam müziğe

aynen imtahan dünyası yapacak bişey yok sabretmekten başka...
Ne güzel canım yaaaaa
ben şuan üstüne düşmüyorum ailevi başka sıkıntılarım var

benim annem ve babam ayrı canım ben hamile kalmaya çalışırken eltim hamile kaldı 2.çocuğuna ve benim bebek istediğimi bile bile bana nispet yapar gibi ilk beni aradı küçük anne oluyosun diye...Sonra onun çocuğu doğdu 5 ay sonra ben hamile kaldım inanmadılar hamile olduğumu sonra kayınvalidem dediki çok dua ettim allahım eltisinin ki büyümeden mutluya çocuk verme diye dedi sinirden öldüm resmen insan böyle dua edermi ya allah aşkına deyin bana

ay allahım ya hepmi dengesiz olurlar ki bunlar ne biçim laflar o öyle ya allahım onu uygun gördüğü zamanda vakitte vermiş size onlaramı düştü laf söylemek

ay allahım ya hepmi dengesiz olurlar ki bunlar ne biçim laflar o öyle ya allahım onu uygun gördüğü zamanda vakitte vermiş size onlaramı düştü laf söylemek

artık bıktım inanırmısın doğumumu doğumundan sonrasını burnum getirdiler canım bunalıma soktu beni resmen ama annem sağolsun hep destek oldu allah başımızdan eksik etmesin canım çok zor elle geçinmek çokkk

kocamaaaaaaan öpücük arkadaşıma benide özlermiş canım benimmmmmmm

ÖZLEDİM TABİ DÜNDEN BERİ
YEMEK İÇMEK GİBİ OLDU BİZİM DOSTLUKLARIMIZ BURDA
VEFAYLA EYLÜŞÜDE ÇOK ÖZLEDİM

GERÇEKTEN NİSPET GİBİ OLMUŞ SENİ ARAMASI
işin gücün yokta hamileyim diye yalan söylicen bide
niye öle dua etmiş açıklama yaptımı sordun mu neymiş amacı

kocamaaaaaaan öpücük arkadaşıma benide özlermiş canım benimmmmmmm

ÖZLEDİM TABİ DÜNDEN BERİ
YEMEK İÇMEK GİBİ OLDU BİZİM DOSTLUKLARIMIZ BURDA
VEFAYLA EYLÜŞÜDE ÇOK ÖZLEDİM

GERÇEKTEN NİSPET GİBİ OLMUŞ SENİ ARAMASI
işin gücün yokta hamileyim diye yalan söylicen bide
niye öle dua etmiş açıklama yaptımı sordun mu neymiş amacı

aradıktan sonra iş yerindeydim hüngür hüngür ağladım canım çok ağırıma gitti biliyorlardı benim hamile kalmak için çaba gösterdiğimi kayınvalidem birbirimize hizmet edelim diye birinin ki biraz büyüsünde diğeri öyle kalsın diye istemiş canım mesela benle eltim aynı anda hamile kalırda doğum yaparsak kim hizmet edecek onu düşünmüş kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…