- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.941
evet canım çok iyi oldu hemde ben o kadar çok çektimki kayınvalideden.görümceden böhhh deseler ağlarım nerdeyse canım o yüzden allah muhtaç etmesin hiçbir zaman canım
nasya allahın mucizesi demek canım eşim koydu ismini
yasinide eşim koydu bende babamın adını koymak istemiştim ikisini bir koymaya karar verdik tabi bu eşimin ailesi tarafından çok tepkili bir şekilde karşılandı halende öyle sürekli laf söylyip dururlar anlayacağın hala hazmedemediler kendi kendilerini yiyip bitiriyorlar
hoşbulduk canım afyonluyum,evliyim,kamuda çalışıyorum,7 aylık bi kızım var 87 doğumluyum sormak istediğiniz başka bişey varsa cevaplayabilirim canım aranıza aldığınız için teşekkür ederim canım sağolun
canım ben müsadenizle öğle yemeğimi yiyip geleyim gelince yazarım afiyet olsun şimdiden
sende benim gibi kayınvalide mağdurusun anlaşılan neyseki onunla aynı şehirde bile değilim beraber olsak düşenemiyorum ne olacağanı kesin yuvamızı yıkardı allah herkesin gönlüne göre versin diyorum ben canım rabbim yaptıklarını yanlarına bırakmasın
anlamıda güzelmiş kendi gibiikiside çok güzel canım Allah bağışlasın kuzucuklarını...
amannnn boşver sen canım onlarıyesinler kudursunlar
aramıza hoşgeldin mutlukız
bende 1.5 yıllık evliyim henüz çocugum yok özelde muhasebe elemanıyım bende 87 doğumluyum
tekrar hoşgeldin canım
bende öğle yemeğine çıkıyorum kızlar afiyet olsun hepinize
öğleden sonra görüşürükkkk
[ı]
evet canım ben daha çok görümce mağduruyum görümcem her türlü lafı sokar sürekli kendini haklı gösterir annemle kayınvalidem kapı komşusu canım ama nasip öyleymiş napalım canım eşimden memnunum bazen kayınvalidenin dolduruşuna geldiği oluyo ama genelde beni haklı gösterir allah kalplerine göre versin canım nediyeyim[/ı]
[ı]
hoşbulduk canım allah istediğin zaman evlat sahibi etsin canım inşallah beklemek çok zor çünkü ben kızımı 2 yıl bekledim canım[/ı]
[ı]afiyet olsun canım [/ı]
tekrar hoşgeldin eş tarafından mağdur olan topikimize... Topikte herkesin eş tarafından sorunu var canım
Amin canım inşşallahhhh benimde 1.5 yıl olacak bebeğim hala yok gerçi bu ara bende istemiyor gibiyim
Sanada afiyet olsun canım yedik ve geldikkkk
kızlar ben bugün yoğunum o yüzden yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. bu arada aramıza hoşgeldin mutlukız
benn geldimmmmm nasılsınız
kızlar ben bugün yoğunum o yüzden yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum. Bu arada aramıza hoşgeldin mutlukız
benn geldimmmmm nasılsınız
[ı]hoşbuldum canım bende çok dertliyim onlar tarafından canım ama ne yapayım imtihan dünyası işte canım
olur bakalım canım allah büyük ummadığın anda oluveriyor canım ben mesela ameliyat olacaktım tüplerden ameliyat olacağım sırada hamile kalmışım büyük bir mucize oldu benim için canım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım [/ı]
hoşgeldin canım allah kolaylık versin canım hoşbuldum aranıza
hoşgeldin canım ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın canım?
ama özlüyorum ben seniiiiiiiiii
valla yemek yedim geldim çalışıyrm kolbastı açtım telefondan trabzon havası şuan keyfim iii
kopuyorum oturdugum yerden kendi çapımda ama birazdan patron gelecek ödemeler var vergi dairesine
o gelene kadar devam müziğe
aynen imtahan dünyası yapacak bişey yok sabretmekten başka...
Ne güzel canım yaaaaa
ben şuan üstüne düşmüyorum ailevi başka sıkıntılarım var
bende iyiyim canım kızı babanneme bıraktım geldim yemek bile yiyemedim koşuşturmaktan
benim annem ve babam ayrı canım ben hamile kalmaya çalışırken eltim hamile kaldı 2.çocuğuna ve benim bebek istediğimi bile bile bana nispet yapar gibi ilk beni aradı küçük anne oluyosun diye...Sonra onun çocuğu doğdu 5 ay sonra ben hamile kaldım inanmadılar hamile olduğumu sonra kayınvalidem dediki çok dua ettim allahım eltisinin ki büyümeden mutluya çocuk verme diye dedi sinirden öldüm resmen insan böyle dua edermi ya allah aşkına deyin bana
ay allahım ya hepmi dengesiz olurlar ki bunlar ne biçim laflar o öyle ya allahım onu uygun gördüğü zamanda vakitte vermiş size onlaramı düştü laf söylemek
kocamaaaaaaan öpücük arkadaşıma benide özlermiş canım benimmmmmmm
benim annem ve babam ayrı canım ben hamile kalmaya çalışırken eltim hamile kaldı 2.çocuğuna ve benim bebek istediğimi bile bile bana nispet yapar gibi ilk beni aradı küçük anne oluyosun diye...Sonra onun çocuğu doğdu 5 ay sonra ben hamile kaldım inanmadılar hamile olduğumu sonra kayınvalidem dediki çok dua ettim allahım eltisinin ki büyümeden mutluya çocuk verme diye dedi sinirden öldüm resmen insan böyle dua edermi ya allah aşkına deyin bana
kocamaaaaaaan öpücük arkadaşıma benide özlermiş canım benimmmmmmm
ÖZLEDİM TABİ DÜNDEN BERİ
YEMEK İÇMEK GİBİ OLDU BİZİM DOSTLUKLARIMIZ BURDA
VEFAYLA EYLÜŞÜDE ÇOK ÖZLEDİM
GERÇEKTEN NİSPET GİBİ OLMUŞ SENİ ARAMASI
işin gücün yokta hamileyim diye yalan söylicen bide
niye öle dua etmiş açıklama yaptımı sordun mu neymiş amacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?