- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.041
görümce otoriteyi kurmuş yani . benim görümcem eşinin amca çocuklarıyla aynı apartmanda . eee görümcem eve gitmeyince enişte onlarla takılıyor sonrada onlara daha çok zaman ayırıyor bana zaman ayırmıyor sanki onlarla evli falan diye konuşur kaç kere eşimi aradı bu konuyla ilgili kavga ettiklerinde . eşimde en son kızdı . abla sen çok gidip orda burda kalıyorsun kocanı yanlız bırakıyorsun oturda evinde kocana zaman ayır diye . artık aramıyor eşim kızdığı için
genelde uyanmaya çalışıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için o 7den sonra çıkıyor evden ben dolmuşla 10 dk gidebiliyorum işime 8 de çıkıyrm o yüzden yürüyerek gidiyrm işe mesaim 8:30da bazen eşim annemide kaldıralım kahvaltıya diyor onuda çağırıyoruz...
evet kv ve anneanneyle beraber oturuyorum ben kayınpederim yok
eşimi ikna etmem kolay aynı site içinde olduğu için ama ev 1 yıldır boş canım satılamadıinşallah canım inşşallahh
yuh yani görümcen ne düşüncesiz inşallah yeni evliyken yapmıyodur bu kalma işini bide
hayırlı olsun şimdiden canım inşşallah bi sıkıntı çıkmaz aralarında eltinle aran nasıl
dualarım seninle canım Rabbim bol kazanç nasip etsin eşine inşşallah
yaaa ben mutlu oldukça sıkıntılarda kalkıyo yavaştan çünkü eşim anlıyor az çok beni artık
mesela tartışırken eşim sen herşeyde kızıyosun bana ama ben sabahları kahvaltı bile etmiyorum sıkıntı etmiyorum sana dedi
eskiden arada bir kalkardım şimdi bayadır her sabah kalkıyorum beraber kahvaltı yapıyoruz
aaaaa niye kızzzz hiç kalkıp hazırlamadın mı gerçekten
gelsin boşver sen mutluluğunu bozmasına izin verme arada eşimde banada diyor annemide kaldıralım oda bizle yapsın diye kızıyrm ama iii kaldır diyrm gidip çağırıyo
inşşallahh satılır canım yaaaa inşallah tek umudum o artık
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten canım eşin doğru demiş sen desen neysede anlamaz umursamaz eşin erkek olarak iii demiş yaniiii eniştesinin yerine koyabilir kendini ben olsam bende öle yaparım diye ama görümce onuda anlamamış
benim ki bana annemide kaldırayım dese ii siz yapın o zaman kahvaltı der çeker giderim.bidaha da hazırlarım ona kahvaltı...
ya çok fevriyim ben yaa hakim olamıyorum alttan hallediyorum aslında ama bazen geliyolar işte.
ya biz eşimle aynı anda evden çıkıyoruz beni bırakıyo öle geçiyo işe pek kahvaltı yapmaz ama yarın söz bi aksilik çıkmazsa yapacağım herşeye rağmen...
bakalım ne olacak nasıl tepki verecek.tabiiii bugün bana davranışına bağlııı
ben her sabah 05:30 da uyanıyorum canım kahvalti falan hazırlıyorum sabah namazımı kılıyorum daha sonra annemlere gidiyoruz canım ben 07:30 da evden çıkıyorum 07:40 ta servise biniyorum çalıştığım yer şehire 25 km.uzakta canım o yüzden servisi kaçırmamam gerekiyo 08:00 de iş başı yapıyorum canım görümcem eltimler yeni evliyken gelip kalıyormuş canım utanmadan yaaa....
gününüz aydın olsun.benimki dünden karardı.kasım yarıldı.acillik oldum.4 dikişim var cok fena duruyo ya.
görümce otoriteyi kurmuş yani . benim görümcem eşinin amca çocuklarıyla aynı apartmanda . eee görümcem eve gitmeyince enişte onlarla takılıyor sonrada onlara daha çok zaman ayırıyor bana zaman ayırmıyor sanki onlarla evli falan diye konuşur kaç kere eşimi aradı bu konuyla ilgili kavga ettiklerinde . eşimde en son kızdı . abla sen çok gidip orda burda kalıyorsun kocanı yanlız bırakıyorsun oturda evinde kocana zaman ayır diye . artık aramıyor eşim kızdığı için
eşin çok iii yapmış bizimkiler umursamaz öle şeyi... aynen eşe ilgi sevgi göstereceksin bırakıp ananda kalmican 3 gün
ayyy ne güzel çekirdek aile demek yaaa inşşşşallahhhhhh inşşallahhhh sağol canım
amin canım inşşallahhhhh
yuhhhh adam kafayı yer beeee kadınlar o kdr düşkün değil çünkü o işe
valla ben hiç sıkıntı etmiyorum o konuyu eşime
çok geçmiş olsun canım . neden yarıldı kaşın
ya bunlar ne ayak böle yaaa şuna bakın hepimizin ki aynııııııvalla bunların bize yaptıklarını onlara yapsalar oooo kıyamet kopar.
ya nasıl yapıyolar bu işi anlamış değilim.
geçen görümce bizde bi yarım saatliğine gelmiş o arada kocası aradı ne yapıyosun die oda annemlerdeyim dedi oturma falan yok mu annmelerde bende geleyim diyo manyak aadam yaaaaa.kendi anası gilede gitmez haftada bi gider. bide annesi sakat. ya varya kızlar şans şans kısmet başka bişey değillll
benim eşim karşı taraftaki anneside olsa ablasıda olsa kırılır diye düşünmez haksızlarsa söyler . benim içinde aynı şekilde davranır onun için onun bu huyunu seviyorum . benim görümce çok cindir sen ona iyi olursan iyi ama onu birgün sırtından indir senden kötüsü olmaz . ben onun için mesafemi koruyorum hem onunla hemde kayınvalideyle . benim kayınvalide çok içten pazarlıklıdır .
gününüz aydın olsun.benimki dünden karardı.kasım yarıldı.acillik oldum.4 dikişim var cok fena duruyo ya.
bende önceden erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyordum . sonra eşim hayatım ben sabahları o kadar erken kahvaltı yapamıyorum sen bana tost yada sandviç hazırlarsın ben işyerinde yerim dedi artık öyle yapıyoruz .
kızlar bakın bnm bebişin usg görüntüsü.neye benziyo sizce kızmı erkekmi teyzeleri daha küçük ama..
benim içimden kız geçti canım nedense allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım
kızlar bakın bnm bebişin usg görüntüsü.neye benziyo sizce kızmı erkekmi teyzeleri daha küçük ama..
eşimle konusurken kavga cıktı.birbirimize bişeyler fırlatmaya basladık.bana sekerlik denk geldi.o da iyi sayılmaz.
üzüldüm canım ya İNŞALLAH düzelir aranızdaki sorunlar
ya bunlar ne ayak böle yaaa şuna bakın hepimizin ki aynııııııvalla bunların bize yaptıklarını onlara yapsalar oooo kıyamet kopar.
ya nasıl yapıyolar bu işi anlamış değilim.
geçen görümce bizde bi yarım saatliğine gelmiş o arada kocası aradı ne yapıyosun die oda annemlerdeyim dedi oturma falan yok mu annmelerde bende geleyim diyo manyak aadam yaaaaa.kendi anası gilede gitmez haftada bi gider. bide annesi sakat. ya varya kızlar şans şans kısmet başka bişey değillll
ben her sabah 05:30 da uyanıyorum canım kahvalti falan hazırlıyorum sabah namazımı kılıyorum daha sonra annemlere gidiyoruz canım ben 07:30 da evden çıkıyorum 07:40 ta servise biniyorum çalıştığım yer şehire 25 km.uzakta canım o yüzden servisi kaçırmamam gerekiyo 08:00 de iş başı yapıyorum canım görümcem eltimler yeni evliyken gelip kalıyormuş canım utanmadan yaaa....
benim eşim karşı taraftaki anneside olsa ablasıda olsa kırılır diye düşünmez haksızlarsa söyler . benim içinde aynı şekilde davranır onun için onun bu huyunu seviyorum . benim görümce çok cindir sen ona iyi olursan iyi ama onu birgün sırtından indir senden kötüsü olmaz . ben onun için mesafemi koruyorum hem onunla hemde kayınvalideyle . benim kayınvalide çok içten pazarlıklıdır .
aaa noldu canım geçmiş olsun niye yarıldı kaşıngününüz aydın olsun.benimki dünden karardı.kasım yarıldı.acillik oldum.4 dikişim var cok fena duruyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?