"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar zaten canım eşin doğru demiş sen desen neysede anlamaz umursamaz eşin erkek olarak iii demiş yaniiii eniştesinin yerine koyabilir kendini ben olsam bende öle yaparım diye ama görümce onuda anlamamış

benim ki bana annemide kaldırayım dese ii siz yapın o zaman kahvaltı der çeker giderim.bidaha da hazırlarım ona kahvaltı...
ya çok fevriyim ben yaa hakim olamıyorum alttan hallediyorum aslında ama bazen geliyolar işte.
ya biz eşimle aynı anda evden çıkıyoruz beni bırakıyo öle geçiyo işe pek kahvaltı yapmaz ama yarın söz bi aksilik çıkmazsa yapacağım herşeye rağmen...
bakalım ne olacak nasıl tepki verecek.tabiiii bugün bana davranışına bağlııı

ya bunlar ne ayak böle yaaa şuna bakın hepimizin ki aynıııııı valla bunların bize yaptıklarını onlara yapsalar oooo kıyamet kopar.
ya nasıl yapıyolar bu işi anlamış değilim.
geçen görümce bizde bi yarım saatliğine gelmiş o arada kocası aradı ne yapıyosun die oda annemlerdeyim dedi oturma falan yok mu annmelerde bende geleyim diyo manyak aadam yaaaaa.kendi anası gilede gitmez haftada bi gider. bide annesi sakat. ya varya kızlar şans şans kısmet başka bişey değillll

ben her sabah 05:30 da uyanıyorum canım kahvalti falan hazırlıyorum sabah namazımı kılıyorum daha sonra annemlere gidiyoruz canım ben 07:30 da evden çıkıyorum 07:40 ta servise biniyorum çalıştığım yer şehire 25 km.uzakta canım o yüzden servisi kaçırmamam gerekiyo 08:00 de iş başı yapıyorum canım görümcem eltimler yeni evliyken gelip kalıyormuş canım utanmadan yaaa....

benim eşim karşı taraftaki anneside olsa ablasıda olsa kırılır diye düşünmez haksızlarsa söyler . benim içinde aynı şekilde davranır onun için onun bu huyunu seviyorum . benim görümce çok cindir sen ona iyi olursan iyi ama onu birgün sırtından indir senden kötüsü olmaz . ben onun için mesafemi koruyorum hem onunla hemde kayınvalideyle . benim kayınvalide çok içten pazarlıklıdır .

öle deme işte canımmmm
bende çok sinirli bi insanım normalde ama mutlu olmak için başka çarem yok
benim kv eşimi kahvaltısız işe yollamazmış alışkın eşim yani
şimdi ben devraldım görevi
yap bakalım nasıl olacak bundan sonra
akşam içinde sakin ol mesaj attın mı geri eşine

bende önceden erken kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyordum . sonra eşim hayatım ben sabahları o kadar erken kahvaltı yapamıyorum sen bana tost yada sandviç hazırlarsın ben işyerinde yerim dedi artık öyle yapıyoruz .

evet canım felaket derece de otoriteyi kurmuş durumda kayınvalide bize söyleyemediklerini ona söylettirir mesela asıl kaynana o yani benim görümcenin kocasıyla kaynım ikisi takılırlar pazar günleri bilardo falan oynarlar görümcemde anasına gelir eltimde kaynanaya gelir bunlar bi yere gidemedikleri için mutluyuda çağıralım oda gelsin derler utanmadan çağırırlar gitmeyince suratlarından geçilmez bir türlü eşimle bi yere gidicek olsak önceden ibrahim bizi her yere götürürdü artık bi yere götürdüğü yok derler utanmadan benim kocam onların özel şöförümü yaaa

valla çok ciddiyim efsunum aynen böyle fazlası var eksiği yok yemin ederim bende asla eşimi zora koymam yani çocuğum olmasına rağmen gece kaç olursa olsun ezgisini oynamaya çalışırım

kendilerine yapılsa dokuz dünyanın lafını yaparlar canım bak benim görümcem kaynanasına 15-20 günde bir gider anasına gün aşırı gelir yatılı olarak kaynanası hiç bişey demez görümceye ama ben aynı şekilde gitmesem görümce derki gelmiyosunuz gitmiyosunuz görüşemiyoruz hiç dır dır yer adamı resmen üstüne birde surat yapar sen onun gönlünü alcan pohpohlayacaksın sürekli onları

ya acaba sen benim eltimmisin ya canım valla her şeyleri aynı ikimizin bak benim kayınvalide de içten pazarlıklıdır canım görümceyi de sürekli poh pohlayacaksın senden iyisi yoktur ters bir harekette bittin demektir canım

gününüz aydın olsun.benimki dünden karardı.kasım yarıldı.acillik oldum.4 dikişim var cok fena duruyo ya.

hoşgeldin canım geçmiş olsun neden yarıldıki kaşın canım

biz evlendiğimizden bu tarafa yaparız canım ben kahvaltı yapmadan evden çıkamam o yüzden hazırlarım eşimde oturur yer benle birlikte canım

kızlar bakın bnm bebişin usg görüntüsü.neye benziyo sizce kızmı erkekmi teyzeleri daha küçük ama..

oyyy MAŞALLAH canım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin . İNŞALLAH ALLAH hayırlı zamanda banada nasip etsin

senin bebişinde mecbur tempoya devam hayatında canım
amam düzene sokunca sıkıntı olmuyor daha iii oluyor
yuuhhhh diyorum yaaaaa yeni evliyken çok kötü oluyo

güzel huymuş... en iyisi canım yaaa en iyisi mesafe her zmn

gününüz aydın olsun.benimki dünden karardı.kasım yarıldı.acillik oldum.4 dikişim var cok fena duruyo ya.
aaa noldu canım geçmiş olsun niye yarıldı kaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…