- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.061
eşimle konusurken kavga cıktı.birbirimize bişeyler fırlatmaya basladık.bana sekerlik denk geldi.o da iyi sayılmaz.
nedense bana da kız gibi geldi çok aşırı severim kız çocuklarını.Allah gönül muradını versin canım.
aaa noldu canım geçmiş olsun niye yarıldı kaşın
eşimle konusurken kavga cıktı.birbirimize bişeyler fırlatmaya basladık.bana sekerlik denk geldi.o da iyi sayılmaz.
kızlar bakın bnm bebişin usg görüntüsü.neye benziyo sizce kızmı erkekmi teyzeleri daha küçük ama..
çok teşekkr ederim sanada geçmiş olsun.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
senin bebişinde mecbur tempoya devam hayatında canım
amam düzene sokunca sıkıntı olmuyor daha iii oluyor
yuuhhhh diyorum yaaaaa yeni evliyken çok kötü oluyo
güzel huymuş... en iyisi canım yaaa en iyisi mesafe her zmn
aaa noldu canım geçmiş olsun niye yarıldı kaşın
birbirinize zarar vermeyin yaaaa çocukça olmuş bu resmen onun neyi var canım
onun sadece yüreği buruk bedenen çökmüş durumda.fiziksel olarak bi zarar görmedi benden.göremezde ben kıyamamki efsun.
kızlar müsadenizle ben yemek yiyip geleyim gelince yazarım afiyet olsun hepinize şimdiden
[ı]mecburen efsuncuğum bebek olunca daha çok değişiyo hayatın bütün programını ona göre yapıyorsun canım[/ı]
Birbirinize zarar vermeyin yaaaa çocukça olmuş bu resmen onun neyi var canım
onun sadece yüreği buruk bedenen çökmüş durumda.fiziksel olarak bi zarar görmedi benden.göremezde ben kıyamamki efsun.
[ı]kızlar müsadenizle ben yemek yiyip geleyim gelince yazarım afiyet olsun hepinize şimdiden[/ı]
Kızlar bende gidiyorum yemeğe görüşürüz öğleden sonra inşşallahhh
ben geldim afiyet olsun herkese
bende geldim ama bişey yemedim canım bişey istemiyo
ikinizede afiyet olsun tatlışlar
yememezlik yapma ahkeşkem kızıyorum bak sana ama
mesaja cevap verdin mi sen
evet verdim o yüzden bu kadar soğukluk. Asıl ben ne yaptım ne yaptım da bana bunları yaşatıyosun dedim.
[ı]kızlar birbirlerinizle faceden yada msnden de görüşüyormusunuz???[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?