"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eşimle konusurken kavga cıktı.birbirimize bişeyler fırlatmaya basladık.bana sekerlik denk geldi.o da iyi sayılmaz.

birbirinize zarar vermeyin yaaaa çocukça olmuş bu resmen onun neyi var canım

kızlar bakın bnm bebişin usg görüntüsü.neye benziyo sizce kızmı erkekmi teyzeleri daha küçük ama..

bana da kız gibi geldi çok güzel bi duygu yaaaa
Rabbim kucagına lamay nasip etsin inşşallahhh

mecburen efsuncuğum bebek olunca daha çok değişiyo hayatın bütün programını ona göre yapıyorsun canım

[ı]mecburen efsuncuğum bebek olunca daha çok değişiyo hayatın bütün programını ona göre yapıyorsun canım[/ı]

ona göre plan yapmak daha güzel yaa hayatın düzene girer ne güzel bende ayrı evime geçim hemen istiyorum bebek

Birbirinize zarar vermeyin yaaaa çocukça olmuş bu resmen onun neyi var canım

onun sadece yüreği buruk bedenen çökmüş durumda.fiziksel olarak bi zarar görmedi benden.göremezde ben kıyamamki efsun.

amannn onun ki bişey değil senin yüreğinin kırıklığı yanında canım
yinede kıyamıyoruz işte biz böle seviyoruz
üzülmedi mi kaşına dikiş atılınca

[ı]kızlar müsadenizle ben yemek yiyip geleyim gelince yazarım afiyet olsun hepinize şimdiden[/ı]

çık canım afiyet olsun

evet verdim o yüzden bu kadar soğukluk. Asıl ben ne yaptım ne yaptım da bana bunları yaşatıyosun dedim.

o zıt gitti diye sende zıt gitme canım yaa tamam sen bu konuda haklısın sen ona bişey yapmadın ama ters konuşurken dahada ters gider haksızken haksız konumuna düşme dedim yaaa sana güzel kelimelerler anlat diye çekirdek aileden falan bahset diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…