"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

Kızlar benim acil dışarı çıkmam lasım vergi dairesi ve notere geçicem 1 saate gelirim sanırım
nazcım mesajını aldım gelince ekleme yapcam canım

ne demek canım yaaa her zmn
ama bencede bi uzmandan yardım almanız şart gibi sizin

ben depresyon ilacı kullanıyordum gecen gün tepem attı kafama göre bıraktım.eşim hiç yanaşmıyor zaten ilaca doktora.kendin git diyor.bende zorlayamam zaten.bilmiyorum inanın .

ilaç bende kullandım bi ara canım onlar saf yapıyor insanı çokta bağlanma gecici rahatlatıyor ama...
Yuva kurmakda yıkmak da çok zor bişey canım bence oturun sorunları çözmeye çalışın aşk sevgi varsa
ama herşey bittiyse arada zorlamanında alemi yok sanırım

aynen saf yaptıgı için bıraktım zaten canım.konustuk dün zamana bırakalım karısmayalım biraz birbirimize dedik ama kıskanclıklar karsısında falan cıldırmadan sabredebilirsek tabiki.bakcaz artık canım.şimdi cıkıyorum ben sizleri cok öpüyorum ve seviyorum.acile gidip pansumanımı yaptırıp ordan da eve gececeğim allahın izniyle.şuan işyerindeyim.yarına yine görüşürüz.selametle kalın.

iii akşamlar canım dikkat et kendine

kızlar kpss soruları açıklandı hatırladığım kadarıyla baktım ii gibi ama hayal kurupta sonra üzülmek istemiyorum. dua edin yaa kurtuluşum bu benim

bu arada kızmayın ama dün düğüne gittik geç geldik sabah da kalkamadım yaaaaa bırak erken kalkmayı geç kalktık bide. ben yetiştim ama eşimin iş yeri daha uzak o geç kaldı...
ben kahvaltı hazırlarsam böle olur işte. gerçi pek içimden gelmiyodu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…