- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #5.101
kızlar kpss soruları açıklandı hatırladığım kadarıyla baktım ii gibi ama hayal kurupta sonra üzülmek istemiyorum. dua edin yaa kurtuluşum bu benim
bu arada kızmayın ama dün düğüne gittik geç geldik sabah da kalkamadım yaaaaabırak erken kalkmayı geç kalktık bide. ben yetiştim ama eşimin iş yeri daha uzak o geç kaldı...
ben kahvaltı hazırlarsam böle olur işte. gerçi pek içimden gelmiyodu da
günaydın kızlar günaydın ahkeşke ALLAH gönlüne göre versin canım .
amin canım amin inşallah cümlemizin gönlüne göre versin rabbim. sen rejimde misin
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız???
efsuncuğum dün msn adresimi göndermiştim canım ekledinmi beni acaba?
inşşallah ii bi puan alırsın canım ve gönlünden gecenler kabul olur inşallahh
oldu mu şimdi ahkeşkem nerden çıktı şimdi yine bu düğün
ben saati kurarım ne kdr uykudan gözümü açamasamda zorda olsa kalkarım
gecen yıl bende geç kaldım bi iki defa şimdi alıştım
içimden gelmiyo diye bişey yok evlendik yapacağız canım
ben bu sabah kahvaltı için teşekkür aldım yine
günaydın nazcım
inşşallah ii bi puan alırsın canım ve gönlünden gecenler kabul olur inşallahh
oldu mu şimdi ahkeşkem nerden çıktı şimdi yine bu düğün
ben saati kurarım ne kdr uykudan gözümü açamasamda zorda olsa kalkarım
gecen yıl bende geç kaldım bi iki defa şimdi alıştım
içimden gelmiyo diye bişey yok evlendik yapacağız canım
ben bu sabah kahvaltı için teşekkür aldım yine
günaydın nazcım
günaydın efsuncuğum nasılsın
valla efsunum haklısın ama bigün öncede uyuyamadım biliyosun sabah saaat çaldı erteledim ama ertelememiş kapatmışım ben onu neyse eşime hiiç bişey demedim ama üzüldümde yaaaa. neyse canım bundan sonrası için artık napalım.
sen ne yaptın nasılsın
kızlar eşime çıtlattım dün gece ev işini bakarız canım dedi sadece sonra ben konuşalım deyince şimdi konuşmayalım gece gece ben bi düşünim sonra konuşuruz dedi...
amin canım İNİALLAH evet ben rejim yapmaya çalışıyorum . artık bebek istiyoruz eşimle hamile kalmadan zayıflamam lazım biraz
banucuğum ekledim seni canım
ayyyyy inşallah olumlu bir cevap verir eşin efsun hatırlıyomusun ben seninle ilgili bir rüya görmüştüm inşallah gerçekleşecek buu
ya biride beni rüyasında görmüyo yaaa. kızlar benide görün rüyanızda yaaa
ya kızlar size dün akşam olanları anlatmak istiyorum bana akıl verin ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum
bilirsiniz eşimin ilgisiz davranışlarını günlük yaşantımızda bana güzel söz söylemeyen benimle ilgilenmeyen dertleşmeyen bir eşim var tabi bu bana göre böyleymiş kendisi beimle her konuda gayet ilgilendiğini söyler durur....
neyse kaç gündür ilgisizdi yine dün gece beraber olmak istedi güzel sözler söylemeye başladı ben buna çok sinirlendim kendi işine gelince bu sözleri bana söylüyor ama normal hayatta hiç yok iki yüzlülük yapıyor resmen,bende kırılmasın tartışmayalım diye sesimi çıkarmak istemedim tabi isteksiz davranıyorum hiç bir tepki yok bende yapamıyorum kırgınım ona kendimi veremiyorum anladı tabi benim isteksizliğimi beraberde olamadık başladı bana saydırmaya sen beni mutlu edemiyosunda hep böyle isteksizsinde bende neden acaba sebebi sen olabilirmisin,benimle ne zaman eve geldiğinde ilgilendin ne zaman kendi başına bişeyler yapalım diye teklifte bulundun kendimi çok değersiz hissediyorum senin yüzünden dedim döndük arkamızı yattık surat yapar şimdi yaparsa yapsın umrumda değil bana kendi çıkarları için yalakalık yapmasından nefret ediyorum
banum yaaa unuttum rüyanı desem kızar mısın
heeehhhh heeeee kıskanç ahkeşkem
haklısın canım genelde bazı erkekler böledir işi olduğu zaman kendi istedikleri için eşlerine yanaşırlar... işte ben bu yüzden eşler arası yaşa karşıyım yanlış anlama ama banum bizim yaşımızdan istediklerimizden anlayamıyorlar dolayısıyla yaş farkı olunca görümcemde aynen böle çünkü 6 yaş var sanırım aralarında... ilk evlendiğinizde de böylemiydi eşin ilgisiz miydi kendi işi düşünce mi yanaşırdı belki yıllar geçtiği için ddeğişmiştir
valla bende hiç böle sıkıntılar olmadı 1.5 yıl oldu ne benim onu ne onun beni reddetmişliği var o konuda
hadi baklım anne adayı sıra sende şöle ii bi çalışma yapta hemen teyze olalım.
efsunum nişanlıyken çok ilgiliydi sabahlara kadar tlf görüşürdük 12 saatlik mesafe vardı aramızda ayda bir gelirdi yanıma o zamanlar çok iyiydi,evlendikten sonra ilgisiz oldu aslında anlıorum oda çok yoruluyo gece 12 de işten geliyor yatması 1 i buluyor sabahta 7 de kalkıp akşam 3 e kadar çocuklara bakıyo sonra tekrar işe gidiyor hiç boş zamanı yok ama bu sebeb olabilirmi bana nasılsın demesini bile engellermi anlamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?