- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.101
günaydın kızlar nasılsınız
benim de iki günüm temizlik yapmakla geçti bittim resmen koltukları sildim camları perdeleri hallettim iki tane yorganım vardı makinaya sığmadığı için onları yıkadım dip köşe bir temizlik yapıtım anlayacağınız mis gibi oldu evim temizlik gibisi yok valla
benim de iki günüm temizlik yapmakla geçti bittim resmen koltukları sildim camları perdeleri hallettim iki tane yorganım vardı makinaya sığmadığı için onları yıkadım dip köşe bir temizlik yapıtım anlayacağınız mis gibi oldu evim temizlik gibisi yok valla
tanıyıp napsın onundamı dünyası kararsınBence annenin ebrara bakmasını çekemiyodur o
Hep eşimle değildik ama insanın kendi yaşıtlarının birbirini anlayan dostları olması güzel....
Valla arkadaşlarla bol bol muhabbet ettik kocişler yokken...
Kv eşime bozulmmuştur ama onlarda haber verselermiş demi 9dan sonra misafirlik mi habersiz ya ben eşimle işi pişirmiş olsaydımBizde 9da gittik ama arkadas köyüne gitmişte 9 da anca gelirim dedi o yüzden geç oldu gidişimiz
cumartesi günü annem,kardeşim ve kızım çarşıya çıktık kardeşim kot falan alacakmış onun için çıktık çarşıya
bende kendime 3 tane badi 2 tane kazak 1 tane yelek ve 1 tane de hırka aldım sözde kardeşime alışveriş yapacaktık
onada yaptık gerçi 2 tane kot 1 tane kazak 12 tane de badi aldık
sonra annemlere gittik annemlerde kahvaltı türü bişeyler yedikten sonra evimize gittim kızımla birlikte
dünde bi arkadaşım var 2.bebeğine doğum yaptı bebek 4 aylık oldu biz gidememiştik hayırlı olsuna onlara gittik
benim gittiğim kuaförün üstüne taşındı arkadaşım gitmişken kaşlarımı da aldırdım arkadaşımın evi doğal gazlı yakmış doğal gazı oraya gidince kızımın ateşi yükseldi bi anda gece de hep ateşli geçti öyle eşim götürdü eşim getirdi sağolsun dükkana giderken bırakıverdi gelirken de aldı bizi.evin önünde indirdi annemide eve götürdü derken kaynanaya girmiş ordan yarım saat gelmedi sonra geldi nerde kaldın merak ettim dedim annemlere uğradım ablam vardı oturduk biraz dedi.gidelim mi annemlere dedi bende sen bilirsin gitmek istersen gidelim dedim sonra aman boşver sende yorgunsun ben ebrara bakayım sen yat dedi sen bilirsin dedim bende sonra eşimin sağdıcı aradı yüzmeye gidelim havuza diye birlikte yüzmeye gittiler bizde kızımla takıldık baş başa bizim hafta sonumuz böyle geçti
ooo sen daha çok yorulmuşsun canım ellerine sağlık miss gibi kokusu geldi haa hissettim. Bide tekrardan batmasa
oohhh ne güzel bol alışverişli bi hafta sonu olmuş valla seninkide güzelmiş...
ama banum temizlikten yorulmuş ahkeşkem
oohhh ne güzel bol alışverişli bi hafta sonu olmuş valla seninkide güzelmiş...
Ama banum temizlikten yorulmuş ahkeşkem
adamı deli etmekten başka bişey yaptığı yok tırnaklarını falan kontrol etti biraz uzamış kes dedi beni fazla görmediği için tanımıyor dedi kızımda bi kustu içine falan gitti kaynananın ohhh dedim içimden iyi oldu sen bunu hak etmitin dedim[/font][/b]
evet canım ben temizlikten yoruldum akşam sırnaştı ama bu yorgunlukla asla olmaz dedim bu akşama attım kaçış yok gibi görünüyoo
ama efsun sen benim elime düşersin görüşeceğiz senle
allah ne etmesin seni canım yaaaa kv üstüne kustu he kızAynen ebrar vermiş cevabı
bencede bu akşama hazırlan kaçışın yok
Valla sanırım benimde yok regldim ya dün abdest aldım bende
haaa hadi bakayım efsun hanım ben yarn göreceğim sizi. Hem sen eşim bana nasıl davranıyo ona bak sabah ayakkabımı o giydirdi beni yataktan kucaklayıp kaldırıyo arabanın kapısını açıp elimden falan falan tutup indiriyo yaaa
VvvaaaavvvvvvEeee o kadar yormaya yapsın bi zahmet dermişim...
Neyseeeee yaaaa koptum ben
haaa hadi bakayım efsun hanım ben yarn göreceğim sizi. Hem sen eşim bana nasıl davranıyo ona bak sabah ayakkabımı o giydirdi beni yataktan kucaklayıp kaldırıyo arabanın kapısını açıp elimden falan falan tutup indiriyo yaaa
Yok yaa biraz ben kaşındım bu sefer kocişimin bi suçu yok bide diyorum ya kızıııım yorgunluk değil ters hareket illa açık açık söletecen beni haaaa
Ya şaka falan belim felaket ağrıyo orada bişey nasıl batıyo eşim öle yapıyo ama nasıl acı çekip kıvrandığımı görüyo sabaha kadar yatakta inledim durdum
bizim eylül nerdeyse gelemedi daha assolist
dikkat et o zmn bundan sonra hareketlereAkşam eve giderken kas gevşetici al onlar iii geliyo canım bel ağrısına...
Haftasonu kocişle gezmiştir temizlik yapıyodur bugün
yada oda yoruldu onun hafta sonları yoğun geçer biliyosun ki:)
hafta sonu gezmekten yogun geçer onun canım diğeri için sıkıntısı yokki bizimki gibi
bizimde sıkıntımız yooooook efsuuuunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?