"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla efsunum var mı yok mu bilmem ama bu böle olmaz değiştirecek kendide istiyo zatengerçio kendi işini yapmak istiyo. aman ne bileyim yaaa herşey karışık bişey değil jki

dualarım seninle ahkeşkem
haklısın canım böle gitmez çoluk çocuk olunca napcak bu eşin çocukda baba yüzünü göremicek
neyse hadiii ii tatiller pazartesi görüşmek dileğiyle... kib ahkeşkem üzülme olur mu nolur

Son düzenleme:
kızlar ben geldim özledim sizi.kociş interneti yasakladı bebişe zararı olur diye giremiyorum.bugün cnm çok sıkıldı biraz gireyim dedim.sizde ne var ne yok.sayfalar çok birikmiş okuyacak vaktim yok anlatın bklm varmı önmli gelişmeler..

hepinize günaydın hatuncuklar
hepimiz için hayırlı bi hafta olması dileğimle...
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin... Hakkımızdakini de gönlümüze razı eylesin inşalllahhh...

Son düzenleme:
günaydın canlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hepinize
gününüz aydın gönlünüz neşeyle dolsun inşallah

nasılsın efsunum nasul geçti hafta sonu.

şükürler olsun... Cumartesi 3ten sonra temizlik yapcaktım yaaa hiç keyfim yoktu kv evde yoktu anneanne vardı sadece yattım bende Arkadaş oturmaya çağırmıştı eşim 9 da geldi 9:15te oraya gittik biz bayanlar evde oturduk eşler başka bi yere gitti... Bizden sonra eve misafir gelmiş kv aramış eşimi misafir geldi diye eşimde önceden haber verselermiş bende misafirlikteyim demiş 12:30 gibiydi eve gittiğimizde kv ortalığı topluyodu Suratı bi karış tabi Pazar günüde teyzem mangala davet etti 3e kadar temizlik yaptım ondan sonrada eniştemin köyüne gittik temiz hava çokkk ii geldi valla yaaa akşam 7de de eve döndük maaaaaile oturduk işte benim ki böleee sen naptın eşin mesaiye gidince

ooo maşallah...
bende c.tesi kalktım biraz geç 10.30 gibi kahvaltı yaptık sonra biraz ev toparladım oradan arkadaşa oturmaya gittim akşam 6.30 gibi eve geldim. akşam yemeği tv falan eşimi bekledim 1 de geldi ancak sonrası ...
pazarda eşim işe geç geçti benimde canım sıkıldı yine o giderken kv de kardeşine gitti bende kendimi temizliğe verdim akşama kadar temizlik yaptım. şimdide belimin ağrısından ölüuyorum valla oturamıyorum ayakta duramıyorum. c.tesi gece oldu galiba pazarda akşama kadar temizlik yapınca üstüne pert oldum

sanada maşşallahhh özellikle cumartesi gecesine
Neden o kdr yordun kii kendini canım yaaa
bende kış geldi diye odanın şeklini değişecektim peteğin önü açılsın diye eşim haftaya beraber yaparız yorma kendini tek dedi... Naptın öleee çok yoruldun bilmem kiiii

uffff gülme yaa yorgunluk değilde ters hareket yaptım ondan herhalde

günaydın mutlukız...
Hafta sonu nası geçti canım naptın kv de

sen ne yaptın mutlu kız ne yaptın kv ile nasıldınız canını sıktı mı

günaydın fıstıklar kayınvalide her zamanki kayınvalide işte canlar surat asmalar çocuk beni tanımıyo demeler aman alıştım artık zaten yaaa

ne güzel eşinle takılmışsın canım kaynana çatlamıştır valla

yorgunluktan pert olmuşsun tabi canım hırsını temizlikten almasaydın keşke oturup dinlenseydin iyi olurdu

tanıyıp napsın onundamı dünyası kararsın Bence annenin ebrara bakmasını çekemiyodur o
Hep eşimle değildik ama insanın kendi yaşıtlarının birbirini anlayan dostları olması güzel....
Valla arkadaşlarla bol bol muhabbet ettik kocişler yokken...
Kv eşime bozulmmuştur ama onlarda haber verselermiş demi 9dan sonra misafirlik mi habersiz ya ben eşimle işi pişirmiş olsaydım Bizde 9da gittik ama arkadas köyüne gitmişte 9 da anca gelirim dedi o yüzden geç oldu gidişimiz

günaydın kızlar nasılsınız

benim de iki günüm temizlik yapmakla geçti bittim resmen koltukları sildim camları perdeleri hallettim iki tane yorganım vardı makinaya sığmadığı için onları yıkadım dip köşe bir temizlik yapıtım anlayacağınız mis gibi oldu evim temizlik gibisi yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…