"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bilmem efsuna edmişsin ya hani çok şükür işte die biraz durgun geldin o yüzden yanii canım benim ama sorun yoksa sevindim.

hımm..yok canım,sağol ama çok dikkatlisin
öyle sıradan bi gün anlamında demişimdir..iyiyim yani,hatta çok iyiyim bu aralar,kafam filan hep rahat..zaten benim kafam rahatsa bi sorun yoktur,bilirsin :)

canlar bana müsade artık gidiyorum 4 te çıkıyorum yavaş yavaş toparlanayım
kendinize çok iyi bakın pazartesi nasipse görüşürüz allaha emanet ediyorum sizi
akşama kayınvalidelerdeyiz hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız canlar
hayırlı akşamlarınız olsun öptüm çok çok

güle güle mutukız...adın gibi mutlu ol inşallah bugün..yani her gün ol da bugün için ayrıca ol :)
iyi bak kendine,ebrarı bizim yerimize mıncıkla...görüşürüzzzz.....

aman bitanem ii ol. bari senin kafa rahat olsun maşallah kırkbin kere
sağol tatlı ahkeşkem...hepimiz hep iyi olalım inşallah

sende kendine ebrare iii bak canım iii tatiller
sende iii ki varsın canım kv bişey derse çok tın moduna gir üzülme sakın

kızlar yoğunsunuz galiba..
ben de çıkıyorum,haftaya görüşürüz
iyi bakın kendinize,güzel bi haftasonu olsun inşallah,hem de herşeye rağmen güzel olsun...

hafta sonu yarın biraz arkadaşa gideceğim onun dışında kendimi temizliğe verecğim koca yok bişey yok ne yapayım
yine msj çektim valla hafta sonu da yokmuşsun bari bu akşam gel gerçi gelsen ne değişecek yalnız mı kalabileceğiz başbaşa aşkımızı yaşayıp hasret mi giderebileceğiz. neden bütün sıkıntılar bizi buluyo neden herşey ilişkimizi bozmaya çalışıyo diye. tık yok...

bende yarın temizlik yapcam 3ten sonra pazarda gezcem tozcam arkadasa gitcem bende...
Yaaa benim kocamda isyan işe yarıyo ama seninkini bilemiyorum tatlım yaaa inşallah tatsızlık olmaz yine... Sende git arkadasına bol bol çay kahve muhabbet et iii olur valla

benimki isyan etmeme sinir olur aslında oda isyanlarda ama bişey yapamadığı için ses çıkmıyo baksana msj da cvp vermedi çünkü ne diyeceğini bilmiyo oda biliyo haklıyım ama yapacağı bişey yok işte onunda yoksa kim ister gece 12 ye kadar çalışmak

adamı bilerek sinir edionn o zmn
işini değiştirme sansı yokmu ahkeşkem yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…