"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aybüke merhaba,
eğer öle bişey yapıyorsa herkesi çok üzer, ama aslında ben en çok eltine üzüldüm. demkki psikolojik olarak ne zor ne kötü durumda da böyle komik, yalan kötü duruma düşüryor kendini. hele hele eşine karşı güvenini kaybedebilir. ama hayatta hiçbişiyi ayıplamamayı öğrendim ben. okuduğum inan çok üzüldüm eltine. mAllah inş onlara en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.. çok zordur eminim isteyipde kucağının boş kalması.

ahkeşke sen kocan kimin hatrını düşüncelerini önemsiyor, kimin sözünü dinleyecekse yakın çevreden onla konuş. bence faydası olacakktır. seninki laftan anlaıyo bence ama biraz sarsmak gerekli galiba. Allah kolaylık versin. koca söylemişsin ya işte herkse karşı görevlerini yerine getirip bir sana olan görevini yapmadığını, kendimi anımsadım. daha önce sizlere yazmıştım. bende aynı konuda boşanmadan önce patlamıştım, ama adamın bir kulağından girdi bir kulağından çıktı.. inş seninki öle olmazda beynine yerleşir mesajın. benimki anneme taktın kafayı derdi, söylediğim herşeyi böle yorumlardı. aklı kıttı galiba..

aybuke,eltin eğer gerçekten yalan söylüyosa pess!! dizilerde olur böyle şeyler :) yaa inşallah yalan değildir,kaynım çok mutlu dedin ya ona üzüldüm yaa,kadınlar şeytan mıyız neyiz,ne biçim işler bunlar

kızlar ben geldim valla okudumda bu kadınlardan korkulur hem yalan sölesek ne geçecek eline dimi eninde sonunda belli olmayacakmı hamile olmadığı aklınca kendi duygularını tatmin ediyor,ilgil alaka bekliyor yazıkkk

eltim sürekli ilgi isteyen biri sürekli hastadır sürekli oarası burası ağrıyor birde dediğim gibi kimse çocuğu olmuyor demesin diye sanırım

kızlar yaaa sarhoş gibiyim valla ölüyorum yorgunluktan. gece 3 de geldik sabah kalk işe gel. c. tesi arkadaş nişanı var onun için alışverişe çıkmam gerek ufff nasıl olcaksa valla

eşimin bi arkadaşı var dediğim gibi canım kardeşi gibidir onunla konuşacağım tabi ona söleme senle konuştuğumu diyerek yoksa eşim çoook kızar

eşimin bi arkadaşı var dediğim gibi canım kardeşi gibidir onunla konuşacağım tabi ona söleme senle konuştuğumu diyerek yoksa eşim çoook kızar

ahkeske seni kaynanası ile sorunları olan lar konusundan tanıyorum canım ayrı eve çıksanızda kurtulsanız artık ya

Emin ol turkuaz cım kimse onu yadırgamıyor biz çok ısrar edip tüp bebeğe sevk ettik kaynımda artık dedi ya yaparsın ya ayrılıcam kendi istemiyor yapmak çünkü eltim gezmeyi giymeyi yemeyi içmeyi seven biri rahatı bozulun da istemiyor[/QUOTE]

aybuke onun psikolojisi bozulmuş sağlıklı davranamıyor olabilir. tüp bebek denemeden denedim mi diyor onuda anlamadım ben?? ama tüp bebek de çok sabır isteyen güç isteyen zorlu bir süreçtir. ya valla tarif ettiğin gibi bir kadın tanımadım ben hiç. evlat başkadır yane.. ay bilemedim ben valla. ama eltine üzüldüm bozulmuş onun psikolojik durumu.. Allah sonunu hayır etsin

aybuke onun psikolojisi bozulmuş sağlıklı davranamıyor olabilir. tüp bebek denemeden denedim mi diyor onuda anlamadım ben?? ama tüp bebek de çok sabır isteyen güç isteyen zorlu bir süreçtir. ya valla tarif ettiğin gibi bir kadın tanımadım ben hiç. evlat başkadır yane.. ay bilemedim ben valla. ama eltine üzüldüm bozulmuş onun psikolojik durumu.. Allah sonunu hayır etsin[/QUOTE]

yok denedi canım 2 hafta önce tüp bebek büyük ihtimalle başarısız oldu yalnız eltim hamileyim diyor

ahkeske seni kaynanası ile sorunları olan lar konusundan tanıyorum canım ayrı eve çıksanızda kurtulsanız artık ya

evet canım hatırlıyorum bende seni. konulara çok cvp yazamoyorum bugün pek ii değilim çünkü benimde tek isteğim bu zaten canım ama olmuyo işte. şimdide arsa mütahite verilecek o bekleniyo.

yok denedi canım 2 hafta önce tüp bebek büyük ihtimalle başarısız oldu yalnız eltim hamileyim diyor[/QUOTE]

hımm zati tüp bebeğin ilk denemede tutma ihtimali düşük diye biliyom. 2-3 seferde daha yüksek ihtimal tutması diye biliyorum.. offf ne bilim üzüldüm ...

hımm zati tüp bebeğin ilk denemede tutma ihtimali düşük diye biliyom. 2-3 seferde daha yüksek ihtimal tutması diye biliyorum.. offf ne bilim üzüldüm ...[/QUOTE]

bizde üzüldük canım inan

eşim bide ne diyo bana ne yapsam yaranamıyorum sana al tatile de geldik daha ne istiyossun niye hiç mutlu olmuyosun akşama kadar asık surat dolaşıyosun. tabi ya tabi bizim tatil gibi bi hakkımız mı var al yine burnumuzdan getirdin

ahkeske bu erkeklerin neden böyle anlyışları kıt anlamıyorum

ahkeske bu erkeklerin neden böyle anlyışları kıt anlamıyorum

bazılarının yaradılışında var. siz benimkini görseydiniz tam aslında komedi filmi gibi. ruh hali değişir, psikolojisi değişir, ders çıkarmaz, akıllanmaz uslanmaz, işine geldiği gibi yorumlar, haa agresif ama anasına da kuzu gibi

benimkide öyle annesi gelip gittiğinde boşanma aşamasına geliyoruz hep kaynanam gideli 3-4 hafta oluyor daha en ufak tartışmamız olmadı eşimle çok şükür mutlu mesut yaşıyoruz. şimdi kaynanam eltim hamile (!) olduğu için gelecekmiş inan dün akşamdan beri huzursuzum

AYBÜKE ben senin daha önce kv ile yaşadığın bazı şeyleri yazdığını hatırlıyom. bu boşanma aşamasını da hatırlıyorum. hatta okuduğumda buda benden demiştim.(sen yazmıştın diye hatırlıyorum)bizimde asıl boşanma davası açmamızdaki neden de kv dir. onun üzerine tartıştık bayağı bir. zati daha öncede vardı sıkıntılarımız. baktım hiçç anasına toz kondurmuyor yapılan tüm şeylere rağmen. haa bide kardeşlerini koruyor ki onların yaptığını daha önce babam ve ben konuşmuştuk.babamda bir sabır vardır hayret edersin. babamın bile sabrını taşırdı. babam çok severdi onu. üzülürdü ona kopuk ailenin çocuğu psikolojisi bozulmuş diye. ama babam bile gitsin anasıyla yaşasın. o evcilik istiyor evlilik değil de ben şok tabeeee.. neyse yeni boşandım bende.. hayırlısı valla hergün üzüleceğime bir ay üzülürüm napemm

eşimin arkadaşıyla konuştum allah razı olsun valla allah gönlüne göre versin.
ya biz zaten konuşuyoruz bunları oda farkında ama yapacak bişeyimin yok ne yapacağım ben deyip duruyomuş yoka senin halini sıkıntını oda biliyo ben konuşurum yine onunla lütfen sen kalbini ferah tut dedi.
kara aldık ben şimdi ya bu sorunlara çözüm bulursun yada ben artık çok yoruldum diyeceğim bak hasta oldum dayanamıyorum sen bilirsin artık artık bu satten sonra iş sana düşüyo diyeceğim

Canım k.validem köye gitceği gün tartışmıştık ben eşime birşey anlatmadan kaynanam başka türlü yansıtmış eşimle çok şiddetli tartıştık ve ben çocuğumla annemin evine gittim 2-3 gün orada kaldım ve aile büyükleri araya girip barıştık. Herkes k.valideme benim için çok şanslısın çok ii bir gelinin var derken k.validem sürekli eltimle karşılaştırır beni yok o şöyle yok o böyle(eltim kardeşinin kızı) bana direk dediği sen ne kadar iyi olursan ol onun yerini tutamazsın sürekli beni ezmeye çalışır eşim benim üstüme çok düşer bunu hazmedemez yatak odamıza dalar daha bunun gibi bir çok sebep lohusalığımda bana bakmaya geldi sözde! normal doğum yapmıştım altımdan dikişliydim oturamıyorum uyuyamıyorum bir tabak soframdan kaldırmadı bir gün bebeğimi görmeye gelecekler anne dedim çocuk uyuyor sen bakarsın ben marketten yufka filan alayım üstüme yürüdü babanın evindenmi getirdin kapının ağzındaydım kapıyı üstüme kapadı ya daha neler neler.. sürekli geldiğinde eşime olmayan şeyleri olmuş gibi yansıtıyor bıktım usandım artık

inan turkuazcım çekmektense en iyiysini yapmşsın k.valide memleketinde değil benim çevremde yaşıyor olsaydı bende kesin boşanmıştım.Eşim annesi olmadığında gerçekten bambaşka bir insan biz yalnızken hiç tartışmayız çok uyumluyuzdur hatta eşim takılır arada bazı şeylere itiraz ette kavga edelim:) diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…