- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
kızlar ben geldim valla okudumda bu kadınlardan korkulur hem yalan sölesek ne geçecek eline dimi eninde sonunda belli olmayacakmı hamile olmadığı aklınca kendi duygularını tatmin ediyor,ilgil alaka bekliyor yazıkkk
aybüke merhaba,
eğer öle bişey yapıyorsa herkesi çok üzer, ama aslında ben en çok eltine üzüldüm. demkki psikolojik olarak ne zor ne kötü durumda da böyle komik, yalan kötü duruma düşüryor kendini. hele hele eşine karşı güvenini kaybedebilir. ama hayatta hiçbişiyi ayıplamamayı öğrendim ben. okuduğum inan çok üzüldüm eltine. mAllah inş onlara en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.. çok zordur eminim isteyipde kucağının boş kalması.
Emin ol turkuaz cım kimse onu yadırgamıyor biz çok ısrar edip tüp bebeğe sevk ettik kaynımda artık dedi ya yaparsın ya ayrılıcam kendi istemiyor yapmak çünkü eltim gezmeyi giymeyi yemeyi içmeyi seven biri rahatı bozulun da istemiyor
aybüke merhaba,
eğer öle bişey yapıyorsa herkesi çok üzer, ama aslında ben en çok eltine üzüldüm. demkki psikolojik olarak ne zor ne kötü durumda da böyle komik, yalan kötü duruma düşüryor kendini. hele hele eşine karşı güvenini kaybedebilir. ama hayatta hiçbişiyi ayıplamamayı öğrendim ben. okuduğum inan çok üzüldüm eltine. mAllah inş onlara en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder.. çok zordur eminim isteyipde kucağının boş kalması.
ahkeşke sen kocan kimin hatrını düşüncelerini önemsiyor, kimin sözünü dinleyecekse yakın çevreden onla konuş. bence faydası olacakktır. seninki laftan anlaıyo bence ama biraz sarsmak gerekli galiba. Allah kolaylık versin. koca söylemişsin ya işte herkse karşı görevlerini yerine getirip bir sana olan görevini yapmadığını, kendimi anımsadım. daha önce sizlere yazmıştım. bende aynı konuda boşanmadan önce patlamıştım, ama adamın bir kulağından girdi bir kulağından çıktı.. inş seninki öle olmazda beynine yerleşir mesajın. benimki anneme taktın kafayı derdi, söylediğim herşeyi böle yorumlardı. aklı kıttı galiba..
eşimin bi arkadaşı var dediğim gibi canım kardeşi gibidir onunla konuşacağım tabi ona söleme senle konuştuğumu diyerek yoksa eşim çoook kızar
Emin ol turkuaz cım kimse onu yadırgamıyor biz çok ısrar edip tüp bebeğe sevk ettik kaynımda artık dedi ya yaparsın ya ayrılıcam kendi istemiyor yapmak çünkü eltim gezmeyi giymeyi yemeyi içmeyi seven biri rahatı bozulun da istemiyor
ahkeske seni kaynanası ile sorunları olan lar konusundan tanıyorum canım ayrı eve çıksanızda kurtulsanız artık ya
eşim bide ne diyo bana ne yapsam yaranamıyorum sana al tatile de geldik daha ne istiyossun niye hiç mutlu olmuyosun akşama kadar asık surat dolaşıyosun. tabi ya tabi bizim tatil gibi bi hakkımız mı var al yine burnumuzdan getirdin
ahkeske bu erkeklerin neden böyle anlyışları kıt anlamıyorum
bazılarının yaradılışında var. siz benimkini görseydiniz tam aslında komedi filmi gibi. ruh hali değişir, psikolojisi değişir, ders çıkarmaz, akıllanmaz uslanmaz, işine geldiği gibi yorumlar, haa agresif ama anasına da kuzu gibi
benimkide öyle annesi gelip gittiğinde boşanma aşamasına geliyoruz hep kaynanam gideli 3-4 hafta oluyor daha en ufak tartışmamız olmadı eşimle çok şükür mutlu mesut yaşıyoruz. şimdi kaynanam eltim hamile (!) olduğu için gelecekmiş inan dün akşamdan beri huzursuzum
AYBÜKE ben senin daha önce kv ile yaşadığın bazı şeyleri yazdığını hatırlıyom. bu boşanma aşamasını da hatırlıyorum. hatta okuduğumda buda benden demiştim.(sen yazmıştın diye hatırlıyorum)bizimde asıl boşanma davası açmamızdaki neden de kv dir. onun üzerine tartıştık bayağı bir. zati daha öncede vardı sıkıntılarımız. baktım hiçç anasına toz kondurmuyor yapılan tüm şeylere rağmen. haa bide kardeşlerini koruyor ki onların yaptığını daha önce babam ve ben konuşmuştuk.babamda bir sabır vardır hayret edersin. babamın bile sabrını taşırdı. babam çok severdi onu. üzülürdü ona kopuk ailenin çocuğu psikolojisi bozulmuş diye. ama babam bile gitsin anasıyla yaşasın. o evcilik istiyor evlilik değil de ben şok tabeeee.. neyse yeni boşandım bende.. hayırlısı valla hergün üzüleceğime bir ay üzülürüm napemm
AYBÜKE ben senin daha önce kv ile yaşadığın bazı şeyleri yazdığını hatırlıyom. bu boşanma aşamasını da hatırlıyorum. hatta okuduğumda buda benden demiştim.(sen yazmıştın diye hatırlıyorum)bizimde asıl boşanma davası açmamızdaki neden de kv dir. onun üzerine tartıştık bayağı bir. zati daha öncede vardı sıkıntılarımız. baktım hiçç anasına toz kondurmuyor yapılan tüm şeylere rağmen. haa bide kardeşlerini koruyor ki onların yaptığını daha önce babam ve ben konuşmuştuk.babamda bir sabır vardır hayret edersin. babamın bile sabrını taşırdı. babam çok severdi onu. üzülürdü ona kopuk ailenin çocuğu psikolojisi bozulmuş diye. ama babam bile gitsin anasıyla yaşasın. o evcilik istiyor evlilik değil de ben şok tabeeee.. neyse yeni boşandım bende.. hayırlısı valla hergün üzüleceğime bir ay üzülürüm napemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?