- Konu Sahibi efsuNevfel
-
ahkeşkem canım şu son günlerde seni daha iyi anlıyorum insanın evinde eşiyle yanlız kalamaması çok kötü bişey kızlar ev yol geçen hanına döndü resmen her akşam erken yatmak için planlar yapıyorum ama hep bozuluyo son 1 haftadır ruh gibi dolanıyorum ortalıklarda 63 kilodan 58 kiloya düşmüşüm,yan tarafta babannemiz var demiştim yaa kadın yanımıza geleli 3 ay oldu başlarda bu kadar kafaya takmıyordum ama kadın saat başı bizde ya tamam gelsin ama saat başıda olurmu sabahları 7,30 gibi dayanıyo kapıya sesizde olmuyo kaynanama bağırıyo aç kapıyı diye ya insan düşünmezmi bu evde iki çocuk var uyandırırmıyım yada bizim harftasonumuz hiç farketmiyo onun için bide demezmi saat kaç oldu hala yatıyomusunuz diye ayrıca kaynananın annesi o ayrı bir dert zaten gelir neye kızdığını da anlamazsın bir bakarsın ki kalkıp gidiyo bu arada 80 yaşında ki kadının yanında 1,5 yaşında da bir çocuk daha yeni yürüyo çocuğun annesi yeni doğum yaptı küçük bebeği var bu kızınıda bize postalıyo zaten benim evde iki çocuğum var onlarla zor ilgileniyorum,ev temizliyorum yarım saat sonra daha beter hala geliyo bu sabah yine babanne kapıya dayandı üstümde geceliğim var açamıyorum da odama geçtim kapıda bağırıyo hala çocuk uyanacak diye kapıyıda kapattım neyse en sonunda kaynana açtı kapıyı saat 9 hala kalkmadınızmı banu işe gitmedimi oysaki saat daha 8 bile değil çıldırtacak kadın beni yaa nasıl yapsak ta böyle davranmamasını sağlasak bilmiyorum bana akıl verin yaşlı kadın üzmek istemiyorum eşime söylesem sen abartıyorsun yine ben bişey söyleyemem der ama ben çok sinirleniyorum bu davranışlarına
olurmu olur bizim kide destursuz dalar odaya sabah tam üstümü giycem iç çamaşırımı değiştiriyorum içeri daldı ay diye bağırmışım oğlum uyandı insan bir kapıyı çalar yaa,o arada eşimle uygunsuz durumda da olabilirdik kaç defa söyledik bi kaç kez çalar sonra yine aynı ,benim görümcelerde hep benim yanımda der ki anne keşke allah bizede senin gibi kayınvalde verseydi sen çok iyi bir kaynanasın seninle geçinemeyen olmaz ayy dedim içimden keşke verse de görsenizzz kaynana nasıl olurmuş
canlar günaydın,
hayırlı cumalarrrr hepinizin duaları kabul olsun. Rabbim hayırlı kapılar, hayırlı yerler, hayırlı şeyler nasip etsin.Hepinizin gönlünden geçenler fazla fazla olsun inş... rabbim dualarımızı kabul eylesin.. AMİNN
İnş Eylüş ün sağlıklı bebişi olacağını öğreniriz..
Efsunn umunda ayrı bir evi olması nasip olur inş. (EFSUNNN dün kv kv sine gittiğinizi gördüm ammaaa erken gelrisin sandım, heee bide sana bebek mi ev mi diye düşündüm, evi daha uygun buldum, ev olursa Allah ın izniyle bebiş olur zatiiii )
banum için de inş kv gider de bi daha hiçç gelip onların huzurunu bozamaz...
vefam Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin..
ahekşekm önce sağlığına kavuşmanı hatta eskisinden daha sağlıklı olmanı, ayrı bir (hemde kv gilden görümcelerden uzaaaakkkkk) ev nasip olur inş... Sonrada eminin gerisi gelir öptümmm
İnş Rabbim bana da hayırlı bir kapı, hayırlı bir insan ile hayırlı huzurlu bir yuva veeeee bebiş nasip eder...
ya akşam alışverişe gitmem gerek bir tane arkadaşım yok benim yanımda gelecek valla ne iyi demi
sende bal gibisin bende kaymak
ahkeşkem ben yakın zamanda Allah nasip kısmet ederse Ankara ya geliyorum.Babacım ile beraber..
canım sürekli mi yoksa gezmeye mi
şincik babamın bir rahatsızlığı var. orda da tanıdık bir doktor ona gideceğiz. ama babişkocuğumun akrabaları var orda onlarıda ziyarete. ben az kalaıcam ama babamın işi uzarsa o biraz kalır galiba. ama şimdilik 3 gece kalmak istiyorum. bakalım.
geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. kal valla biraz ortamlardan uzaklaşmak ii geliyo
evet de şimdi akrabalarda soracak neden niye filan diye.. birde orası var ama napim o süreci eninde sonunda yaşıcam..
hemde değişiklik olur ama ben asıl babam için geliyom. hst götürcem orda bakalım işte.
kimse yokmu yawwwww ben tekmiyim burada
geldim canım işlerim vardı onları hallettim baban hastaymış çok geçmiş olsun acil şifalar versın allahım akrabaları falan da kafana takma konuşmak istemezsen kibarca bu konuları açmalarını istemediğini söylersin yada kısaca anlatırsın ama bunu şimdi yada sonra yaşacayaksın canım hepsi geçecek zamanla
valla ağlamak istemiyorum artık yaa bıktım gerçekten. eşim aradı dr ye gitmişti iğne vermiş çok kötü demiş eşimde iğne olamaz dr de bari 1 tane vurul demiş. konuştuk falan şimdi ne yapıyosun dedim dayıoğlu varmış onun yanına gidiyorum arayıp duruyo bakayım ne diyo dedi.
bende teli kapatırken ben akşam alışverişe gideceğim ne yanıma aadam var nede bana para verdin dedim şimdi bu hastalıktan bumu derdin diyo bana salak yaaaaaaaaaaaa başkasına başkasının sıkıntısına gidiyosun ama aptalım ben yaaaa aptal hemde en önde gideninden
hay allahım yaa adamın yaptığına bak dayı oğlunun ne diyeceğini hasta hasta önemsiyo ama gidip eve yatacağım hastayım deseydi sana tamam haklı derdim ama bu karısının sorunlarıyla ilgileneceğine gidiyo başka yere canım işyerinden arkadaşın falan yokmu onlarla çıksan dicem ama yanına para da almamışsın senin maaş kartın kimde sen de değilmi
hay allahım yaa adamın yaptığına bak dayı oğlunun ne diyeceğini hasta hasta önemsiyo ama gidip eve yatacağım hastayım deseydi sana tamam haklı derdim ama bu karısının sorunlarıyla ilgileneceğine gidiyo başka yere canım işyerinden arkadaşın falan yokmu onlarla çıksan dicem ama yanına para da almamışsın senin maaş kartın kimde sen de değilmi
bende maaş kartım tabiki de benim maaş 1 inde yatıyo yani bende ki parayla alışverişe gidilmez. hayır ona benle gel falan dediğim de yok ayrıca onun arkadaşının nişanı yakın da banane yoksa. ben ona tatilden(ne tatildi ama) önce alalım dedim yok gelince bakarız dedi alllll baktık. gitmiyorum nişana falan işte görsün gününü sanki ölümcül hasta yaaaa.
nankör sabaha kadar aman üstünü örteyim diye uyumadım ben gece çorba istedi kalkıp yaptım gerçi onada çok acı olmuş dedi amaaaan gerizekalıyım ki ben yaaaaa valla çok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?