"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ah banucum ahh ilk başlarda neyse falan diyosun zaten ma sonra bi bakıyosun olmuyo sabır sabır bir yere kadar eşinede anlatsan zaten atnı olur bu durum değişen bişey olmaz benim kv de bi pazar oğluyla işleri varmış sabah erkenden geldi kapıya kapıyı tıklatıyo hadi kalkın die bende eşime kalk yaa kalk dedim bu ne vallaha suyumuz ısındı bizim iyice dedim dedim kalkıp duşa girdim ben amaaan bi baktım içeride kıyamet kopuyo kv ağlıyo hemen uyanık tabiii eee sonra ne oldu ne değişti eşim varken kapıya gelmez hiç artık hadi diye ama ben varken kapıya gelmese bile evdeki gürültüsüyle yatırmaz yatsamda bir ton laf sayar öğlene kadar uyunur mu die.
offf offf anlatsam dağ olur
sende kendin tavrını koy yaşlı falan die düşünme canım benim gerçi hiç anlamazlar ama şansını dene

canlar günaydın,

hayırlı cumalarrrr hepinizin duaları kabul olsun. Rabbim hayırlı kapılar, hayırlı yerler, hayırlı şeyler nasip etsin.Hepinizin gönlünden geçenler fazla fazla olsun inş... rabbim dualarımızı kabul eylesin.. AMİNN

İnş Eylüş ün sağlıklı bebişi olacağını öğreniriz..

Efsunn umunda ayrı bir evi olması nasip olur inş. (EFSUNNN dün kv kv sine gittiğinizi gördüm ammaaa erken gelrisin sandım, heee bide sana bebek mi ev mi diye düşündüm, evi daha uygun buldum, ev olursa Allah ın izniyle bebiş olur zatiiii )

banum için de inş kv gider de bi daha hiçç gelip onların huzurunu bozamaz...

vefam Rabbim gönlünden ne geçiyorsa onu nasip etsin..
ahekşekm önce sağlığına kavuşmanı hatta eskisinden daha sağlıklı olmanı, ayrı bir (hemde kv gilden görümcelerden uzaaaakkkkk) ev nasip olur inş... Sonrada eminin gerisi gelir öptümmm

İnş Rabbim bana da hayırlı bir kapı, hayırlı bir insan ile hayırlı huzurlu bir yuva veeeee bebiş nasip eder...

Son düzenleme:

yine ağzından bal damlıyo bal amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşallah inşallah canım benim...
rabbim sanada herşeyin en güzelini bu süreci kolayca atlatabilmeni nasip etsin inşallah. kızlar valla hepinize çooook içten dua ediyorum...

Son düzenleme:
canım sürekli mi yoksa gezmeye mi

şincik babamın bir rahatsızlığı var. orda da tanıdık bir doktor ona gideceğiz. ama babişkocuğumun akrabaları var orda onlarıda ziyarete. ben az kalaıcam ama babamın işi uzarsa o biraz kalır galiba. ama şimdilik 3 gece kalmak istiyorum. bakalım.

geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. kal valla biraz ortamlardan uzaklaşmak ii geliyo

geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah. kal valla biraz ortamlardan uzaklaşmak ii geliyo

evet de şimdi akrabalarda soracak neden niye filan diye.. birde orası var ama napim o süreci eninde sonunda yaşıcam..
hemde değişiklik olur ama ben asıl babam için geliyom. hst götürcem orda bakalım işte.

evet de şimdi akrabalarda soracak neden niye filan diye.. birde orası var ama napim o süreci eninde sonunda yaşıcam..
hemde değişiklik olur ama ben asıl babam için geliyom. hst götürcem orda bakalım işte.

canım yaa düşünme insanları evet o süreç her halükarda yaşanacak bırak şimdiden kestir at hemen kısa kısa cvp ver tamm kimsede bidaha ne konusunu açar nede canını sıkar. düşünme sen. baktın uzuyo konuşmayalım de kapat

kimse yokmu yawwwww ben tekmiyim burada

geldim canım işlerim vardı onları hallettim baban hastaymış çok geçmiş olsun acil şifalar versın allahım akrabaları falan da kafana takma konuşmak istemezsen kibarca bu konuları açmalarını istemediğini söylersin yada kısaca anlatırsın ama bunu şimdi yada sonra yaşacayaksın canım hepsi geçecek zamanla

teşekkür ettim banumm. inş Allah babama a uzun ve sağlıklı ömür versin inş. babam herşeyim. bugün bizde para günü maaşları yatırıyomm...
bende yoğunum aslında ama çeneme vurdu cuma cuma

valla ağlamak istemiyorum artık yaa bıktım gerçekten. eşim aradı dr ye gitmişti iğne vermiş çok kötü demiş eşimde iğne olamaz dr de bari 1 tane vurul demiş. konuştuk falan şimdi ne yapıyosun dedim dayıoğlu varmış onun yanına gidiyorum arayıp duruyo bakayım ne diyo dedi.
bende teli kapatırken ben akşam alışverişe gideceğim ne yanıma aadam var nede bana para verdin dedim şimdi bu hastalıktan bumu derdin diyo bana salak yaaaaaaaaaaaa başkasına başkasının sıkıntısına gidiyosun ama aptalım ben yaaaa aptal hemde en önde gideninden

hay allahım yaa adamın yaptığına bak dayı oğlunun ne diyeceğini hasta hasta önemsiyo ama gidip eve yatacağım hastayım deseydi sana tamam haklı derdim ama bu karısının sorunlarıyla ilgileneceğine gidiyo başka yere canım işyerinden arkadaşın falan yokmu onlarla çıksan dicem ama yanına para da almamışsın senin maaş kartın kimde sen de değilmi

banum onunki gene dayıoğluna gidiyor. benimki ben hasta yatıyom o arkadaşlarına bırakıp giderdi. hst giderdim demezdi paran var mı ihtiyacın var mı bende gelim.. hiç bilmezdi bu kız ne diye hastanelere gidiyor.. ooffff offff bunlar çok kırıyor insanı

bende maaş kartım tabiki de benim maaş 1 inde yatıyo yani bende ki parayla alışverişe gidilmez. hayır ona benle gel falan dediğim de yok ayrıca onun arkadaşının nişanı yakın da banane yoksa. ben ona tatilden(ne tatildi ama) önce alalım dedim yok gelince bakarız dedi alllll baktık. gitmiyorum nişana falan işte görsün gününü sanki ölümcül hasta yaaaa.
nankör sabaha kadar aman üstünü örteyim diye uyumadım ben gece çorba istedi kalkıp yaptım gerçi onada çok acı olmuş dedi amaaaan gerizekalıyım ki ben yaaaaa valla çok kızıyorum

inş akşama hatasını anlarda özür diler dışarı çıkıp alışverişinizi yaparsınız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…