- Konu Sahibi efsuNevfel
-
eşimin arkadaşıyla konuştum allah razı olsun valla allah gönlüne göre versin.
ya biz zaten konuşuyoruz bunları oda farkında ama yapacak bişeyimin yok ne yapacağım ben deyip duruyomuş yoka senin halini sıkıntını oda biliyo ben konuşurum yine onunla lütfen sen kalbini ferah tut dedi.
kara aldık ben şimdi ya bu sorunlara çözüm bulursun yada ben artık çok yoruldum diyeceğim bak hasta oldum dayanamıyorum sen bilirsin artık artık bu satten sonra iş sana düşüyo diyeceğim
eşimin arkadaşıyla konuştum allah razı olsun valla allah gönlüne göre versin.
ya biz zaten konuşuyoruz bunları oda farkında ama yapacak bişeyimin yok ne yapacağım ben deyip duruyomuş yoka senin halini sıkıntını oda biliyo ben konuşurum yine onunla lütfen sen kalbini ferah tut dedi.
kara aldık ben şimdi ya bu sorunlara çözüm bulursun yada ben artık çok yoruldum diyeceğim bak hasta oldum dayanamıyorum sen bilirsin artık artık bu satten sonra iş sana düşüyo diyeceğim
ahkeskecim sende çalışıyorsun neden eşin ayrılmak istemiyor gül gibi geçinip gidersiniz ya
canım diyceğim tek şey inş eşin bir adım atar artık ayrı ev konusunda ya bu adam anlamıyormu aynı evin içinde olmuyo evliliğiniz günn geçtikçe yıpranıyor,annemden ayrı kalamam derse kayınvaldene yakın bir ev tutun ikiniz de çalışıyorsunuz sonuçta kira ödeme gücünüz vardır,yakın olsanızda kapılarınız ayrı olur akşam herkez kapısını kapatır huzurlu olursunuz eşinde böylelikle yakın olduğunuz için annesinide ihmal etmemiş olur sizin halledilmeyecek gibi değil sorununuz ama bunu eşin içinden çıkılmaz bir hale sokuyor bütün herşey onun elinde yani senin için dua ediyorum canım allhım tez zamanda dualarını kabul etsin inş.
canlarım evet ikimzde çalışıyoruz ama çok yüksek maaşlarımız yok gerçi herşey olur.eşim elini ateşe atmaya tırsıyo da ondan eşimin annesinin yanında falan oturamayız orada evler çok pahalı kızlar yaaa ev kiraaları çok fazla dandik evlere 300-500 kira istiyolar onlarında çoğu yıllık ödemeli
Canım ya hiç birikim yapamadınızmı şuana kadar 1 oda olsun sana ait olsun inan kendi başınıza olursanız hesabınızı kitabınızı daha iyi bilirsiniz kafan rahat olur eşine baskı yap rest çek
aybuke bende senin gibi düşünüyorum bir odası olsun insanın kendinin olsun ahkeşke canım sonuçta en kötü ikinizde asgari ücret alıyosunuz desek birinizinkini verin hayatım kiraya diğer maaşla da çok rahat olmasada kafanız rahat bir yaşam sürersiniz ben olsam en azından böyle yapardım yaniiiiCanım ya hiç birikim yapamadınızmı şuana kadar 1 oda olsun sana ait olsun inan kendi başınıza olursanız hesabınızı kitabınızı daha iyi bilirsiniz kafan rahat olur eşine baskı yap rest çek
canım birikime araba aldık güya arsa vardı ya kayınpeder mütahite veriyodu hemen ee oda yan yaptı bize bizde kaldık şimdi işte.
eşimin arkaadaşı diyor ki nasıl diyecek annesine biz ayrı eve çıkıyoruz diye valla diyecek dedim.
peki gerçekten nasıl diyecek bu süreçte neler yapmamız gerek zaten hastayım kızlar stres falan istemiyorum nolur bana akıl verin
kızlar be çıkıyom kib süper bakın.
ahkeşkem üzülme su akar yolunu bulur. herşey yoluna girer. sen üzülürsen sağlığın gider bakkk.
efsunnn senin performansında düşüş var gelmiyon fazla..
eylüşş kız sen ne yapıyon nerelerdesin, bir görünüyon bir kayboluyosun..
vefa cım sen ağır şeyler yapma, seni yoran şeylerde yapma....
banu mm senin inş herşey yolunda. sabret kv cadısı gidecek... az kaldı
öptüm mucuk mucuk
ya canım eşimin köylüleri filan çok dedikoducu eltimin adını köyde çocuğu olmayan geline çıkarmışlar eltimde sanırım millete hamileyim diyip sonra düştü diyecek
canım tüp bebekle diyorki hamileyim sonra diyor kesin değil 15 gün sonra belli olacak ben salı gün aradım markete gidiyorum dedi dedim tahlil yaptırmadınmı yok yarın yaptırıcam dedi 10 dk geçmedi görümcem aradı eltimin hamile olduğunu söyledi ben şok oldum
eşim bide ne diyo bana ne yapsam yaranamıyorum sana al tatile de geldik daha ne istiyossun niye hiç mutlu olmuyosun akşama kadar asık surat dolaşıyosun. tabi ya tabi bizim tatil gibi bi hakkımız mı var al yine burnumuzdan getirdin
canım birikime araba aldık güya arsa vardı ya kayınpeder mütahite veriyodu hemen ee oda yan yaptı bize bizde kaldık şimdi işte.
eşimin arkaadaşı diyor ki nasıl diyecek annesine biz ayrı eve çıkıyoruz diye valla diyecek dedim.
peki gerçekten nasıl diyecek bu süreçte neler yapmamız gerek zaten hastayım kızlar stres falan istemiyorum nolur bana akıl verin
kızlar be çıkıyom kib süper bakın.
ahkeşkem üzülme su akar yolunu bulur. herşey yoluna girer. sen üzülürsen sağlığın gider bakkk.
efsunnn senin performansında düşüş var gelmiyon fazla..
eylüşş kız sen ne yapıyon nerelerdesin, bir görünüyon bir kayboluyosun..
vefa cım sen ağır şeyler yapma, seni yoran şeylerde yapma....
banu mm senin inş herşey yolunda. sabret kv cadısı gidecek... az kaldı
öptüm mucuk mucuk
günaydın kızlarrr. cumanız hayırlı olur inşallah rabbim gönlünüze göre versin...
ayrıca benim kv komedi gibi yaaa dün eve gittim şime zorla bişeyler yediridim sonra duşa soktum kendi ellerimle yıkadım valla sonra üstünü giydirdim falan o arada odanın kapısı çaldı kv eşim gel dedi kv diyor ki e oğlum ben sana gündüz duşa gir dedim ya
kadın benle yarışıyo yaaaaaaaaaa
alem kadın yaa gece de gelip aranızda yatsa bari..
valla yakında oda olursa hiç şaşırmambu aralar ne yaptığının farkında değil çünkü. bide hep e ben geçimli insanım der durur sinir oluyorum sanki o nun geçimliliğinden geçiniyoruz biz. sorun yaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?