"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar . Dün doktora gittim . Bebeğimizin kesesini görduk henüz 5 haftalık bebiş allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ...

ne güzel bir duygu demi nazcım eski günler geldi aklıma allhım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inş.
ev almakta zor iş yaaa kira desen boşuna para öder gibi uffffff(((((((((((((((((((

aynen öyle ahkeşkem bazen çok bunalıyorum ya bişey olur ödeyemezsek falan diye rabbim bize kolaylık versin yardımcımız olsun tabi bu yola giren herkese..

EVET BANUCUĞUM İNANILMAZ BİR DUYGU EŞİM İNANILMAZ HEYCANLANDI DOKTOR UTRASONDA BAKINCA İNŞALLAH herşey yolunda gider ve normal süreçte bebeğimizi kucağımıza alırız

Nazcımmm doya doya keyfini çıkar o karnında büyüdükçe annelik hissiyatın dahada perçinlenecek rabbim olmayanlarada tattırsın inşşşşş

Nazcımmm doya doya keyfini çıkar o karnında büyüdükçe annelik hissiyatın dahada perçinlenecek rabbim olmayanlarada tattırsın inşşşşş

amin canım ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde nasip etsin İNŞALLAH .

eylül ne yaptı nasıl oldu acaba ahh eylüşüm ahhh abk en azından biz gibi hergün görüp bide beraber yaşamk zorunda değilsin

ahkeşkecim idare ediyorum işte,dünden bugüne değişen pek bişey yok..

dün akşam kv aradı,hem de benim cebimi..bir iyi konuştu ki,anlamadım..bi de misafirlikteymiş,o teyzeyi ben de tanıyorum,o kadının yanında olduğu için öyle konuştu bence..
turşu vermişti de,onu dolaba koy demek için aramışmış,zaten söylemişti giderken ama işte..dengesiz kadın yaa yemin ediyorum gelgit akıllı..

eşimle desen pek diyaloğumuz olmuyo,gerekmedikçe konuşmuyorum,öyle......nereye kadar gider bilmem,umrumda da değil....

bu arada ahkeşkem,dün yaşananlar,olan bitenler hep sabrını sınar gibi...
ve ben sabrına hayran oluyorum senin..mükafatını da en kısa zamanda al inşallah,atan git kurtul bunlardan

canım hoşgeldin eylüşüm yaaa topla kendini eşinle ne alaksı var bu durumların öle umrumda değil falan ne demek hekle ki senin eşine bitanem yapma lütfen hem onu hem kendini boşuna üzüyosun salla gitsin yaaa sanki hergün yanında boşver yaaa

bu arada ahkeşkem,dün yaşananlar,olan bitenler hep sabrını sınar gibi...
ve ben sabrına hayran oluyorum senin..mükafatını da en kısa zamanda al inşallah,atan git kurtul bunlardan

canım benim yapacak bişey yok insan kocası için katlanıyo başka bişey için değil...

günaydın kızlar . Dün doktora gittim . Bebeğimizin kesesini görduk henüz 5 haftalık bebiş allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ...

ayyyy ne güzel yaaaa bebişi görmek Rabbim sağlık sıhhatle doğurmayı doğmayı nasip eder inşşşallah nazcım yaaa
yaşasın deyzeeeeee oluyoruz sonunda

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

AHKEŞKEM NASILSINN?

ben geldim gitmiş millet

K
Ah icimdekileri bir anlatabilsem canım..esimle konusmamakla hata ediyorum ama olsun,ona diyeceklerim var halbuki...ama konusamıyorum...
Katlanamıyorum artık ahkeskem bu böyle gitmez

K

Ah icimdekileri bir anlatabilsem canım..esimle konusmamakla hata ediyorum ama olsun,ona diyeceklerim var halbuki...ama konusamıyorum...
Katlanamıyorum artık ahkeskem bu böyle gitmez

eylülcüğüm böle gitmeyecek ne var allah aşkına söler misin bana. hani senin sevgine aşkına ne oldu.

kızlar size bişey sorucam oğlum şuan 31 aylık cır cır böceği gibi açıldı bıcır bıcır konuşuyo ama eşimin ailesinde özellikle kayınvalidem ve görümcemin kızında müthiş şive var oğlumda onlar gibi konuşuyo sinir oluyorum ee süreklide beraberler nasıl engelleyebilirim ne yapabilirm ben sürekli oğlumu ikaz ettikçe k.valide bozuluıyo zorlama sonra kendi ögrenir diye çıkışıyo okulda ögrenir diyo,zetn görümcemin kızı 10 yaşında okulda ögrense o ögrenirdi ama diyemiyorumda böle napcamı şaşırdımm

oğlum aynen böle konuşuyo gidem gelem yapam oynayam diye sinir oluyorum yaaa sinirrrr

merak ettim toprağam yaaaa hiç uşak şivesini duymadım ben...
görümenin çocugunu kv mi büyüttü ondan almıştır kesin oda
evet aslında okulda düzelir ama okuldakilerinde şivesinde vardır sanırım
yaşı küçük anlamaz suan az daha büyüsün 4 - 5 olsun düzeltirsin sen o zmn

canım benim bırak bozulursa bozulsun sen sürekli düzelt oğulcuğunu şimdi nasıl alışırsa öle gider ne demişler ağaç yaşken eğilir. başka bişey yapamazsın bide sen kendin fırsat buldukça kitap oku oğluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…