- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.881
günaydın kızlar . Dün doktora gittim . Bebeğimizin kesesini görduk henüz 5 haftalık bebiş allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ...
ev almakta zor iş yaaa kira desen boşuna para öder gibi uffffff(((((((((((((((((((
ne güzel bir duygu demi nazcım eski günler geldi aklıma allhım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inş.
aynen öyle ahkeşkem bazen çok bunalıyorum ya bişey olur ödeyemezsek falan diye rabbim bize kolaylık versin yardımcımız olsun tabi bu yola giren herkese..
ev almakta zor iş yaaa kira desen boşuna para öder gibi uffffff(((((((((((((((((((
Nazcımmm doya doya keyfini çıkar o karnında büyüdükçe annelik hissiyatın dahada perçinlenecek rabbim olmayanlarada tattırsın inşşşşş
eylül ne yaptı nasıl oldu acaba ahh eylüşüm ahhh abk en azından biz gibi hergün görüp bide beraber yaşamk zorunda değilsin
hoşgeldin banuu..kimse yokk
ahkeşkecim idare ediyorum işte,dünden bugüne değişen pek bişey yok..
dün akşam kv aradı,hem de benim cebimi..bir iyi konuştu ki,anlamadım..bi de misafirlikteymiş,o teyzeyi ben de tanıyorum,o kadının yanında olduğu için öyle konuştu bence..
turşu vermişti de,onu dolaba koy demek için aramışmış,zaten söylemişti giderken ama işte..dengesiz kadın yaa yemin ediyorum gelgit akıllı..
eşimle desen pek diyaloğumuz olmuyo,gerekmedikçe konuşmuyorum,öyle......nereye kadar gider bilmem,umrumda da değil....
bu arada ahkeşkem,dün yaşananlar,olan bitenler hep sabrını sınar gibi...
ve ben sabrına hayran oluyorum senin..mükafatını da en kısa zamanda al inşallah,atan git kurtul bunlardan
günaydın kızlar . Dün doktora gittim . Bebeğimizin kesesini görduk henüz 5 haftalık bebiş allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ...
canım hoşgeldin eylüşüm yaaa topla kendini eşinle ne alaksı var bu durumların öle umrumda değil falan ne demek hekle ki senin eşine bitanem yapma lütfen hem onu hem kendini boşuna üzüyosun salla gitsin yaaa sanki hergün yanında boşver yaaa
canım benim yapacak bişey yok insan kocası için katlanıyo başka bişey için değil...
K
Ah icimdekileri bir anlatabilsem canım..esimle konusmamakla hata ediyorum ama olsun,ona diyeceklerim var halbuki...ama konusamıyorum...
Katlanamıyorum artık ahkeskem bu böyle gitmez
kızlar size bişey sorucam oğlum şuan 31 aylık cır cır böceği gibi açıldı bıcır bıcır konuşuyo ama eşimin ailesinde özellikle kayınvalidem ve görümcemin kızında müthiş şive var oğlumda onlar gibi konuşuyo sinir oluyorum ee süreklide beraberler nasıl engelleyebilirim ne yapabilirm ben sürekli oğlumu ikaz ettikçe k.valide bozuluıyo zorlama sonra kendi ögrenir diye çıkışıyo okulda ögrenir diyo,zetn görümcemin kızı 10 yaşında okulda ögrense o ögrenirdi ama diyemiyorumda böle napcamı şaşırdımm
kızlar size bişey sorucam oğlum şuan 31 aylık cır cır böceği gibi açıldı bıcır bıcır konuşuyo ama eşimin ailesinde özellikle kayınvalidem ve görümcemin kızında müthiş şive var oğlumda onlar gibi konuşuyo sinir oluyorum ee süreklide beraberler nasıl engelleyebilirim ne yapabilirm ben sürekli oğlumu ikaz ettikçe k.valide bozuluıyo zorlama sonra kendi ögrenir diye çıkışıyo okulda ögrenir diyo,zetn görümcemin kızı 10 yaşında okulda ögrense o ögrenirdi ama diyemiyorumda böle napcamı şaşırdımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?