- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.901
merak ettim toprağam yaaaa hiç uşak şivesini duymadım ben...
görümenin çocugunu kv mi büyüttü ondan almıştır kesin oda
evet aslında okulda düzelir ama okuldakilerinde şivesinde vardır sanırım
yaşı küçük anlamaz suan az daha büyüsün 4 - 5 olsun düzeltirsin sen o zmn
canım benim bırak bozulursa bozulsun sen sürekli düzelt oğulcuğunu şimdi nasıl alışırsa öle gider ne demişler ağaç yaşken eğilir. başka bişey yapamazsın bide sen kendin fırsat buldukça kitap oku oğluna
ögretmenide öyleymiş görümcem öle diyor yok ilk torun bakışı kayınvalidemin,kızın abisi var o gayet güzel konuşuyo kızıda tam tersi,samsundakiler bile şaşırdı kaldı çocuğa ee bende bozuluyorum öle olunca sürekli uyarıyorum uyarcamda şimdi eğitmesem aklına ne zaman yazacak dün akşamda k.validem demezmi bana bizim mahalledeki okulamu vereceksin diye sabır dedimmmm içimden o okula gidiyo kızda
evet hikaye kitapları aldım bol bol okuyayımki aklına işlesin oğluşun,bide yanı başındaki okula götürecekmişim düşünn
eylülcüğüm böle gitmeyecek ne var allah aşkına söler misin bana. hani senin sevgine aşkına ne oldu.
böyle gitmeyecek olan evliliğimdeğil elbette ahkeşkem,sevgime aşkıma bişey olmadı,şuan hiç mutlu değilim,çok üzgünüm..eşimi çok seviyorum,ölürüm ona...
ama bu başka..bu değiştiremediğim şeyler,benim evimin içine kadar girecek,hep böyle sorun olacaksa başka şeyler değişmeli..ne olmalı ne değişmeli bilmiyorum,hiç bilmiyorum..
neyse düzelir elbet,şimdi o kursa gitti,yalnızım da bi giriyim dedim..
bu sefer birbirimizi biraz kırdık,her zamankinden farklı olan bu,yoksa eşime kötü davranmam,onun hiçbi suçu günahı yok..ama bu sefer farklı bişey oldu,onu anlatamıyorum,derdim bu......
off neyse,işte böyle...
bu arada teşekkürler ilgilendiğin için canım benim,fikirlerin her zaman önemli,şuan dinlemiyo gibi görünsem de,önemli inanki...seni öpüyorum,umarım şuan iyisindir,akşamın iyi geçiyodur
böyle gitmeyecek olan evliliğimdeğil elbette ahkeşkem,sevgime aşkıma bişey olmadı,şuan hiç mutlu değilim,çok üzgünüm..eşimi çok seviyorum,ölürüm ona...
ama bu başka..bu değiştiremediğim şeyler,benim evimin içine kadar girecek,hep böyle sorun olacaksa başka şeyler değişmeli..ne olmalı ne değişmeli bilmiyorum,hiç bilmiyorum..
neyse düzelir elbet,şimdi o kursa gitti,yalnızım da bi giriyim dedim..
bu sefer birbirimizi biraz kırdık,her zamankinden farklı olan bu,yoksa eşime kötü davranmam,onun hiçbi suçu günahı yok..ama bu sefer farklı bişey oldu,onu anlatamıyorum,derdim bu......
off neyse,işte böyle...
bu arada teşekkürler ilgilendiğin için canım benim,fikirlerin her zaman önemli,şuan dinlemiyo gibi görünsem de,önemli inanki...seni öpüyorum,umarım şuan iyisindir,akşamın iyi geçiyodur
kimseden ses çıkmıyor bugün herkes yoğun sanırsam Rabbim hepinizin işlerini kolaylasın
benim işler yoğun değilde vefam kızımın okuluna gittim yeni geldim daha öğretmeni değişmiş onunla tanıştık
eee kızlar nabersiniz.
valla vefacım aynen öle bi evde ben misafir gibiyim haaa. bu arada sizde gelin buyrun hepinizi beklerim evin kapasitesi geniş maşallah...
hayırdır canım niye değiştirmişlerki ögretmeninini çocuklar tam alıştı ısındı diyosun bişeyler çıkarıyorlar mutlaka,ilkokulda 3ögretmen değiştirdim acısını ben bilirim
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım...
bence düşünmemeye çalış... tek çözümün bu...
'' değiştiremediğim şeyler,benim evimin içine kadar girecek '' onlar eşinin ailesi bi kenara atamayacağınıza göre mecbur girecekler... çare yok...
evine sokup sokmamak senin elin de canım bence...
ya bizim gibi hiç çıkma ihtimali olmasaydı onların evinden....
bence bu düşünceleri bi kenara bırakıp evliliğinizin en güzel yıllarının tadını çıkarın...
bana kızdığının farkındayım ama gerçek bu bence...
hayırlı geceler
günaydın eylüşüm sizin aranızda farklı bişey yaşanmış belli zaten ama biraz sakinlikle zamana bırak olur mu. aile olayındada yapacak bişey yok canım bayramdam bayrama görüp mecbur böle katlanacaksın ne yazıkki hayat işte bitanem herşey dört dörtlük olmuyo. biraz sakinlikle olaya yaklaşıp zamana bırakırsan eğer daha kolay olacak canım inan bana.
bu arada dün akşam her zaman ki gibiydi işte ne olsun ki... eve gittim görümcenin kocası bizdeydi ne yaptıkları belli değil
bu yeni gelen öğretmen kadroluymuş doğum iznindeymiş vefam izni bitince tekrar dönmüş düğer öğretmen o gelene kadar onun yerine bakmış
günaydın kızlar..
efsuncum,benim evime girecekler derken kendilerini demedim,yani onlarla ilgili olan bu sorunlar,evime kadar girecek beni huzursuz edecek anlamında dedim..yoksa evime almayacak değilim,zaten geldikleri yok,yılda bir ya gelirler ya gelmezler,gelirlerse de her zaman kapım açık olur..
sana da ahkeşkeme de kızmıyorum doğru olan şeyleri söylüyosunuz...sağolun...
bu arada eşimle düzeldik,dün gece...konuşmamak herşeyi büyütüyo,ilk defa böyle olduk,ilk defa eşimin bana kırıldığını gördüm..2-3 gündür olan tavırlarıma o da..onun dışında herşeyi unutmuş gitmiş,evimizdeyiz artık diye..ben unutmamıştım işte..
neyse kızlar,dün gece konuşmak istedim ve uykusundan uyandırıp konuştum,konuştum..iyiyiz şimdi çok şükür,çok
inşallah bi daha tekrarlanmaz...
sizler nasılsınız?? ahkeşkem görümcen ve eşi düzeldi mi yani neye karar verdiler,bi de söylemiyolar mı,bişey yokmuş gibi mi davranıyolar,hem bi de bunca şey olmuş,bi gidin evinizde vakit geçirin,halledin sorunlarınızı..bilmiyolar kendi evlerinin kıymetini...
vefa,banu size de günaydın güzelliklerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?