"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

valla vefacım bende tam ne olduklarını anlayabilmiş değilim adamlarda denge olmadığı için.
ne kadar uzak durabilirsin ki her gün dip dibe g.t g.te valla bıktım haa. Rabbim atanıp hyırlısıyla bi şöle düzgün çok doğu olmayan bi şehre gitmemi nasip etsin.hatta ailemin yanına gideyim inşallah...

ama keşke dün yatak odamıza daldıklarında eşimle öpüşüyo falan olsaydık valla hepsini öttürürdü birazda ben gaz veriridim haaa özel die bi yatakodamız vardı oda kalmadı die bak neler oluyodu o zaman ama olmadı işte. ahhh ahhhh

ahkeşkem takma diyeceğim ama nereye kadar az daha sabret canım başka çare yok... bencede sus eşin ikinizin adına da güzel cevaplar vermiş zaten hain börülcelere... odaya dalma konusu en çok tuhaf olan eşin en çok buna kızmalı bence ya giyiniyo değilde iş peşinde olsaydınız ??? bence yavaş yavaş evi ayırma noktasına geliyor durumunuz... zorda olsa eşin bunu yapalım diyecek sana bence helede görümcen size yerleşirse... inşşaallahhh hakkında gönlündeki güzellikler olur ahkeşkem...

banum ve vefam bugün samsunda da hava kapalı dolayısıyla benim içimde...

kaç gündür keyfim yok zaten amaçsızca yaşıyorum...

bu arada eşim arabayı satmıştı iş yerinin ödemeleri için hafta sonu trabzona gezi planlamışlar işyerindeki diğer arkadaşıyla... hem gitmek istiyorum çok bunladım hemde para harcamayalım boşa diyorum ... gerçi masraflar 2 ye bölünecek ama ne bilim sülalesi bunlar çok geziyo der bize...

inşallah atanırsında hayırlı biyere huzurunla sakinliğinle oturursun yuvanda...bu ne valla ya sen yine ii dayanıyorsun maşallah tez zamanda uzaklasırsın inşallak kuzummm

efsunum hiçbişeyin düzüleceği yok daha da sarpasarıyo işler tek isteğim şuan düzgün hyırlı biyere atanmak.

boşversene kızım yaaa git kafanı dağat rahatla bazen herşey para olmuyo insan böle şeylere de ihtiyaç duyuyo mutlaka git derim ben ii gelecektir. ayrıca bırak kim ne derse desin onlara mı düştü.

günaydın efsunumm, bence git derim kimseyi kulak asma senin için de değişiklik olur kuzucum aman tutsanda salsanda para bi şekilde gidiyo canım aslında

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
vefa84,
AHKESKE,
efsuNevfel+,
banumbny+

Yavrularrrr özelmişim siziiiii:))))))

düzeleceğini bende sanmıyorum canım zaten... bak ben düzelebiliyor muyum ? bozuldu bi kere psikolojim
inşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hayırlısıyla atanırsında kurtulursunuz onlardan

haklısın hersey para değilde ne bilim yaa aslında dün eşimin defterini alacaktım eşim 400 tl verdi patrona ver diye patron almadı ben para içinmi tuttum senin eşin diye tuttum defteri ayrıca her işini sen yaptın verecekse parayı sana versin dedi akşam eşim parayı almadıgını duyunca daha ii o parayla gideriz ben zaten o 400 gözden çıkarmıştım yok gibi hareket etmiştim dedi...
ne bilim yaaa aslında gitsem iiiolur trabzon uzungöle gitcez arkadasın köyüde oraya yakınmış bizim yaylada kalırız dedi... rizede arkadaslarım var orayada gideriz dedim tamam dedi eşim

onlara düşmedi de herseye maydanoz olur onlar senin görümcenin tutumlu olun demesi gibi yaniiii

eylül ne yaptı nasıl oldu acaba ahh eylüşüm ahhh abk en azından biz gibi hergün görüp bide beraber yaşamk zorunda değilsin

günaydın efsunumm, bence git derim kimseyi kulak asma senin için de değişiklik olur kuzucum aman tutsanda salsanda para bi şekilde gidiyo canım aslında

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
vefa84,
AHKESKE,
efsuNevfel+,
banumbny+

Yavrularrrr özelmişim siziiiii:))))))

haklısın aslında para hep gidiyoda eşim benim için keyfi harcıyor yaaa o zoruma gidiyo bide ayrı ev isterkene konusur dururlar artık

bizde seni özlemiştik canımm toprağammmm

valla sizinkiler tutumlu olun die uyarıyorlar ama benim eşimin tarafıda bana çok tutumlusun diyolar habire ki ben evet savurgan değilimdir ama tutumluda değilimdir evime geleni en ii şekilde ağırlarım neyimi gördülerse artık herkes bi cins işte

bizde seni özledik canım benim
hayret bugün ziyaretçi yok

ziyaretçiler uyanamamış canım daha
Topikle kalkıp topikle yatacak halleri yok yaaa bizim gibi
Valla ben sizleri özlüyrm merak ediyorum
sanki yanı başımdasınız yılladır dost arkadaşmışız gibi...

yaaa bizimi herseyi kv yaptıgı için eşim rahat ona kızıyrm bende aslında...
Onlarda farkında ama eşime bişey diyemiyolar pek...
Tutumlu olmak kötü bişey değilkiii tam tersi çok güzel bişey bence... Ama adın cimriye çıkıyor ite...
Ben kendi muhasebemi bile tutuyrm mesela

iş yerinden birinin babası vefat etmiş yaaa aniden. adam iki aydır bel ağrısı çekiyomuş hep ağrı kesici falan vermişler sonra geçmeyince dahada araştırmışlar adam mide kanseriymiş hep bel kemiklerine sarmış bizim dr ler anlayana kadar adam dün vefat etmiş daha gençti yaaa herkes şok olmuş yazık. daha eşinin haberi bile yokmuş

herkes bir alem ya ne yaparsak yapalım beğenmedikleri birşey çıkıyor mutlaka benim eşimin tarafıda çok savruksun der durur oysaki ben boş yere paramı çar çur etmem yapılması gereken yerde herşeyi yaparım evime gelen insanlara çok özenli davranırım misafir benim için çok önemlidir ama kv dem bayram gününde bile gelen misafirin önüne bir tek makarna yapıp çıkardığı için benimde kendisi gibi aşırı derecede tutumlu olmamı ister ama ben asla öyle olamam herşeyi yerine ve zamanına uygun olarak yaparım bu yüzdende onun gözünde savruğun tekiyimdir

arkadasının başı sağolsun canım...
Burası türkiye malesef...

offffff çok üzücü bir durum yaa başları sağ olsun mekanı cennet olur inş eşimin babanneside geçen sene rahatsızlanmıştı burdaki doktorlar ilaç verip gönderiyorlardı önemli bişey yok diye, en sonunda kadının vücudu şişmeye başladı bayıldı kaldı birgün doğru ildeki doktora götürüldü 20 gün yoğun bakımda ölümle savaştı kurtuldu neysekii ama burdaki doktorlar yüzünden kaybedebilirdikte şükür bişey olmadı,bir kişinin ihmali bile bazen çok kötü sonuçlar doğurabiliyor

banucum siz özel olmazsa siz evi ne kadara aldınız kredisi ne kadar aylık ödemeleri falan kaç yıllıktı

canım ben sana ayrıntılı anlatacak olursam geçen yıl girdik biz bu eve o zaman daha ev falan yoktu ortada projeye bakıp beğenip aldık 80,000 tl dedi müteahhit 5,000 tl doğalgaz masrafı çıktı toplam 85,000 tl 128 m2 2+1 20,000 tl geçen sene peşinat verdik 1 ay öncede 67,000 tl para çektik bankadan ayda 1.150 tl ödemeli bizim gelirimize göre bu kadar ödeyebilirmişiz fazlasını kabul etmediler 7 yıl toplam ama biz bunu 5 yılda ödemeyi düşünüyoruz benim maaşımın tamamını yatırırsak ayda 1.800 lirayla 5,5yıla falan indirmiş olucaz kısacası canım 67,000 çektik toplam faiziyle 93,000 liraya çıkıyor bu para ama zamanı kısaltırsak 83,000 lirayla kapatıcaz allahım yardım edip sağlık sıhhat verirse inş

günaydın kızlar . Dün doktora gittim . Bebeğimizin kesesini görduk henüz 5 haftalık bebiş allah nasip ederse 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…